HondenPage baasje husky shakira

Wat schreven de vrienden van husky shakira op het forum

honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in het beste in het leven van een hond is....
Racen  het liefst bultje op en bultje af, over dingen, onder dingen door.. noem het maar op, de eerste 5 minuten dat de lijn eraf is vliegt hij als een blije pup het hele park af
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Ons eerste nestje! 05 juni geboren!
" Dat klopt, goed onthouden! Ik ben van reu veranderd, omdat de lijnen van Aiden en Abby inmiddels 4 keer gecombineerd zijn en er nog meer combi's van die lijnen gepland staan.   Ik wil niet vermeerderen, maar een ras opbouwen en dus verder kijken dan mijn neus lang is.    Aiden is daarom ingezet bij een outcross Malamute en voor Abby heb ik een outcross reu gezocht die Abby kan aanvullen in karakter, gezondheid en uiterlijk.  " Tamara, Aiden & Abby Klinkt als een verstandig besluit!    Wat voor ras/rassen zit(ten) er dan in Romeo dat het een outcross is? 
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Wat voor hondje zou passen?
Beagle zou ik niet voor gaan, deze kunnen behoorlijk eigenwijs en tegendraads zijn, wat mij juist geen goed idee lijkt.   Kwa border collie (ouder!) snap ik Liz wel, aan de ene kant kan dit heel goed uitpakken maar aan de andere kant ook weer niet. Dit ligt echt aan je zus en waar haar interesses liggen. 
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Hond in combinatie met studie
" Wel rekening houden dat sommigen die hier reageren ( waaronder ik), iemand in hetzelfde huis hebben wonen die ook op het pupje kunnen passen.    Vind ik nogal een verschil met wanneer je alleen op een kamer woont   " Marijke + (Aila & Dinja) Hier ook ouders die erg veel helpen ( zonder hun had ik t niet gedaan).
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Hond in combinatie met studie
" Ik begrijp dat de zoektocht naar een geschikte woonruimte waar huisdieren ook zijn toegestaan erg moeilijk is. Had je bij de ene studie meer contacturen dan bij de andere? of lag het ook aan projecten die je moest doen met bijvoorbeeld klasgenoten? " Arran & Aedon Ik had 1 dag in de week "thuisstudie" en hierbij moest ik of aan projecten werken of leren etc. En dit was ideaal met Pepper.   Daarnaast veel projectweken waarin ik ook dagen vrij was.   Het ligt er echt aan hoe makkelijk jij kan leren en door school gaat, als je echt moet worstelen dan wordt het erg zwaar. Maar dat moet je zelf inschatten 
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Hond in combinatie met studie
Ik heb 2 studie's gevolgd, bij de 1 zou ik wel een hond kunnen hebben door de dagen waarvan ik op school moest zijn en daarnaast had ik veel stage / thuisstudie.   Bij de andere studie zou het echt onmogelijk zijn omdat ik hele dagen op school moest zitten, ik ben dan ook erg blij dat mijn ouders er ook altijd zijn voor Pepper, anders was dit niet eerlijk voor hem.   En denk eraan dat er op kamers vaak geen huisdieren zijn toegestaan. Dan moet je erg goed zoeken.    
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Snacks, waar bestellen jullie?
Nog een vraagje als dat mag     Wàt bestellen jullie dan? Ik wil eens wat anders in huis voor Pepper dan het gewoonlijke, konijnenoren en kophuid platen.
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Politielijn
Ik heb 2 lijnen van Biothaan.nl. 1 van 3 meter, politielijn en 1 van 10 meter zonder handvat. Ben erg tevreden over beide lijnen! Je kan zelf de dikte van de lijn en het materiaal van de musketon kiezen.
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Tanden reinigen dierenarts
Tsja zoals roos zegt ligt dit echt aan de hond.   Bij 95% van de honden gaat dit écht niet. Het is erg vervelend voor ze. Alleen wat tandsteen /plak weghalen gaat nog wel, maar meer dan dat wordt ook nog pijnlijk als je dat zonder sedatie doet.   Als ze een reiniging nodig hebben is het vaak al wel zo ver dat ze onder narcose moeten. Het gebit is zo belangrijk, veel honden hebben er last van zonder dat de eigenaar het weet.
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Reis met ons mee naar de poolgebieden: Laatste update p.3
Wauw hier is toch menig mens jaloers op, ik in ieder geval wel! (En Pepper ook)
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Keuzes, keuzes - Stafford pup
