HondenPage baasje hondenvriendje

Wat schreven de vrienden van hondenvriendje op het forum

honden page profiel Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+)    Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+) schreef in De wereld is klein
Hoi allemaal, Het is al weer een tijdje geleden dat ik nog op het forum was maar ik wil toch graag onze Annabelle aan jullie voorstellen. Ze kwam nogal onverwacht in ons leven. We hadden, na het heengaan van Sam, Saltarin en Zara gezegd dat we ooit, wanneer we nog slechts 2 of 3 honden zouden hebben, er nog een teckeltje zouden bij nemen. Dat teckeltje kwam dus vroeger dan gepland... Ik zag namelijk een jonge herplaatser ergens en reageerde er direct op. Helaas voor mij greep ik er tegen en was de aanbieder al in gesprek met iemand. Ik was zo bang dat ze het hondje aan de eerste de beste zou meegeven. Maar omdat ik me dan al volledig ingesteld had op een hondje, plaatste ik zelf een oproep of iemand een jonge herplaatser wist. Ik kreeg van een fokker een pup aangeboden, wegens annulatie van de kopers. Dit werd dus onze knappe Annabelle. https://www.hondenpage.com/foto/foto/562809.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/562810.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/562811.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/562812.jpg Ze is nu 14 weken, en het is een figuur hoor! Een echte ondeugd. Veel ondernemender dan ons ander teckeltje Odette. Een echte durfal ook, je moet constant kijken dat ze geen gevaarlijke dingen uithaalt. Maar ze is ook zo heel erg lief! Dan verder over die herplaatser : Een paar dagen na de oproep plaatst een goeie kennis van me, die al 2 teckeltjes heeft, een foto van haar nieuwe hondje. Ik reageer en vraag hoe oud het hondje is, waar ze vandaan komt, etc... Wat blijkt, het is de herplaatser waar ik op gereageerd had. Ik liep dus al 3 dagen met buikpijn omdat ik dacht dat het arme hondje in verkeerde handen terecht gekomen was, en wat blijkt, ze is dus op een fantastische plek, en wat meer is, ze woont op nog geen kilometer van mij. De wereld is zo klein!!! En ik ben heel erg blij dat het frutseltje in een gouden mandje terechtkwam.
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Orienteren ras
Hallo allemaal, Ik heb twee weken geleden afscheid moeten nemen van mijn maatje. Inmiddels ben ik mij aan het oriënteren voor een eventuele volgende hond. Ik hoop dat jullie met mij zouden willen meedenken welke hond het beste bij onze situatie zou passen. Ik heb zelf mijn voorkeuren, maar sta graag open voor andere ideeën. Vooral ook omdat, mijn vriend en ik uiteenlopende voorkeuren hebben. Ik woon samen met mijn vriend en twee katten. Wij werken beide full time en daarnaast is mijn vriend nog bezig met een studie in de avonduren en weekenden. Wel kunnen wij beide een gedeelte van de week thuiswerken. Mijn moeder zou kunnen oppassen voor de dagen dat de hond erg lang alleen zou moeten zijn. Qua beweging zou een uur per dag bewegen, aangevuld met 2 of 3 kleinere rondjes haalbaar moeten zijn. Bewegen in de vorm van wandelen of canicrossen / hardlopen. Ik zou graag een sportieve, zelverzekerde hond willen met drive om mee te canicrossen. De voorkeur heeft een hond die wel los kan lopen en de trainbare rassen hebben mijn voorkeur. Persoonlijk houd ik van grote honden. Helaas, mijn vriend wil graag een niet al te grote hond (vooral in kilo's). Hoog op de poten, zou niet per se een probleem zijn. Mijn vorige hond (21 kilo) was eigenlijk al te groot/zwaar. Hij heeft het vaak over windhonden. Beide willen wij geen hond die druk in huis is. Ook in verband met neefjes en nichtjes zou de hond met kinderen moeten kunnen omgaan. Ik ben mij er uiteraard van bewust dat een groot deel opvoeding is of individueel karakter. Maar ik ben benieuwd of er iemand aan een ras denkt die in dit plaatje zou kunnen passen en daarin gelukkig zou zijn? Bedankt voor het meedenken. Gr. Naomi
honden page profiel EllyElly schreef in Angstige pup - vuurwerk
Benthe is extreem bang voor vuurwerk.Vorig jaar voor de eerste keer bachbloesem druppels laten samenstellen (Bach bloesem mix van Greetje).Ik heb een vragenlijst ingevuld en aan de hand daarvan is er een op maat gemaakt flesje gemaakt voor Benthe.Ook heb ik een verdamper in het stopcontact zitten (Beaphar CaniComfort). Afgelopen jaarwisseling hebben de druppels in combinatie met de verdamper boven verwachting gewerkt.Benthe heeft nagenoeg de hele nacht doorgeslapen. 
