HondenPage baasje Puck & Fenrir

Wat schreven de vrienden van Puck & Fenrir op het forum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Wat is wijsheid?
Wat is wijsheid? De hond in een ruimte doen waar hij niet zoveel spullen kan pakken om te slopen. Daar zullen vast een hoop mensen tegen zijn, maar slopen is zelfbelonend gedrag waardoor het niet zomaar af te leren is. Het is duur en kan bovendien gevaarlijk zijn. Een bench, een kennel, stuk van de kamer afzetten met een hek (al betwijfel ik dat hij netjes binnen het afgezette stuk blijft).  Het is een kruising van twee actieve honden. Onderneem je, naast uitlaten, nog iets met de hond? Iets samen met je hond ondernemen kan ook de band versterken. Hij is vast heel slim, dus je kunt eens kijken naar hondensporten zoals speuren of mantrailen, of een van de andere beschikbare cursussen bij hondenscholen in de buurt.    Ik denk dat het wel goed komt hoor, hij klinkt als een prima hond en jij als een prima baas (anders kwam je hier niet met je vragen), maar er zijn gewoon wat dingen om aan te werken.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Engelse staffordshire bull terrier
" Ik ben voor de kerst een grote Stafford tegen gekomen, heb een lief en zacht hondje. Ik was zeer zeer gelukkig dat de Stafford aan de riem zat  en dat de baas de kracht had hem te kunnen houden, mijn hondje had het niet overleefd. De hond stond met bek open , grauwend en grommend op de achterpoten, richting mijn hond, ik was nog zeker 40 meter bij hem vandaan,. De baas kon hem amper houden. Weet ook niet of het zuiver Stafford was, en te groot voor een Engelse in Ieder geval,  maar dit is wel het gedrag waarvoor deze honden gefokt zijn,    Hier in de buurt lopen twee Staffords , altijd aangelijnd, voor je kan niet weten. Maar het zijn goede honden met een baas die er ook boven opzit en geen overheersing, grommetje of wat dan ook accepteert van zijn honden. Dus ja het kan wel. Maar of ze zo naar katten zijn?   Komt het nanny gedrag van cesar Milan met zijn junior? Weet dat cesar  een man is die zoveel, dominantie ( dat woord mag ik niet  meer gebruiken op dit forum), zoveel gezag uitstraalt dat geen een hond daar rottigheid uit bij wil halen,   Lees je in en verdiep je waarvoor deze honden gefokt zijn, je moet een goede baas zijn en stevig in je schoenen staan om van deze hond een fijne hond te maken, dat kan zeker hoor, ben ik van overtuigd. Maar hond intolerant zal je rekening mee moeten houden. En ook dat als jouw katten iets doen wat in de ogen van de hond niet klopt, dan zal hij ingrijpen, maar dan hard.   Ik heb jaren honden training gegeven. De laatste jaren met de Stafford als modehond, helaas het is niet anders,  Als puppie kon iedere Stafford vaak nog los al was hij ook dan al zeer overheersend naar de andere leeftijdsgenootjes. Na de puppen groep konden de honden  niet meer los in de groep, ondanks goede begeleiding, van de bazen zag je het karakter, richting honden veranderen..........   Heel veel succes met je keuze!    Enne, kies je voor je katten, zoek een ander ras, er zijn zoveel leuke hondenrassen,     " ientje Wat moeten we daarmee?
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Het is zeker de chip, ik was er namelijk zelf bij toen de chips gezet werden bij de pups. 'normaal gesproken? Wordt dat ergens onder het schouderblad geïmplanteerd' klopt ook niet. Elke chipper doet het anders en zo heeft iedereen zijn eigen voorkeur. Zo zit de chip van ons Keesje ook in haar nek, en die van Kahlúa tussen de schouderbladen in.  " Pascale, Kahlúa&Willow Je kunt Beer zijn chip zelfs voelen. Ver achter de schouderbladen vlak onder de huid, terwijl hij in de nek gezet is Die dingen gaan aan de wandel. Anouk, als je daadwerkelijk de microchip aanziet voor wat anders, zegt dat toch genoeg over je kennis en kunde van röntgenologie......
