Hond en alleen/samen slapen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel jamesjames

Hoi allemaal,

Sinds James bij mij (en mijn moeder woont) slaapt hij beneden in de woonkamer. Echter; ik zou het het gezelligste vinden wanneer James bij mij in (of om) bed zou slapen. Ik weet dat hier veel meningen over zijn; maar nu komt het. 

Mijn moeder is hier op tegen. Nu maakt dat niet zoveel uit, maar als ik op vakantie zou gaan is zij degen die op James past. Nu wonen wij in hetzelfde huis en wil zij niet dat hij op de slaapkamer slaapt. 

Als ik nou zou beslissen dat hij bij mij mag slapen; is dit dan (zoals ik zelf wel denk) verwarrend voor hem dat als ik er niet ben, hij beneden moet slapen?

 

dan heb ik in deze categorie nog een vraag: ik heb geen idee hoe hij reageert op vuurwerk om 12 uur. Mocht hij nou erg bang zijn, wil ik hem natuurlijk niet alleen laten slapen beneden. Dan kan ik het toch geen kwaad om hem vanacht bij mij te laten slapen en hem morgen gewoon weer beneden te laten?

Het is ondertussen een lange vraag geworden; maar ik wil zou graag weten of mijn theorieën/gevoel klopt. 

 

Alvast bedankt en een goed uiteinde toegewenst! 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en OginWillemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

Wanneer je mams dat echt niet wil, zij is degene die het schoon houdt, ofje moet een goede afspraak maken  dat jij je slaapkamer tot de puntjes schoon houdt, wie weet is dan je moeder bereid......en als ze blijft weigeren ...houdt alles op slaapt de hond beneden, met het vuurwerk vannacht zou ik dan bij de hond gaan slapen beneden.....mijn honden zijn niet geinteresseerd in vuurwerk, maar ik slaap toch vannacht bij de honden en ik laat ze zeker na half vijf niet meer alleen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

En als jij met vakantie bent en niet thuis bent, kan de hond gewoon beneden slapen, de hond weet dat je niet thuis bent.

honden page profiel jamesjames

" Wanneer je mams dat echt niet wil, zij is degene die het schoon houdt, ofje moet een goede afspraak maken  dat jij je slaapkamer tot de puntjes schoon houdt, wie weet is dan je moeder bereid......en als ze blijft weigeren ...houdt alles op slaapt de hond beneden, met het vuurwerk vannacht zou ik dan bij de hond gaan slapen beneden.....mijn honden zijn niet geinteresseerd in vuurwerk, maar ik slaap toch vannacht bij de honden en ik laat ze zeker na half vijf niet meer alleen. "

Je hebt hebt zeker gelijk hoor; alleen ben ik volwassen en woon ik wegens omstandigheden weer (tijdelijk) bij mijn moeder. Was het nog maar zo’n feest dat mijn moeder mijn kamer schoonmaakte :p

Maar het is dus goed om te weten dat hij opzich zou moeten begrijpen dar als ik er niet ben, hij beneden slaapt! 

 

Dank je wel voor je snelle antwoord op deze vroege ochtend!

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

Je hond weet wanneer je niet thuis bent....smile    je bent volwassen, nou lekker meenemen , bespreek het even met je mams dat je dan zelf je slaapkamer schoon houdt...dat zal je mams zeker dan wel goed vinden...

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en OginWillemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

Enne....smile  ik ben altijd heel vroeg op, heb helaas geen uitslapers, hahaha...die willen wandelen en eten, en ja als baas ben ik dan toch ondergeschikt aan ze, hahaha, en geef ik hun dr zin....smile   gekheid hoor, heb twee hele makkelijke honden....goedmoedig, en ik sta zelf altijd heel vroeg op, ik een ritme , hebben hun het ook.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

454090.jpg

Heel gezellig een hond op bed. 

Maar Puck slaapt ook prima op de grond of alleen beneden.

 

Voor vannacht gewoon meenemen naar boven, of zelf beneden gaan slapen bij de hond. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

James....wat is het voor een hond ? Kan je hem mee naar boven mee smokkelen, in je binnenzak ? smile     

honden page profiel DidyDidy

honden foto van Didy

Ik zou hem lekker bij je laten slapen hoor.

Net wat al gezegd is, als je er niet bent is de situatie heel anders, de hond weet dat jij er niet bent.

Wat is er nou gezelliger dan een hond lekker bij je als je gaat slapen.hp-heart

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Heerlijk zo een warm lijfje tegen je...of leg een plaid over je dekbed en laat hem daarop liggen.

Als jij zelf je kamer proper houdt vind ikdta je hem bij je kan nemen. Hij is wsch NU jouw enigste dikke vriend waar je veel vertrouwen in hebt ( denk ik ) .

Zeker vannacht ! met het geknal, dan geeft jouw rust hem steun . Doen man en uit iedere put kan je uit .

 

Geen enkel probleem als jij er niet bent dat hij beneden moet blijven. 

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Ondanks dat je volwassen bent zal ik het nog een keer met je moeder overleggen maar als zij het echt niet wil dan is het naar ik van je begrijp, haar huis en haar regels. Succes.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Vertel haar van de paniek mogelijk bij  een hond door vuurwerk.....misschien dat ze dan voor vannacht een uitzondering wilt maken . OF...jij beneden ? 

honden page profiel jamesjames

Het is niet dat het niet mag hoor, ze vind dat ik het zelf moet weten. Maar zij wil geen hond op haar slaapkamer (als ik er een keer niet ben) . Het is meer dat ik me afvroeg of het niet verwarrend zou zijn als het altijd mag en als ik er niet ben dat ie dan helemaal alleen beneden is.

Vanavond slaapt hij sowieso bij mij, dan is hij lekker veilig mocht hij angstig zijn! 

honden page profiel jamesjames

" James....wat is het voor een hond ? Kan je hem mee naar boven mee smokkelen, in je binnenzak ?       "

Haha, dat kan zeker weten. Het is een dwergkees. 20 cm groot, dus veel ruimte neemt hij ook niet in tongue-out

honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper

honden foto van Tiffani & Pepper

Pepper slaapt ook wel eens bovenop bed maar vindt het geen probleem om beneden te slapen. Het kan dus zeker wel hp-shiny

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

smile" Haha, dat kan zeker weten. Het is een dwergkees. 20 cm groot, dus veel ruimte neemt hij ook niet in  "

Hihi, geweldig, lekker mee nemen naar je slaapkamer, dat heet geborgenheid voor je hondje....en als jij er niet bent, geloof me je hondje weet dat...en een groot misverstand van mij dan, je mams vind het goed alleen niet op haar slaapkamer, geen probleem dus en........ik heb Bams een hond van 75 kilo die wil boven bij me slapen en slaapt dan ook heerlijk naast het bed, Ogin die er later bij gekomen is wil niet de trap op en heeft haar slaapplek beneden, en ik dacht dan kan Bams voortaan ook beneden slapen........echt niet, ik had een traphekje voor de trap gezet en dat werd als een olifant in elkaar getrapt en ze was nog eerder boven dan ik......

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^