HondenPage baasje Arko & Baasje Amalia

Wat schreven de vrienden van Arko & Baasje Amalia op het forum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Ultrasoon geluid
Bert, een antiblaf-apparaat is een onding. Helaas verkopen de dierenwinkels het massaal en op internet zo nog meer. Ik zou ervoor zijn, deze apparaten te verbieden. Een goede gedragstherapeut zou beter zijn, omdat er gezocht moet worden, waarom de hond blaft en hoe de baas hierop reageert. Verkeerd gebruik maakt dat de hond misschien wel meer gaat blaffen. 
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Rhodesian Ridgeback
Ik heb ervaring met meerdere ridgebacks. Wat je je vooral moet beseffen is dat een ridgeback een pittige hond kan zijn. Het gedrag wat ik vaak terug zie is een bepaalde felheid naar andere honden, zowel reuen als teven. Het baasgerichte klopt helemaal. Niet op de manier zoals een border collie baasgericht is, maar zij hebben een duidelijke baas. Maar wel met een eigenzinnig karakter. Verder houd rekening met ontzettend lomp gedrag. Het zijn honden die hoog in de energie zitten gemixt met brute lompe kracht. Zelf zal je dus wel relatief sterk in je schoenen moeten staan. In de buurt van kinderen is het ook altijd opletten. Ga eens kijken bij een van de even dagen van de RRCN. Dan kan je meerdere mensen spreken over het ras en lopen er genoeg fokkers en eigenaren rond. Maar als je op een goede manier met het karakter en de fysieke kracht van het ras kunt omgaan. Dan heb je er een klasse hond aan
honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny schreef in In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.
jeetje,wat een naar bericht om te lezen,14 jaar wat een leeftijd,heel veel sterkte
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Likken tussen teentjes voorkomen
Je hebt speciale hondensokjes, die je met klittenband vast maakt om het pootje heen, zodat het goed op zijn plek blijft zitten. Dat was hier de oplossing. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.
Och, Willemijn, wat vreselijk. Ik schrik hier echt van.  Ik wens je heel veel sterkte toe  Voor altijd in je hart en in het mijne !
honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo schreef in In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.
Beste Willemijn lees al sedert dat mijn Thibo er niet meer is het forum niet meer Kreeg deze morgen een berichtje van vriendin dat Bamse overleden is,wat schrok ik.Ik wens je echt veel sterkte toe en leef met jou mee.
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Afgebroken nagel
Hou het wel goed in de gaten. Mijn hond heeft ook ooit zijn nagel eraf gebroken. Hij leek er niet last van te hebben, en met de tijd groeide zijn nagel weer terug aan. Maanden later gebeurde het wel eens dat Billie soms eens mankte, en uiteindelijk bleek dat de nagel wel terug gegroeid was, maar hol aan de binnenkant waardoor het leven open en bloot was. Tegen die tijd was dat daardoor zo zwaar ontstoken dat ze zijn hele duim hebben moeten amputeren. 
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.
Ach, die lieve Bams, voor mij dé HP-hond, zo oud geworden dankzij de allerbeste zorgen van jou. Veel sterkte voor jou en Ogin.
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Roedeltheorie blijft standhouden blijkbaar? (boek van Cesar Millan aan het lezen).