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Loslopende hond zonder baas
" als het hondje een chip heeft is die binnen de kortste keren weer terug bij de eigenaar, of het moet de eigenaar niks kunnen schelen.... " RJ Het hondje hoeft ook niet bij de eigenaar weg, maar het zal wel moeite kosten om het hondje weer terug te krijgen ('helemaal' naar het asiel toe, en waarschijnlijk moeten betalen om de hond weer mee te nemen).. Misschien leert hij het zo. Vind het niet eens zo'n gek plan, als ik een hond zie zonder baas bel ik ook de dierenambulance/asiel. Wie weet wat er allemaal kan gebeuren als hij daar in zijn eentje loopt. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Loslopende hond zonder baas
Het hondje pakken en naar het asiel brengen. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Verwerking trauma door "inbrekende" pitbull
Een trauma van iets dat nooit gebeurd is verwerken wordt wel een dingetje ja 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
Ik heb eigenlijk niet zo vaak vervelende situaties tijdens het wandelen maar de afgelopen paar keer in het bos heb ik me toch echt kapot geërgerd. Ik loop daar op smalle paden. Mijn ervaring is dat het gewoon niet handig is om een vreemde hond te passeren op een heel smal pad. Je 'dwingt' zo je hond recht op een vreemde hond af te laten lopen. Ik ken mijn eigen hond wel, maar ken de andere hond niet....... en aangezien ze állemaal ver voor hun baas uit aan een flex liepen, dacht ik: ik ga even in een inhammetje staan en wacht daar even zodat iedereen normaal kan passeren. Is nooit een verkeerd idee om de honden even ruimte te geven, hoe lief ze ook zijn. Je kent die hond niet.  De opmerkingen die je dan krijgt. Niet te geloven. "Je kan hem zeker niet houden?" "Is het zo'n valse rotzak?" "heb je hem niet opgevoed?"    Mijn hemelllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!  
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Wij zijn nieuw! :) | PAWdventures van Tess
Welkom! Wat een leuke hond! En aaahh ratten, wat leuk. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Aila's halfzusje; Dinja! - 6 jaar alweer, wat gaat het snel (update p4)
Gefeliciteerd Dinja!!!!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hondenbrok
Mijn hond heeft een tijd Wolfsblut gegeten (overgestapt ivm allergie, had niets met het merk te maken). Ik vind het vooral prettig dat er zoveel smaken en varianten zijn. De geur is echt aantrekkelijk voor veel honden.  Beer at het altijd met plezier. Maar of je hond het er ook goed op doet en het graag eet, is natuurlijk een tweede. Ik vind het wel een vrij dure brok. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Vaarwel, Nanu
Jemig wat een verschrikkelijk bericht... heel veel sterkte met dit grote verlies. Nanu heeft  geboft met jou en andersom. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hondenjasje
" En als je nou een tuig óver de jas doet, Hannah, zou het schuiven dan niet minder worden? " jantien Nee, helaas niet.. Hij hangt helemaal aan de zijkant van zijn rug, ook met een tuig :(
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hondenjasje
Ik heb een Pomppa jas. Er zitten geen elastieken bij de achterpoten. Dat is voor sommige honden een voordeel maar bij Beer zorgt het ervoor dat de jas helemaal opzij schuift. Hij draagt zijn staart ook laag of horizontaal, dus zijn staart houdt de jas ook niet op zijn plek. Vind het dus een mooie jas en hij is warm, maar hij verschuift wel. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hij moet zoveel..
