HondenPage baasje Melissa & Yuki

Wat schreven de vrienden van Melissa & Yuki op het forum

honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Meer honden tegelijk houden
Ik heb bijna 35 jaar 3 honden in huis gehad, nooit geen ruzie of snauw geweest. Had een senior, middenmoot en een pup, als de senior er niet meer was , kwam er weer een pup bij.  En ook nog eens verschillende rassen
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Vertel eens wat over jezelf.. wat heeft jou er toe gezet om een hond te nemen?!
Ik was 2 weken getrouwd toen mijn man met een langharige teckelpup thuis kwam. Dat was mijn eerste hond. Na een paar jaar kwam teckel nr 2. In de loop van de jaren had ik opeens 3 honden, witte herder en 2 teckels. Heb 35 jaar lang 3 honden gehad, oudje, middenmoot en pup. Als het oudje stierf kwam er na paar maanden weer een pup bij. En we hebben steeds een of 2 katten erbij gehad . Vlak voor mijn man is gestorven stierf ons laatste witje, had toen nog 2 teckels en die zijn beide op tijd van een half jaar gestorven. Ben toen in die tijd ook verhuisd van een grote eengezinswoning met grote tuin naar een appartement op de begane grond met een klein tuintje. Mijn laatste teckel heeft de verhuizing nog meegemaakt , maar heb hem paar dagen erna moeten laten inslapen vanwege een tumor. Paar maanden geen hond gehad, maar alleen is niks, dus nu heb ik een boomertje , inmiddels ook alweer 4 jaar.   Onze kids en kleinkids zijn opgegroeid met de honden en katten en andersom. Was een geweldige tijd ! Maar nu ben ik heel blij met mijn boomertje. Heb dus nu al 47 jaar honden ! En als je dan bedenkt dat ik vroeger als kind hele grote angst had voor honden omdat ik 2 x flink gebeten ben door een buurhond. Die angst is verdwenen toen mijn man met mijn eerste pupje thuis kwam.
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Nieuw fotografie topic!
 Gewoon lekker genieten tijdens een wandeling !
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Schattige foto topic
Sem's favoriete slaaphouding !  Lukt me niet vaak om een foto te maken van Sem, meestal kijkt of draait hij van me weg.
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in De bommen vallen toch hoor
Hier,  ( zuid Limburg) de hele dag door vuurwerk en om middernacht echt niet minder dan andere jaren, het was wel om half 1 afgelopen, terwijl andere jaren het doorging tot een uur of 2. Sem heeft dus wel angst voor vuurwerk , zo erg om te zien hoe hij overal onder wil kruipen.
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Geschikt voor een hond?
Heb het al meerdere keren gezien, maar blijft helemaal geweldig !!!
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Puppy gaan kiezen
Heb zelf ook witte herders gehad. 2 herplaatsers en 1 pup, die heeft de fokker uitgekozen en dat was toevallig mijn favoriet,  en dat was echt mijn maatje, heel lief voor mijn kleinkids en hij was gewoon super.  Fokker kent de honden als beste, die weten wel welke hond bij welk gezin past. Ik ben ook wezen kijken met 4 weken, zelf had ik toen al een voorkeur, met 6 weken nog een keer gaan kijken, die ene bleef mijn favoriet en met 8 weken zei de fokker dat ze er van overtuigd was dat 'mijn favoriet' het beste bij ons paste. Ze liet ons de lijst zien die ze had opgesteld met 4 en 6 weken en daar stond onze favoriet al op met onze naam Dit was mijn laatste witje en hem heb ik gekregen als pup.
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Zwitserse herder
Bij https://www.dreamworkswss.com  deze fokker zit ook in België, daar had ik zelf mijn laatste witje vandaan. Je kunt altijd contact met ze opnemen en ze kunnen je alles zeggen over de werk en showlijnen, dus gewoon gezellige huishonden ! Ligt er ook helemaal wat je zelf wil.    
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in The Big 5
Geweldige foto's !!
