HondenPage baasje Kaya.-*-.Britney...

Wat schreven de vrienden van Kaya.-*-.Britney... op het forum

honden page profiel Henny/SperoHenny/Spero schreef in Wat voor mand/kussen heeft je hond?

honden page profiel Henny/SperoHenny/Spero schreef in Vermelden waard......hoe oud is jouw hond geworden ?
mijn labrador mix golden retriever deaphne daffie) is 20 jaar geworden en ook nooit ziek geweest in die tijd, is van  ouderdom van de een op de andere dag heengegaan. heeft zijn hele leven bonzo gegeten
honden page profiel Henny/SperoHenny/Spero schreef in Gezinsuitbreiding voor Bams en Willemijn.
gefeliciteerd met je mooie pup, wat een lieverd, ik hoop dat jullie veel plezier zullen beleven met zijn drietjes
honden page profiel JMJJMJ schreef in ~ Border Collie Lynn ~ 9 maanden (onderaan pag. 21)
Heerlijk, een pup in huis. Lekker genieten! Ik kan eigenlijk niet wachten tot er hier over een paar jaar weer hier een pup rondloopt!!
honden page profiel JMJJMJ schreef in Na 1 jr. nog steeds jeuk en slecht eten KVV en brok
Probeer eens een kvv te voeren waar geen granen in zit.
honden page profiel JMJJMJ schreef in Rauw vlees slecht voor hond en baas!???
Ik geef al 10½ jaar kvv. Vanaf ze hier komen met 8 weken over op vlees. Nooit brokken gehad en die zal ik ook nooit geven. Nog nooit iemand ziek geworden van het vlees dat ik voer. Ik maak wel altijd het aanrecht schoon met dettol, nadat ik het eten voor de honden heb klaargemaakt.
honden page profiel JMJJMJ schreef in Hij mag SENIOR genoemd worden...
Mijn oudste hond is nu 10½ en eet zijn hele leven al kvv. En daar verander ik helemaal niets aan.
honden page profiel JMJJMJ schreef in uitlaatklep & overprikkeld zijn
Ik zou (nog niet) castreren. Mijn reu was 10 jaar geleden ook niet te hebben en op alles reageerde hij. Ik heb hem heel veel rust gegeven, rusten in een bench, soms zelfs met een doek er over om hem geen prikkels te geven. En verder geen wilde spelletjes etc. Wel trainingen blijven doen op zijn niveau en wat goed voor hem was. Toen hij mocht gaan schapendrijven veranderde hij wel wat in positieve zin. En nu komt hij er elke dag. Ik ga met hem bijna nooit wandelen waar we andere honden tegen komen, ik zoek altijd eenzame rustige plekken op. De DA had het ook steeds over castreren en dat heb ik dan ook gedaan toen hij ongeveer 1½ was. Spijt heb ik er van. Zijn gedrag is helemaal niets veranderd, eerder nog erger geworden. Als je iets wil doen, laat hem dat eerst eens chemisch castreren.
honden page profiel JMJJMJ schreef in Ontwormen jullie en hoevaak?
Nooit. Ik stop geen rommel in mijn honden omdat het zo zou moeten? Als ik wormen zou zien in de ontlasting, dan zou ik ontwormen. Mijn honden eten hun hele leven kvv, daardoor zijn ze al iets beschermd. Ik hou mijn honden altijd goed in de gaten en zie hun ontlasting elke dag (wormen zijn meestal niet te zien in ontlasting).
honden page profiel JMJJMJ schreef in Hond wil hele dag apporteren
Ik zou eens even helemaal niets of bijna niets met hem doen. Ik heb hier een herplaatser die ook altijd maar wilde spelen, werken. Ze was altijd hyper/stress. Ik heb in het begin toen ze kwam helemaal niets met haar gedaan, alleen drukke wandelingen. En ze ging mee naar onze schapen en ze mocht elke dag heel even drijven. Haar gedrag is heel wat rustiger geworden. Het zit er nog wel wat in, maar niet meer zo erg. Het is heel moeilijk om iets af te leren, dat duurt een hele tijd en je hebt veel geduld nodig.
