HondenPage baasje Linda & Hummer

Wat schreven de vrienden van Linda & Hummer op het forum

honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Frustratie uit puppytijd
Jeetje, wat hebben jullie veel meegemaakt met jullie pups !   Ik heb al bijna 45 jaar honden, waarvan 35 jaar 3 honden tegelijk gehad, witte herders en langharige teckels, nu heb ik een boomertje. Maar wat heb ik dan altijd gemakkelijke honden gehad, een van de witte herders heeft ooit pinda's die op de salontafel lagen allemaal gekraakt en de pinda's opgegeten, schillen lagen door de hele kamer, maar dat is ook het enigste geweest.  Mijn boomertje is nu 1 jaar en het enigste wat hij ooit stuk gemaakt heeft was 1 tv gids en dat was ik ook nog zelf schuld, omdat die op een plek lag waar die niet hoorde te liggen !   Wel heel leuk om te lezen !
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Boomer hondjes
Jellie, ik heb dus wel een boomertje, vind het een super hond, maar dat zegt denk ik iedereen wel van zijn eigen hond. Sem blaft alleen als de bel gaat, maar is die persoon eenmaal binnen wordt hij uitgebreid begroet. Hij is ondeugend , maar o zo lief. Hij is een van de gemakkelijkste honden wat ik gehad heb, hij kan behoorlijk eigenwijs zijn. Maar voor mij een geluk dat hij nogal gek is op eten, zodat ik hem heel gemakkelijk kan afleiden of roepen. Hij loop in het bos en de weides meestal los, speelt met andere honden, hij heeft een voorkeur voor grote honden !  Dat beetje zwart wat op de grond ligt is Sem, die wit/zwarte en bruin/witte zijn Sem's grootste vriendinnen. Het ziet een beetje raar uit, maar hij rent en dolt heel veel met die 2.  Sem is heel gek op mensen, zeker op kinderen ( heb kleinkinderen) , zoals ik al eerder zei , ik vind het een super hond.   Ik wens je heel veel plezier met jullie boomertje !
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Boomer hondjes
Zo jammer dat meteen afgekraakt wordt als je een kruising wil aanschaffen, heb 44 jaar bijna alleen maar rashonden gehad, nu heb ik een boomertje, een shit-zu x. Zou het zo weer doen.Sem is nu 1 jaar, hij is gezond ( zover een dierenarts dat kan beoordelen) , vrolijk en aanhankelijk, vriendelijk voor ieder mens en dier wat hij tegen komt.Hij komt uit een gezin waar ik nog steeds contact mee heb uit een eenmalig nestje, teefje is daarna gesteriliseerd.   En het kostenplaatje om een rashond aan te schaffen is ook niet niks, wat eerlijk gezegd voor mij ook de reden was om een x te nemen. Heb Zwitserse witte herders en langharige teckels gehad, ik weet wat ze kosten ! Qua gezondheid, mijn laatste witte herder had een hersentumor, hij is maar 7 jaar geworden en mijn laatste teckel had een gesprongen tumor in zijn buik, hij is 8 jaar geworden en die hadden beide goede stambomen. Dus ook al laat je alle testen doen, is geen garantie dat ze niets 'mankeren'.   En over eventuele kosten van de dierenarts, ik heb mijn boomer verzekerd.   Jellie, ben het wel eens met Sylvia dat je nog eens na moet denken omdat er toch iets van cavalier in zit, je weet niet in hoeverre dat het in die x zit.     
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in boomer
Je zou ook eens kunnen kijken op de fb site van Herplaatsers Shih tzu / Boomer, daar staan hele leuke honden bij  ras en kruisingen.
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Verzorgingshuizen bezoeken: waar te beginnen?