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Kennis gezocht over teckels
Nog even een foto van een paar jaar geleden, witte herder en langhaartjes waren van mij en de duitse herder en de ruwhaartjes waren van vrienden. En ze speelde allemaal met elkaar ! Meestal gaan de grote honden op de grond liggen om te spelen, maar ze renden ook lekker samen !   Nu heb ik een kleine boomer en hij speelt eigenlijk alleen maar met grotere honden, gewoon omdat er hier maar weinig kleine honden wonen die los mogen. Ook dat verschil is qua gewicht groot, mijn boomer weegt maar 7 kg Dat kleine zwarte geval op de grond is mijn hond en hij vind het geweldig om met zijn vriendinnen te spelen, de wit/bruine en de zwart/witte.
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Kennis gezocht over teckels
Zelf heb ik 41 jaar langharige teckels gehad, dwerg en standaard en ze speelde met zo ongeveer iedere hond, dus hoe je kennis ermee omgaat is wel wat overdreven.   Prijs bepaalt niet of het een goede fokker is, gaan kijken bij meerdere fokkers en waar je zelf een goed gevoel bij hebt daar een pup halen. Ben zelf meestal eerst gaan kijken als er geen pups waren, kijken hoe de ouderdieren reageren. Zijn ze  vriendelijk als er iemand binnen komt, dat zegt al heel veel over hoe de fokker met zijn honden om gaat. Zitten ze in benches of lopen ze rond ?   Zelf heb ik mijn laatste 2 teckels bij een Duitse fokker gekocht, dat was echt een hobbymatige fokker , scheelde behoorlijk qua prijs , waren beide met stamboom en ook waren alle testen gedaan.
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Hondenplons is een overdekt zwembad.
Hahaha geweldig om te zien !!
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Echt, ik word gek
Sem is een een shit-zu kruising, hij is nu 1,5 jr, maar hij heeft periodes dat hij goed eet ( vlees) , maar ook periodes dat hij een dag of 4 helemaal niet eet, zelfs geen vlees , als hij dat doet zet ik wel brokjes neer . Dan pakt hij een enkele keer een brokje maar dat was het dan ook. Hij is vrolijk en levendig, rent en speelt met andere honden, dus waarschijnlijk gewoon geen honger. Drinken doet hij wel gewoon, het hoort gewoon bij hem dat hij dagen niet eet. Hij krijgt alleen maar tussendoortjes als ik hem aanlijn na de wandeling en als ik wegga, dus hij is niet 'zat' van de tussendoortjes. Zo lang hij zo vrolijk en actief is ga ik hem echt niet dwingen om te eten.
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Frustratie uit puppytijd
Jeetje, wat hebben jullie veel meegemaakt met jullie pups !   Ik heb al bijna 45 jaar honden, waarvan 35 jaar 3 honden tegelijk gehad, witte herders en langharige teckels, nu heb ik een boomertje. Maar wat heb ik dan altijd gemakkelijke honden gehad, een van de witte herders heeft ooit pinda's die op de salontafel lagen allemaal gekraakt en de pinda's opgegeten, schillen lagen door de hele kamer, maar dat is ook het enigste geweest.  Mijn boomertje is nu 1 jaar en het enigste wat hij ooit stuk gemaakt heeft was 1 tv gids en dat was ik ook nog zelf schuld, omdat die op een plek lag waar die niet hoorde te liggen !   Wel heel leuk om te lezen !