" Ik begrijp je verhaal maar mijn situatie is wel wat anders. Hij is al 4 maanden en pas net hier uit Spanje. Niks gewend en zit midden in zijn angst fase. Voor hem was het zeker beter en makkelijker geweest als hij jonger was.. Maar dat is helaas niet zo. Plus een pup met een rugzakje heeft soms misschien net een iets andere aanpak nodig.  Ben wel met je eens dat het idd de druk is die we onszelf opleggen. Het zit ook in mij alles zo goed mogelijk te willen doen.  " Lin Leg je hem dat rugzakje niet juist gewoon op? Als je er zelf al zo in gaat, "hij komt uit Spanje, dús hij heeft een rugzakje, dús hij hoeft niet te doen wat andere pups doen in de les", tsja... 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Bevalling
Gefeliciteerd! Wij willen foto's, ook van mams en paps!!  
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Vuurwerk protest 27 Nov
" Ze zeggen ook niet voor niets, hoe dichter bij Dordt hoe rotter het wordt " yooop Mooier*!!!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Pup een jas aan of niet?
" Ik zou zo'n jonge pup van bijna 10 weken niet meenemen: veel te veel indrukken en bovendien guur weer met lage temperatuur. Kan je oppas regelen? Buiten sowieso een jasje aan bij deze buiten temperatuur. " Loesje Hoe doen boerderijhondjes dat dan? Die scharrelen de hele dag lekker rond op zo'n stal. Hoe eerder ze daaraan wennen, hoe beter. Desnoods een (stoffen) bench meenemen en de pup daarin zetten met een warme deken. Zo gepiept. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Pup een jas aan of niet?
Ja hoor gewoon een jas aan 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Beginnershonden
Aan de ene kant vind ik dat beginnershonden niet bestaan. Waar de een makkelijk mee omgaat, daar zal een ander misschien tegenaan lopen. Toch denk ik wel dat er honden zijn die zich makkelijker aanpassen aan een situatie en zich sneller ergens bij neerleggenn. Dat maakt ze dan in dat opzicht denk ik wel makkelijker.  Maar ja, iemand kan het ook al 30 jaar fout aanpakken, dus ervaring zegt ook niet altijd iets. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in De hond op video
  Hierzo, beetje waterpret 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Jake leren apporteren! Leuk of niet…?
" Dan heb ik de verkeerde video gezien.   Ik zag een hond de verfrol ontwijken en de kop naar achteren doen en in de tweede video zag ik een hond die bij de halsband vastgehouden moest worden.   Als ik dat doe bij mijn hond betekent dat, dat ze er geen plezier aan beleeft.   Nimrod vind ik niet per definitie een graadmeter. Ja het is mooi hondenwerk om te zien, maar sommige honden worden met heel veel druk getraind, al dan niet met een stroomband.   Weet niet of dat geld voor de deelnemers van dit jaar, maar in de voorgaande jaren, zaten er genoeg honden bij die met een afstandsbediening 'getrained' zijn.   Maar we dwalen af. Ik vind dat Danique het prima doet en dat het tijd is voor de volgende stap(pen). " Saartje Ik kan met vrij veel zekerheid zeggen dat de deelnemers van dit jaar hun honden niet hebben getraind met de band. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Vechten
" Maar waarom zou dit gedrag voortkomen uit onzekerheid. Want daar twijfel ik bij Jack altijd heel erg aan. Hij is minder zelfverzekerd dan onze vorige hond. Maar ik zou hem niet omschrijven als onzeker. En dat doet de hondencursus leidsters en de GT die ik had toen Jack nog jong was ook niet. Is hij toch onzeker maar verhult hij dat? " Ukkie Omdat het hip is om te zeggen dat alles vanuit kwetsbaarheid en onzekerheid voortkomt tegenwoordig.  Ik denk dat er geen concrete manier is om dit op te lossen, alleen voorkomen. Aanlijnen als het gedrag de verkeerde kant op dreigt te gaan en alleen nog loslaten met honden waarvan je (vrijwel) zeker weet dat het een goede match is.  Ook niet direct na afloop met een andere hond laten spelen, vaak zijn ze al moe genoeg van de training. Gewoon lekker met andere honden die een goede match zijn gaan wandelen, is vaak veel leuker dan druk spelen direct na een training. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Onverantwoorde fok.
