HondenPage baasje Bink & Bodi

Wat schreven de vrienden van Bink & Bodi op het forum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welk tuig?
Deze is ook fijn trouwens: https://hurtta.com/collections/harnesses/products/casual-y-harness   
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welk tuig?
" Ik vind de jassen die Penny draagt prachtig!  Maar ik vraag me af of een reu hier wel mee overweg kan, plast hij er niet tegenaan? " jantien  Hier niet!  Ik heb ook de Jumppa en als ik 1 maat groter bestel, wat eigenlijk beter zou zijn, dan zit de buikband er wel overheen... Dat is echt jammer. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welk tuig?
Ik ben erg te spreken over de Air! Door Beer zijn bouw krulde het rugstuk van de Pro op achter zijn nek/op zijn schouders. De Air past perfect. Maar dat is per hond afhankelijk denk ik hoor!    Ik heb voor Beer ook een Pomppa jas maar deze schuift bij hem opzij met wandelen. Er zitten namelijk geen koorden aan voor de achterpoten. De truien zijn wel super.  En ik hou stiekem gewoon van hondenkleding.         
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Advies over situatie
Vraag eens waarop de hondjes getest zijn. Soms bedoelen ze daarmee dat ze een gewone check-up gehad hebben bij de dierenarts, maar dat is iets anders dan testen op erfelijke afwijkingen. Als het goed is zijn ze mensen ook trots dat de hondjes (of ouders ervan) getest zijn en willen ze je graag de uitslagen ervan laten zien. Voor de rest klinkt het prima, veel plezier met de pup!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Fok- en houdverbod agressieve honden (NL)
" Nu mijn ongezouten mening. Dit soort honden zijn toch echt de enige types die velden oversteken, bergen beklimmen en de oceaan over zwemmen speciaal om mijn hond te komen bijten. Zonder aanleiding. Dat heb je met andere honden echt niet. Ik probeer er altijd met een flinke boog omheen te lopen, maar het is alsnog wel eens mis gegaan. Heb ook van dichtbij een hond doodgebeten zien worden. Ik vind het fokken van deze honden -stamboom of niet- in Nederland net zo onethisch als het fokken van bv kortsnuiten. Je kiest dan doelbewust voor een hond met een hersenkronkel. Ze missen hierdoor zoveel vrijheid. En dat terwijl er genoeg leuke andere rassen zijn om uit te kiezen..... De enige plek waar je, naar mijn mening, dit soort honden zou kunnen houden is als je in een berghut in Alaska woont met de dichtstbijzijnde buren op vliegtuigafstand. Maar in Nederland zijn deze honden gewoon schimmen van wat ze zouden kunnen zijn. Wat mij betreft horen ze hier dus niet thuis. En mijn wandelingen worden wel errug relaxed als ik ze niet meer hoef tegen te komen.  " Iglo Leuk om te lezen ook, dat een medeforumgebruiker zo denkt over je zo geliefde hond. Sjonge zeg. Een hond met een hersenkronkel. Doe normaal. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Twijfel ras Staffordshire-Franse Bulldog of asielhond
Een staffordshire bullterrier in de kleur merle kan niet, dan ben je helaas echt bij een heel foute fokker uitgekomen. Een rasvereniging zal dan ook nooit een fokker erkennen die dergelijke kleuren fokt. En als het echt heel erg belangrijk is dat de hond sociaal is en blijft met honden, en je er niet iedere dag kilometers mee wil wandelen, dan is een SBT ook niet de juiste keuze voor jullie. Gelukkig zijn er nog heel veel andere opties!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Twijfel ras Staffordshire-Franse Bulldog of asielhond
