HondenPage baasje Manja

Wat schreven de vrienden van Manja op het forum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Genieten
 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hond is vals
Probeer eens en lange wandeling te maken voordat je gaat slapen (als je dat nog niet deed). Misschien helpt dat. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Oor druppelen bij een bange hond
" ja daar zijn we wel een beetje bang voor we gaan ook een multivitamine voor honden geven....     wat is een goede brok? de meeste zijn te vet ivm pancreas....woensdag word er opnieuw bloedgeprikt om te kijken of de trovet goed is aangeslagen,dan kunnen we kijken of ze wat vetter mag icm trovet....   als ik het goed heb begrepen zijn koolhydraten wat in veel brokken zit ook een voedingsbodem voor gisten....   ik denk dat we dan eerder voor hermann's sensitive paard menu gaan....   " RJ Beer krijgt o.a. Hunters Home. Die hebben een konijn (enkelvoudig maar geloof ook compleet) variant met maar 5% vet.  Konijn gaat bij veel honden met overgevoeligheden ook wel goed. Weet alleen niet of er een verkooppunt bij je in de buurt zit maar misschien is het wat? Dan kun je een beetje afwisselen
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Oor druppelen bij een bange hond
Ik weet niet of het al is aangehaald maar weet je waar de oorontsteking vandaan komt? Bij mijn hond kwam het ook telkens terug. Het bleek voedselallergie te zijn. Hij eet nu een jaar iets anders en heeft het niet meer gehad. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Angstig na roesje
" Lief he het is ook buiten het schattige om een enorme lieverd. Ja ik hoop dat dit wat gaat doen maar vrees er wel een beetje voor.. Maar hoop het met heel mijn hart vooral voor hem  Hij is morgen pas 7 maanden en hoort zich helemaal niet zo te voelen!  " Butterfly Jeetje zo jong. Ik was al blij te lezen dat de dierenarts niet aan enge dingen dacht maar "gewoon" de speekselklier. Ik ben zo iemand die gaat googlen en ik zit ook bij ieder hobbeltje of bultje meteen met een hartslag van 300 aan de telefoon met de DA.  Bijna altijd stress voor niks maar ja, de aard van het beestje he...
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Angstig na roesje
Wat een enorm schattig hondje.  Hopelijk is hij snel beter. Echt ellendig als ze net beter lijken te zijn en het volgende probleem klopt alweer aan
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welke kruising?
Wat zoeken jullie precies in een hond? 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in 3 maanden rust - scheurtje voetbot -->vraag advies
3 maanden is ook wel een flinke tijd natuurlijk.. van een kong wordt mijn hond soms een beetje onrustig omdat ie ertegenaan gaat duwen met zijn neus en dan vliegt dat ding alle kanten op.  Je zou eens kunnen kijken naar een antischrokbak (Fun Feeder) misschien, en daar paté in smeren? Of een Lickimat? Die blijven staan en kunnen niet door de bench rollen. Of ben je bang dat je hond daar ook met zijn poot aan gaat klauwen?    Wat je ook kan doen is een stukje kaas op een Nylavone leggen, daarna 5 seconde in de magnetron en dan even in de koelkast/vriezer zodat het hard wordt. Ook leuk en heb ik toen mijn hond rust moest houden  regelmatig gedaan. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in 3 maanden rust - scheurtje voetbot -->vraag advies
Hier ook meerdere keren benchrust moeten houden (ook met jonge hond). Heb de bench in de huiskamer gezet en deed er soms een doek over voor de rust.  Ik heb een paar Nylabones voor hem gekocht om te kauwen,  en hij mocht er af en toe uit aan een korte lijn, echt wandelen mocht niet. Was flink doorbijten maar het moest gebeuren. Versuffende middelen hebben we niet gebruikt en ook niet continu pijnstilling gedurende die benchrust (uiteraard wel na de operatie en in overleg afgebouwd). 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Zindelijkheid newfoundlander
