Zwitserse herder

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel kimkim

honden foto van kim

Hoi, 

5 jaar geleden heb ik mijn eerste witje moeten afgeven. Ik was zelf heel jong nog toen ik haar in huis nam. Door de jaren heen veel mensen tegen gekomen die direct wisten van waar ze kwam. De mensen waren over deze fokker niet zo positief. Door de jaren heen hadden. Ze compleet gelijk.

Ze was wel een heel zachte lieve gevoelige hond. Mis haar nog steeds. 

Nu onze dochter is wat ouder 12 en mee hondenschool kan lopen ????. dus niet nu maar misschien nog een jaartje of zo zou ik graag terug een witje willen of nog wat later. De kortharige wel, mijn man is geen fan van lang harige.

Ik woon in België dus ik heb geen idee van kennis over bepaalde lijnen. Kan iemand me hierin wat info geven. Want de dierenarts rade het eigenlijk af ivm het medische dan. Maar dat deed hij ook bij de boxer. (favoriet  bij de man). Ik hoor dus veel verschillende verhalen.

Dus ik wil heel graag zeker een betrouwe fokker ik had al eens naar the white wolfes gekeken gisteren ligt in namen. Maar ja men kan zoveel op een website zetten. Dus dacht ik ik begin hier met de zoektocht. 

Al zeker bedankt. 

Groetjes kim

honden page profiel kimkim

honden foto van kim

Zeker  niet letten op de zinsbouw het was wat laat gisteren.????

honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem 3 doggies

honden foto van Annelies met  Sem

Bij https://www.dreamworkswss.com  deze fokker zit ook in België, daar had ik zelf mijn laatste witje vandaan.

Je kunt altijd contact met ze opnemen en ze kunnen je alles zeggen over de werk en showlijnen, dus gewoon gezellige huishonden ! Ligt er ook helemaal wat je zelf wil.

 

 

honden page profiel kimkim

honden foto van kim

Super bedankt!  hp-thumbsup

 

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Witte Duivels Domein ook zeker eens contact mee opnemen. Er is nu een teef drachtig. 

Volgende forumvraag: Bolonka svetlana
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^