honden page profiel JMJJMJ schreef in ~ Border Collie Lynn ~ 9 maanden (onderaan pag. 21)
Gefeliciteerd! Wat een mooie mama hebben de pups.
honden page profiel JMJJMJ schreef in Beagle op hazenjacht
Weten ze wel wat een beagle voor een hond is?|Die trekken meestal volledig hun eigen plan. Ik ken maar heel weinig beagles die gewoon los kunnen lopen en luisteren. Ik krijg regelmatig de beagle van mijn zus te logeren. Die krijgt bij mij geen kans om iets fout te doen. Hij komt niet van de lijn en ik let heel goed op dat hij geen eten kan stelen etc. Als hij in de tuin is met mijn honden, hoef ik maar even te fluiten en dan staan die 3 van mij bij me en van de beagle kan ik een dikke middelvinger krijgen. Ik zou de eigenaren van die beagle die jij beschrijft aanraden om naar een hele goede hondenschool te gaan en de beagle voorlopig alleen maar aan een lange lijn uitlaten. Want elke keer wegrennen is een dikke beloning voor de hond zelf en heel veel stress voor de eigenaren. Ik wens ze heel veel sterkte. Ik heb liever 10 border collies dan 1 beagle (maar dat is mijn mening en ik wil beagle eigenaars niet kwetsen)
honden page profiel JMJJMJ schreef in vers vlees
Mijn honden krijgen Tammenga en Tamro kvv. Mijn reu weegt ongeveer 20 kilo, hij krijgt ongeveer 400 gram per dag. De teefjes wegen rond de 14 kilo, zij krijgen 250 tot 300 per dag. De teefjes zouden de hele dag wel willen eten, die "hebben altijd honger". Maar ze krijgen genoeg. Even goed gaan zoeken wat je je hond kan geven. Bij mij krijgen elke dag een schepje "The Missing Link Plus" over het eten.
honden page profiel JMJJMJ schreef in welke voer
Ik heb geen ervaring met brokken, mijn honden krijgen al vanaf pup vlees. Momenteel krijgen ze Tammenga en Tamro en ze doen het er heel goed op.
honden page profiel JMJJMJ schreef in Wie wil ons helpen?
Ik vind dat Jenny het ook duidelijk heeft uitgelegd. Een hond of huisdier kan je heel veel geld kosten. Ik weet niet hoe oud het zoontje van TS is. Maar (en nu zeg ik misschien iets heel raars), misschien is een ander huisdier waar het zoontje voor kan zorgen een optie? Bijv een cavia?
honden page profiel JMJJMJ schreef in Chow chow puppy aanschaffen
Van de Entlebucher ken ik deze fokker. Zij fokken niet meer, maar kunnen je misschien wel verder helpen.
honden page profiel JMJJMJ schreef in Chow chow puppy aanschaffen
Dat weet je nooit van te voren hoe een hond zal reageren. Mijn reu zal ik nooit bij kinderen laten daar vertrouw ik hem niet bij. Mijn 2 teefjes zijn gewoon knuffelhondjes, die gaan echt tegen mensen aan staan om geaaid te worden.
honden page profiel JMJJMJ schreef in Chow chow puppy aanschaffen
De enige chow die ik ken is van een wandelaar die ik regelmatig tegen kom. Zijn chow is niet aardig, valt altijd uit en kan nooit los. Ik heb een keer met die man staan praten, we stonden echt heel ver van elkaar, want hij wilde niet hebben dat zijn hond dicht bij andere honden kwam. Maar zo zullen niet alle chow's zijn.
