HondenPage baasje anja

Wat schreven de vrienden van anja op het forum

honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Hond wordt steeds kieskeuriger
Geperste staaf, konijn oren met vacht, kamelen kophuid, paardenhuid, Jack cheese, hertenpoot enz enz enz 
honden page profiel AmélieAmélie schreef in Vuurwerk vrij (arm) hotels?
Wij waren vorig jaar in hotel Ekenstein in Appingedam. Een verademing en een aanrader. In de vooravond wordt er wat carbid geschoten, maar na 22.00u was het doodstil! Het hotel zat op oudjaars-avond vol met alleen maar mensen met ( angstige) honden, maar door Covid moest iedereen zoveel mogelijk op de kamer blijven. Het hotel is niet luxe, maar alles is er en het inbegrepen ontbijt is top!
honden page profiel AmélieAmélie schreef in Primatour voor hond
Amélie krijgt ook altijd Primatour op langere reizen. 1 tablet,ze weegt 50 kilo. Ik zou met een halve beginnen.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Welk ras/kruising hulphond autisme?
Al gedacht aan ene grote poedel, barber of Friese stabij? 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Hondentuig (AnnyX)
Hier een anny x maat M, super fijn verstelbaar en een grote ingang voor het hoofd wat prettig is want pampus denkt soms dat hij word aangevallen door 't tuig    Bij pamp blijft die goed recht op de rug liggen, maar denk dat dat ook wel door zijn bouw en krullen komt. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Het grote HP frustratie topic
" Beide dremels zien er goed uit, bedankt voor de tips! Penny is wel een maatje kleiner dan jullie honden dus ik denk dat de dremel die Britt noemt wel voldoende is       Ik heb ook meteen een nieuwe frustratie. Penny is blijkbaar zo idioot gebouwd dat tuigen haar gewoon niet passen. Nonstop dogwear past ze niet, Dog Copenhagen (vandaag geprobeert) past ze niet, AnnyX past ze niet (behavle degene die we hebben die helemaal aangepast is), Ruffwear past niet. Ik weet niet zo goed wat ik nu nog kan proberen. Het moet een tuig zijn met een heel lang rugstuk, overal verstelbaar en niet te breed (aangezien haar voorpoten dicht tegen elkaar aan zitten). Tot nu toe voldoen ze daar allemaal niet aan dus ik zit er eigenlijk aan te denken maar iets op maat te laten maken. " Penny Maar even een gekke vraag, waarom moet ze een tuig dan? Ze loopt toch heel netjes aan de riem? 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Casper (8 1/2 jaar) na en vóór trimbeurt
"   Ik laat Casper om de 3 maanden trimmen. Trimster doet er 2 uur over. Dus tussen vóór en na zit 3 maanden. Sowieso blijft het 1 maand netjes. Zijn vacht groeit snel.   Jij doet het toch altijd zelf? Een hele klus. " Loesje Hey loesje, ja dat klopt ik die het zelf. Ik heb de trim spullen er al lang en breed terug verdiend haha. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Casper (8 1/2 jaar) na en vóór trimbeurt
Wat een verschil de voor en na! Ik kan er altijd zo van genieten als ze weer netjes zijn, maar duurt nooit lang hahaha. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Hond blokkeerd mij in huis
Daniele even dimmen zeg, lees eens goed wat ze schrijft. Beetje begrip dame!   Veel sterkte met het verlies en uiteraard met jullie hond. Ik vind het lastig om advies vanaf mijn beeldscherm te geven. Maar (met uitzondering van een aantal niet constructieve meningen) hoop ik dat je wat aan de tips hebt die al gegeven zijn. 
honden page profiel AmélieAmélie schreef in Cliche eigenaars per ras