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Boomer hondjes
Jellie, ik heb dus wel een boomertje, vind het een super hond, maar dat zegt denk ik iedereen wel van zijn eigen hond. Sem blaft alleen als de bel gaat, maar is die persoon eenmaal binnen wordt hij uitgebreid begroet. Hij is ondeugend , maar o zo lief. Hij is een van de gemakkelijkste honden wat ik gehad heb, hij kan behoorlijk eigenwijs zijn. Maar voor mij een geluk dat hij nogal gek is op eten, zodat ik hem heel gemakkelijk kan afleiden of roepen. Hij loop in het bos en de weides meestal los, speelt met andere honden, hij heeft een voorkeur voor grote honden !  Dat beetje zwart wat op de grond ligt is Sem, die wit/zwarte en bruin/witte zijn Sem's grootste vriendinnen. Het ziet een beetje raar uit, maar hij rent en dolt heel veel met die 2.  Sem is heel gek op mensen, zeker op kinderen ( heb kleinkinderen) , zoals ik al eerder zei , ik vind het een super hond.   Ik wens je heel veel plezier met jullie boomertje !
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Boomer hondjes
Zo jammer dat meteen afgekraakt wordt als je een kruising wil aanschaffen, heb 44 jaar bijna alleen maar rashonden gehad, nu heb ik een boomertje, een shit-zu x. Zou het zo weer doen.Sem is nu 1 jaar, hij is gezond ( zover een dierenarts dat kan beoordelen) , vrolijk en aanhankelijk, vriendelijk voor ieder mens en dier wat hij tegen komt.Hij komt uit een gezin waar ik nog steeds contact mee heb uit een eenmalig nestje, teefje is daarna gesteriliseerd.   En het kostenplaatje om een rashond aan te schaffen is ook niet niks, wat eerlijk gezegd voor mij ook de reden was om een x te nemen. Heb Zwitserse witte herders en langharige teckels gehad, ik weet wat ze kosten ! Qua gezondheid, mijn laatste witte herder had een hersentumor, hij is maar 7 jaar geworden en mijn laatste teckel had een gesprongen tumor in zijn buik, hij is 8 jaar geworden en die hadden beide goede stambomen. Dus ook al laat je alle testen doen, is geen garantie dat ze niets 'mankeren'.   En over eventuele kosten van de dierenarts, ik heb mijn boomer verzekerd.   Jellie, ben het wel eens met Sylvia dat je nog eens na moet denken omdat er toch iets van cavalier in zit, je weet niet in hoeverre dat het in die x zit.     
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in boomer
Je zou ook eens kunnen kijken op de fb site van Herplaatsers Shih tzu / Boomer, daar staan hele leuke honden bij  ras en kruisingen.
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Verzorgingshuizen bezoeken: waar te beginnen?
Mijn moeder woont in een verpleeghuis en meestal gaat Sem mee. Er zijn heel wat mensen die Sem willen aaien en knuffelen , ook het personeel. Sem vind het helemaal geweldig om zoveel aandacht te krijgen, hij is nu 10 mnd en af en toe knettergek, maar daar gedraagt hij zich voorbeeldig ! En de mensen vinden het geweldig om even te knuffelen met Sem. En af en toe wordt ik gevraagd om langs een van de bewoners te gaan die bedlegerig is en altijd honden heeft gehad. Dan zie je de ogen oplichten , dat is gewoon fijn om te doen.   Dus zou zeggen ga gewoon vragen in verzorgingshuizen ! 
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Beste Wensen (en de site gaat op slot voor gastgebruikers)
Iedereen de beste wensen voor 2019 !  
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Hond kwijt door vuurwerk
Willemijn, als dat zou kunnen  Hier wordt er al geschoten sinds half december  Sem herstelt zich redelijk snel na een harde knal, maar leuk is anders !   Heel fijn dat Knoet weer thuis is !
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Wandelen na het verlies van onze honden: Loop je met ons mee?
Veel sterkte met het verlies ! Wat mooi dat jullie dit doen. Helaas te ver weg voor mij.
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Teckel elke nacht om 2uur wakker en huilt
Ik heb een teckel gehad die ik gekregen heb toen hij 8 mnd oud was. Dat heeft een maand of 2 geduurd voor hij in de nacht niet meer jankte. Weg uit zijn vertrouwde omgeving, moet weer opnieuw wennen en leren. Rustig aan doen op het tempo van de hond, op een gegeven moment zo na een maand of 3 heeft hij altijd bij mijn andere honden  beneden geslapen. Maar tot die tijd naast mijn bed in een mand, iedere keer dat hij jankte de hand erin en hem even aaien, dan was het weer goed. Zodra ze weten dat ze niet alleen zijn voelen ze zich ook beter.