Franse bulldogjes zijn super leuke honden maar deze zou ik inderdaad niet nemen vanwege hun slechte gezondheid. Een iets langer neusje zegt helaas niet zo veel. Ik zou jezelf die zorgen (en kosten) besparen.  Het gebeurt inderdaad regelmatig dat een SBT op latere leeftijd niet meer met andere honden overweg kan. Ik weet niet hoe vaak je met de hond van je ouders bent.. In het ergste geval zal je de stafford wel gescheiden van dit hondje moeten houden,  maar dat zou te doen moeten zijn als het enkel om visite gaat. Dat risico dat het na verloop van tijd niet meer klikt heb je met een asielstafford overigens ook. Het voordeel van een pup is dan dat je die kan laten opgroeien met het hondje van je ouders.  Het geeft je een grotere kans op succes, maar het is altijd verstandig om er rekening mee te houden dat later niet meer goed gaat zoals eerst. Er zijn nog meer fokkers, maar hier vind je een lijst met fokkers die op het moment zijn aangesloten bij de vereniging:  https://www.sbtcn.nl/fokkersoverzicht-2022/ 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in UkkePuck
Oh jemig wat enorm verdrietig.. Heel veel sterkte
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in kiezen van geschikte hond --> therapiehond
Als je huidge hond geschikt is, dan zou ik onderzoek doen naar wat de hartruis veroorzaakt. Dan kun je daarna overleggen met de dierenarts of therapiewerk daadwerkelijk te belastend is of niet, want een ruisje komt altijd ergens vandaan en hoeft (gelukkig!!) helemaal niet te betekenen dat de hond beperkt moet worden in activiteiten. Dus als het mogelijk is dan zou ik zeker gebruik maken van de kwaliteiten van je huidige hond. Je weet nooit of een nieuwe hond wel geschikt is, dus dat lijkt me een stuk onzekerder.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Ervaringen gezocht
"   Ik probeer op te letten dat ik aan zijn gedrag niet te veel aandacht geef maar is soms Gewoon niet te negeren omdat het gewoon pijn doet. Als hij niet te moe is lukt het met commando zit/lig om hem eruit te halen, maar soms lijkt hij net een bezetene. Een bench hebben wij vanaf het begin: alleen daar kan hij echt zijn rust vinden en diep slapen. Dan slaapt hij ook gemakkelijk 3-4 uur achtereen. De puppyren hebben wij pas sindskort omdat het momenteel onmogelijk is om hem bij de kindjes te laten. Deze ren is ongeveer 2,5 x 2,5 (is eentje met 8 panelen wat je op meerdere wijze kan opzetten): zo heeft hij voldoende ruimte om te spelen en hoeft hij niet vast of naar buiten als de kinderen er zijn. " Tina Eigenlijk wel herkenbaar hoor, mijn bull wordt op bijna 8-jarige leeftijd nog steeds heel baldadig. Wij hebben dus ook een redelijk strak schema wbt rust en toevallig was het vanavond toch te laat en begon hij met spullen slopen en rijden omdat hij te laat zijn (verplichte) rust kreeg in de bench. Hier is het echt een uitkomst, alleen daar slaapt hij echt diep. Zeker toen hij jong was,  had hij echt momenten waarop hij zwalkend met bloeddoorlopen ogen door de huiskamer liep, spullen pakken, rijden, happen, omdat alles snel te veel voor hem was. Het was belangrijk om hem op tijd rust te geven, desnoods met iets van een kong, zodat hij niet in die zone van happen zou komen. Het kost alleen even tijd om te herkennen wanneer het te veel wordt. Vaak begint het vele bijten namelijk wanneer hun emmer eigenlijk al vol is, ook al lijkt het voor ons alsof er niet zoveel gebeurd is. Ik denk dat je voor de rest echt prima bezig bent hoor! Hij krijgt rust en uitdaging. Veel bullen zijn gewoon handenbinders en dan ook nog deze leeftijd..  