Respect voor hoe jullie dit aanpakken! Heel verstandig en in alle tijd    Misschien richting de jachthonden? Denk aan de weimeraner of vizsla. En bijvoorbeeld windhonden hebben een enorm zachtaardig karakter, maar misschien weer net te "breekbaar". Al heb je hier ook weer veel verschillen in grotere honden als greyhounds en kleinere zoals whippets, met langhaar : silken windsprite etc. Etc.   Denk dat jullie inderdaad het best alle rasgroepen af kunnen gaan en gaan kijken wat het meest past. Heel veel succes in ieder geval 
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Help, ODH hapt naar rug andere honden
Pepper doet het ook als hij andere honden nét niet kan bijhouden (hij is zelf ook aardig snel) en ik zie dat het bij hem eerder frustatie is en hij ze wil afremmen. Géén agressie dus.
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Slecht verzorgd
Niks van aantrekken, denk dat je honden het beter hebben dan menig ander hondje 
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in euthenasie
Je kunt een injectie in de spier geven (meestal in de bil) deze kan een misselijk en verwarrend gevoel geven voor het dier of direct in de ader, dit gaat meestal een stuk sneller zonder bijwerkingen omdat het niet vanuit de spier de bloedbaan in moet maar er gelijk ingespoten wordt. In de ader gaat alleen bij honden die dit toelaten, de DA moet dan namelijk een infuus in de voorpoot (of achterpoot) zetten, dit is meestal pijnloos maar honden kunnen hier te druk voor zijn of dit niet accepteren, dan is het heel lastig om een infuus te zetten. Dan is in een spier spuiten soms een betere optie.   Stuiptrekkingen kan elke hond krijgen als deze dood is, dit heeft niks te maken met de manier waarop hij is ingeslapen.   Het wel heel vervelend dat je dit hebt meegemaakt, het is nooit leuk om je dier zo te zien knokken. 
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Zwemmen stimuleren
2 filmpjes  bij de 2e Zie je goed dat het hem amper moeite kost om te zwemmen, normaal kijkt hij niet zo om zich heen.   Edit: ik heb hem van Aliexpress, kost niks, heeft ook niet de perfecte pasvorm maar voor 2 keer per jaar even zwemmen voldoet hij prima  zou voor intensief gebruik wel een beter merk aanraden.  
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Zwemmen stimuleren
Hij rent er ook prima mee rond heb eventueel nog een filmpje voor je
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Zwemmen stimuleren
Misschien een zwemvest? Maakt het wat makkelijker voor haar.   Pepper zwemt daar echt een stuk meer mee  gewoon een goedkope gehaald om te proberen.
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Grappige trekjes die jouw hond(en) typeren
Schiet mij er nog 1 binnen. Pepper blaft bijna ooit naar mensen op straat, maar eens in de zoveel tijd vindt Pepper iemand zó leuk dat hij tijdens het lopen diegene wil volgen en die krijgt dan ook een mooie luide "AWOO" met zwaaiende staart en drukt dan (als hij erbij komt) zijn neus tegen hun hand of been..   Ik ben er nog steeds niet over uit wat hem triggerd, geur? Houding? Man of vrouw verschilt ook    Zoiets krijg je dan
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Grappige trekjes die jouw hond(en) typeren
Pepper tikt minstens 1 keer per dag met zijn neus tegen iets van metaal of glas, dst een beetje rinkelt als het heen en weer beweegt  dan kijkt hij 3 sec heel gefascineerd naar het object en loopt dan weer verder, dit is meestal de metalen vogel die bij ons in de hoek staat, maar een metalen klokje op de kast voldoet ook.   Of als hij iets wil (aandacht, plassen, koekjes) en hij krijgt het niet snel genoeg trekt hij de deken die over de stoel hangt eraf en kijkt verontwaardigd naar ons met een hpofd van: "dit mag niet he, ben ik nu niet heel stout? Zie je niet dat ik aandacht wil?"  Of hij hapt in een kussen op de bank.. zonder schade, hij neemt het gewoon in zijn mond met dezelfde blik haha
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Engelse/ Ierse setter?
" Mijn eerste hond was een Gordon-kruising. Zeer lieve, makkelijke hond. Mijn tweede hond was een Ierse Setter. Sterk, energiek en koppig vond ik 'm toen. Nu zou ik 'm nooit meer als koppig omschrijven, hahaha (met de malamutes heeft het woord 'koppig' een heel andere invulling gekregen ) Ik zou 'm nu eerder als zelfbewust en gedreven omschrijven... mooie kwaliteiten, dus!  " Alaska's Finest! Hier moest ik toch wel om lachen  herkenbaar   Ben ooit eens 2 ierse setters tegengekomen, kwamen op mij over als erg vriendelijke, energieke en evenwichtige honden, verder ken ik het ras niet heel goed. Maar ze lieten een fijne indruk achter.