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Langhaar of stokhaar Zwitserse herder
Beide fokkers zijn prima !! De Polen zou ik eerlijk gezegd weg blijven. Of ze moeten kunnen aantonen dat ze de normale testen gedaan hebben. Want anders is goedkoop, duurkoop. Dus denk wel goed na wat je wil.   Bij deze fokker is nog een stock en langhaar beschikbaar. Zitten in Kortenaken (Belgie) https://www.facebook.com/dreamworksshepherds Daar heb ik mijn laatste reu vandaan, die op de foto.  
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Langhaar of stokhaar Zwitserse herder
Ik heb en een langhaar en een stockhaar gehad. Qua karakter is er niet veel verschil, wat al eerder gezegd is, ze kunnen door de zwarte drab rollen en als ze droog zijn , zijn ze ook weer spierwit.   Wel kijken dat je bij een goede fokker bent, anders kan het zijn dat je een nerveuze/zenuwachtig witje krijgt.   Mijn langhaar was een grote hond, 72 cm en 40 kilo, mijn stockhaar 70 cm en 41 kilo, maar hij was heel slank , ligt ook een beetje aan de bouw.
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Geschikt voor een hond?
Helemaal geweldig !!!   Zou verplicht moeten worden zo'n 'cursus' 
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Shih tzu futloos na bezoek trimmer
Als mijn shitzu x bij de trimmer is geweest, dan heeft hij 2 dagen nodig om weer 'bij' te komen. Eten, drinken is normaal, met wandelen iets minder actief , maar voor de rest alleen maar slapen ! En klitten in de vacht zorgt ook nog eens voor pijn en stress, dus is normaal dat ze futloos is. Geef haar een paar dagen en ze is weer zich zelf !
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in verkocht
Ik wil de halsband graag overnemen. Heb je een berichtje via mp gestuurd
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in "Uitslapen pup"
Hier een pup van 4,5 mnd. Hij wordt ook 's morgens tussen 5 en 6 wakker. Dan is het even laten plassen en poepen en daarna gaat hij weer in zijn mandje in de ren liggen. Deurtje open en hij slaapt zo weer een paar uurtjes. Soms ga ik terug naar bed of ik ga aan de tafel zitten bv te lezen.
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Meenemen of de gok nemen en alleen laten
Hier een pup van 4 maanden. Ben maandag de hele dag weggeweest met hem, tussendoor  heeft hij dutjes gedaan , gisteren heeft hij op even plassen/poepen alleen maar geslapen.   Wat het opbouwen van het alleen laten betreft, een kong geven met bv wat leverworst erin, is Sem een hele poos mee bezig en daarna is hij gaat hij slapen. Hij slaapt vaak nog als ik thuis kom van het boodschappen doen (klein uurtje weg) De kong krijgt hij alleen als ik wegga, hij gaat al de ren in als ik de kong pak, is wat lekkers wat hij maar af en toe krijgt. 
honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem schreef in Pup bijt in riem
Hier een pup van 4 maanden. Hij houd ook de lijn vast , hij bijt er verder niet op en hij loopt heel trots te zijn als hij de lijn vast heeft, kopje en staart omhoog. En hij loopt dan heel goed mee, dus van mij mag hij de lijn vasthouden !
 

Vrienden van Melissa & Yuki

honden foto van Debbie Coppenshonden foto van Annelies met  Semhonden foto van Kristel De Reymaekerhonden foto van viv  honden foto van Mandy en Novahonden foto van Suusjehonden foto van Naomi & de 'kids' ....honden foto van Leen & Geikehonden foto van meert nancyhonden foto van Shantihonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Annabelhonden foto van ~honden foto van mitzehonden foto van Patje en Tibohonden foto van Kim

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^