Mijn moeder woont in een verpleeghuis en meestal gaat Sem mee. Er zijn heel wat mensen die Sem willen aaien en knuffelen , ook het personeel. Sem vind het helemaal geweldig om zoveel aandacht te krijgen, hij is nu 10 mnd en af en toe knettergek, maar daar gedraagt hij zich voorbeeldig ! En de mensen vinden het geweldig om even te knuffelen met Sem. En af en toe wordt ik gevraagd om langs een van de bewoners te gaan die bedlegerig is en altijd honden heeft gehad. Dan zie je de ogen oplichten , dat is gewoon fijn om te doen.   Dus zou zeggen ga gewoon vragen in verzorgingshuizen ! 
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Beste Wensen (en de site gaat op slot voor gastgebruikers)
Iedereen de beste wensen voor 2019 !  
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Hond kwijt door vuurwerk
Willemijn, als dat zou kunnen  Hier wordt er al geschoten sinds half december  Sem herstelt zich redelijk snel na een harde knal, maar leuk is anders !   Heel fijn dat Knoet weer thuis is !
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Wandelen na het verlies van onze honden: Loop je met ons mee?
Veel sterkte met het verlies ! Wat mooi dat jullie dit doen. Helaas te ver weg voor mij.
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Teckel elke nacht om 2uur wakker en huilt
Ik heb een teckel gehad die ik gekregen heb toen hij 8 mnd oud was. Dat heeft een maand of 2 geduurd voor hij in de nacht niet meer jankte. Weg uit zijn vertrouwde omgeving, moet weer opnieuw wennen en leren. Rustig aan doen op het tempo van de hond, op een gegeven moment zo na een maand of 3 heeft hij altijd bij mijn andere honden  beneden geslapen. Maar tot die tijd naast mijn bed in een mand, iedere keer dat hij jankte de hand erin en hem even aaien, dan was het weer goed. Zodra ze weten dat ze niet alleen zijn voelen ze zich ook beter.
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Langhaar of stokhaar Zwitserse herder
Beide fokkers zijn prima !! De Polen zou ik eerlijk gezegd weg blijven. Of ze moeten kunnen aantonen dat ze de normale testen gedaan hebben. Want anders is goedkoop, duurkoop. Dus denk wel goed na wat je wil.   Bij deze fokker is nog een stock en langhaar beschikbaar. Zitten in Kortenaken (Belgie) https://www.facebook.com/dreamworksshepherds Daar heb ik mijn laatste reu vandaan, die op de foto.  
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Langhaar of stokhaar Zwitserse herder
Ik heb en een langhaar en een stockhaar gehad. Qua karakter is er niet veel verschil, wat al eerder gezegd is, ze kunnen door de zwarte drab rollen en als ze droog zijn , zijn ze ook weer spierwit.   Wel kijken dat je bij een goede fokker bent, anders kan het zijn dat je een nerveuze/zenuwachtig witje krijgt.   Mijn langhaar was een grote hond, 72 cm en 40 kilo, mijn stockhaar 70 cm en 41 kilo, maar hij was heel slank , ligt ook een beetje aan de bouw.
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Geschikt voor een hond?
Helemaal geweldig !!!   Zou verplicht moeten worden zo'n 'cursus' 
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Shih tzu futloos na bezoek trimmer
Als mijn shitzu x bij de trimmer is geweest, dan heeft hij 2 dagen nodig om weer 'bij' te komen. Eten, drinken is normaal, met wandelen iets minder actief , maar voor de rest alleen maar slapen ! En klitten in de vacht zorgt ook nog eens voor pijn en stress, dus is normaal dat ze futloos is. Geef haar een paar dagen en ze is weer zich zelf !
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Te koop aangeboden: Masai halsband kleine hond (nekomvang 27-35cm)
Ik wil de halsband graag overnemen. Heb je een berichtje via mp gestuurd
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in "Uitslapen pup"
Hier een pup van 4,5 mnd. Hij wordt ook 's morgens tussen 5 en 6 wakker. Dan is het even laten plassen en poepen en daarna gaat hij weer in zijn mandje in de ren liggen. Deurtje open en hij slaapt zo weer een paar uurtjes. Soms ga ik terug naar bed of ik ga aan de tafel zitten bv te lezen.
