HondenPage baasje Arko & Baasje Amalia

Wat schreven de vrienden van Arko & Baasje Amalia op het forum

honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Verhuis
Wij hebben ze steeds met het klussen meegenomen zodat ze al wat gewend waren. De dag van verhuizen (nu 4 weken geleden) zijn ze naar mijn oma gegaan zodat het niet te druk was zodra de meeste mensen weg waren de honden weer opgehaald. De eerste week moest vooral Diva erg wennen die was s’nachts onrustig en vond het alleen thuis blijven erg spannend (dit kon helaas niet rustig opgebouwd worden ivm school) maar Sandy voelde zich gelijk thuis.
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Dag lieve diva
Heel veel sterkte !
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Dag Vigo!
Heel veel sterkte !
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Spoed
Wat erg ! Heel erg veel sterkte !
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Het gaat niet goed met Bobbie :(
" Ts krijgt direct kritiek op het gebruik van een bench. Terwijl niemand weet hoe groot deze bench is en wat voor bench het is (draadkooi, kunststof, nylon). Ts klinkt oprecht bezorgd dus waarom zou je haar schuldgevoel nog groter willen maken? Het bloed is hoogstwaarschijnlijk van het bijten op tong/wang/lip en niet omdat het hondje uit de bench probeerde te komen. " Charlotte-Sophie Nee het gaat niet zo zeer om het in een bench stoppen. Maar wel om een hond die niet lekker is alleen laten.
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Nova heeft lymfeklierkanker
Wat erg ! Heel erg veel sterkte !!
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in HR hond
Sluit mij helemaal bij Anke aan, voorkomen is beter dan genezen, ze kunnen nu eenmaal heel hard bijten.
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Iemand idee voor hond HD
Hoi Noon,  Hier geen advies voor de HD, maar wel een uitstekend supplement voor honden met artrose. Vaak zie je dat als honden zowel HD als artrose hebben, dat de pijn vooral voortkomt vanuit de artrose. Het supplement heet Flexadin Advanced. Het is een zacht brokje met een lekkere smaak voor de hond met daarin meerdere supplementen die helpen bij artrose. Een brokje per dag, bij langdurig gebruik zie zowel ik als mijn dierenarts erg goede resultaten. Als je het wilt testen, zou ik het minimaal een paar maanden de kans geven. Daarnaast zou ik je aanraden om je hond behandelingen te bieden bij een goede orthopeed. Honden die pijn ervaren belasten al snel andere gewrichten en spieren extra en daardoor ontstaan er blokkades. Mijn dierenarts is erg goed, op haar website staat al een hoop informatie. Mogelijk vind je iemand dichterbij huis, maar hierbij toch haar website voor de informatie: www.osteopathievoordieren.nl  Ik laat Billie 1x per jaar door haar volledig controleren, vroeger vanwege het intensieve sporten, tegenwoordig vanwege zijn ouderdom. Mijn overleden hond Reilly had HD, artrose en rugproblemen en hoewel hij jong overleden is, had ook hij heel veel baat bij deze behandelingen 
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Een vraagje
https://www.hondenpage.com/hondenforum/223745/wat-kost-jullie-hond-per-maand?.php Heb je hier iets aan?
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Tekening.
Van harte. Wat een prachtig kado.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Bench
Dat zou ik ook doen, het deurtje openzetten. Romeo is 11 jaar en slaapt en rust nog steeds in zijn bench. Deze is wel groter dan normaal voor het ras gebruikt wordt, maar het deurtje staat gewoon open. Als het onweert gaat hij zelf in de bench liggen. Verder mag hij door het hele huis lopen, alleen voor de trap naar boven staat een hekje.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Trots!
Schattig.
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Wilt niet meer eten.. wat nu?
Ontzettend frustrerend, je kunt een hond niet dwingen te eten, en waarschijnlijk is ze door haar eetgedrag ook verwend. Ze zal zich uiteindelijk niet laten verhongeren hoor, maar het blijft erg lastig. Hoe reageert ze op concurentie?, vaak met een andere hond in de buurt, die wel eet, eten ze hun eten beter, omdat ze niet willen dat hun eten door een ander opgegeten word.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Welk KVV voor mijn honden
Op "Voerwijzer"  staan de merken kvv, verkooppunten, ingredienten en richtprijzen. Ik zou zelf niet combineren met brok, maar alleen kvv geven. Wel voeg ik er geregeld groentes bij, af en toe wat zilvervliesrijst, een eitje. Ik combineer verschillende merken : Raw4Dogs, Barfmenu van Tinlo, Carnis, Carnibest, Duck. Zoveel mogelijk verschillende vleessoorten, vis, pens. Het advies in deze is : minstens 4, liefst meer kvv-soorten, in 3 weken tijd.  
