HondenPage baasje Puck & Fenrir

Wat schreven de vrienden van Puck & Fenrir op het forum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Biothane (speur)lijn
Knots & Leashes op fb of insta :) heel blij met mijn lijn. Kun je gewoon de gewenste maat en kleur doorgeven. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Aankopen voor de hond
Oh brrr piepjes. Mijn stressmoment: op een filmpje klikken, niet wetende dat er een piepspeeltje in voorkomt en dan het volume niet omlaag krijgen wat mij betreft mag er een disclaimer op die filmpjes.  Zit ik met een hond die hysterisch mijn huis door vliegt. Bedankt. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hond is weer ziek en nu (update)
" Als je onder bewind staat mag je niet eens giften aannemen, dat zou dan via iemand anders moeten.   Ik lees dat TS elke week 20 euro spaart, ik zou zoals iemand al eerder zei, iemand anders laten betalen voor de verzekering, als je er dan in slaagt om 20 euro per week te sparen, kan je die 20% wat vaak gerekend word bij verzekeringen wat je zelf moet betalen extra hebben.   Zo krijg je een mooi potje, en je bent verzekerd.   Kan gewoon op je eigen naam, alleen de vast afschrijving niet.   Dat scheelt een hoop zorgen, mijn hond van 2 jaar 26 kilo bij Petplan, was 23 euro per maand, er zijn goedkopere verzekeringen, maar wel fijn om te hebben in noodgevallen. PS, ik zou ook een kleine bijdrage willen doen als dat je helpt, alle beetjes helpen. " yooop Oh dat wist ik dan weer niet. Nouja, linksom of rechtsom....... er kan dan vast wat geregeld worden al dan niet direct aan Heavenly. Een hond moet hulp krijgen, of dat nu mijn eigen hond is of die van een ander. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hond is weer ziek en nu (update)
Joh en mocht er toch een grotere rekening dan verwacht aan komen dan kunnen we misschien hier wel wat betekenen.  Ik ben in ieder geval best bereid wat te doneren dan. Weet helaas hoe duur honden kunnen zijn (na 2 operaties aan een poot en meerdere aan het gebit) en kan me voorstellen wat een stress je moet hebben als je hond geholpen moet worden maar de kosten gewoon te hoog zijn. Ik heb het geluk dat ik bij mijn ouders woon, maar mijn hond is ook niet verzekerd en als ik geen vangnet had gehad dan kon ik het nevernooit betalen.      Beterschap voor je hond, hopelijk is het toch "simpelweg" wat irritatie aan zijn maag wat best voor te stellen is na het eten van een vreemd voorwerp. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Overprikkelde terrier puber
" Thanks Hannah, ja dat fixeren begint al reten vroeg en dan is hij inderdaad al onbereikbaar. Dit betekent dat ik echt veeeeeeel verder vooruit moet gaan kijken. Jake pakt ook niks. Geen voer, geen bal. Boeit hem niet. Hij MOET naar de andere hond kijken en al helemaal als het een wat grotere hond is, dat is m’n gevoel. Ik heb er geen verklaring voor dat het soms erger is hij de ene hond en de ander kan ik hem wel makkelijker afleiden. Eigenlijk moet ik dus helemaal voorkomen dat hij de andere hond gaat zien? Leert hij dan wel te negeren als hij ze helemaal niet ziet en ik steeds andere kant uitloop?   keertje wandelen? Haha " Danique, Spike † & Jake Ja het is natuurlijk de bedoeling dat ze de aanwezigheid van andere honden niet meer als dreiging ervaren. Ik denk dat je dat heel goed kunt oefenen door te wandelen met een hond die zich niet te veel met hem bemoeit. Voor buiten, gewoon tijdens normale wandelingen lijkt het me fijn om met focusoefeningen te proberen hem op jou te laten concentreren. Alles beter dan te veel naar de andere hond kijken en fixeren lijkt me. Op een gegeven moment moet je toch een manier vinden die voor jullie beide leefbaar is. Als je vaak genoeg oefent met op jou letten als er een andere hond aan komt, kun je er een commando aan koppelen zoals "kijk" of "let op" zodat het gewoonte wordt. Maar nogmaals, het lijkt allemaal zo simpel en het is zo makkelijk gezegd van achter een scherm. "Gewoon afleiden en een commando koppelen". Ik werd er ook helemaal strontziek van, hij fixeerde al als de hond nog maar een stipje aan de horizon was. Nu alleen als ze recht op ons af komen en niet stoppen en ik geen balletje bij me heb.  En jaaaa hoor! Kunnen we doen. Zo ver wonen we niet bij elkaar vandaan. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Overprikkelde terrier puber