" een discussie is altijd goed, we kunnen allemaal nog wat leren. Ik krijg wel de indruk dat iemand die fan van CM is niet de links leest over waarom wat hij doet en zegt niet goed is. Ik zie dat dat gewoon genegeerd wordt, of afgedaan als een foutje, en dan wordt discussieren eerder een welles nietus ipv een inhoudelijke discussie, wat natuurlijk erg jammer is. Ik zou bijv. best willen weten, wat er aan de theorie en aan de uitvoering zo goed is van de methode die alleen de man zelf kan toepassen blijkbaar. En of mensen de filmpjes weleens zonder tekst gezien hebben, het geluid af gezet, zodat je niet afgeleid wordt door mooie woorden.   " Dobry Nee dat heb ik nog niet gedaan, maar dat vond ik wel interessant, dus daar neem ik nog de tijd voor. Ook van Alaska’s finest. En ik heb ook niet zijn filmpjes bekeken zonder geluid, maar ik kan ook met geluid zien dat het wel eens voorkomt dat hij dingen doet die ik persoonlijk niet zou doen. Maar ik heb ook nog nooit een hond gezien die aan het einde van een aflevering vermijdend naar Cesar is, of die gespannen op me overkwam. Nu heb ik niet alle afleveringen gezien. En verder geloof ik dat het succes van CM ligt aan het land waar hij zijn succes behaald heeft. Mensen in Amerika hebben hele andere normen en waarden, en een compleet ander milieu. Dat had ik al eerder gezegd, maar ik vind het niet erg om te herhalen. Velen hebben een flink vrijstaand huis met standaard een lap grond waar we in Nederland van kunnen dromen. Die nemen een hond voor in de tuin, lekker vrij zijn op elke dag hetzelfde stukje grond. Binnenshuis alleen maar liefde geven, en verder weinig. Die lopen daar niet dagelijks met hun hond(en). Dat is een mooi recept al voor gedragsproblemen.  
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Roedeltheorie blijft standhouden blijkbaar? (boek van Cesar Millan aan het lezen).
@ Dobry: ik heb altijd gedacht dat er “don’t try this at home” vermeld wordt om te voorkomen dat mensen thuis hun honden in hun buik gaan schoppen omdat ze denken te zien dat Cesar hard schopt. Daarnaast maakt hij niet gebruik van dezelfde methode bij elke hond, dus je moet niet zomaar wat gaan aankloten als je geen idee hebt. CM zegt overigens zelf ook altijd dat hij niet honden, maar mensen traint. Hij legt ook regelmatig uit bij welk hondensignaal bij welke emotie past, zodat mensen hun hond leren lezen.  
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Roedeltheorie blijft standhouden blijkbaar? (boek van Cesar Millan aan het lezen).
Ik denk dat niemand hier zal ontkennen dat CM volledig de plank mis sloeg toen met Holly. Dat geeft CM zelf ook toe overigens (hoewel hij misschien niet eens een andere keus heeft dan toe te geven, maar goed). Ik probeer je alleen te zeggen dat ik ook een hele hoop andere dingen zie, dat me doet geloven dat hij ook het een en ander goed doet. Nu ben ik hier op het forum omdat ik open sta om te leren, maar je gaat niet in op wat er precies gezegd wordt. Wat dat betreft lijkt het wel alsof je vastberaden bent om verontwaardigd te reageren op positieve reacties over CM. En ik dacht dat we hier in dit topic een open discussie aan het voeren zijn. 
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Roedeltheorie blijft standhouden blijkbaar? (boek van Cesar Millan aan het lezen).
Ten eerste vind ik het nogal minachtend overkomen wanneer je zegt dat als een hond kwispelt, hij in weze niet per see blij hoeft te zijn. Ik ben niet achterlijk. Ten tweede had ik al het vermoeden dat je juist het filmpje van Holly als voorbeeld neemt. Dat een mens een keer fouten maakt, dat maakt iemand gewoon mens. Niemand is perfect. Maar als je echt naar CM gekeken hebt en de honden observeert, zie je Holly regelmatig terug komen. Holly heeft de rest van haar leven bij CM gewoond, en komt op mij over als een zeer tevreden en gebalanceerde hond. Dat zegt voor mij ook meer dan een bijtincident. 
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Dráákkje
De boef :-D
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Roedeltheorie blijft standhouden blijkbaar? (boek van Cesar Millan aan het lezen).
