HondenPage baasje Toby

Wat schreven de vrienden van Toby op het forum

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje schreef in Hoeveel kost jouw hond per maand?
Voer; 40,- per maand ivm dieetvoer Teken/vlooien; 6,- een keer per twee maanden trimmer; 38,- Snacks; 10,-    
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Hoeveel kost jouw hond per maand?
Shadow is een kruising border collie x Catalaanse herder van 8 jaar. Voer: 80 Kauwmateriaal: 10 Verzekering: 30 Trimmer: 10 (een per half jaar 60) Anti vlo/teek: 6 Belasting: 6.60 (78 per jaar) Medicatie krijgt hij niet en de rest is alleen aanschafkosten
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Vacht Golden Retriever
Dit was bij de mijne ook en ook nog een erg dunne vacht. Misschien dat het nog iets voller wordt, maar ik denk dat het geen hele dikke vacht wordt. Hij is prachtig trouwens.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Duimen voor Mootje nodig,..so far so good
Wat fijn dat het weer beter gaat met je prachtige hondenventje.  
honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje schreef in Interesse in Vizsla pup: ervaringen gezocht
Onze oppassend is een Vizsla teefje! Geholpen inmiddels. Enorm lieverd, wel stuiter de stuiter maar met de juiste hoeveelheid uitdaging is ze rust in huis. Ze vindt iedereen gezellig en leuk, gaat goed met de kleine van 3 jaar die rondloopt bij hun. Ze vraagt wel een hoop beweging, als ze die niet krijgt, heeft ze energie te over. Superleuke honden vind ik ze!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Duimen voor Mootje nodig,..so far so good
Heel veel sterkte.
honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje schreef in Alleen laten met hitte
Wij zijn vanmiddag ook een poosje weg, maar Binky loopt vrij rond. Er staat een badje, hij kan op de plavuizen en er liggen koelelementen in theedoeken gewikkeld op de bank. Als je gewoon maar zorgt dat er verkoeling is!
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Golden voeding
" Nog niet   " elca Ook dat kan helpen. En idd niet teveel borstelen. Ik zou 'm echt een keer naar de trimmer brengen en nog niet met voeding gaan wisselen, tenzij er nog andere klachten zijn dan het verharen.  En gebruik alsjeblieft geen furminator. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Golden voeding
Je zegt puber, is hij al een keer naar een trimmer geweest? 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Slechte fokker met stamboom
Er is denk ik ook maar zoveel wat je kunt doen als pupkoper hoor.  Weet je, als je naar de rasvereniging gaat voor een lijst met fokkers, je gaat op bezoek, de ouderdieren zijn lief en ogen gezond, de pups groeien op in de huiskamer en ze laten je de papieren zien + uitslagen... Wat wil men dan nog meer?  Ja, als je al wat jaren in het wereldje zit, dan leer je wat mensen persoonlijk kennen en ook honden die bij verschillende fokkers vandaan komen maak je van dichtbij mee. En dan hoor je ook de verhalen, de geruchten en de feiten die niet op de website te vinden zijn. Hoe verwacht men dat een complete buitenstaander daarvan op de hoogte is.. Ik vind dat toch moeilijk.  Ik denk ook niet dat dat de pupkoper te verwijten valt. Ja de koper moet zijn huiswerk doen, maar van een gemiddeld gezin dat gewoon een leuk maatje zoekt dat niet uit een grote fokschuur komt, en netjes een pup koopt bij een clubfokker, kun je niet eisen dat ze weten dat dekreu Blacky II op 10 maanden een aanval had en toch ingezet wordt voor de fok. Zoiets weten "insiders".