Ik denk ook dat het lastig is. Je leest overal dat de honden dan in smerige hokken zitten waar je nooit binnen mag kijken, terwijl er genoeg grote bekende handelaren zijn waar je wél binnen mag kijken en waar de honden in keurige, schone en gloednieuwe verblijven zitten. Ík wil er alsnog geen hond vandaan halen, maar iemand die er helemaal geen verstand van heeft ziet keurige schone kennels. Die ziet daar dus totaal geen probleem. Alles ziet er immers perfect verzorgd uit. Ik kan best begrijpen dat iemand daar alle vertrouwen in heeft. Natuurlijk zijn er nog steeds grote handelaren die de pupkopers niet bij de fokdieren laat kijken, die de honden in hokken hebben zitten die het daglicht niet kunnen verdragen....... Maar volgens mij springen broodfokkers juist heel handig in op al die waarschuwingen op internet om alles er kundig en professioneel uit te laten zien. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in domme vragen over beentjes
" Bedankt voor alle tips. Qua voeding denk ik dat we ongeveer goed zitten. Hij eet ook niet elke dag 700 g dat is het gemiddelde wat hij krijgt soms laat hij zijn ontbijt staan of eet maar een beetje, 400 g per dag en sommige dagen eet hij bijna een kg. Hij weegt 33kg maar ribben zijn zichtbaar als hij rent of gestrekt ligt en makkelijk voelbaar. Sinds kort valt het mij op dat hij iets minder 'ribbig' is dus dat is niet slecht. Hij is verre van te dik. Qua model lijkt hij op een afgetrainde stafford en daar doe ik geen speciale of rare dingen voor. Hij hangt niet in bomen en doet niet aan weightpulling. Hij wandelt dagelijks 1.5 a 2u verspreid over verschillende wandelingen, gaat 2x week naar de hondenschool en loopt 3 in de week een halfuur naast de fiets. Hij is ook geen echt staff en is een pak groter en breder dan een gemiddelde amerikaanse staff.  Ik ga voortaan de farmfood dental chips bestellen, deze zijn niet zo groot en schijnbaar beter dan de huidige beentjes. Ik kan gerust dingen afnemen maar doe dit liever niet wil geen baknijd creeeren.   " Stafford Niet te bang zijn voor baknijd hoor! Ik pak grote snacks (grote kophuidplaten bijvoorbeeld) altijd weg als hij er langer dan een uur o.i.d. aan bezig is (mijn hond krijgt wel eens diarree als hij lang kauwt, ivm aanmaak van speeksel). Ik pak het niet plotseling uit zijn bek, al zou het wel kunnen, maar je kunt er heel goed mee oefenen. Als het tijd wordt om het af te halen dan leg ik iets anders in zijn voerbak, zoals een geprakte banaan of iets anders wat hij heel lekker vindt. Hij wordt vanzelf nieuwsgierig en loopt dan bij zijn kauwsnack vandaan. Ondertussen kan ik de snack weghalen zonder het daarbij uit zijn bek te hoeven trekken en zelfs zonder in zijn buurt te komen. Om te voorkomen dat hij niet meer vrijwillig bij zijn snack vandaan gaat, leg ik ook wel eens iets in zijn voerbak zonder zijn kauwsnack weg te halen. Als hij terugkomt ligt het er nog. Maar dat is offtopic sorry
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in domme vragen over beentjes
Elke dag een hele is misschien te veel. Kun je zijn botten afpakken, of wil hij dat niet? Je zou hem ook kunnen wegpakken als hij op de helft is. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Voer na de castratie/laparoscopische
Wat bedoel je..? Je moet 25% van zijn huidige portie gaan geven tijdens zijn herstel? Of bedoel je dat hij permanent minder moet gaan eten?