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Innopet wagen
Volgens de voorwaarde voor dit model maar 10 euro
honden page profiel Romina, Cooper* en WillowRomina, Cooper* en Willow schreef in Eerste loopsheid
" Dit is inmiddels al weer bijna 3 weken geleden. Merk je al verschil of is ze al loops?    Onze dame is nu een jaar en laat soms signalen zien, maar haar eerste loopsheid zet maar niet door. "Jara_26  Nee nog steeds niet loops of andere signalen..
honden page profiel Romina, Cooper* en WillowRomina, Cooper* en Willow schreef in Eerste loopsheid
" Dit is inmiddels al weer bijna 3 weken geleden. Merk je al verschil of is ze al loops?    Onze dame is nu een jaar en laat soms signalen zien, maar haar eerste loopsheid zet maar niet door. "Jara_26  Nee nog steeds niet loops of andere signalen..
honden page profiel Romina, Cooper* en WillowRomina, Cooper* en Willow schreef in Bijten in de riem
Onze collie doet dit ook wel eens. Volgens mij vaak uit spanning. Ik zeg gewoon 'uh uh' en dan stopt ze er ook gewoon mee. Soms moet ik het vaker zeggen, maar uiteindelijk doet ze het altijd wel. Die 'uh' lijkt hier een magisch woord Hier doet ze het al van in het begin, dus echt afgeleerd is het hier nog niet. Maar zolang ze niet trekt, vind ik het hier geen probleem.
honden page profiel Romina, Cooper* en WillowRomina, Cooper* en Willow schreef in Eerste loopsheid
Ik heb een Schotse collie van nu 8maanden. Het is de eerste keer dat ik een teefje heb. Voordien altijd reuen gehad. Dus nooit ervaring gehad met loopsheden. Ik merk nu dat andere reuen meer interesse hebben in mijn teefje. Zelf zal ze dan ook gewoon snuffelen, ze snauwt niet ofzo. Ook heeft ze geen bloedverlies, niet gezwollen of likt ze niet. Ze doet ook geen kleine plasjes ofzo. Deze morgen merkte ik dat haar staart zo 'vreemd' stond toen ik haar in de tuin liet. Normaal hangt hij gewoon lekker omlaag, terwijl hij nu wat omhoog en schuin stond. Kan het zijn dat ze loops is of kunnen reuen op voorhand ook al ruiken dat ze loops moet gaan worden?
honden page profiel Romina, Cooper* en WillowRomina, Cooper* en Willow schreef in Familie bij elkaar willen houden
Ik volg ook even. Hier een Schotse collie pup van 6maanden die ook blaft en trekt als ons gezin uit elkaar gaat tijdens het wandelen.
honden page profiel Romina, Cooper* en WillowRomina, Cooper* en Willow schreef in 52 weeks of... Jamie op hondenshow
" Haha, ja, ik denk dat hij veel onderhoud gaat kosten met die dikke vacht.   Voor ons is zijn grootte juist de andere kant op wennen, 60 cm wordt de kleinste hond die we ooit gehad hebben. Als hij dat al gaat halen "Tamara & the A-Team  Wij hebben een Schotse collie en een Engelse Cocker. Geef mij toch maar de haren van de collie hoor! Heb me zelf een waterblazer gekocht. Gewoon 2x per jaar de onderwol eruit blazen en tussendoor heel sporadisch borstelen en klaar. De Cocker moet ontwold worden en dan nog plukken.. veel meer werk. De Cocker heeft ook heel regelmatig klitten door zn lange haren aan zn poten, iets wat mijn collies amper tot niet hadden.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Mijn lieve kanjer Macho vandaag 14 jaar
Van harte.
