HondenPage baasje bibiane

Wat schreven de vrienden van bibiane op het forum

honden page profiel esther esther schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
" Ja dat had ik al gelezen, maar ik ga naar de Drunense duinen, had wel naar Texel gewild, maar volgend jaar misschien. " yooop Doe maar, gaan we lekker daten!
honden page profiel esther esther schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
" Vroeger gingen we naar Texel, maar huisjes zijn zo duur geworden en ik laat mijn papegaai niet graag te lang alleen, iemand zou haar kunne eten geven maar dat vind ik zielig.   Idioot duur gewoon, maar wij doe het nog steeds elk jaar. Dan zitten we net buiten de Koog, maar ook hier was het nu veel meer vuurwerk dan voorgaande jaren. Viel ons echt tegen. De dagen rond kerst en oud/nieuw zijn gewoon hoogseizoen prijzen, helaas   " to Ik denk dat de Koog ook wel het meest drukke ( onrustige ) dorpje is van Texel wat dat betreft.. Maar de Cocksdorp is ook een mierennest met al die toeristen. Wil je echt rustig zitten dan zou ik voor Oost kiezen. Ik vind het sowieso heel erg meevallen op Texel, het fijne is dat het vuurwerk hier zich meestal beperkt tot oudejaarsavond, tussen 0.00 en 2.00. De dagen ervoor, of nieuwjaarsdag hoor je praktisch niets meer.
honden page profiel esther esther schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
" Nee, in Apeldoorn mag geen vuurwerk afgestoken worden, al een paar jaar niet.    Maar je moet t altijd vragen bij t hotel. Het bos zit er direct achter, daar gaan ze geen vuurwerk afsteken lijkt me. " Kees In Apeldoorn, maar ook in Ugchelen en de rest van de omgeving wordt juist héél veel vuurwerk afgestoken. Al jaren. Beslist geen plek voor een doodsbange hond..
honden page profiel EllyElly schreef in Angstige pup - vuurwerk
Benthe is extreem bang voor vuurwerk.Vorig jaar voor de eerste keer bachbloesem druppels laten samenstellen (Bach bloesem mix van Greetje).Ik heb een vragenlijst ingevuld en aan de hand daarvan is er een op maat gemaakt flesje gemaakt voor Benthe.Ook heb ik een verdamper in het stopcontact zitten (Beaphar CaniComfort). Afgelopen jaarwisseling hebben de druppels in combinatie met de verdamper boven verwachting gewerkt.Benthe heeft nagenoeg de hele nacht doorgeslapen. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Vertrouwt jouw hond jou
" Mijnheer pluto zijn bericht.  We hebben het hier over het inslijten van een gewoonte die hooguit steeds een paar seconden duurt. Toen er vorige zomer een wesp in zijn bak vloog, kon ik de bak zonder enig probleem wegnemen .      —————————————  Ik heb een hond van 75 kilo, en moet dan eens wat afpakken van mijn hond als er gevaar dreigt, moet dat zeker zonder problemen afgepakt worden….daar ga ik wel in mee. " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . " mijnheer" pluto kan prima zelf antwoorden aangezien zijn antwoorden vaak anders zijn dan dat een ander invuld ben ik dus heel benieuwd  elke keer verzint hij weer mooi iets nieuws dus was benieuwd waar hij nu weer mee kwam. Maar dankjewel voor het invullen van zijn antwoord, dat bespaart hem/haar/het weer werk 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Vertrouwt jouw hond jou
" Vanaf het begin, steeds voordat mijn hond eten krijgt haal ik hem aan en zeg “lekker eten” dan zet ik de bak neer en raak ik die bak heel even aan dan sta ik op en aai hem wederom over zijn nek en rug. “lekker he Pluto“ . Als hij uitgegeten is doe ik dit nogmaals. We hebben het hier over het inslijten van een gewoonte die hooguit steeds een paar seconden duurt. Toen er vorige zomer een wesp in zijn bak vloog, kon ik de bak zonder enig probleem wegnemen Ik verplicht niemand iets maar stel je voor een Mastino van 70 kilo . . . (Topic is trouwens bedoeld voor beginnende hondeneigenaren, de ‘hondenfluisteraars’ en ‘specialisten’ hier weten dit natuurlijk al) Training loont " Pluto En waarom doe je dit dan? 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Waakhond en gezinsmaatje
Heb je al gekeken naar de grote Pyrenees berghond of de rodeshian ridgback? 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Kleine/middengrote hond, bos, aan mensen gehecht.