" oh, maar dat zeg ik niet.   Neem vrouwen na de overgang, of teven na castratie, door het wegvallen van bepaalde vrouwelijke hormonen, kunnen ze de controle verliezen over de sluitspieren. Bij sommige rassen, zoals de boxer, adviseren ze daarom om een teef niet te laten castreren.  Het zindelijk worden is het omgekeerde proces, als bij de vrouw na de overgang.   Onder invloed van hormonen, zijn pups en kinderen ooo een gegeven moment in staat de urine gedurende lange tijd op ter houden. Dat is een rijpings proces. Tot die tijd, is een ongelukje heel normaal. Dat het 's nachts eerder beter gaat, komt omdat je stofwisseling op een laag pitje staat.   Voor de mensen die menen dat de pup gelijk zindelijk is, top   Voor de overigen mensen, don't worry, het komt goed. " Suzanne en Luca Nee ik ga een hond niet vergelijken met een hond in de overgang. Niet alles hoeft zo ingewikkeld te zijn. En ik vind ongelukjes na een half jaar niet heel normaal. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Zindelijkheid newfoundlander
Je kan er niet echt een aantal weken op plakken. Maar wat ik wel zeer overdreven vind is dat we doen alsof honden pas met 9 maanden zindelijk kúnnen zijn. Dat is onzin. Als een hond geen controle had over zijn sluitspieren zou er de hele dag en nacht door urine en ontlasting uit komen en dat is niet zo. Hup, kranten of puppypads weghalen als je die gebruikt en naar buiten zodra hij aanstalten maakt om te gaan plassen (rondje draaien, aan de grond snuffelen enz). Optillen, buiten zetten en belonen. Herhalen. Je hond gaat vanzelf inzien dat hij via de deur naar buiten kan waar geplast hoort te worden en zal dan waarschijnlijk uit zichzelf bij de deur gaan staan. Zodra hij dat doet, gelijk naar buiten. Honden zijn niet dom hoor, en ook niet een soort lekke gieters. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Puppy vreemde ademhaling
" Dit dachten we ook al, het lijkt er alleen niet op van wat ik zie op videos.  Er kwamen vanochtend ook flink wat (bruine) druppels uit. Maar dit was vlak na het eten en drinken.    In het geval dat het inderdaad reversed sneezing is, zijn er tips om de hond hierbij te helpen?  " Ryan Ah ja met uitvloeiing uit de neus zou ik inderdaad wel naar de dierenarts gaan. Succes, hopelijk niks ergs.        Edit: zie dat je dat al gedaan hebt. Beterschap!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Puppy vreemde ademhaling
Reverse sneezing? Kan weinig kwaad. Soms kan het helpen om over de keel te wrijven. Het is niet gevaarlijk maar de hond kan er wel van schrikken. Als het te vaak gebeurt is het verstandig om er een DA naar te laten kijken.   https://www.youtube.com/watch?v=TXBug9S5juY    
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Stafford en pittbull topic deel 4
" Ik volg! Mijn droomhond is nog altijd een grijze American Bully/APBT. Niet voor nu, maar voor ooit. Ik heb begrepen dat het erg moeilijk is om goede fokkers te vinden van deze rassen. Wellicht dat ik nog iets leer door het volgen van dit topic! " Lotte Een grijze APBT zul je waarschijnlijk niet vinden. Wel bij de AmStaffs.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Ik wil jullie voorstellen aan....Teuntje (Eindelijk! update + fotootjes en kort filmpje pag. 24)
  Ohhhh mag ik hem hebben
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in beste boek ooit gelezen
Als het werkt voor jou en je hond, top! Fijn dat je iets gevonden hebt dat voor jullie werkt. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Ik wil jullie voorstellen aan....Teuntje (Eindelijk! update + fotootjes en kort filmpje pag. 24)
Brandende hooivorken, fakkels... Wij willen foto's! Wij willen foto's!     Nee hoor grapje. Je hebt het vast druk met ballen afpakken en kussens wegleggen enzo 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Verantwoord vermeerderen?
Dan begint het met de vraag wat verantwoord fokken dan is.  Voor de een is dat fokken met FCI stamboom, uitgebreide testen etc. Voor de ander is dat gewoon een leuk nestje, geboren in de huiskamer, pups die opgroeien met de kinderen en de kat des huizes. Het zal me eerlijk gezegd een worst wezen dat er zoveel eenmalige nestjes zijn. Zo'n nestje koddige krullenbollen of guitige ruwharige hondjes, die vaak ook nog stokoud worden... ik kan er niet wakker van liggen. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Aankopen voor de hond
" Dat is leuk zo een hoesje.   Hannah mooi tuig,blijft ie ook goed zitten tijdens het lopen,niet in de oksels dat had ik wel met die mag-tuigen?   " Monique Nee ik was er wel bang voor, maar hij zit bij de oksels prima! Heb hem wel eerst helemaal op moeten meten om juist te voorkomen dat het zou schuren. De fleecevoering is ook erg fijn.    