honden page profiel JMJJMJ schreef in Zo maak je een cattledog-pup een beetje moe
Ieder zijn eigen mening. Zolang je het gedrag maar kunt stoppen, dan is er niets aan de hand. Je ziet inderdaad het willen drijven van de bezem. Dat spelletje hebben wij ook gedaan met onze eerste border, nu 10 jaar en het heeft heel wat voeten in aard gehad om het drijven op de zuiger en bezem te stoppen, want het is met een grote hond vervelend als je wilt poetsen en je hebt steeds een hond aan de steel hangen. Toen Meagan als pup bij ons kwam hebben we haar geleerd om gewoon te blijven liggen, dat is ook moeilijk voor ze, want ze mogen dan alleen maar kijken, daar wordt een hond/pup ook moe van. Maar als jullie er geen probleem in zien gewoon lekker doen. Het is ook een leuk spelletje voor een pup. Trouwens een schattige pup!!!!
honden page profiel JMJJMJ schreef in Ruiven
Ik weet niet of een golden echt naar de trimmer moet. Ik heb hier 3 honden rondlopen, border collies, die lange haren hebben. Ze ruien ook wel, maar niet zo veel dat ik de hele dag haren vind. Ik borstel heel weinig en bij een trimmer komen ze nooit. Ik voer wel al zolang ik honden heb kvv (Tammenga en Tamro). Als je een hond hebt dan heb je ook haren. Ik vind dat niet erg. Dan maar wat vaker vegen en zuigen.
honden page profiel JMJJMJ schreef in hond ziek van anti vlooimiddel
Wanneer is je hond geënt? Mijn honden worden nooit ontwormd, ontvlooid of geënt. En verder alleen kvv. Ga eens naar Tannetje Koning, die kan je misschien verder helpen. http://www.centrumoase.nl/
honden page profiel JMJJMJ schreef in Dringend hulp: hond van mijn schoonouders!
Ik pas heel regelmatig op de beagle van mijn zus. Een beagle is vaak op zoek naar eten, dus ik moet heel goed oppassen. Als hij hier is zet ik voor hem een bench in de kamer waar hij in gaat als ik niet kan opletten. En dat gaat heel goed, dan heb ik ook rust. Kijk uit met de afvalbak, er kunnen spullen inzitten die misschien gevaarlijk zijn om op te eten
honden page profiel JMJJMJ schreef in Schapenherder schopt hond en schapen
Vreselijk. Hopelijk wordt er iets aan gedaan. Arme honden en arme schapen.
honden page profiel JMJJMJ schreef in Border collie is agressief tegen sommige honden
Mijn reu van dik 10 jaar is helaas 5 keer flink gegrepen door andere reuen. Dat was tot zijn 2e jaar en daarna heeft hij nooit meer vertrouwen gehad in andere reuen. Ik heb er heel veel aan gedaan om het goed te krijgen, met een aantal GT's, maar het is nooit meer weggegaan. Ik accepteer hem nu zoals hij is. Met teefjes gaat het goed en met onze 2 teven ook. Maar ik zal hem nooit los laten waar andere honden bij zijn. Ik vind borders niet altijd sociale honden. Mijn 2 teven zijn super makkelijk, zolang een andere hond maar niet aan de gang blijft met snuffelen en opdringen. Dan kunnen ze snauwen. De 2 teven zien nog geen andere honden, dat is wel heel makkelijk.
honden page profiel JMJJMJ schreef in Inenten, wel of niet bij gevoelige hond?
Mijn honden zijn al een aantal jaren niet meer geënt. Jace, de oudste van dik 10 jaar, was steeds ziek van de entingen, dus toen heb ik besloten om geen entingen meer te geven. Ze krijgen wel de rabiës enting, omdat we naar Frankrijk op vakantie gaan en we wonen dicht bij Belgie en Duitsland. Dus dat risico durf ik niet te nemen. Maar bij de laatste rabiës enting (in 2014) was Jace weer heel ziek, dus ik heb besloten om hem vanaf toen helemaal niets meer te geven. Dan gaan we de laatste jaren van zijn leven maar in Nederland op vakantie.
honden page profiel JMJJMJ schreef in Vechten!!