Ik ben nu toch wel nieuwsgierig in deze discussie, aangezien hier meerderen reageren die duidelijk tegen CM zijn. In mijn ervaring nemen honden van nature een bepaalde afstand van mensen die dominant/overheersend zijn. Toch zie ik dat wanneer mensen en hun hond(en) terugkeren naar de DPC van CM ter afsluiting van hun begeleiding altijd ontzettend ontspannen en blij reageren op die plek en op CM zelf. Voor mij zegt dat zeker wat. Mijn honden hebben nooit ergens ontspannen en vrolijk zichzelf kunnen zijn als we op visite waren bij bepaalde overheersende types. Daar komt ook nog eens bij, dat mijn honden ook duidelijk gecommuniceerd hebben bij bepaalde trainingsmethodes. Het is voor ons nogal een zoektocht geweest naar een goede hondenschool. Bij de ene mocht je alleen maar positief belonen en ongewenst gedrag negeren, “nee” zeggen was al niet toegestaan. Wat er toe leidde dat mijn hond alleen daar op dat veld niet wist wat hij met zichzelf aanmoest, hij kreeg alleen maar vrijheid maar had ook daar duidelijkheid nodig. Er moet een balans zijn. Daarna kwam een trainer die me zei dat ik harder moest worden, en elke vorm van hoge opwinding moest corrigeren. Dat beschadigde de band die mijn hond en ik hadden/hebben. Zo hebben we verschillende hondentrainers, hondensporten en hondenscholen uitgetest tot we onze plek vonden. Geldt overigens voor meerdere honden. En ik merkte daarin een groot verschil in het gedrag van mijn hond. Dus daarom kan ik me moeilijk voorstellen dat CM honden zo domineert, en zijn trainingsmethode zo hondonvriendelijk is. Je zou dat toch terug moeten zien wanneer honden terug zijn bij hun baasjes, en samen bezoeken ze CM, want op dat moment is hij niet langer in controle, maar de eigenaars. 
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Mechelse herder en reuma
Misschien kun je iemand in je omgeving vragen om een enthousiaste jonge hond uit te mogen laten, en dan goed bij jezelf na te gaan of je het trekken van een jonge hond lichamelijk aankan. Het is namelijk wel goed advies om rekening mee te houden. Ik heb geen reuma, wel elke dag veel pijn, en ik heb een border collie. Die loopt nu altijd naast, maar de eerste 2 jaar duurde het even voordat het kwartje viel en trok hij altijd aan de riem. Voor mij was dat wel te doen, maar misschien levert het voor een ander vooral veel pijn en frustratie op, en dat voelt de hond ook. Maar verder lijkt me dit het enige bezwaar, aangezien je genoeg uitdaging wilt bieden. Hersenwerkjes op dagen dat het niet gaat om lang te lopen is een uitstekende oplossing. Hier is de hond dan ook helemaal voldaan wanneer hij mentaal aan het werk gezet wordt. 
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Roedeltheorie blijft standhouden blijkbaar? (boek van Cesar Millan aan het lezen).
Ik geloof dat we wat CM betreft ook wel rekening moeten houden dat zijn grote succes met name in Amerika behaald is. En daar heerst toch een hele andere mentaliteit, en het milieu is heel anders. Mensen hebben daar over het algemeen grote vrijstaande woningen met een lap grond. Dan komt er een hond, die in de tuin alle vrijheid krijgt. The American Dream! Mensen gaan daar echt niet elke dag meerdere keren op uit met hun hond(en). En als je pup opgroeit in de vrijheid van de tuin, en binnenshuis alleen maar liefde en verwennerij ontvangt, dan gaat er in de basis al iets mis. Elk dier en elk mens heeft wel bepaalde leefregels en grenzen nodig om een balans te krijgen. Daarnaast kan een hond zijn energie niet goed kwijt, en hij leert niet jouw mensentaal te begrijpen. Als ik afleveringen van CM bekijk, dan zie ik - als mensen hun honden al corrigeren - dat ze opgewonden “no!” blijven roepen. Regelmatig tot aan hysterie toe te noemen zelfs. Een hond voelt dat als aanmoediging. Als dat de basis is van je opvoeding, dan leidt dat geheid tot gedragsproblemen. Dus ik kan me heel goed voorstellen dat mensen in Amerika de lessen van CM nodig hebben. Maar ja, zo’n boek... Ik zie dat hijzelf ook elke keer een andere aanpak gebruikt bij honden. De basis blijft hetzelfde, je moet kalm en assertief zijn. De hond heeft beweging nodig, en bepaalde regels. En zodra je hond terug in balans is, mag je hem best enthousiast begroeten bij thuiskomst of hem als eerst de deur uit laten gaan.  Hoewel ik denk dat er bepaalde wijze lessen te leren zijn van CM, zie ik ook wel het gevaar van zijn succes. Ik heb mensen hun hond(en) wel eens hard in de zij zien trappen, omdat hij een stukje voor loopt. Of de verwachting hebben dat honden met deze methode in een klap perfect zouden moeten luisteren, want CM lukt het ook. Honden zijn dan wel ontzettend leergierig, maar niemand is perfect. Iedereen maakt fouten, je hebt wel geduld nodig. Daarnaast kun je meerdere mensen hetzelfde beeld laten zien, maar elk mens zal met hetzelfde beeld andere waarheden oppikken en daarmee op een andere manier handelen. Dus probeer eens wat uit, en kijk goed naar je hond, wat deze nodig heeft. Niets is zwart wit. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in 1 jaar alweer
Van harte !