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Ervaringen gezocht
"   Hallo! Dankje voor je reactie! Ja ik ga wel eens met hem weg met de auto, maar ook dat is niet altijd een succes helaas. Met voer lokken helpt wel eens maar na paar meter houdt dat ook op bij hem haha…ik hoop alleen dat dat happen stopt! Want hij zou het zo fijn kunnen hebben. Voornamelijk is dat in combinatie met het weghouden van de kindjes is wat mij langzaam opbreekt.. hopelijk is dit inderdaad een fase (wat momenteel erg lang duurt en toch wel slopend is). " Tina Hoe is hij met andere honden? Mijn hond vindt het heel gezellig om met andere honden te wandelen, aan de lijn, dus misschien werkt dat bij de jouwe ook. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Ervaringen gezocht
Hoi  Bullterrierbediende hier.  Het niet willen wandelen is heel erg herkenbaar. Mijn vorige bull weigerde vanaf zijn 3e jaar ongeveer te lopen, verschrikkelijk vond hij het. Mijn huidige bull van bijna 8 jaar vindt het (meestal) vreselijk om in de wijk te wandelen, je krijgt hem gewoon echt niet mee, hij gaat er ook bij zitten. Al 8 jaar probeer ik hem mee te krijgen maar het zit er gewoon niet in en voer en speeltjes interesseren hem niks. Ik ga dus van ellende bijna dagelijks met hem in de auto om hem toch ergens te laten lopen en maak in mijn vrije tijd lange wandelingen in het bos want daar vindt hij het meestal wel aardig. Dat zou dan ook mijn enige "advies" zijn: stap in de auto, als je die hebt, en zoek andere plekken op. Al is het alleen maar om daar even rond te lopen aan de lange lijn zodat hij daar kan snuffelen, de omgeving in zich op kan nemen, ook daar worden ze (mentaal) moe van en dan zijn ze er toch even uit geweest. Ik denk dat je er al genoeg aan doet om hem bezig te houden verder, want zo te lezen gebruik je al denkspellen. Het happen is denk ik een soort fase, dat heeft mijn bull ook wel gehad. Het enige wat hielp was direct stoppen en weglopen, compleet negeren. Het hijgen kan verschillende oorzaken hebben. Opwinding is daar inderdaad één van, want bullen zijn best wel stresskipjes. Als je je er echt zorgen om maakt, of het idee hebt dat hij echt snel uitgeput is en op adem moet komen, dan kan het geen kwaad om de DA te vragen eens naar het hart te kijken/luisteren. Ook hartproblemen komen bij (mini)bullen wel eens voor.    Houd moed 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Frustratie en onzekerheid door boze passant
O joh, moeten ze mij eens zien met mijn hond die er gerust bij gaat zitten als het hem niet zint. Maar ja zo komen we nergens want soms wil hij niet vooruit en niet achteruit, maar we moeten op een gegeven moment toch door. Leuk is anders, ik loop dan vaak ook stug door. Je hond is nu niet verpest hoor. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Patella Luxatie bij jonge hond
Jee wat een zorgen.. Ik snap dat jullie er moedeloos van worden.  Mijn hond is toen hij 2,5 was geopereerd aan PL. Eigenlijk is het herstel voorspoedig verlopen, al was het wel een uitdaging om hem rustig te houden. Toen de wond dicht was zijn we naar hydrotherapie met een loopband geweest en we hebben regelmatige check-ups bij de fysio. Hij is nu bijna 8 en hij loopt nog steeds prima. De fysio en hydrotherapie dienden hier puur ter bevordering van het herstel en om ervoor te zorgen dat hij zijn knie optimaal kon gebruiken en de rest van zijn lijf soepel zou blijven. Maar wel na de operatie dus.  Als de knieschijf er zo makkelijk uit gaat is een operatie denk ik wel het effectiefst, al kan het nooit kwaad om dat eens met een fysio oid te bespreken.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Het Grote TROTS/BLIJ Zijn Topic