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Meenemen of de gok nemen en alleen laten
Hier een pup van 4 maanden. Ben maandag de hele dag weggeweest met hem, tussendoor  heeft hij dutjes gedaan , gisteren heeft hij op even plassen/poepen alleen maar geslapen.   Wat het opbouwen van het alleen laten betreft, een kong geven met bv wat leverworst erin, is Sem een hele poos mee bezig en daarna is hij gaat hij slapen. Hij slaapt vaak nog als ik thuis kom van het boodschappen doen (klein uurtje weg) De kong krijgt hij alleen als ik wegga, hij gaat al de ren in als ik de kong pak, is wat lekkers wat hij maar af en toe krijgt. 
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Pup bijt in riem
Hier een pup van 4 maanden. Hij houd ook de lijn vast , hij bijt er verder niet op en hij loopt heel trots te zijn als hij de lijn vast heeft, kopje en staart omhoog. En hij loopt dan heel goed mee, dus van mij mag hij de lijn vasthouden !
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Zindelijk pup
Hier ook een boomerpup van 15 weken. Hier gebeuren soms ook nog wat 'ongelukjes' .  Top dat je boomer het 's nachts zindelijk is ! Hier wisselt dat nog wel eens.   Ik beloon wel met kleine snoepjes/brokjes en zodra ik al zeg van goed zo jongen, zit hij al voor me om een snoepje in ontvangst te nemen. Over een paar weken/maanden is het voldoende om alleen goed zo te zeggen. Dat doe ik al meer dan 40 jaar op die manier en het werkt ! Hier weet Sem dat als hij buiten geplast/gepoept heeft dat het hem een snoepje oplevert.
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Grijs hondenmandje aangeboden
Leuke mand !! Jammer dat ik te ver weg woon. Was leuk geweest voor Sem !
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in 5e dag pup, ten einde raad
Hier sinds anderhalve week een pup van nu bijna 12 weken. Hij slaapt de ene nacht door en de andere nacht begint hij rond een uur of 3 te piepen. Dan sta ik op en laat hem even plassen, daarna slaapt hij weer verder. Ik ga mijn pup niet wakker maken als hij vast slaapt omdat hij misschien moet plassen. Hij slaapt naast mijn bed in een puppyren. Ren staat overdag in de kamer en hij krijgt daar zijn eten in en de bedoeling is dat hij er ook in blijft als ik even boodschappen moet doen. Hij zit niet graag in de ren, dat bouw ik langzaam op !   Zindelijk is hij nog niet echt, ik ga geregeld met hem naar buiten en af en toe heeft hij een ongelukje, dat ruim ik op en hoe lang dat dat nog duurt geen idee. Heb in het verleden honden gehad die waren binnen 2 weken zindelijk, heb ook al honden gehad , dat heeft tot 8 maanden geduurd voor ze zindelijk waren. De ene hond is de andere niet ! 
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Honden spullen aangeboden
Het bruine rogztuigje , hoe groot is dat ??? En het zwarte tuigje??  
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Foto-update Team Podenco
Geweldig ! Zeker het verhaal erbij 
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Seizoenentopic.....de zomer komt eraan, verhalen van al onze vriendjes wat doen ze zoal op zonnige dagen binnen en buiten.....
Brigitte, ik weet wat je doormaakt. Heb het verleden jaar meegemaakt. Kan niets anders zeggen dan heel veel sterkte. Zorg goed voor jezelf en laat die ontsteking behandelen.  
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Seizoenentopic.....de zomer komt eraan, verhalen van al onze vriendjes wat doen ze zoal op zonnige dagen binnen en buiten.....
Luka, mijn witte clown. Hij had net weer zijn 'baantjes' getrokken in een meertje. Ceasar en Dhara, mijn 2 teckel'monsters' , maar zo lief ! Deze 3 waren mijn laatste roedeltje. Ze zijn helaas alle 3 in de afgelopen 2 jaar gestorven. Momenteel hondloos, maar ben wel weer aan het rondkijken voor een hond.   Gisteravond en vannacht heeft het geregend , wat flinke buien. Nu komt de zon af en toe al wat door.  