Dat fixeren herken ik, dat heeft Beer echt heel lang gedaan.  Wat hielp was héél ver van tevoren beginnen met afleiden. Als hij fixeert dan is de hond  al te dichtbij. Het wordt dus belangrijk om te herkennen hoe groot Jake zijn "veilige zone" is. In het begin lijkt dat enorm groot en dat is ook prima. Voor ons is die hond nog 20-30 meter ver weg maar hij heeft hem al gezien en voor hem is dat waarschijnlijk al te dichtbij. Begin al heel vroeg met afleiden. Beer pakte ook geen speeltjes of eten aan als de andere hond al te dichtbij was (hoe ver weg dat ook lijkt). Als ze fixeren ben je al te laat en zijn ze niet meer in staat om onze afleiding boven de andere hond te verkiezen. Je moet ze dus gaan afleiden als ze nog bereikbaar zijn. En dat is makkelijk gezegd van mij want ik ben nog steeds wel eens te laat. Ik loop dus altijd om als ik een andere hond recht op ons af zie komen. Niks mis mee. Beer kan andere honden  op straat nu prima negeren, maar niet als ze heel dichtbij en recht op ons af komen op de stoep. Het is ook de goden verzoeken om hem toch te dwingen daar langs te lopen dus lopen we de straat op. Beer kon andere honden vroeger helemaal niet negeren, tot we zijn gaan wandelen met een hele stabiele hond. Sindsdien is zijn gedrag echt verbeterd, hoe irritant en aanwezig en poepielollig (sommige HP'ers kunnen dat beamen) hij ook is. Uitvallen doet hij in ieder geval niet meer. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Librela injectie
" geen ervaring en aangezien hiervoor laboratorium beagles gebruikt zijn, zou ik er denk ik niet aan beginnen https://www.animalrights.nl/honden-en-katten-laboratoria   Je zou ook nog aan goudacupunctuur kunnen denken, daarbij worden goudstaafjes op zo'n manier geplaatst dat de hond geen of veel minder pijnklachten heeft. Dit is een eenmalige behandeling zodat de hond geen belastende pijnstillers of veel minder daarvan nodig heeft.   https://www.holistischdierenarts.nl/goudkorrels-implanteren/     " Dobry Ik zou zeggen, wees de laboratoriumbeagles dankbaar en maak fijn gebruik van het middel. Wees blij dat er daadwerkelijk onderzoek naar is gedaan. Dat is bij de tienduizenden nietszeggende kruiden die op de markt zijn wel anders. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Kunnen honden in het autisme spectrum zitten/adhd (etc.) hebben?
Als ik naar mijn hond kijk dan zeg ik: vast wel
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welk ras zit hier nog in?
Niet iedere hond met tan is een beauceron of een rottweiler. De kans is zeer klein dat er Beauceron in zit. Blauw en tan komt bij wel meer bullytype rassen voor, waaronder gewoon bij de amstaff. De kleur is alleen niet  gewenst.  Als je het zeker wil weten kun je een DNA test doen.  
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Teken!
Hier prima ervaring met Frontline Combo pipetten. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in 2de hond
Het kan hoor! Als je ze kan scheiden als je niet thuis bent, zie ik geen probleem. Bijvoorbeeld de ene in de keuken met de deur dicht en de ander in de huiskamer oid. Scheiden is wel belangrijk, zodat er geen ruzie kan ontstaan als je er niet bent om de boel te sussen. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Verwond geraakt? En maar waar komt het vandaan
De bult op de bovenkant van de poot doet me denken aan de bult die ontstaat als er een grasaar in zit. Ik zou maandag meteen even bellen naar de DA. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hulp mbt stambomen.
Op de website dutchdogdata.nl kun je de stamboomnaam van een hond intypen en dan kun je meer informatie over de hond zien. Stamboom, behaalde titels, officiële gezondheidsuitslagen (niet zomaar dierenartsonderzoeken, maar echt officiële HD-foto's bijvoorbeeld). Hiervoor moet de hond wel NHSB ingeschreven staan dacht ik. Verder kan het helpen om met de eigenaren van de honden die op de stamboom staan te praten. Meer kun je niet doen, een stamboom is niet heilig en niet iedereen is eerlijk over zijn eigen honden, dus het is ook afhankelijk van je eigen gevoel bij iemand. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Pepijn als kleuterjuf?
Niks, waarom zou je dat willen?