Inmiddels al een beetje oud nieuws, maar toch fijn om te kunnen delen.  Eind juni zijn we opnieuw naar Eersel geweest bij de cardioloog. Toen Beer 2,5 was bleek dat hij aortastenose had, een hartslag van rond de 230 slagen per minuut, hartruis van 4/6, wat verdikte wanden, een vergrote kamer, lekkende hartklep en aanwijzingen voor mitralisklepstenose. Vanaf dat moment krijgt hij bètablokkers.  Toen hij 5 was hebben we het onderzoek herhaald en was alles stukken beter. In juni dit jaar, Beer wordt in oktober 8, hebben we opnieuw een doppler laten doen en toen bleek dat alles weer goed was, sommige dingen zelfs weer een beetje beter. De hartruis is niet meer hoorbaar, de hartwand en -kamers binnen de normale waarden, hartslag tijdens het onderzoek normaal. Uiteraard is er nog aortastenose, dat gaat niet meer weg, maar is mild-matig en verder geen reden tot zorg. De aanwijzingen voor stenose van de klep zijn er, maar dat was er al en is niet zorgwekkend. De lekkende klep is ook niet verergerd. Het is niet perfect, maar we zijn  wel weer helemaal gerustgesteld!  Meteen ook maar weer een behandeling bij de fysio, dus meneer kan helemaal goed zijn vakantie in
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Beginnende spondylose en flinke klachten? Update
" Dus jij zou jouw hond zodra die maar iets van ongemak voelt meteen laten inslapen? En hoe zit het dan met mijn oma? Haar ook maar een spuitje geven omdat ze last heeft van haar heup? Misschien moeten we dat dan maar meteen met alle ouderen doen want die hebben ook meestal ergens last van...   Ik kijk verder dan alleen een diagnose en zie een hond die vanochtend nog vrolijk 3,5km met mij door het dorp heeft gelopen en op de terugweg ook nog even een stuk op volle snelheid ging rennen. Een hond die dat nog doet, kan en er zo veel plezier in heeft ga ik niet laten in slapen. " Penny Ik wil je niet "pakken" op de verdediging die je hier schrijft, dat Penny nog 3,5 km meeloopt en hard rent, maar ik denk dat dit juist is wat je moet voorkomen. Het zijn leuke momenten en die moet de hond ook zeker krijgen en die gun ik jullie helemaal, maar alleen als de hond het daarna niet met slechte dagen met stijfheid en mank lopen moet bekopen (of je gaat ermee akkoord dat dat de consequentie is van een lange wandeling en een keer een sprintje).   Onze vorige hond had ook spondylose en had hier ook klachten van. Hij liep daardoor erg stijf en had moeite met overeind komen. De dierenarts had ons ook geadviseerd om enkel rustige wandelingen  te doen aan een korte lijn, of rustig snuffelen aan een langere lijn. Dus echt scharrelen. Wil de hond dan toch heel druk doen en rondjes rennen, dan weer de riem kort en afleiden om onverwachtse bewegingen (met dus een slechte dag als gevolg) te voorkomen. Op het laatst ging het gewoon niet meer, hij bleek ook een hernia te hebben maar dat is een ander verhaal.   Ik denk echt dat je er alles aan doet om haar goed te houden, daar zal helemaal niemand aan twijfelen. En ze hoeft ook zeker niet ingeslapen te worden, ze is veel te vrolijk. Toch denk ik dat je er goed aan doet om zulke relatief lange wandelingen te beperken (een paar kilometer lijkt kort, maar is misschien toch te veel voor een oude hond met rugklachten), en onthoud dat de behandelingen die ze krijgt al best wel intensief zijn en ze tussendoor de tijd moet krijgen om daarvan te herstellen. Ik geloof ook dat je haar niet elke dag zo laat rennen, maar soms is het toch beter om even niet toe te geven aan de "maar hij/zij wil zo graag".   Ik bedoel het echt niet als kritiek, want ik zie hoeveel je erin investeert om haar zo comfortabel mogelijk te maken en ik herken het van onze vorige hond. Het is alleen maar goed dat je er zoveel aan doet en het is moeilijk om te zien dat ze niet meer zo soepel zijn als vroeger...  Ik vind dit denk ik moeilijker dan een hond die gewoon ziek is. Want ze willen wel, maar hun lijf kan het soms niet hebben. Lekker in de buggy houden, rustig langs de buggy wandelen, en dan weer terug. Ik denk niet dat er andere dingen zijn die je nog kunt doen. In ieder geval geen dingen die het gaan oplossen. Nóg een behandeling erbij wordt misschien gewoon te veel, of werkt andere dingen misschien wel tegen. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hoe meer laten drinken?