Omdat ik niet wil hebben dat ze steeds moeten springen etc. Ik weet dat het dan scheuren en crossen wordt over de banken en dat ze veel te veel springen. Mijn honden hebben het nooit gemist. Wat ze niet weten, missen ze ook niet. Ik heb in de kamer een hondenbank staan en in de keuken staat ook een hondenbank. Heel makkelijk om een pup er niet op te laten en dat is voor de oudere hond(en) rust, want de pup komt daar niet. Hier is het idem met de trap, de honden komen nooit boven, ze zullen nooit zelf de trap op gaan.
honden page profiel JMJJMJ schreef in Vechten!!
Ik heb 3 borders en wat ik van mijn honden "verlang" is rust in huis. Natuurlijk lukt dat niet altijd. Ik heb het eerste jaar van mijn honden heel rustig aan gedaan. Wat ik het belangrijkste vond, toen ik de pup in huis had, was het zindelijk maken en kom hier. Als dat goed er in zat, dan ging ik verder. Maar vooral rust, rust rust. Een border is gauw overprikkeld. Er wordt altijd gezegd dat je zo veel met een border moet doen, maar ik vind dus van niet. Natuurlijk moet je iets met je hond(en doen), maar echt niet te veel. Ik zag op je foto's dat je pup op de bank mag, bij mij mag een pup het eerste jaar NIET op de bank of op een ander hoger gedeelte. Als ik de pup op schoot wil hebben, dan ga ik zelf op de grond zitten. Verder gebruik ik altijd een bench voor een pup, echt om rust te geven en ook voor de andere hond(en). Even niet op hoeven letten en de andere honden kunnen hun gang gaan. Ik vind dat de pup zich aan moet passen aan het ritme in huis. Wat je zegt over de onrust met de riemen omdoen: bij moet er rust zijn voor ik naar buiten ga. Als ik de riemen pak, dan wil ik geen wild gedoe rond om mij of bij de deur. Ze moeten alle 3 gaan zitten. Zitten ze, dan doe ik de riemen om. Is even oefenen, maar dat gaat wel lukken. Dan gaat de deur open, de honden moeten blijven zitten. Gaat er een staan, dan gaat de deur dicht en ik wacht tot die hond weer gaat zitten. Hier weten ze dat inmiddels en blijven zitten. Deur open, ik ga naar buiten en dan mogen ze pas komen. Dan weer zitten, want ik moet de deur dicht trekken. Dan ga ik pas op pad. Ik merk dat de rust die in huis is de honden ook rustiger maakt. Of het al eye is bij jouw pup? Ik weet het niet, maar als het zo is, dan zo snel mogelijk er uit halen en afleiden.
honden page profiel JMJJMJ schreef in Vechten!!
Is Fleur 3½ maand oud?
honden page profiel JMJJMJ schreef in Evy, het border vosje
Heerlijk, weer een pup in huis. Ik moet nog een paar jaar wachten, want ik vind 4 honden nu even teveel. Wat is Milo een prachtige hond (ik heb echt een voorkeur voor zwart/wit). Heeft hij een stamboom?
honden page profiel JMJJMJ schreef in Pup last van achterhand
Ik zou zeker foto's laten maken. Stel dat het OCD is, dan kan er een botstukje verkeerd zitten, waardoor hij gaat manken. Of eventueel naar een orthopeed of fysio.
 

Vrienden van Kaya.-*-.Britney...

honden foto van Femke & Gizmo !honden foto van Kimhonden foto van Angela • Bodhihonden foto van Annemiek & Dieselhonden foto van carinahonden foto van Mariannehonden foto van kirahonden foto van Floor en Fiefie honden foto van Claudia, Taco & Spyhonden foto van kimhonden foto van Sandra&Luckyhonden foto van Natashonden foto van Henny/Sperohonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van JMJhonden foto van Dhonden foto van muppethonden foto van chantal

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^