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Hond en alleen/samen slapen
Pepper slaapt ook wel eens bovenop bed maar vindt het geen probleem om beneden te slapen. Het kan dus zeker wel 
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Pepper alweer 7 jaar
Bedankt allemaal!    En shadow ookal! Gaat snel he!
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Pepper alweer 7 jaar
" Officieel senior op 7 jaar??? Maar nee joh, dit zijn de bloei-jaren van z'n leven!  Gelukkige verjaardag, Mooie Pepper! Geniet er maar lekker van! " Alaska's Finest! Zeker wel zijn bloei jaren inderdaad    Bedankt allemaal!
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Pepper alweer 7 jaar
Dankjewel    En nog een leuk filmpje 
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Pepper alweer 7 jaar
Halloo!   Pepper is 30 november alweer 7 geworden, wat hem "officieel" nu een senior maakt.. Pepper denkt er zo het zijne van en gedraagt zich gewoon nog als een puber, zijn ondeugende streken heeft hij niet verloren en maakt mij dagelijks nog aan het lachen.   In dat koppie zit het dus nog wel goed, maar zijn lichaam doet er niet aan onder, met de fiets naar het bos en daar nog een flinke wandeling is geen probleem. Hij rent nog net zo hard door de bossen en springt over de takken.   Heerlijk om hem nog zo te zien genieten van een sprint!   Stiekem even op de bank Nieuwe kunstjes aanleren  hij kan nu vanalles balanceren op zijn hoofd.  Rennen als geen ander!   Even koekjes komen halen bij de baas.. Aandacht opeisen, want op de grond wordt hij genegeerd, dan gaat hij maar wat meer in beeld staan. Nog meer dutjes! Hier was hij in het water gevallen Blij ei  En even een selfie, wat hou ik toch veel van dit dier     
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Hoeveel voer je een te dikke hond?
Zoveel aankomen is niet goed, ik vind hem wel te dik.   Er kan denk ik wel 2 kilo af, kijk dan even hoe hij eruit ziet en pas dan eventueel het voer nog aan als dit nodig is.   De richtlijnen op een verpakking blijven richtlijnen, mijn hond eet volgens de richtlijnen ook te weinig voer voor zijn gewicht maar hij doet het er goed op en blijft mooi op gewicht, elke hond is weer anders.   Haal eens 10% van wat je nu geeft eraf en kijk hoe het gaat, blijft hij aankomen nog wat eraf. Misschien geef je ook wel heel vet voer, dan is switchen van voer misschien ook een oplossing. Als je hond honger lijkt te hebben kun je nog boontjes erbij geven, dit vult maar zet niet aan.  
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Advies over het "delen" van een hond
Super oplossing! En ik ga mee met sadi en baasje, de hond zal het snel genoeg doorhebben dat in het ene huis andere regels gelden. Mijn hond is wat ondeugender bij mijn vader, die is namelijk wat minder streng :p
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Rust zacht Tommy
Bedankt allemaal 
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Rust zacht Tommy
Heel erg bedankt allemaal 
honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper schreef in Rust zacht Tommy
Hallo allemaal!   Door de drukte post ik niet meer zoveel op het forum, al lees ik nog wel veel mee  nu vond ik het tijd op Tommy even in het zonnetje te zetten.   12 oktober is Tommy overleden, hij is 14 jaar geworden. Al sinds mijn 6e bij mijn zijde, het was geen makkelijke hond, enorm pittig en niet heel lief. Maar na hard trainen is hij uitgegroeid tot een speelse lieve hond. Een handleiding had je wel nodig, zolang hij met rust gelaten werd deed hij geen vlieg kwaad, geen polonaise aan zijn lichaam. Prima, en zo hebben we toch nog enorm genoten van elkaar.   2 keer aan de dood ontsnapt. Het was geen watje, achterhand was verlamd en niemand wist hoe het kwam. Toen we op het punt stonden om hem in te slapen ging het ineens weer ontzettend goed. Net zoals een tumor, wonderbaarlijk deed hij het weer goed en verdween de tumor, wat een vechtertje.   Nu was hij echt op, ouderdom, hij verloor zijn spieren en lag regelmatig ergens vast in de kamer omdat hij niet kon opstaan. Beter werd het niet en we wouden hem een lijdensweg besparen.   Rust zacht Tommy  we zullen je niet vergeten, hij heeft mij zoveel geleerd.  
 

Vrienden van husky shakira

honden foto van Shamilla & Zenahonden foto van .honden foto van Suzehonden foto van Tiffani & Pepper honden foto van Rianne baasje van Ziva

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^