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Cockapoo kopen
" Ik vind een poedel een leuke hond qua gedrag, maar uiterlijk totaal niet mooi. Uiterlijk van een cockapoo daarentegen fantastisch. Ik snap dat uiterlijk niet het belangrijkste is, maar als je 12 of 15 jaar naar je hondje kijkt is het toch wel extra leuk als de hond er uit ziet zoals je dat graag ziet.  Zit er qua maat veel verschil in cocker spaniels? Kun je actief op zoek gaan naar een hele kleine cocker spaniel, of is dat in de praktijk lastig. " Hideki M Dat zal in de praktijk lastig worden. Een Cocker spaniel is nu eenmaal qua maat zoals een cocker hoort te zijn. Er zal heus wel eens een te grote of te kleine tussen zitten, maar een verantwoorde fokker fokt niet expres een hele kleine.    Wat zoek je precies in een hond? Wellicht is er een ras dat helemaal bij jullie wensen past. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Cockapoo kopen
https://www.hhin.nl/component/hhin/hond/4082.html  kijk eens wat een leukerd
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Kruising chi met...?
Leuk hondje! Ze wordt waarschijnlijk wel groter en hoger dan een chihuahua. Ik denk een formaatje Markiesje? 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Oordopje opgegeten
Haha mijn Bull eet die ook wel eens op. Poepen ze weer uit. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in benchgebruik
Vind het een geweldig ding. Heb ik even mijn handen vrij. Na 5 jaar nog steeds mijn hond zijn rustplek. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Op vakantie, maar lust Geen renske
Blikvoer van Canagan!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hondengeur
Wat ik eerder apart vind, 'stinkt' je pup zo vroeg al naar hond? Ik ken eigenlijk geen bullen die echt hard naar hond stinken, zeker niet als het al pups zijn. Of geef je hem bijvoorbeeld kauwbotten op het kleed? Dat stinkt wel erg.  Is zijn vacht en huid goed in orde?
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Werking van pipet
Ja, dat werkt als de teek bijt, het is dus niet nodig om iedere keer een nieuwe pipet te geven als je een teek hebt gevonden. Ik vind ook wel eens een teek op mijn hond, die krijgt ook Frontline. Het is niet zo dat teken je hond direct weer verlaten als je hond  behandeld is. Ze bijten zich wel vast maar gaan geloof ik binnen een dag of iets dood. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hondentuig (AnnyX)
" Dit tuig is inderdaad te groot, daarmee bedoel ik niet alleen te lang maar ook dat het tuig te ruim is bij de hals, waardoor die de schouders belemmert in de beweging. Op de foto van Pascale zie je hoe het tuig van de schoft, langs de schouder naar het borstbeen loopt. Dit tuig past goed en belemmert de honden niet in de beweging. Dit is een mooi voorbeeld van wat ik bedoel qua specifieke pasvorm van dit tuig. Waarschijnlijk was een maat kleiner voor jouw hond weer te smal, waardoor dit model tuig dus niet goed past bij dit type hond. " Hannah & June Klopt, maat 6 kon met moeite over zijn hoofd.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Amerikaanse Stafford
" Ja heel erg bedankt voor de Raad ik zou heel graag dan een vizla willen vind ik zelf heel mooie honden en het liefst in het grijs een vriend van mij heeft er zo een echt heel leuke honden  " Kelso Je bedoelt een Weimaraner. Dit zijn echte jachthonden, Vizsla's ook. Wat zoek je precies in een hond? Welke eigenschappen moet de hond hebben en wat wil je zelf met de hond gaan doen?
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hondentuig (AnnyX)
Het kan erger, maar eigenlijk is het te lang.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hondentuig (AnnyX)
" Waarom ben je niet tevreden genoeg?   Ik zou het liefst Gijs zonder iets laten lopen, maarja, die luxe hebben we niet. Toch maar een landgoed kopen " Stabij Gijs Ik vind het Non Stop tuig super! Het enige probleem is dat maat 6 niet past bij zijn schouders (het tuig is niet verstelbaar aan de voorkant en hij heeft brede schouders)  dus hij draagt maat 7 maar die is eigenlijk te lang. Als hij trekt, zit het tuig dus niet echt meer op de borstkas aan de onderkant maar bijna in de buik. Er wordt vaak gezegd dat een tuig goed past zolang de oksels maar voldoende ruimte hebben, maar een tuig kan natuurlijk ook te lang zijn. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hondentuig (AnnyX)
" Sam loopt scheef door het tuig, of bedoel je dat niet? " yooop Nee, ze bedoelt dat sommige tuigen op de rug scheef gaan hangen. Het middenstuk (waar je de riem aan vastmaakt, bij die ring) verschuift dan helemaal en dan hangt het eigenlijk opzij. Bij dat Non Stop tuig is dat niet zo, dat ligt altijd recht op de rug tussen de schouderbladen en verschuift niet, ook niet tijdens intensere activiteit zoals hardlopen.   Ik ben zelf ook nog op zoek naar een tuigje dat beter past, zat naar AnnyX te kijken dus ik volg even mee :) Non Stop heb ik al. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Het grote HP frustratie topic
" ooow ik hou er van...foto? " yooop Beer zijn teentjes staan ook ook beetje gespreid en er zit heel veel vel tussen. Hij heeft ook een beetje een Franse stand. Volgens de rasstandaard moeten het echt compacte katsvoeten zijn, maar die heeft hij helemaal niet. Zijn vader wel, moeder ook niet perfect maar zijn opa en oma hebben ook een beetje platte voeten. Je ziet het vaker hoor, maar bij Beer is het wel uhh.. Aanwezig.  Hij gebruikt zijn pootjes ook echt als handen.     