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Rio Vermist WEER THUIS
Rio is gelukkig weer thuis !
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Rio Vermist WEER THUIS
" Zucht, alweer een buitenlands hondje dat ontsnapt is. Ik vraag me dan toch af of zo'n stichting of contactpersoon wel een duidelijke uitleg geeft aan de adoptanten wb het vluchtgevaar. Als ik soms ook hoor (en zelf meerdere keren gezien heb) hoe sommige stichting oid de hondjes op Schiphol opvangen ...   Ik hoop dat hij snel gepakt wordt! " Dobber! Ze hebben zeker duidelijke uitleg gehad !!
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Biothane honden producten
Leuk !
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Rio Vermist WEER THUIS
" ach wat sund. ik vraag me dan af hoe ze ontsnappen... vooral een angstig hondje zoals hij ( deur open laten staan of ergens van schrikken?). arm beestje. hopelijk is hij snel weer terug, ook voor de baasjes heel vervelend natuurlijk. " May Ik weet niet wat er gebeurd is. ik weet wel dat ik het heel erg vind hij is 1,5 week geleden geadopteerd op mijn werk en vond Rio een super leuk hondje die ik als het kon zo mee had genomen.
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Rio Vermist WEER THUIS
VERMIST VERMIST VERMIST VERMIST #Rio wordt sinds gister middag omstreeks 17:00 uur #vermist vanaf de #Kloosterstraat in #Bavel. Rio is een kleine herder kruising en zeer angstig. We vragen daarom om Rio gelieve niet te benaderen maar bij zicht gelijk 1 van de nummers op de flyer te bellen. Graag delen voor Rio. https://m.facebook.com/dogsearchnederland/photos/a.769780113123835/2277868788981619/?type=3&source=54&ref=page_internal   
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Op strooptocht
Welke grenzen heb je Charlie aangeleerd? Dat lijkt me juist ook heel belangrijk, naast alle uitdaging/beweging/liefde/aandacht en mogelijkheden om te kunnen kauwen. Helemaal in de ondeugende fase. 
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in hondenpension gezocht
" helaas is zoiets niet heel van vanzelfsprekend. Ik ken er namelijk 1 waar ik mijn honden nooit zou willen brengen en ik ga er van uit dat er wel meerdere pensions zijn die laks zijn. Vandaar dat ik het hier vraag.  Het gaat om het najaar. " Lucia, Lizzy & Ziva Klopt ken er ook zat waar ik mijn honden niet zou brengen (ben daar heel lastig in) daarom ben ik blij dat ik er nu 1 heb waarbij ik het aandruf
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in hondenpension gezocht
Hondenpension vd Ovidefarm is een heel goed pension. ik heb hier stage gelopen en werk er in vakanties. honden die bij elkaar horen kunnen samen blijven en als honden eigenvoer mee hebben krijgen ze dit. de honden krijgen veel aandacht en gaan lekker naar buiten. ze houden er goed rekening met voedsel allergie en dat honden niet zomaar met andere honden samen zitten. http://ovidefarm.nl foto’s staan op hun Facebook https://www.facebook.com/Hondenpension-vd-Ovidefarm-472182672896198/?epa=SEARCH_BOX 
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Boomer hond kopen?