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Slechte fokker met stamboom
Een stamboom is niks meer dan een afstammingsbewijs en zegt dus niets over gezondheid.. Dus tsja, er is weinig wat je eraan kunt doen. Als zij zich aan de regeltjes houdt dan doet ze niks "fout". Zo zijn er binnen ieder ras wel van die hufters bezig die willens en wetens fokken met honden die iets hebben. Honden met platte snuiten en dichte neusgaten krijgen ook gewoon netjes hun papieren mee. Het is een gekkenhuis. Daarom vind ik het ook zo lastig om mensen fokkers aan te raden. Alles lijkt namelijk gewoon te kloppen; ze hebben  een stamboom, groeien op in huiselijke kring, ouders hebben de testen ondergaan.. Alles is dus in orde volgens de checklist die vaak ook op forums enz gegeven wordt. En dan heeft zo iemand uiteindelijk alsnog een hond die iets mankeert. Dat bedoel ik trouwens niet als een sneer naar forums toe, maar het maakt het dus zo lastig omdat er ook binnen de "goedgekeurde" fokkers een hele hoop niet in de haak is en je als pupkoper simpelweg niet meer weet waar je goed aan doet. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in KVV voor kleine hond
Romeo krijgt Barfmenu van Tinlo, Raw4Dogs, Carnis, de pens van Duck. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Eigenzinnige partner
Ik zou het eens anders bekijken. Ik snap dat jij er het meeste mee bezig bent maar het is vast niet de enige juiste manier voor de pup, ook al voelt het voor jou wel als de enige juiste manier; je pup zal er niet slechter van worden wanneer hem duidelijk verteld wordt wat niet de bedoeling is. Niet alles wat niet volgens jouw methode is, is per definitie verkeerd of een quick fix. Probeer het eens wat soepeler te bekijken, er zijn meerdere manieren. Ik liep er zelf ook tegenaan hoor, want ik had me ook helemaal ingelezen en probeerde (hopeloos) het gezin ervan te overtuigen dat het anders moest maar uiteindelijk ben ik, ook om de goede vrede te bewaren en dat is ook wat waard, meegegaan met hun manieren en de hond heeft daar niet onder geleden.  Dat blijft het belangrijkst. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in KVV voor kleine hond
Ik geef voornamelijk Carnis, Carnibest, Hunters Home en Dailymeat. Carnis verkoopt ook rolletjes van 200gr, misschien is dat ook handig met het formaat van je hond? 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Jack Russel Brindle kleur - welk ras?
Gaaf hondje de vader!  Ik heb geen idee wat erin kan zitten.  Wel een stoer ding. 
honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje schreef in KVV voor kleine hond
Hier krijgt onze Maltezer afwisselend Duck, Carnibest, Renske en Rodi uit de diepvries.
honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje schreef in Honden reactief naar zwart masker?
" Ik snap je, maar het is een manier van communiceren van Binky.  Mensen zien het vaak als fout of slecht of onopgevoed, of agressief. Dat vind ik jammer. Het is een manier van communiceren, ze willen de ander gewoon niet in de buurt, niets mis mee.   " Suzanne en Luca Zo wordt ie wel bestempeld idd, als kleine druktemaker en asociaal richting andere honden. Terwijl in mijn hoofd zit; ik heb geen zin in jou, dus ga gewoon maar weg.. en dat verduidelijkt ie door te blaffen..   Jammer eigenlijk hoeveel baasjes dan dat direct bestempelen als agressief, want dat is hoe ze hem zien...
honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje schreef in Honden reactief naar zwart masker?
Kijk dit vind ik dus fijne topics...    Ik voel me vaak soms een enorme kluns met een uitvallende hond aan de lijn, naar bijv de Friese Stabijs hier in de buurt. Terwijl t op t oog hele lieve honden lijken. Gaat Binky helemaal te keer terwijl die hond in kwestie hem enkel passeert. En dan loop ik met een rood hoofd maar door...   Zo fijn om te lezen dan dat hij dus ook op bijv onzekerheid of angst van een andere hond kan reageren! Ik zie wel degelijk verschil in de benadering naar bijv het dwergkeesje hier in de buurt, die twee zijn aan elkaar gewaagd en vinden elkaar echt het einde. Buiten dat ik Binky alleen kennis laat maken als híj dat wil én wanneer hij los loopt, is zijn manier van reageren soms een raadsel voor me.   Ik blijf mee lezen!
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Alles van straat eten
Wat herken ik dit, mijn Golden was op die leeftijd ook een regelrechte ramp. Alles at ze op en zo belandde ze tweemaal op de spoeddienst van de dierenkliniek.   Dus hield ik haar erg kort bij me. Nu is dat achter de rug, ze wil nog wel graag iets van straat eten, maar dan kijkt ze me aan met een kopje van "mag toch niet hé" en laat het voor wat het is. Muilkorf heb ik nooit over mijn hart gekregen, vind ik te zielig voor zulk een kleine uk.