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Het grote HP frustratie topic
" Hoe maak je je kind bang voor honden. Een meisje liep onze tuin in, hekje vd voortuin stond open. Ik ging net met de honden naar buiten (via de poort) dus die mensen schrokken een beetje en probeerde het kleine meisje (2 jaar denk ik) uit de tuin te roepen. Toen het meisje niet luisterde zei de moeder: als je nu niet komt, eten die honden jou op, want het is hun tuin. Meisje wist niet hoe snel ze naar haar moeder moest rennen..  " Pascale, Kahlúa&Willow Zulke mensen hadden wij op de camping naast ons.... De kinderen luisterden niet en waren ook heel bang van honden. Hoorde ik hun moeder zeggen: nu heel snel gaan slapen, anders wordt die hond van hiernaast heel boos op jullie en zal die jullie bijten. Wat een bizar iets om tegen je kinderen te zeggen. En Beer is nooit boos  
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Het grote HP frustratie topic
" Hier ook niet. Teuntje wordt in september 2, nog nooit geknipt. Onze vorige reu Peer (foto), hebben we helemaal nooit nagels geknipt. Hij had van zichzelf prachtige gelijkmatige afgesleten nagels. Die "duimnageltjes" knabbelen ze in de regel zelf weg.    Alleen bij de 3 teefjes knipte we wel de nagels, die groeide bij alle 3 wat scheef door een wat verkeerde pootstand. En 2 van de 3 maakte daar echt een enorm drama van. Zodra ze je aan zagen komen met de knipper, namen ze met een rotgang de benen. Dus je moest altijd met zijn tweeën aan de gang en in de houtgreep houden.   " Bulleke Ben zo jaloers op die mooie voetjes die Peer had. Niet te vergelijken met de vogelvoeten van Beer   
 

Vrienden van Puck & Fenrir

honden foto van Margje & Bikohonden foto van judithhonden foto van Angela • Bodhihonden foto van Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Granthonden foto van Bugs      **Taz**honden foto van Orchidee&Huskpower; Misty&Fakie <3honden foto van Jenneke88honden foto van Lizzie en Sterrehonden foto van Jozefienhonden foto van tinekehonden foto van Morganehonden foto van Thera, Kyra, Tess en Livhonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van Heleen, Brit & Codyhonden foto van Caroline & Atlashonden foto van btje & peanut & rubyhonden foto van Simone, Cody en Flynnhonden foto van Amigo en K.C.honden foto van Celine & Yacko honden foto van Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*honden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyohonden foto van Puck en Incahonden foto van Juul & Whisperhonden foto van delilah, (mede)baasje van drumhonden foto van meert nancyhonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van ik en renskehonden foto van Barbara, Vos, Quin en Boohonden foto van Bernadet- Dhani-Shasta.honden foto van Margot * Clovishonden foto van Lupihonden foto van Iris ~ Rivka & Talouhonden foto van C.honden foto van -honden foto van Nathalie, Clooney * & Harleyhonden foto van Erika & Jettahonden foto van Lianne, Mara & Maybehonden foto van vivianhonden foto van ~honden foto van Tesshonden foto van Nanahonden foto van Saartjehonden foto van sylhonden foto van Sophie & Beauhonden foto van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbehonden foto van Billie Bhonden foto van Tanja en Icehonden foto van Lianne en Buddyhonden foto van Vivian   <3    Semhonden foto van meganhonden foto van Suzannehonden foto van Cindyhonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van Rianne - Blue & Mylohonden foto van De jongens!honden foto van love kyanhonden foto van Sophiehonden foto van J&Jhonden foto van moniquehonden foto van Laurencehonden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3honden foto van Christel & Diekshonden foto van Lisanne & Tysonhonden foto van Nancy & Bootshonden foto van Miranda en Laliquehonden foto van Jetjehonden foto van Toes van Steenbergenhonden foto van silke

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^