" cliche berner eigenaar   doorgaans modebewust geklede vrouw 20-55 jr met veel sociale contacten voor een glaasje wijn soms een beetje te assertief  wandelt net zo min graag als haar hond en poogt daar onderuit te komen door het gebruik van een tuin de wandeling uit te besteden aan vriendlief of zoonlief en als al gespot in iets dat op een wandeling lijkt sleurt ze chagrijnig de hond achter zich aan omdat die eens op moet schieten maar toch houdt ze van dat beest op haar manier het is tenslotte zo gezellig een grote lobbes naast je als je lekker op het bankje voor je huisje zit " Liz   De eerste modebewuste Berner eigenaar moet ik nog tegenkomen.. Net als het chagrijnig meesleuren van de hond...integendeel..je weet dat snelle rondjes onmogelijk zijn,dus relaxed lopen in het Berner-tempo, en daar herken je de eigenaar direct aan... Laatst liep ik met Amélie door het bos, komt ons in de verte iemand met een Berner tegemoet.Dus ik gelijk enthousiast: "kijk Amélie, een soortgenoot!" Al met al duurde het - vanwege het tempo beiderzijds- zo'n 10 minuten voor we face-to-face stonden, en wat doen de Berners? Even aan elkaar snuffelen, en zich met een plof in het zand laten zakken met een blik van: "voorlopig kunnen we blijven liggen, want er wordt gepráát..."  
honden page profiel AmélieAmélie schreef in Cliche eigenaars per ras
Cliché Berner eigenaar: Standaard kleding is oude spijkerbroek( kleding wordt meestal als servet gebruikt, vandaar) en rubberlaarzen. Jaszakken staan bol van de beloningsnoepjes.    Meest typische kenmerk: ze staan 90%van de tijd stil omdat Berners nou eenmaal meer houden van uitgebreid snuffelen dan van lopen. Het looptempo is meestal ook op standje bejaard: een meter schuifelen, stilstaan..enzovoort..
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Deze week nog gaat de schaar er in, gebeurd!
Knappe black 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Deze week nog gaat de schaar er in, gebeurd!
Ahw black haha een heus zand monster is 't zo.L ekker straks de zomer coupe, zal hij vast kunnen waarderen!    Afgelopen week heb ik het ene monster al onder handen genomen en de ander is denk ik vrijdag aan de beurt. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Het grote HP frustratie topic
" Dan laat ik me liever verbranden  " Dagmar Wahahahaha gelijk heb je Lelijke dingen die klompen en ze lopen voor geen meter. 
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Rode huid en kale plekken
Voor                    Na   Voor                     Na Voor                      Na   Even een update: Het gaat goed! Sinds we gestopt zijn met de Bravecto is het eindelijk, na 2 jaar aantobben en zoeken over gegaan. We weten voor 99% dat het dus door de Bravecto kwam! Die troep komt hier niet meer in huis!  
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Aedon 10 jaar!!
Van harte gefeliciteerd!!!! 
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef in Fokker draadharige fox terrier
" Dat dus . Of de vereniging even bellen  "Thara   Oke heb net de vereniging gecontacteerd via email d(^_^)b
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef in Fokker draadharige fox terrier
@Arran & Aedon Ik zal het eens navragen want daar heb ik zelf geen idee van. Zou inderdaad wel een optie kunnen zijn. Dankjewel ????
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef in Fokker draadharige fox terrier
Hallo iedereen, Mijn oma haar hondje is recent overleden en ze zou graag terug herzelfde ras hebben mits ze hiermee al jaren gekend is. Maar het probleem is nu dat haar huidige fokker ermee gestopt is en we nergens anders nog één vinden behalve broodfokkers. Het maakt niet uit hoever we uiteindelijk zouden moeten rijden ( toch liefst Belgie, Nederland en Duitsland). Ik hoop op deze manier toch nog een fokker te kunnen vinden want op google vond ik er toch niet meteen. Alvast bedankt voor jullie antwoord! Mvg, Silke & Woody
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in KVV hoe starten
Ik ben meteen overgestapt. 
honden page profiel AmélieAmélie schreef in Wienske krijgt een zusje, ze is er
Wat een mooi meisje Marga!  Heerlijk, straks weer een pup in huis..dat wordt genieten!
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Het grote HP frustratie topic
" Voor een Border Terrier best ok lijkt me, afhankelijk van zijn gewicht. " Kees Echt ja? Verschilt maar 100 gr met die van mij en die is echt een heel. Stuk zwaarder. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Het grote HP frustratie topic