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Labrador adopteren
Wat geweldig dat jullie een Labrador gaan adopteren, ik deed hetzelfde jaren geleden en werd mijn beste maatje.   Hij was destijds 1,5jr en kwam eveneens uit een gezin met 4 kleine kindjes. Hij wende heel snel bij ons hoor en ging eigenlijk snel overal met ons mee, hij was in voor alles. Natuurlijk moeten ze even wennen aan de nieuwe omgeving en leren hoe het allemaal loopt binnen het nieuwe gezin. Laat hem gewoon deel uitmaken van de familie en voelen dat hij geliefd is, je zal merken dat de overgang heel vlotjes verloopt. Zalige open honden zijn het. Eten op vaste tijden vind ik een goed idee, doe ik met mijn hond eveneens. Wat Texel betreft, kijk even hoe snel jullie nieuwe maatje zich aanpast, want zoiets is normaal net heel leuk voor een hond en zo leren jullie elkaar nog beter kennen.   Niet teveel zorgen maken, het zal zichzelf uitwijzen, dat deed het hier ook.   Alvast heel veel plezier samen, ik had het geluk mijn maatje 14jr te mogen hebben en zou er geen seconde van hebben willen missen.
honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa schreef in Kaylin en haar epilepsie deel 2 ( 1 week aanval vrij)
" Rond 16.45 heeft Kaylin bij mijn ouders thuis een 2de aanval gehad.    Ga van het weekend bedenken wat ik ga doen met de medicatie, ik wil niet in 1 keer 7 dagen een kwart verhogen, zit te denken aan 4 keer per week 2,5 tablet en 3 dagen per week 2 en een kwart tablet.     " Danielle, Kyra †, Kaylin en Djaira   Tjeee.....dat kwartje is dus nog niet eens per dag ....wat een gepuzzel zeg Maar dit klinkt als een logische oplossing, overzichtelijk voor jezelf en gelijkmatig qua inname voor de dame
honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje schreef in Honden reactief naar zwart masker?
Oh ja hoor, Binky reageert steevast op Friese Stabijs terwijl hij bijv de Heidewachtels en Drentse Patrijzen hier laat lopen.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Willow is 1 jaar
Fijne verjaardag, prachtig hondenmeisje.    
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Castreren
Dikker worden heb je zelf in de hand, gewoon na castratie iets minder gaan voeren. Vachten heb ik geen verstand van.  Maar 6 maanden vind ik zelf erg jong. Ik zou ervoor kiezen te wachten tot hij is uitgegroeid.   Tegen welke gedragsproblemen loop je precies aan?  Mijn hond is wel een stukje "milder" geworden in gedrag. Maar zeker niet lusteloos of dik. Hij is gewoon niet meer continu aan het zoeken naar iets, en daardoor een stuk minder nerveus. Ik ben er wel blij mee.  Hij heeft een Suprelorin implantaat. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welk ras is dit?
Ik denk gewoon een mix. 
honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa schreef in Ons eerste nestje! 05 juni geboren!
Ik dacht al....dat kan niet....8 pupsels met zulke boeventronies en dan zo braaf blijven zitten voor een foto  (knappe 'shop' !)   Maar het is echt een geweldige foto, zo leuk om te zien hoe groot het verschil is in 1 nest     
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Verhaal van Spike
Heel veel sterkte. Hij is voor altijd in je hart.
honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa schreef in na luna weer een nieuw chi meisje in ons leven
GEWELDIG !!!! Ik vind het zo leuk voor je (....en eigenlijk jullie want als je man het echt niet gewild had was je er vast niet aan begonnen) En er is geen 'te vroeg'....dingen lopen zoals ze lopen en Jolie liep toevallig iets sneller als dat je kon vermoeden, maar als er plaats is om van dit mooie meisje te houden is elk moment goed.   Heel veel geluk saampjes 
honden page profiel Sem en yinzSem en yinz schreef in Hond poept te vaak
komt door de brok. in brok zit veel troep zoals graan/mais/rijst in. Dat kunnen ze niet verteren, je raadt het al, dat poepen ze er dan meteen onverteerd er uit. Mais/graan/rijst is ook een vulling in de brok, en het bind de andere substanties die er in zitten. Je zou er voor kunnen kiezen een graanvrije brok te geven, maar daar voegen ze dan weer aardappel aan toe om te binden. Aardappel zorgt ook weer voor veel kak. plus het vlees dat er dan al in zit is gekookt wat geen voedende functie dan meer heeft. Wij geven onze honden vers vlees van carnivoer. Allebei de honden poepen maar 1 keer per dag, en het is niet veel wat er uit komt. Rauw vlees is het enige juiste wat je hond kan geven en wat hij wel kan verteren.
honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa schreef in Niets doorhebben bij agressief gedrag
" Ik vind het zelf te gek voor woorden om een ander (mij) te beschuldigen van het niet waar zijn van beweringen.   Snap ook niet waar het vandaan komt. Heb je bewijzen dat ik niet de waarheid vertel? Heb ik je ooit beledigt of je iets aangedaan of zo?   Erg jammer van het eindeloos verpesten van topics, keer op keer.   " Suzanne en Luca   Klopt wat je zegt hoor, als mensen je niet geloven moeten ze maar langs je post heen lezen Maar misschien zelf ook proberen niet elke keer weer te reageren en te herhalen....(en dan ook nog namen van anderen plaatsen die nergens in dit topic voorkomen)   Onze honden proberen we ook te leren dingen te negeren....misschien moet dat ook in het HP-gebruikersboek opgenomen worden voor de baasjes die allemaal het beste voor hun honden willen
 

Vrienden van Toby

honden foto van Shiba fanhonden foto van Joke > Jimmy,Sjenna ,Floortje .honden foto van De Mecheltjes clanhonden foto van judithhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Josienhonden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjehonden foto van s@nt@honden foto van Mireillevdwhonden foto van Mandy & Bram.honden foto van Elisehonden foto van Lisannehonden foto van Teshonden foto van zonnetjehonden foto van Philippehonden foto van ***^Noortje^*** honden foto van Merlin,Safira,Nikita en Ceylanhonden foto van team Shadowhonden foto van Sannehonden foto van marionhonden foto van Elihonden foto van Joyce&Jayhonden foto van Claudiahonden foto van Mijn Working Border Collieshonden foto van Plucheke007honden foto van Sannehonden foto van janinehonden foto van S&F.honden foto van Inehonden foto van Loes & Kaya honden foto van Helene en Tyborhonden foto van Angelique & Doenjahonden foto van Sigrid & Sandy en Divahonden foto van Annet & Samhonden foto van Verwijderhonden foto van Ina, Misty en Aysahonden foto van Dewi & de doodleshonden foto van Lizhonden foto van MAxime - Guusje, Demi & Tommie honden foto van Annemarie en Tristanhonden foto van Dede & Mikahonden foto van Annemiekehonden foto van meert nancyhonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Brenda & Buddy & Bobby & Onyxhonden foto van Jolanda & Cockertjeshonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Bianca  honden foto van Cindy & Dribbelhonden foto van esther honden foto van J&Shonden foto van C.honden foto van jacqueline en bacohonden foto van animal loverhonden foto van -honden foto van Angela & Guushonden foto van sinsy en Dexhonden foto van liesbeth en de bende .. honden foto van Kimberleyhonden foto van Elke en haar bende!honden foto van Noella en Igorhonden foto van Laura & Bo!honden foto van Mandy - Snoopy en Daisyhonden foto van Jacinthahonden foto van Nanahonden foto van Sophie & Beauhonden foto van Landseer ecthonden foto van baasje Julian/hond : Frodohonden foto van LouisPearlhonden foto van Shizzle, baasje van Shiloh, Toby & Sabeauhonden foto van Skyla-tjehonden foto van Anne-Wil (baasje van Juno)honden foto van Dy-Annhonden foto van Kayhonden foto van Peter & Dinoshonden foto van geenhonden foto van ingeborghonden foto van Hondenliefhebber honden foto van Nouri honden foto van Doïna honden foto van Sem en yinzhonden foto van Binky & baasje honden foto van Sanne, Djyla en Quintohonden foto van fienhonden foto van Kimberley & Divahonden foto van Maxine, Mira en Tuurhonden foto van sven reyniershonden foto van Juleshonden foto van Yin, Yang & ikhonden foto van Heavenly en de honden Marvey en Ginnyhonden foto van Suzan honden foto van mariska & leska,chicka,roykehonden foto van Mandy, Guus en Jill

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^