          Een elo? 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in UkkePuck
          Heel veel sterkte 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in kiezen van geschikte hond --> therapiehond
          Ik heb vooral een heleboel vragen, als je daar je antwoorden op weet kan je ook makkelijkere een keuze maken.   Weet je al welke opleiding je wilt gaan doen met je hond? ga je een AAI of DAI opleiding doen? Ga je een ander soort opleiding doen? Hoeveel jaar? Wat zijn de eisen voor de hond en handler? Moet de hond gekeurd worden?    Hierboven is al opgenoemd dat het via officiële hulphonden organisaties kan en wmo. Dit kan alleen als je de hond daadwerkelijk voor je zelf in gaat zetten in het dagelijks leven en niet om de hond voor andere in te zetten.    Hou er rekening mee dat als je alles echt officieel wilt gaan doen je hond met ongeveer 8 jaar niet meer aan 't werk mag.    Overigens ben ik het met Hannah eens, als je niet weet waar de hart ruis vandaan komt of de lange termijn effecten heeft zou ik dat persoonlijk willen nagaan hoe en wat. Bij officiële opleidingen zal een oudere hond niet snel geschikt bevonden worden en de vraag is ook moet je dat willen? Als je hond ziek is mag deze niet ingezet worden. Oudere honden hebben nu eenmaal meer kans op ongemakken.     
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Even voorstellen
          Welkom quirine, veel plezier hier op 't forum!    Een van mijn heren komt uit Spanje, hond met een gebruiksaanwijzing maar voor ons de aller liefste 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Broekspijp hangen
Nou dan weet je wat je te doen staat. Succes 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Broekspijp hangen
Ja persoonlijk vind ik 't niet ok als dat bij mij zou gebeuren. Ik zou zelf dus ook geen alternatief aanbieden. Als je beetje slimme hond hebt heeft die zo door dat er een bot of speeltje tegenover staat en gaat hij straks dat gedrag juist inzetten.    Als het lukt het voor zijn en van te voren afleiden met iets (oefening ofzo of iets anders) of met duidelijk stem je grens aangeven, gevolgd door time out geven en even negeren.  
honden page profiel esther esther schreef in Nieuwe hond blijkt zwanger
Wat een verhaal... Misschien dat deze stichting  https://sterkvoordieren.com jouw kan helpen als je haar je schrijnende verhaal vertelt. Wilma is echt een geweldige vrouw en zal alles doen wat binnen haar macht ligt om mensen en vooral  dieren in moeilijke/ onmogelijke situaties te helpen. Mogelijk met geld, maar wellicht ook met hulp van derden en evt hulp bij plaatsing van de pups. Ik zou er een mail aan wagen en haar vragen om advies.   Sterkte met alles!
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Muilkorf voor een heel klein hondje
Dierenwinkel? Ben daar geweest om voor een van die van mij en daar hadden ze ook ieniemienie muilkorven en de mogelijkheid die te bestellen. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Wat te doen? Aangeven of niet?