(Geiten)melk door het water? Kwark? Meer groente? Wordt alleen zo lastig meenemen in je rugzak denk ik 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Mijn lieve kanjer Macho vandaag 14 jaar
Van harte.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Nieuwe kruising pup
Zoek eens in de facebookgroep 'bewust kruisen', daar komt soms nog wel eens wat voorbij. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Stelling 2: favoriete hond
Ik heb nog maar 2 honden gehad in mijn leven dus ik kan er voor mezelf nog niet zoveel over zeggen. Maar ik denk dat het haast onvermijdelijk is dat je 'favorieten' hebt, zeker als je er al meerdere gehad hebt. Dat betekent niet dat de andere honden daar onder lijden. Ik kan me goed voorstellen dat je terugkijkt op de honden die je al gehad hebt, en dat er een is die er gewoon het meest uitspringt. Dat wil niet zeggen dat de andere honden je niet dierbaar zijn of waren.   Bink was onze eerste hond als gezin. Mijn "jeugdhond" en hij was in heel veel opzichten perfect. Hij kon veel dingen zelf al. Beer is geen makkelijke hond en ik moet me veel aan hem aanpassen,  maar het is wel echt 'mijn' hond. We hebben al zoveel meegemaakt dat dat onze band enorm sterk heeft gemaakt en hij is me enorm dierbaar. Of er ooit nog zo een zal zijn, geen idee, maar ik sluit het niet uit. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hoe vervoer jij je viervoeter?
Hier ook een autokennel, zo'n zelfde idee als Pascale. Bevalt erg goed! Ik heb wel geluk dat ik een busje heb en dat het makkelijk past.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Oxyfresh tegen tandplak en tandsteen ervaringen?
Tropiclean tandgel is geen tandpasta en er dient dan ook niet gepoetst te worden! De gel dient tenminste 3 weken, elke dag, indien niet voldoende, 4 weken, aangebracht te worden, om in te laten werken. Zonder onderbreking. Een half uur voor en na het aanbrengen niet laten eten of drinken. Na verloop van tijd verdwijnt de tandplak, maar ook de tandsteen laat los. Eventueel na de behandeling een goed kauwprodukt geven, ook belangrijk als beloning. Daarna 2x per week als onderhoud gebruiken. Er is ook een Tropiclean met pindakaassmaak. Het werkt echt, mits de gebruiksaanwijzing goed gevolgd wordt.            
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Advies gevraagd voor training
Ach, Anouk; degene die het onmogelijk achtte dat de huid verbrand kan raken door 2 uur op een warmtemat te liggen, gelooft nu niet dat een hond een kat zal doden. Neem haar uitspraken met een korreltje zout.      @TS: Het is zeker een idee om iets te doen met haar neus. Dat instinct is super en kun je leuk inzetten op allerlei manieren. Zweetwerk, speuren.... Gaat dat het probleem oplossen, nee, maar het is wel mooi om te gebruiken en precies waarom terriers zo leuk zijn. Verder, ja... ik denk dat het weinig zin heeft om oefeningen te doen van turid rugaas... Je hebt een terrier met flink wat instinct. Ik denk niet dat dat om te buigen valt. Niks haalt het namelijk bij wat zij zo interessant vinden. Het is niet dat ze trekken omdat ze nooit geleerd hebben hoe ze aan de lijn moeten lopen of omdat ze gewoon druk zijn. Ze handelen naar wat hun instinct ze ingeeft. De andere kant op lopen levert bij mijn hond alleen maar frustratie op, wat ertoe leidt dat hij juist overal de kat gaat zoeken. Ik wacht altijd maar tot de kat wegrent (als ze dat al doen), en anders sleep ik Beer erlangs. Beer heeft het niet zo op katten en zoekt ze op, toen hij jong was nog veel erger dan nu. Het kan natuurlijk nooit kwaad om wel te gaan trainen, en hopen dat Fudge na verloop van tijd omhoog kijkt (in verwachting van HEEL lekker voer) bij het zien van een kat. Al zal het wel even duren denk ik voordat je daar bent... 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Gevonden! Op zoek naar een hondje