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Seizoenentopic.... Lente, op weg naar zomerse dagen met onze vriendjes/vriendinnetjes, al hun verhalen binnen en buiten.
Willemijn, Bams lekker blijven voeren, weet je in ieder geval wat ze binnen krijgt en het zijn toch van die geniet momentjes.   Het regent hier behoorlijk. Moet vanmiddag weg, hopen dat het dan droog is !
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Seizoenentopic.... Lente, op weg naar zomerse dagen met onze vriendjes/vriendinnetjes, al hun verhalen binnen en buiten.
Patricia, prachtige foto's van een hele mooie hond. Blijft mijn favoriete ras, witte herder. Heb er 3 gehad !   Sylvia, wat heerlijk dat de honden daar los mogen lopen, mooie foto's !   Lise en Fee, heel veel plezier !   Ik kreeg gisteravond via via de vraag of ik nog op zoek was naar een hond. Is een hondje van 5 jaar, iets shitzu achtigs zou het zijn. Vrijdag ga ik kijken, dus spannend !
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Seizoenentopic.... Lente, op weg naar zomerse dagen met onze vriendjes/vriendinnetjes, al hun verhalen binnen en buiten.
Myrthe,  ja is eigenlijk wel de bedoeling, maar dan wel een herplaatser.
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Seizoenentopic.... Lente, op weg naar zomerse dagen met onze vriendjes/vriendinnetjes, al hun verhalen binnen en buiten.
Dank je wel Nadine. Je vergeet je maatjes nooit. Heb  in de loop van dikke 44 jaar , 12 honden moeten laten gaan. We hadden de meeste tijd steeds een roedel van 3 honden. Op 4 na, zijn ze eigenlijk allemaal gestorven wegens ouderdom. Iedere hond had toch wel iets speciaals !
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Seizoenentopic.... Lente, op weg naar zomerse dagen met onze vriendjes/vriendinnetjes, al hun verhalen binnen en buiten.
Volgens Willemijn  is het hier heel gezellig, dus ik kom eens even kijken.   Maart, wat erg, weet wat het is. Heel veel sterkte.   Op het moment ben ik 'hondloos' . Mijn laatste hond is in februari gestorven. 
honden page profiel Annelies met SemAnnelies met Sem schreef in Twijfel hondenschool: dominantie - fysieke correctie
Heb zelf 3 witjes gehad, alle 3 een ander karakter , maar wat wel hetzelfde was dat het heel zachtaardige honden waren. Hier was als 'correctie' al vaak genoeg als ik uh zei, dat was het ook. Heb echte schatten gehad. Ik zou eerlijk gezegd onmiddellijk ophouden bij die hondenschool, je hebt een huskey zonder hondenschool opgevoed, dus waarom niet ook dit witje ? En als blijkt dat zaterdag je weer die handelingen moet uitvoeren omdat dit volgens die hondenschool zo moet en niet anders??   Met mijn laatste witje ben ik ook bij een hondenschool geweest, wel maar een paar lessen ,omdat die instructeur zei dat hij al 20 jaar politiehonden had getraind wist hij hoe hij herders moest aanpakken, hard en daar was ik het absoluut niet mee eens. Een witje is dan wel een herder maar totaal anders dan een mechel of een duitse of hollandse herder.   Doe wat je gevoel je ingeeft, dat klopt meestal wel ! Heel veel plezier met je witje !
 

Vrienden van Linda & Hummer

honden foto van caro en de teckelshonden foto van Annelies met Semhonden foto van Liesbeth, Diva &Jaimyhonden foto van sandrahonden foto van sander dumayhonden foto van Bianca & Tarahonden foto van Esther & Doortje honden foto van jannicehonden foto van Annika (Cookie&Tess)honden foto van heidepietjehonden foto van silke & woody honden foto van xxxhonden foto van Miora,pebbles en quizhonden foto van Jenny&Bonnyhonden foto van Erna & Gidohonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Marthehonden foto van Nikki & Herohonden foto van Sylvie °° Thinka en Sky °°honden foto van L, K & Phonden foto van karin en yuki en nami

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^