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Opvoeding pup bij volwassen hond/ervaringen
Hier ook 2 senioren, en eentje van 9 maanden, alleen deze jongste is van onze inwonende dochter en die word zowieso heel veel apart door haar uitgelaten. En snachts heeft zij de jonge hond bij zich, en volgens mij vinden Diesel en Bumper dat wel fijn.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Van klein pupje tot stoere vent. Jarvis 3 jaar!
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Nieuwsuur nu op tv titeren of niet. Kijken
Romeo wordt getiterd, maar dat wil niet zeggen, dat ik tegen enten ben. Ik ben tegen klakkeloos op datum enten. Dat is heel iets anders. Mensen kunnen ook getiterd worden, dus waarom honden niet ? Als je bv. wilt weten of je tetanus-injectie nog voldoende bescherming biedt, kun je jezelf laten titeren. Ik hoor zelden van mensen die dit laten doen, te meer omdat dit niet wordt geadviseerd en meestal gewoon een nieuwe tetanus-injectie gegeven wordt, terwijl deze minimaal 10 jaar of nog vaak langer bescherming biedt. 
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Diva
Gister waren wij op de opendag van de Hondenschool nu doen wij mee aan een foto wedstrijd en willen graag de gratis cursus winnen. Willen jullie Diva haar foto like via deze link          -- reactie gewijzigd door het moderator team op 30 juni om 11:30 --
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Hond na scheiding
Idd een vervelende situatie, mijn mening is laat de ex vriendin en de dochter het regelen, zij hebben voor de hond gekozen. Ik denk dat herplaatsen beter is dan een hond hebben die ongewenst is. Sterkte!
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Zwemmen!
Haha, dus jullie met blauwe plekken en krassen. Tja, het went vast wel.:)
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Fietskar
De fietskar is tot dinsdag 20:00 gereserveerd
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Fietskar
Honden fietskar 25,- Moet voor donderdag op gehaald worden in Voorschoten.  
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Gratis matras
Gratis matras op te halen 90x2m Moet voor donderdag op gehaalt worden in Voorschoten
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Actief ras gezocht
" Super bedankt voor deze informatie! Ik zet de BC erbij op Mn lijstje en ga daar ook eens verder in zoeken. Ook de middenslag poedel staat erbij Iemand ervaring met Sheltie? Wel lang haar maar hoe zit dat met de rui? Nog meer adviezen? " Binky & Benji Shelties verharen 2x per jaar, de reuen toch. De teefjes zijn ook afhankelijk van hun loopsheden.  Het is nu Flynn zijn eerste rui en er moet toch dagelijks tot 2x per dag gestofzuigd worden... vachtverzorging valt mee, eens om de 10 à 14 dagen borstelen (30-60 min werk). Buiten de rui valt het haarverlies vind ik mee.  In vergelijking met de Cavalier verharen ze wel minder (buiten de rui dan), Joekie zijn haar is ook moeilijker schoon te maken, blijft overal aan plakken. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Dirty doggy club!
Wat een leuke foto's en dan die onschuldige snoetjes ! Hilarisch ! 