" Ja durf zeker te filmen, heb nu ook continue mijn telefoon bij en film al bij voorbaat al. Stel dat ik hem tegenkom vergeet ik het niet.    Maar gisteren een cliënt gesproken die ook in de buurt woont die toevallig op de weg woont aan de weides. Die hebben ook last van hem omdat die hond bij hun het terrein oploopt en dus ook hun honden lastigvalt. Zij wonen langs degene met de hond achter het hek. Dus ik heb wel al wat mensen achter me staan in de buurr.  " Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Hoop wel dat al die mensen dan ook melding gaan doen anders heb je er nog niet veel aan.   Ik heb ook een tijd gefilmd, alleen dat al schrok die gene af. Ze zag ook echt wel dat ik aan het filmen was.   Wat betreft de andere dingen die gezegd zijn.... Je hond zomaar aan laten vallen is wel OK? Ben je bedonderd zeg, je weet dat dit gaat gebeuren bij deze hond. Je hebt meerdere waarschuwingen, gesprekken enz gehad dan is de volgende stap je eigen hond in bescherming gaan nemen.   En ja tis belachelijk dat je niet in je eigen wijk normaal zou kunnen lopen. Andere baas terroriseert nu gewoon de boel. Helemaal gelijk om stappen te gaan ondernemen. Tuurlijk ga je ook naar andere gebieden maar kom op hé.... Belachelijk als je niet eens in je eigen straat kan lopen zonder het risico te lopen aangevallen te worden. In de bebouwde kom is het toruwens verplicht je hond aan de lijn te hebben tenzij anders aangeven (naar mijn weten).   Hoppetee lekker alles in werking gaan zetten hoor. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Ervaring verschillende maten poedels
" Wat leuk om te horen dat Pampus zo slim is en zichzelf dingen aanleert door te kijken, alhoewel ik me kan voorstellen dat je dat met sommige dingen niet zou willen haha!  Komt pampus bij een Nederlandse fokker vandaan? Wat standaard poedels betreft lijkt er wat meer keus te zijn qua aangesloten fokkers bij de npc dan de kleinere slagen. Leuk ook dat je via familie ook de kleinere kent en daar niet se ervaring van nerveus mee hebt. Gereserveerd naar vreemden zou niet echt een probleem zijn, zolang het zich dan niet uit in angst " Loetjekoe Ja bij een Nederlandse fokker, moeder is Nederlands vader is wel Duits overigens. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Ervaring verschillende maten poedels
Haha ik hoorde mijn naam al vallen. Leuk dat je ons volgt!    Pampus is een GROTE poedel, kleurslag bruin.   Ik hoor van veel kenners terug dat de bruine kleur over het algemeen drukker is. Pamp is ontzettend  leergierig, iets te soms.... Als hij rustig aan 't kijken is.... is hij niet aan 't kijken maar aan 't observeren en vervolgens doet ie 't. Ook de dingen die ik hem niet perse wilde aanleren.    Denk bijvoorbeeld aan een gat in de aarde grave en plantjes ergens vandaan halen en die erin doen. Pampus observeerde dat rustig, ik doe me ding, draai me om en zie hem vervolgens zelf aan de slag.    Het is een hele energieke hond, buiten luistert hij over het algemeen erg goed. Heeft absoluut geen jacht intstinkt en verder dan zijn knieën het water in wilt hij niet. Denk wel dat hij oprecht een uitzondering op de regel is. Grote poedels zijn gefokt voor de jacht en met name jacht in 't water.   In het begin was het  een erg drukke hond, wilde graag leren maar lag vaak met zijn hormonen in de knoop. Het is een gevoelige hond, hij kan soms ook echt wel beledigd zijn. Hij is heel zorgzaam, energiek, leergierig, speels en eigenlijk kan hij wel met elke hond.  Hij is nu vier en ik en mensen in mijn omgeving vinden hem nu mooie stabiele hond. Maar dat vraagt wel inzet (en humor) van de baas/het gezin.    Wel wil ik meegeven dat mocht je voor een poedel gaan kijk alsjeblieft goed naar de ouder dieren. Sommige zijn zo nerveus, blafferig of hebben aanleg voor verlating angst. Niet alleen naar de teef kijken maar zeker naar de vader, opa/oma en wellicht wle (half) broers en zussen.    11 november word er een wandel dag door de NPC georganiseerd, wellicht kan je daar mee wandelen en informatie opdoen?    Mijn oom heeft een dwerg en een middenlag gehad. Bijde vond ik ze tamelijk rustig, in elk geval rustiger dan die van mij. wel heel vriendelijk en open naar familie en bekenden. Voor de rest wat gereserveerd. Ik heb het idee dat de grote poedel iets energieker is, maar dat zal zeker ook van de lijnen en opvoeding afhangen.   Hoop dat ik een beetje je vragen heb kunnen beantwoorden, met name vanuit 't oogpunt van de grote poedel.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Wat te doen? Aangeven of niet?