Toch fijn dat je weer op zoek bent naar een hondje. Ik lijd aan studieontwijkend gedrag, dus ik ben honden aan het zoeken. Ik zal het lijstje nog verder aanvullen:     https://www.adopteer.be/hond/onbekend/bruno-kan-25-maart-aankomen    
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Fluitje voor slecht horende hond (update)
Acme fluitjes ja. Je hebt verschillende toonhoogtes van dat merk. Ik gebruik 211,5. Als je wil dan kan ik je via insta wel een filmpje sturen van hoe dat klinkt. Het is vrij hard, maar niet enorm schel. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Patella luxatie operatie
" Is ook niet aan de orde, zijn bespiering is juist heel goed, het gaat met name om het botje waar de pees aan zit, als ze die verplaatsen doet het geen pijn meer, daarbij maken ze meteen het gleufje wat dieper want ze zijn daar dan toch bezig (is wat ik begrepen heb) " Marieke Volgens mij passen ze standaard de positie van de pees aan bij een PL operatie, omdat het uitdiepen van de gleuf niet voldoende is. Dat zal dus niet de reden zijn dat het zo extreem duur is. Het zal zeker de moeite waard zijn om een second opinion aan te vragen bij een andere kliniek, en/of verschillende klinieken bellen en vragen naar de prijs. Er kan behoorlijk wat prijsverschil zijn.  Maarrrr ik ben dus geen dierenarts, en mijn ervaring is van 4 jaar geleden. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Patella luxatie operatie
Ik vind dat ook erg veel. Of is er van alles in en om de knie heen beschadigd en moet er meer gerepareerd worden?   Een jaar of 4 geleden waren we voor onder de 1000 euro klaar. Dat was bij dierenkliniek Sleeuwijk.      En: sterkte, en veel beterschap voor Gradje!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Dank voor je reactie. Dit is altijd goed om te weten. Het asperge-seizoen loopt nog tot einde juni. Ik ga het invriezen zeker overwegen.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Ik zou het niet weten of dat kan met asperges. Waarschijnlijk wel. Ik haal ze bij de boer, dus die ga ik dat vragen. Ze zijn wel het hele jaar in glas te krijgen. De asperges zijn hier in het Limburgse nu volop verkrijgbaar en worden naar het einde van het seizoen steeds goedkoper. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Anouk, asperges, groen of wit, zijn een bron van vitamines, mineralen ed. Heel gezond voor bv. de nieren, blaas en urinewegen. Voor ons, maar zeer zeker ook voor onze honden. Ze moeten goed geschild zijn en ik heb de maaltijd in 2 porties en de asperges in stukjes gegeven. Mijn ventje heeft genoten. Helaas zijn ze maar een beperkte periode te krijgen. 
 

Vrienden van Bink & Bodi

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van dogfriendhonden foto van Faelynhonden foto van •• Ellun en Evi  ••honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van Buzzy Bee!honden foto van Hanne baasje van  Bonny honden foto van Nathalie & Rocky  14/07/2000 - 19/04/2011honden foto van Ayla & Yunahonden foto van Irene Emma. honden foto van B met D&A†honden foto van Binkhonden foto van D&Bhonden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Sammyhonden foto van Tanja, Jindi en Joysa † honden foto van ~*~Nadine&Lisa~*~honden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Sylvia Groothonden foto van Bo & Deanhonden foto van Boogyhonden foto van Greetje & Odiehonden foto van jentehonden foto van Pommiehonden foto van Lupihonden foto van Goele & Cashonden foto van Mercedès & Macchiatohonden foto van Iris ~ Rivka & Talouhonden foto van Nicole, Guus, Flynn & Puk honden foto van Pack Memberhonden foto van Me&Bayhonden foto van Dorienhonden foto van Femkehonden foto van anja en simbahonden foto van Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^