Als je zelf al twijfelt zou ik het zeker niet doen. Je zult idd een oppas moeten regelen, en denk ook aan de kosten.
honden page profiel SusanneSusanne schreef in problemen ademhaling na boss operatie
" Punt 1 , gevraagd of ik de ct-scan foto's kan doorsturen  Punt 2 , ze zeiden dat als ze de spier van Eustachius beschadigen de hond vloeistofophoping kunnen hebben in hun middenoor . Is het toeval dat onze hond dit heeft gekregen na de operatie ? Ik had in mijn 1 ste mail geschreven dat hij een middenoorontsteking heeft gekregen , ik schreef er niet bij dat hij een vloeistofophoping had in zijn oor die niet bacteriologisch was . Neurologe schreef op verslag 'idiopatisch' . Punt 3 , heb gevraagd wat de kosten zouden zijn . Op punt 1 en 3 zou ik toch een antwoord mogen verwachten ? Kan het niet zijn dat ze bij de operatie die spier hebben beschadigd en hij daardoor een vloeistofophoping kreeg in zijn oor en evenwichtsproblemen ? Dat die chirurg nu ineens gans die spier wil gaan verwijderen zodat het niet meer kan worden nagegaan dat ze een fout hebben gemaakt . Dat die ademhalingsproblemen die hij nu heeft daar ook hebben mee te maken . Kan allemaal . Een vraagje ; ben jij toevallig een dierenartse ?  " marquita Punt 1 is inderdaad geen antwoord op gegeven, maar zoiets kun je maar voor de zekerheid mee hebben toch? Punt 2 is gezegd dat dit typische gezondheidsproblemen zijn die bij dit ras veelvoudig voor komt. Zonder de hond gezien te hebben kan er zeker niet geconcludeerd worden of dit een fout is geweest bij de operatie of dat dit probleem er al was. Overigens zou een hersteloperatie ook andere problemen kunnen voortbrengen. Wat het kostenplaatje betreft kunnen ze nu ook geen definitief antwoord bieden aangezien niet elke hond in aanmerking komt voor deze behandeling. Maar als je geen vertrouwen hebt in deze kliniek, dan kun je altijd verder kijken. Alleen niemand zal je kunnen zeggen of deze huidige problemen ontstaan zijn door de bos operatie of doordat het een aangeboren afwijking is vanwege de platte neus van de Franse bull, in ieder geval zeker niet zonder je hond persoonlijk te onderzoeken. 
honden page profiel SusanneSusanne schreef in problemen ademhaling na boss operatie
" En tot nu toe nog altijd geen reactie terug van utrecht . Kan ik terug gaan zoeken naar een andere dierenkliniek . Wie zei er daar dat een onafhankelijke kliniek zich niks aantrekt van fouten die eventueel gemaakt zijn ? Zo zie je maar . En zij zijn niet de enigste . " marquita Wat lees jij dan in de reactie van de laatste dierenkliniek? Ik lees dat je vragen uitgebreid zijn beantwoord en vervolgens stuur je een nieuwe mail met dezelfde soort vragen, anders gesteld. Zij kunnen je alleen verder helpen als je langskomt met de hond.