Wat naar zeg! En de politie/handhaving doet er niks aan? 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Mijn lieve kanjer Macho vandaag 14 jaar
Van harte.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Dag Koda of te wel krullenmans
Heel veel sterkte. 
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Dag Koda of te wel krullenmans
Ik ben al vrij lang niet meer actief op dit forum maar voor de mensen die hem nog kennen. Vorige week hebben wij onze grote vriend Koda moeten laten gaan. Hij is bijna 14 jaar ons maatje geweest. Er zat iets in zijn lijf wat er niet hoorde en ik combi met wat andere dingen en een achteruitgang ineens hebben we besloten om hem op een rustige manier te laten gaan. Vorige week vrijdag is hij ingeslapen. We zullen je missen vriendje. 
honden page profiel EllyElly schreef in Natuurlijk vlooien en teken middel
@Kath: deze tickless hanger werkt door middel van een toon. Is deze dan niet hoorbaar/hinderlijk voor honden ?   
honden page profiel EllyElly schreef in Natuurlijk vlooien en teken middel
Hallo allemaal, Na een nare ervaring met een pipetje bij Benthe ben ik op zoek naar een natuurlijk middel tegen vlooien en teken. Benthe heeft een tekenbandje met EMX kralen maar heb het idee dat dat niet echt helpt. Ik hoor het heel graag ! 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Aankopen voor de hond
" Een airco voor op de slaapkamer. Runar ligt te pitten op zijn kussen ipv te hijgen op de grond  en ik vind het zelf ook wel ontzettend heerlijk  " Dagmar Heerlijk! Geniet ervan! 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Welke hond zouden jullie voor mij kiezen?
Griffon korthals  Rodesian Ridgeback  Windhond achtige 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Vakantie. Optie 1 of optie 2?
Ik zou hem thuis laten puur om het feit dat hij nu nog jong is en makkelijkere kan wennen aan oppas. Zeker gezien het feit dat je opnoemt dat hij zo aan jou hangt. Jong geleerd is oud gedaan. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Teek verwijderen als je alleen bent.
" Kun je een teek verwijderen als je helemaal alleen bent. Want dat probleem heb ik dus nu. Ik zie namelijk niet echt hoe je dat doet zonder 3 personen. 1 die de hond vast houd, 1 die het haar aan de kant doet, en 1 die de teek er uit haalt Althans, mijn moeder en ik samen lukte het ook niet, omdat de vacht in de weg zat.   " Els Ja dst kan. Mijn hond zet alles in om het mij lastig te maken om de teek eruit te halen. Hij word nog net niet vloeibaar    Als je het eng vind of wat meer handvatten nodig hebt even met je dierenarts bellen of een assitent met je mee wilt kijken. Of daar gewoon even heen lopen samen met de hond als die mogelijkheid er is.    Je kan ook altijd even op YouTube kijken. Wellicht zitten daar nog wat tips voor je tussen waar je wat aan hebt.    Succes! 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Welke tekenbandmiddel.
" Ik ben geen voorstander van chemische middeltjes in mijn hond stoppen. Dus ik heb haar zo'n EM kralen bandje gegeven. De reviews waren goed, dus wou ik het proberen. Maar ze heeft dus wel weer een teek. Ze zeggen dat zo'n bandje 2 weken gedragen moet worden om te activeren. Dus het zou kunnen dat ze deze teek nog net binnen die tijd heeft opgelopen. Ze heeft het bandje om sinds 17 mei. Dus dat is nu net 2 weken en 2 dagen. Hebben jullie ervaring met die EM kralen bandjes? Ik zit ook nog met het probleem dat Lola maar een nek omtrek heeft van 30 cm, en de meeste commerciële teken banden te groot zijn, zeker in combinatie met haar gewicht. Ze weegt nu 9 kg. Iemand ideeën, liefst niet chemisch. Maar ik wil ook niet dat ze nare teken ziektes oploopt. Ik weet gewoon niet meer hoe ik het goed kan doen in deze klote wereld, sorry voor mijn taal, maar ik wou het duidelijk maken. " Els Mooie decoratie, maar als je het voor het weg houden van teken doet is het weggepoid geld.   Kijk eens naar fenegriek poeder of Billy no mate's (ook een poeder) Beide werken erg goed en geen gif. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Oxyfresh tegen tandplak en tandsteen ervaringen?