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Hond bijt puppy
Op het moment dat de reactie van de oude hond proportioneel is aan het gedrag van de pup, dan is er niets mis met een correctie. Op het moment dat het vaak gebeurd dan zou ik zelf gaan ingrijpen. Dan is de pup dus blijkbaar te druk of aanwezig voor de oudere hond, dus dan kun je de pup op zo'n moment beter even uit de situatie halen. Met andere woorden, opletten en ingrijpen als je denkt dat het nodig is. Dit door de honden even te scheiden, af te leiden of corrigeren. Zo ook om de oudere hond als de pup in bescherming te nemen. Dat de honden buiten slapen is prima, zolang ze tochtvrij en warm kunnen liggen.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Nieuwsuur nu op tv titeren of niet. Kijken
Ik heb zelf gemerkt, dat de dierenarts die Romeo de allereerste keer titerde, niet precies wist, hoe e.e.a. ging. Je mag toch verwachten, dat een dierenarts, die titert, de juiste informatie geeft, want ze zetten de titerbepalingen gewoon in het paspoort. Tannetje Koning, toch wel een prominente dierenarts op titergebied, geeft de juiste informatie, maar die is niet standaard : zoveel jaar, die wordt op dat moment, voor die hond, bepaald. Ik heb nog steeds geen antwoord op mijn vraag, waarom kinderen niet levenslang ge-ent worden en honden dus wel. In de media verschijnen verhalen, dat baasjes die honden laten titeren, eigenlijk onverantwoord bezig zijn. Titeren is enten op maat. Je hebt je hond ge-ent en je titert hem of haar, en test, hoe het er met de antistoffen voorstaat. Zomaar een cocktail enten op datum is in mijn ogen klakkeloos.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Nieuwsuur nu op tv titeren of niet. Kijken
Monique : Niet mee eens : Als de dierenarts vindt dat er eerder getiterd moet worden, zetten ze de datum in het paspoort  en wordt er eerder getiterd en je kunt als baasje zo vaak laten titeren, als je wilt. Maar ik vind nog steeds dat het vreemd is, om honden zo vaak te enten en kinderen niet. Wat is daar het verschil in ? Als je zelf een tetanus-injectie hebt gehad en je weet niet meer wanneer of weet niet of je nog voldoende antistoffen in je bloed hebt, kun je je zelf laten titeren. Vind ik persoonlijk ook gezonder, dan klakkeloos een tetanus-injectie te geven, zonder naar de antistoffen te kijken. Ik vind nog steeds dat honden veel te veel chemie in hun leven krijgen. Daarom titer ik ! 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Nieuwsuur nu op tv titeren of niet. Kijken
In feite is het zo, dat titeren goedkoper is dan enten, omdat je vaak pas na 4,5 jaar hoeft langs te komen om te titeren. Ik vind dat als de dierenarts op datum ent, dat dat veel onnauwkeuriger is, zo niet te zeggen klakkeloos. Je weet toch niet, of er wel iets nodig is, als je dat niet test. Waarom worden kinderen niet tot hun dood ge-ent, en honden wel ? Vroeger aten de honden met de pot mee, werden nooit ge-ent en de honden in mijn familie, hebben allemaal een zeer respectabele leeftijd bereikt. De dierenartsen die wel titeren, net zoals die van Romeo en bv. Tannetje Koning, zetten de titerbepaling gewoon in het paspoort, met handtekeningen, data en stickers. Als ze niet overtuigd waren van de juistheid, zouden ze hier toch niet aan meewerken ? Ik schat dat een dierenarts niet graag zal zeggen : kom over 4,5 jaar maar eens terug. Scheelt toch in omzet ?
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Nieuwsuur nu op tv titeren of niet. Kijken
Ik ben absoluut voor titeren. Waarom zou je op datum enten, terwijl er niet eens gekeken wordt, hoe het met de antistoffen gesteld is ? Dierenartsen zijn gewoon gewend om standaard op datum te enten, of het nodig is of niet. Het is absurd te denken dat precies op de gestelde datum in het paspoort, alle antistoffen verdwenen zijn. Bij Wel.koop in mijn woonplaats zit eenmaal in de maand een dierenarts, die gewoon in het paspoort kijkt en meteen ent. Nodig of niet, ik vind dat klakkeloos. De prijs geeft in deze de doorslag : euro 25,00 ! Ik begrijp de gedachtengang van dierenartsen niet in deze, kinderen worden toch ook niet levenslang ge-ent. Mensen kunnen ook getiterd worden, trouwens, maar dat maakt niemand bekend, dus gaan ze op de oude voet verder. De ziektes die nu verspreid worden, komen vaak uit het buitenland. Ik heb geregeld gezien, hier in mijn woonplaats, dat Polen vanuit de achterbak van hun auto pups verkochten. Als een hond getiterd is, is gewoon bekend, hoe het met de antistoffen gesteld is en is dan ook beschermd, maar het verschil zien de meeste mensen niet. Enten vind men dan toch beter, te meer omdat dierenartsen dat nu juist adviseren, terwijl entingen het lichaam ook zeer zeker belasten. Vooral als dat levenslang gebeurt !!! Romeo was de eerste die getiterd werd in de dierenkliniek, omdat ik het perse wilde. Het zou gewoon standaard aangeboden moeten worden door de dierenartsen. Het is zelfs zo, dat mocht bv. hondenziekte ge-ent moeten worden, ze niet eens een separate enting in huis hebben, alleen de cocktails. Een tetanus-injectie is voor de mens meer dan 10 jaar werkzaam, meestal veel langer, waarom worden honden dan zo vaak ge-ent ?