honden page profiel SusanneSusanne schreef in problemen ademhaling na boss operatie
De castratie had enerzijds niets te maken met zijn heupen en rug, en anderzijds wel. De problemen waren er altijd al, maar na of dankzij de operatie werd duidelijk hoe ernstig de problemen waren. Ik wil je echt niet aanvallen, maar Mojo had voor zijn operatie wel ademhalingsproblemen, anders had je nooit de operatie gedaan. En ik wil het je duidelijk zeggen, want ik lees dat je angst dat er een fout gemaakt is met zijn eerste operatie je laat belemmeren in het helpen van je hond. Je kiest een andere kliniek, wat heel begrijpelijk is nu je je vertrouwen kwijt bent in de vorige, maar toch denk je dat deze arts - die je helpen wilt met het behandelplan wat voorgesteld is - een andere arts in bescherming neemt. Omdat hij geen reactie geeft op je tweede mail, waarin je uitlegt wat er allemaal gebeurd is met Mojo en misschien vraag je indirect of deze arts kan bevestigen of er inderdaad een fout is gemaakt. En op de vraag of ademhalingsproblemen zijn ontstaan door de operatie of doordat het is aangeboren wilt mogelijk niemand zich branden met een Franse bull, het lijkt me nogal een gevoelige kwestie. Misschien is het wel voortgekomen door littekenweefsel, waar niemand wat aan kan doen, ik weet het niet. Ik geloof dat artsen binnen dezelfde kliniek elkaar eventueel kunnen beschermen, maar dat lijkt mij sterk als je naar een andere onafhankelijke kliniek stapt. Dus ik raad je aan om weer met nieuw vertrouwen deze behandeling in te stappen. Nogmaals, ik wil je absoluut niet aanvallen, ik snap heel goed dat dit heel veel emoties oproept. Ik hoop enkel dat je door een andere kijk je je angsten los kan laten, want het lijkt me niet prettig om op deze manier een volgende operatie in te gaan. 
honden page profiel SusanneSusanne schreef in problemen ademhaling na boss operatie
Wat ontzettend naar! Maar dat er serieuzere ademhalingsproblemen zijn gekomen na de operatie garandeert met dit ras niet dat deze ook voortkomen uit een eventuele fout tijdens de operatie. Franse Bulldogs zijn in de loop der jaren zo doorgefokt dat vrijwel elke Franse bull tegenwoordig met ademhalingsproblemen kampt. De neus is veel te kort, dat knorren bijvoorbeeld wat je die bulletjes hoort doen is ook een signaal dat de ademhaling niet goed gaat. Zelf heb ik ook een hond gehad, een border collie dan, die een half jaar na zijn castratie kwam te overlijden. Dat was geen zware operatie, maar de hond moest toch rust nemen en herstellen. Zijn sterke spieren werden iets minder sterk, en toen werd duidelijk dat zijn heupen en rug erg slecht waren. De heupen konden geopereerd worden, zijn rug niet, en daarom was een volgende operatie niet aan te raden. We zijn volop in therapie gegaan om de spieren terug sterk te krijgen in de hoop dat deze zijn zwakke skelet weer konden opvangen. Maar toen de pijn eenmaal overheerste gebruikte hij zijn achterpoten het liefst niet meer. Zodoende kon ik niet anders dan mijn 3 jaar oude hond laten inslapen. En hoewel de zichtbare problemen begonnen met een castratie, was het wel duidelijk dat zijn werkelijke gezondheidsproblemen altijd al aanwezig waren. Zoiets kan ik me eerlijk gezegd ook voorstellen als je zegt dat jouw Franse Bull problemen heeft met ademhalen. Maar goed, of er nu een fout gemaakt is met de operatie of dat het probleem altijd al bestaan heeft, dat zou nu niet meer uit moeten maken. Ik wilde je wel deze andere kijk delen zodat je hopelijk je aandacht kan richten op het probleem wat nu speelt. Het is nu namelijk belangrijk dat je hondje geholpen wordt. Ik wens je veel sterkte, wijsheid en beterschap voor je huisdier. 