" Zo net terug van het bos, met eigenaren die niet verwachten dat ik Jomanda en helderziend ben. Een hond die ook niet even vriendelijk was. De eigenaar riep hem bij haar en ik dus ook Botty. Hij gaf een een grommetje bij het passeren en verder niets aan de hand. Aan mij of Botty ligt het dus niet. Enige fout die ik misschien gemaakt hebt? Is dat ik beter had kunnen vragen of ik Botty moest aanlijnen. Wat ik in het vervolg ook zal doen. Gelukkig is hij normaal tegen mannen gebleven.   En ik vraag me af of sommige keyboardhelden ook tokki of je bent gestoord, recht in me snoet durven te zeggen als ik live voor je sta. Dat je commentaar geeft en er anders over denkt? Prima. Had niet anders verwacht ook en dat mag. Maar dit gaat wel een beetje te ver en is ook niet op een grappige manier bedoeld. " Anouk van Botty Ja hoor heb ik geen problemen mee omdat recht in je gezicht te zeggen, ben wel heel benieuwd of jij in het echt net zo bent als dat je typt. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Het grote HP frustratie topic
Anouk wat vervelend dat je dit is overkomen, maar als je een sterke bril had had je dus kunnen zien dat dat hond aangelijnd was. Ongeacht het ras, aangelijnd is eerst vragen of het kan. Ook voor volwassen gebekte vrouwen     
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Sweet seventeen!
Wow wat een leeftijd! Van harte gefeliciteerd Kim 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Vakantie met de hond?
Disneyland mogen ze niet in, als ik het goed heb, maar dat zou je nog even kunnen gaan.   De dingen die je nu noemt zou Ik persoonlijk zonder hond doen. Moet zeggen dat ik die van mij daar ook echt geen plezier mee doe. Zij gaan weer mee op een ander soort vakantie, voor hun en voor ons leuker. 
honden page profiel AmélieAmélie schreef in Balou, Lotus en kat Nemo.(fototopic)
Gefeliciteerd Balou! Maak er een echte verwendag van!
honden page profiel AmélieAmélie schreef in De laatste Relteckel is heen gegaan.
Prachtige foto's! Lodewijk heeft een mooie oude dag gehad dankzij jou Kees! Koester de herinneringen..
honden page profiel esther esther schreef in Tot ziens allerliefste Charlie
Lieve lieve Kath.. Ik ben nog maar weinig hier en nu lees ik jouw bericht.. ik ben in shock.. Je lieve knappe Charlie is er niet meer..jouw schat. Ik wilde dat ik de juiste woorden had om je wat te troosten, maar ik weet gewoon even niet wat te zeggen.. De pijn die je voelt zal ondragelijk zijn.. jullie waren zo nauw verbonden.. Een hele dikke knuffel stuur ik jou, en weet dat ik aan je denk lieve Kath...heel veel sterkte xxxx
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Instanties helpen :)
" Ik kwam ook een keer enthousiast aanzetten met allemaal spullen en voer, werd het afgewezen haha.  " Iglo Ja had ik ook, ik was toch een beetje teleurgesteld door zo een reactie 
 

Vrienden van anja

honden foto van Mariska & Zenahonden foto van  * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ *honden foto van Wil Kettmannhonden foto van Merlin,Safira,Nikita en Ceylanhonden foto van kayhonden foto van pascalehonden foto van Helene en Tyborhonden foto van Irene Emma. honden foto van Hannah en Pépéhonden foto van wilhonden foto van silke & woody honden foto van Diablo & Mayahonden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Lizhonden foto van kaathonden foto van Floor Arensmanhonden foto van Melanie en Lucyhonden foto van meert nancyhonden foto van Turbodromahonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van esther honden foto van Kiki met Harley D. & Pampushonden foto van Madelon&Baloehonden foto van Kaatjehonden foto van Manonhonden foto van -honden foto van Naomi van Breehonden foto van Me&Bayhonden foto van Mayrahonden foto van Sanne---Fanny(L)honden foto van Bibihonden foto van Milowhonden foto van Pascale Lenaertshonden foto van Buddyhonden foto van Lizzyhonden foto van Améliehonden foto van Shizzle, baasje van Shiloh, Toby & Sabeauhonden foto van verstraetenhonden foto van Sharon & Marleyhonden foto van Baasjes van Harriehonden foto van heidi

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^