 

Vrienden van Arko & Baasje Amalia

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)honden foto van DISHAhonden foto van Estherhonden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***honden foto van Helga & Zoëyhonden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Nienke & de roedelhonden foto van profiel verwijderthonden foto van Laura&Zoëhonden foto van Dootjuuhhonden foto van Lisannehonden foto van Naomiihonden foto van Demihonden foto van ukkiehonden foto van ~*~ Jessica & Diesel ~*~honden foto van Nicole en het trio....honden foto van DIVA & † BALOU honden foto van Gerdine van der Lindenhonden foto van Caitlin & Bijou † honden foto van Elysiahonden foto van Alie Bakker-de Heerhonden foto van teresa & bashonden foto van Lisanne, Dani , Lina, Shanehonden foto van Kelly en Scyllahonden foto van Biancahonden foto van kooikerhondjehonden foto van Juut & Brownie honden foto van ria bouwerhonden foto van ....honden foto van Pietsjehonden foto van  Yara honden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Fionahonden foto van Theo van woerkomhonden foto van Teskehonden foto van cia v.d. heijdenhonden foto van Murphyhonden foto van BC & CChonden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×honden foto van ArVhonden foto van carlahonden foto van Annemie en Benjihonden foto van  Maria   Shady & Ginger † honden foto van Wil Kettmannhonden foto van Sproethonden foto van Martine en de Woefershonden foto van corrie koopmanhonden foto van Romina & Cooperhonden foto van Anne-Laurehonden foto van Japjeshonden foto van Gwen Assy en Cissyhonden foto van Floor en Fiefie honden foto van Jolanda *** Luca & Fleur***honden foto van team Shadowhonden foto van sonjahonden foto van Verahonden foto van chantalhonden foto van Daniellehonden foto van Sannehonden foto van Charlotte en de Witjeshonden foto van  Bleikahonden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van Hanne baasje van  Bonny honden foto van Hannie met Beer en Chelseahonden foto van danihonden foto van Jolandahonden foto van samantahonden foto van petrahonden foto van Armani&Gambler ®honden foto van Ina en Borishonden foto van Tessa&Rexyhonden foto van Charliehonden foto van sietskehonden foto van Ingrid en Thibohonden foto van jannyhonden foto van luna en baasje michalhonden foto van  Gracelandbordeaux.nlhonden foto van Harriet07honden foto van steefjehonden foto van jonathanhonden foto van D + L en razzhonden foto van Antoinet & Lunahonden foto van Diesel & Bumper honden foto van Bianca & Tarahonden foto van Luna en Aykohonden foto van bibihonden foto van Evahonden foto van goofie honden foto van Elinehonden foto van kimhonden foto van diane en tankhonden foto van Nicole en de woefkeshonden foto van Geralda Lippoldhonden foto van Sabrina & Dantehonden foto van Mr Onslowhonden foto van A, Jamie & Nicky!honden foto van Phalcohonden foto van Katyahonden foto van Indrahonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van Y. Vellemahonden foto van Swifthonden foto van Huize Onyx  (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip)honden foto van Gio en Kyrahonden foto van JMJhonden foto van Deedeehonden foto van Sjakie & Baasje Natasjahonden foto van zennahonden foto van leony met Binkyhonden foto van Claudia & Tankhonden foto van Livia&Sunnyhonden foto van Claudia, Andor en Deamonhonden foto van Dinekehonden foto van Irmahonden foto van Mika en baasje Janinehonden foto van Margarita ~Minos~honden foto van Susannehonden foto van Jack en Daishonden foto van jeltjehonden foto van Valerie &. Arcohonden foto van Sigrid & Sandy en Divahonden foto van jari demihonden foto van Emmy & Zivahonden foto van Lottehonden foto van Linda en Nousya honden foto van Monicahonden foto van silke & woody honden foto van Lady,,,Melissa,,,Roccohonden foto van Marion T.honden foto van Amaliahonden foto van Sem • Dusty †, Doortje, Jiphonden foto van Martinehonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Nynke en Codyhonden foto van Ronnie & ««Jara»»honden foto van Luna en baas Rudolfhonden foto van Tomhonden foto van Doesjka:,Laika&Snowyhonden foto van Brenda & Buddy & Bobby & Onyxhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Cindy & Lukahonden foto van ik en renskehonden foto van Justmehonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van vanetyhonden foto van Femke & Fennahonden foto van *~Thomas~&~Flip~4~ever~*honden foto van Kaatjehonden foto van C.honden foto van Gonda Hummel en Doutzenhonden foto van Toscahonden foto van Peggy honden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van Abby &Google honden foto van  Sabine en Mini Max honden foto van Me&Bayhonden foto van Loes & Rorihonden foto van sinsy en Dexhonden foto van bas van hekkehonden foto van Shadowhonden foto van PLUTO&NOEKYhonden foto van Laura & Bo!honden foto van binkhonden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van deborahhonden foto van Hondenliefhebber

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^