HondenPage baasje verstraeten

Over verstraeten

honden foto van verstraeten ik ben het trotse baasje van een berner sennen genaamd luna en van een lhasa apso genaamd pebbles hoorp via dit forum veel nieuwe vriendjes te ontmoeten :-)

Krabbels aan verstraeten

honden page profiel sandra, elmo & denzelsandra, elmo & denzel schreef om 16 juli om 19:59
ik zie nu pas je krabbel staan..... wij komen uit de buurt bij rotterdam, onze lhasa komt uit rijssen en onze berner uit de buurt bij doetichem, dus voor allebei hebben een stuk moeten rijden! onze lhasa hebben wj de van de fokker overgenomen nadat hij is mishandeld door zn vorige baasjes, dit gedrag hebben wij er weer aardig uitgekregen, alleen inderdaad als er drukken honden komen kan hij weleens uit de verkeerde hoek komen, dat is dus lhasa eigen waarschijnlijk als dat bij jullie zo is!!!!!
honden page profiel CarlaCarla schreef om 06 juli om 18:56
Hallo dacht wie is dat nu,ha ha van faceboek. Leuk Sabine.
honden page profiel sandra, elmo & denzelsandra, elmo & denzel schreef om 26 juni om 11:03
Hoi hoi wat leuk dat je 2 de zelfde rassen hebt als wij,alleen wij hebben 2 reuen!!! ik ben het nog niet vaak tegen gekomen deze combi, mag ik vragen waar je deze honden vandaan hebt?
honden page profiel Natascha en bonoNatascha en bono schreef om 25 juni om 23:56
mooie hondjes hoor
honden page profiel Inge, baasje van Gina, Flynn en WobbeInge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe schreef om 24 juni om 19:59
Wat een leuke honden zijn Luna en Pebbles! En zo lekker verschillend;) Vind het altijd zo'n leuk gezicht als je iemand ziet lopen met een hele grote hond en dan zo'n kleintje ernaast;)
honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki schreef om 24 juni om 19:35
Het is op het terrein van de doorzetters meer info op flyball.be, maar dit is het adres: Herentalssesteenweg 87 , 2220 heist op den berg Weinig parking wel, meen ik me te herinneren van vorig jaar. Ik heb er ook een evenement voor aangemaakt op hondenpage: http://www.hondenpage.com/hondenagenda/6849/flyball-wedstrijd-de-doorzetters.php
honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki schreef om 24 juni om 19:05
dan moet je zondag naar de wedstrijd komen :) het is in Heist-op-den-Berg en daar zijn we allebei aanwezig (als ik me niet vergis). Jacqueline is geweldig :D Veel sterkte voor jouw sennen. Ik zal aan haar denken... laat me weten als je iets meer weet!
honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki schreef om 24 juni om 18:20
Aha geeft les bij de happy dogs :) dan heb je het over Jacqueline, Ludo, Sipora, Jacky of Rachel? :) ik heb dat ook gedaan tot een half jaar geleden :D Hoezo heb je er ervaring mee? Toch niets té erg hoop ik :s Jolie is ondertussen aan het beteren, dus mss was het toch "maar" een allergie.
honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki schreef om 24 juni om 17:11
Hey, vorig jaar ben ik er ook met mijn hond op geweest... Geen borden gezien allesinds, maar ik kan erover gekeken hebben natuurlijk :D Jolie heeft enkele weken geleden kale plekken gekregen, diagnose: ziekte van Lyme of allergie voor teken... bedoel je dat? Verdern enkel normale dalmatiër-vlekjes :D Ja wij zitten in ter Dries :) jij ook? Ik ken daar ondertussen heel wat mensen, sinds ik voor het wafke schrijf. Zeer fijn allemaal :)
honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki schreef om 24 juni om 13:22
oh geweldig :) ook naar de braderij geweest dan dit weekend? Ik ben gisteren met Jolie geweest (als training op het vele volk). Groeten van het even natte Putte (waar ik nu woon :)).
honden page profiel verstraetenverstraeten schreef om 24 juni om 10:40
dank u angie & joilie :-))
honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki schreef om 24 juni om 10:13
Heel mooie Berner Sennen foto's! :D
honden page profiel verstraetenverstraeten schreef om 24 juni om 08:45
dank u brigitte het zijn onze 2 schatten hoor :-)
honden page profiel Merlin,Safira,Nikita en CeylanMerlin,Safira,Nikita en Ceylan schreef om 23 juni om 12:23
Wat een prachtige honden zijn Luna en Pebbles! hele mooie foto's. Groetjes Brigitte.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

verstraeten heeft 201 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van verstraeten zeer positief gewaardeerd bij 6 waarderingen.

Berichten en online status
verstraeten was voor het laatst online 9 jaar, 5 maanden, 2 dagen, 5 uur, 26 minuten, 16 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^