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Shiba Inu hijgt heel veel
Hier ook zo'n chip, al meerdere keren laten plaatsen en geen extra drinken of hijgen. Hijgt hij ook buiten zo? Heeft hij het niet gewoon warm? 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Labradors gaan plat liggen en bestormen je hond en ze zijn zo dom dat ze geen lichaamstaal kunnen lezen, ze stinken ook   Border collies zijn neurotisch en ze sluipen en altijd vals   Herders blaffen alleen maar en vallen je hond aan. Staffords laten het blaffen gewoon helemaal achterwege en hangen je meteen al in de nek. Golden retrievers zijn slome sjakies en sjokken slaafs achter de baas aan en hebben helemaal geen karakter   Mopshond is op zichzelf al een scheldwoord daar hoef je verder niks over te vertellen  Bull Terriers zijn lelijk en het equivalent van dat vieze 6-jarige kind met chronische snotneus    Chihuahua’s: klein, dom en duivels   Als jouw hond er niet tussen staat is die gewoon niet relevant   Mijn punt is, volgens dit forum hebben we allemaal kuthonden en de labradoodle is daarin niet speciaal. Geniet van je kuthond! Echt ik zie over elke hond wel vervelende reacties voorbij komen..        " Iglo Die klopt gewoon hoor
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Toppa Pomppa winterjasje hond
LET OP: Houd er rekening mee dat de ruglengte van ToppaPomppa 2 cm langer is dan bij andere Pomppa-jassen van vergelijkbare grootte. Als de afmetingen van je hond tussen twee maten in vallen, raden we aan de kleinere maat te kiezen. Staat hier: https://www.thedoglounge.nl/toppapomppa-hondenjas.html
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Pup 8 maanden blaft opeens bij naar bed gaan?
Mijn hond blafte met name in de zomer toen hij jonger was. Hij houdt niet van wandelen in de volle zon, dus overdag wandelde hij niet. Het blaffen kwam voort uit verveling (niet genoeg uitdaging gehad) dus de oplossing was uitdagen voor het slapen gaan. En dat kan door een Kong te geven, of door nog voor het slapen gaan een langere wandeling te maken. Het is eerst belangrijk om te weten waar het blaffen vandaan komt, maar mentaal voldaan maken kan nooit kwaad
 

Vrienden van Puck & Fenrir

honden foto van Margje & Bikohonden foto van judithhonden foto van Angela • Bodhihonden foto van Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Granthonden foto van Bugs      **Taz**honden foto van Orchidee&Huskpower; Misty&Fakie <3honden foto van Jenneke88honden foto van Lizzie en Sterrehonden foto van Jozefienhonden foto van tinekehonden foto van Morganehonden foto van Thera, Kyra, Tess en Livhonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van Heleen, Brit & Codyhonden foto van Caroline & Atlashonden foto van btje & peanut & rubyhonden foto van Simone, Cody en Flynnhonden foto van Amigo en K.C.honden foto van Celine & Yacko honden foto van Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*honden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyohonden foto van Puck en Incahonden foto van Juul & Whisperhonden foto van delilah, (mede)baasje van drumhonden foto van meert nancyhonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van ik en renskehonden foto van Barbara, Vos, Quin en Boohonden foto van Bernadet- Dhani-Shasta.honden foto van Margot * Clovishonden foto van Lupihonden foto van Iris ~ Rivka & Talouhonden foto van C.honden foto van -honden foto van Nathalie, Clooney * & Harleyhonden foto van Erika & Jettahonden foto van Lianne, Mara & Maybehonden foto van vivianhonden foto van ~honden foto van Tesshonden foto van Nanahonden foto van Saartjehonden foto van sylhonden foto van Sophie & Beauhonden foto van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbehonden foto van Billie Bhonden foto van Tanja en Icehonden foto van Lianne en Buddyhonden foto van Vivian   <3    Semhonden foto van meganhonden foto van Suzannehonden foto van Cindyhonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van Rianne - Blue & Mylohonden foto van De jongens!honden foto van love kyanhonden foto van Sophiehonden foto van J&Jhonden foto van moniquehonden foto van Laurencehonden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3honden foto van Christel & Diekshonden foto van Lisanne & Tysonhonden foto van Nancy & Bootshonden foto van Miranda en Laliquehonden foto van Jetjehonden foto van Toes van Steenbergenhonden foto van silke

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^