 

Vrienden van Arko & Baasje Amalia

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)honden foto van DISHAhonden foto van Estherhonden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***honden foto van Helga & Zoëyhonden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Nienke & de roedelhonden foto van profiel verwijderthonden foto van Laura&Zoëhonden foto van Dootjuuhhonden foto van Lisannehonden foto van Naomiihonden foto van Demihonden foto van ukkiehonden foto van ~*~ Jessica & Diesel ~*~honden foto van Nicole en het trio....honden foto van DIVA & † BALOU honden foto van Gerdine van der Lindenhonden foto van Caitlin & Bijou † honden foto van Elysiahonden foto van Alie Bakker-de Heerhonden foto van teresa & bashonden foto van Lisanne, Dani , Lina, Shanehonden foto van Kelly en Scyllahonden foto van Biancahonden foto van kooikerhondjehonden foto van Juut & Brownie honden foto van ria bouwerhonden foto van ....honden foto van Pietsjehonden foto van  Yara honden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Fionahonden foto van Theo van woerkomhonden foto van Teskehonden foto van cia v.d. heijdenhonden foto van Murphyhonden foto van BC & CChonden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×honden foto van ArVhonden foto van carlahonden foto van Annemie en Benjihonden foto van  Maria   Shady & Ginger † honden foto van Wil Kettmannhonden foto van Sproethonden foto van Martine en de Woefershonden foto van corrie koopmanhonden foto van Romina & Cooperhonden foto van Anne-Laurehonden foto van Japjeshonden foto van Gwen Assy en Cissyhonden foto van Floor en Fiefie honden foto van Jolanda *** Luca & Fleur***honden foto van team Shadowhonden foto van sonjahonden foto van Verahonden foto van chantalhonden foto van Daniellehonden foto van Sannehonden foto van Charlotte en de Witjeshonden foto van  Bleikahonden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van Hanne baasje van  Bonny honden foto van Hannie met Beer en Chelseahonden foto van danihonden foto van Jolandahonden foto van samantahonden foto van petrahonden foto van Armani&Gambler ®honden foto van Ina en Borishonden foto van Tessa&Rexyhonden foto van Charliehonden foto van sietskehonden foto van Ingrid en Thibohonden foto van jannyhonden foto van luna en baasje michalhonden foto van  Gracelandbordeaux.nlhonden foto van Harriet07honden foto van steefjehonden foto van jonathanhonden foto van D + L en razzhonden foto van Antoinet & Lunahonden foto van Diesel & Bumper honden foto van Bianca & Tarahonden foto van Luna en Aykohonden foto van bibihonden foto van Evahonden foto van goofie honden foto van Elinehonden foto van kimhonden foto van diane en tankhonden foto van Nicole en de woefkeshonden foto van Geralda Lippoldhonden foto van Sabrina & Dantehonden foto van Mr Onslowhonden foto van A, Jamie & Nicky!honden foto van Phalcohonden foto van Katyahonden foto van Indrahonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van Y. Vellemahonden foto van Swifthonden foto van Huize Onyx  (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip)honden foto van Gio en Kyrahonden foto van JMJhonden foto van Deedeehonden foto van Sjakie & Baasje Natasjahonden foto van zennahonden foto van leony met Binkyhonden foto van Claudia & Tankhonden foto van Livia&Sunnyhonden foto van Claudia, Andor en Deamonhonden foto van Dinekehonden foto van Irmahonden foto van Mika en baasje Janinehonden foto van Margarita ~Minos~honden foto van Susannehonden foto van Jack en Daishonden foto van jeltjehonden foto van Valerie &. Arcohonden foto van Sigrid & Sandy en Divahonden foto van jari demihonden foto van Emmy & Zivahonden foto van Lottehonden foto van Linda en Nousya honden foto van Monicahonden foto van silke & woody honden foto van Lady,,,Melissa,,,Roccohonden foto van Marion T.honden foto van Amaliahonden foto van Sem • Dusty †, Doortje, Jiphonden foto van Martinehonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Nynke en Codyhonden foto van Ronnie & ««Jara»»honden foto van Luna en baas Rudolfhonden foto van Tomhonden foto van Doesjka:,Laika&Snowyhonden foto van Brenda & Buddy & Bobby & Onyxhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Cindy & Lukahonden foto van ik en renskehonden foto van Justmehonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van vanetyhonden foto van Femke & Fennahonden foto van *~Thomas~&~Flip~4~ever~*honden foto van Kaatjehonden foto van C.honden foto van Gonda Hummel en Doutzenhonden foto van Toscahonden foto van Peggy honden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van Abby &Google honden foto van  Sabine en Mini Max honden foto van Me&Bayhonden foto van Loes & Rorihonden foto van sinsy en Dexhonden foto van bas van hekkehonden foto van Shadowhonden foto van PLUTO&NOEKYhonden foto van Laura & Bo!honden foto van binkhonden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van deborahhonden foto van Hondenliefhebber

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^