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Bijten aan de stoelen
Bitterspray. Heel smerig, werkt vaak wel. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in afwijkende staart/krulstaart
" Vriend van me heeft ook een bull terriër met flaporen, heeft wel wat aandoenlijks bij het ras vind ik. Helemaal omdat er ook twee vlekjes op zijn neus zitten waardoor hij een hartjesneus heeft  " Britt & Maui Ik nu ook wel Bij mijn volgende hond ga ik het gewoon lekker zo laten denk ik.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in afwijkende staart/krulstaart
Nou zeg, gelijk al die vragen of hij de ouders wel gezien heeft... Er zijn zoveel honden die net een klein beetje van het ideaalbeeld van het ras afwijken. Zo heeft mijn hond flaporen gehad als pup, terwijl de rasstandaard om staande oren vraagt. Kan gebeuren. Ik heb de oren toen getaped. Ik denk alleen niet dat er zo'n oplossing is voor verkeerde staarthoudingen....... 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Inenting ziekte van weil
Verschilt per persoon. De een zegt ik ent wel, de ander niet. Ik laat alles enten. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Aankopen voor de hond
      Tuig is binnen
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Iemand ervaringen met ''Pomeranian droom'' een dwergkees fokker
" Dat weet ik,ik heb dit al allemaal opgezocht maar er zijn er jammergenoeg heel weinig hoor..om de keeshondjes weer een gezond ras te maken zou in feite iedere fokker dit moeten doen maar dit doen ze jammergenoeg niet " witteleeuw Dus koop je er maar een uit Rusland van een fokker die ook zijn honden niet test..? 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Iemand ervaringen met ''Pomeranian droom'' een dwergkees fokker
" Wat je kan doen zijn een paar gegevens vragen van mensen die een pupje gekocht hebben daar,en deze mensen eens contacteren via fb enzo ..Ik heb persoonlijk wel al goeie commentaren gehoord van hun maar je weet het nooit!Mijn hondje komt ook van Rusland,er zitten ook goeie bij die geen broodfokkers zijn.Ik heb wel zeker 2 maanden gechat met de fokster om te zien hoe ze overkwam en of ze geduld genoeg had om te wachten want ik wou haar enorm graag.Maar ik wou zekerheid dat het niet vlug vlug verkopen was en ik had geluk met haar.Ik hoor haar trouwens nog maandelijks om te vragen hoe het met haar gaat en bij vragen kan ik altijd terecht bij haar,ik ben zelf van plan om in de toekomst samen met Grëta op bezoek te gaan naar rusland!Hondjes uit rusland worden jammergenoeg niet getest maar dit kan je wel zelf laten doen in Belgie na leeftijd 2 jaar.Dit zal ik trouwens ook doen.Het is geen garantie als beide ouders negatief testen dat de pup het niet kan krijgen.Een stamboom toont alleen aan dat het raszuiver is !Er zijn jammergenoeg heel weinig fokkers die hun honden testen zowel in binnenland of buitenland,succes met je zoektocht " witteleeuw https://www.keeshondenclub.nl/wp/fokreglement/   Hier vind je het fokreglement van de rasvereniging van de keeshond. Ouderdieren laten testen op erfelijke afwijkingen is verplicht, dus er zijn zeker wel fokkers die testen op erfelijke afwijkingen. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Iemand ervaringen met ''Pomeranian droom'' een dwergkees fokker
https://www.keeshondenclub.nl/wp/keeshond-fokkers/   Hier een lijstje fokkers die zijn aangesloten bij de keeshondenclub. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Aankopen voor de hond
" Een hele boel ,alvast een voorraadje,Rox is blij met de goede tips die ik gekregen heb. " Monique Die kophuid dingen gaan stinken joh als ze eraan liggen te kauwen... brrrrrrr. Maar wel heel leuk, en ze gaan relatief lang mee! 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Iemand ervaringen met ''Pomeranian droom'' een dwergkees fokker
Ik weet het nooit met zulke fokkers.. Ze bieden regelmatig pups aan, maar ik zie nooit foto's van de pups bij hun moeder.  Bij een van de albums met pupfoto's staat: Pups die vorige week gekomen zijn zijn al verkocht of niet meer beschikbaar   Pups die vorige week gekomen zijn... waar vandaan? In de beschrijving staat dat ze ook pups uit Rusland van andere fokkers importeren. Nooit broodfokpups zeggen ze. Maar een goede fokker, raakt echt zijn pups wel kwijt. Ook in Rusland. Die kleine pluizebollen zijn vaak al gereserveerd voordat ze überhaupt geboren zijn omdat veel fokkers werken met wachtlijsten. Dus waar halen ze dan die pups vandaan? Hoe controleer je dat ze "niet van broodfokkers" komen?  " En natuurlijk zijn wij bevoegd om hondjes bedrijfsmatig te fokken en te verkopen." Daar zou ik dus al helemaal bij afhaken. Dat zegt wel genoeg. Ik vind het helemaal niet erg dat een fokker meerdere nesten fokt, of wat mij betreft er geld aan overhoudt, maar bedrijfsmatig gaat me te ver. Nee, ik zou er ver bij vandaan blijven.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Aankopen voor de hond
" Ik heb voor de honden een wobble wat giggle ball gekocht. Ik liep met Willow door het tuincentrum waar ze ze hadden. Liet haar er kennis mee maken en ze vond het geweldig.    Helaas een slechte aankoop. Beide honden raken er enorm gefrustreerd van. 1 minuutje is het heel leuk, maar daarna.. grommen, blaffen, hijgen, trillen.. helaas.    Video na nog geen 2 minuten.. Kahlúa vond het hier nog wel leuk, maar begon ook gefrustreerd te grommen na dit filmpje. In ieder geval goed  voor de prikkels haha.    " Pascale, Kahlúa&Willow O nee. Nee nee nee. Dat geluid alleen al. Beer krijgt die dus NIET.
 

Vrienden van Manja

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^