Tropiclean tandgel is geen tandpasta en er dient dan ook niet gepoetst te worden! De gel dient tenminste 3 weken, elke dag, indien niet voldoende, 4 weken, aangebracht te worden, om in te laten werken. Zonder onderbreking. Een half uur voor en na het aanbrengen niet laten eten of drinken. Na verloop van tijd verdwijnt de tandplak, maar ook de tandsteen laat los. Eventueel na de behandeling een goed kauwprodukt geven, ook belangrijk als beloning. Daarna 2x per week als onderhoud gebruiken. Er is ook een Tropiclean met pindakaassmaak. Het werkt echt, mits de gebruiksaanwijzing goed gevolgd wordt.            
 

Vrienden van bibiane

honden foto van Nathaliehonden foto van yolandehonden foto van Anitahonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Elisehonden foto van Ingrid honden foto van Anjahonden foto van carinahonden foto van Mariannehonden foto van nora jazzy en poppyhonden foto van Lisanne, Dani , Lina, Shanehonden foto van christelhonden foto van Sonhonden foto van kathleen honden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.honden foto van Ashleyhonden foto van Romyhonden foto van beanhonden foto van Mirjam en Curly Koda honden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×honden foto van ***Marleen & Porlo***honden foto van gorby2009honden foto van Maria  Shady & Ginger † honden foto van corrie koopmanhonden foto van Japjeshonden foto van naganohonden foto van Vivianehonden foto van sharonahonden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van Hanne baasje van Bonny honden foto van Mariska en Jiphonden foto van Irene, Pippi & Luluhonden foto van Zzoef Rossi & Lorenzohonden foto van Yonihonden foto van Ingrid en Thibohonden foto van Ellyhonden foto van Dizzyhonden foto van D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*honden foto van Kim, Jeff , Jake & Benji † honden foto van J. & T. van H & Dhonden foto van Rocky & Ivonnehonden foto van Antoinet & Lunahonden foto van *c* 17082010honden foto van Bianca & Tarahonden foto van leen honden foto van patrick & sonjahonden foto van Mayumi & meisjeshonden foto van Veerle & Chipkehonden foto van diane en tankhonden foto van mmd magazinehonden foto van Diannehonden foto van Patrick en Feyrohonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van Gio en Kyrahonden foto van kurthonden foto van miranda rijpkemahonden foto van lin28honden foto van Brigitte *Joop, Luna en Jimhonden foto van lisa en layckahonden foto van maureenhonden foto van Gerlohonden foto van Lies en Doedelhonden foto van Helene en Tyborhonden foto van dianahonden foto van Vera en de max !honden foto van Caroline & Atlashonden foto van queenhonden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†honden foto van Brigitte en Lotjehonden foto van Lady honden foto van viv honden foto van PPPPPhonden foto van Irene Emma. honden foto van nancy, woopy en faithhonden foto van Griffyloverhonden foto van Aafke & Chicahonden foto van Lottehonden foto van silke & woody honden foto van Nathalie Casierhonden foto van Gerda en Rickyhonden foto van dogsloverhonden foto van jacky van camphonden foto van Zootjehonden foto van Hannahonden foto van justinehonden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~honden foto van Leonie, Senna en Nikkie*honden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Divahonden foto van Euforiahonden foto van Jacqueline en Benji honden foto van meert nancyhonden foto van Brenda & Buddy & Bobby & Onyxhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Justmehonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van esther honden foto van Kiki met Harley D. & Pampushonden foto van Mercedès & Macchiatohonden foto van lisa & samhonden foto van Pascallehonden foto van Floortje Faunhonden foto van Dorie, Falcor †, Atreyu en Jaydeehonden foto van Sabine en Mini Max honden foto van michellehonden foto van Bianca Jacy en Sanhonden foto van Reinoud, Alfa, Rasa + en Rimmert +honden foto van Floor en Abelhonden foto van Dog doggy doghonden foto van Ingrid, Lindy en Lishahonden foto van Missy & Lady † honden foto van Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)honden foto van Loes, baasje van Rori & Raicohonden foto van Karinhonden foto van Lara

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^