honden page profiel Romina, Cooper* en WillowRomina, Cooper* en Willow schreef in Spelende kinderen
" Ik zou het proberen voor te zijn. Dus wanneer je zoontje op de trampoline wil, geef je je hond bijvoorbeeld een gevulde Kong waar ze een tijdje mee bezig is. Dat hoeft nog niet eens in een aparte ruimte te zijn. Je kan haar aanlijnen in de tuin zodat ze toch bij alles betrokken is, maar wel op een rustige manier. Wellicht meteen vragen om wat aandachtspunten oefeningen als je zoontje loopt of rent.   Wat voor ras is ze? Het klinkt imo vooral als frustratie. Wellicht gebrek aan voldoende uitdaging? Als dat het geval is, zou haar een taak geven al een oplossing kunnen zijn.  "Pascale, Kahlúa&Willow  Het is een Schotse collie. We zijn nu op zoek naar een hondenschool voor haar om wat leuks mee te doen, zoals hoopers of agility. Al leek treibball me ook heel leuk, maar jammer genoeg niet in de omgeving.
honden page profiel Romina, Cooper* en WillowRomina, Cooper* en Willow schreef in Spelende kinderen
" Ik denk dat een beetje afwisselen juist wel goed is, zeker als je haar beloont als ze bij je komt.   Voor de kinderen moet het wel leuk blijven natuurlijk, je zou de hond ook af en toe aangelijnd bij je kunnen houden met een botje of zo. "Kees  Ja klopt. De kinderen houden wel rekening met haar, maar het blijven uiteraard wel gewoon kinderen die ook gewoon willen rennen en springen. Wel een goede tip van het aanlijnen met een botje. Bedankt!
honden page profiel Romina, Cooper* en WillowRomina, Cooper* en Willow schreef in Spelende kinderen
We hebben sinds 3maanden een puppy (Willow) in huis. Ze doet het heel goed, alleen weet ik niet zo goed hoe ik het volgende moet aanpakken. In het begin ging Willow vooral achter ons dochtertje (2jaar) aan. Nu doet ze dit zo goed als niet meer, maar gaat ze vooral achter ons zoontje (6jaar) aan. Vooral als deze dus gaat lopen of wil trampoline springen . Ik probeer haar nu bij me te roepen als mijn zoontje wil trampoline springen. Zodat ze er op een rustige manier aan kan wennen. Doe ik dit niet, dan blijft ze blaffen en happen richting trampoline. Wat doe ik best? Haar elke keer roepen en belonen of zonder ik haar best nog gewoon af? Nu wissel ik ze af. De ene keer zet ik haar apart, de andere keer roep ik haar bij me en beloon haar. Gaat ze het ooit 'oke' vinden dat mijn zoontje rondloopt of trampoline springt als ik haar bv elke keer afzonder? Ps: Ik snap dat dit normaal puppy gedrag is en ze het nog spannend vindt. Ik zoek enkel de juiste benadering om haar hier het beste mee te laten omgaan.
honden page profiel EllyElly schreef in Natuurlijk vlooien en teken middel
@Kath: deze tickless hanger werkt door middel van een toon. Is deze dan niet hoorbaar/hinderlijk voor honden ?   
honden page profiel EllyElly schreef in Natuurlijk vlooien en teken middel
Hallo allemaal, Na een nare ervaring met een pipetje bij Benthe ben ik op zoek naar een natuurlijk middel tegen vlooien en teken. Benthe heeft een tekenbandje met EMX kralen maar heb het idee dat dat niet echt helpt. Ik hoor het heel graag ! 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Oxyfresh tegen tandplak en tandsteen ervaringen?
Tropiclean tandgel is geen tandpasta en er dient dan ook niet gepoetst te worden! De gel dient tenminste 3 weken, elke dag, indien niet voldoende, 4 weken, aangebracht te worden, om in te laten werken. Zonder onderbreking. Een half uur voor en na het aanbrengen niet laten eten of drinken. Na verloop van tijd verdwijnt de tandplak, maar ook de tandsteen laat los. Eventueel na de behandeling een goed kauwprodukt geven, ook belangrijk als beloning. Daarna 2x per week als onderhoud gebruiken. Er is ook een Tropiclean met pindakaassmaak. Het werkt echt, mits de gebruiksaanwijzing goed gevolgd wordt.            
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Dank voor je reactie. Dit is altijd goed om te weten. Het asperge-seizoen loopt nog tot einde juni. Ik ga het invriezen zeker overwegen.
honden page profiel Romina, Cooper* en WillowRomina, Cooper* en Willow schreef in Zindelijkheid/alleen blijven
" Puppy pads, konijnen ren en parket is echt allang geen parket meer Lucht dicht is toch montage kit in de kleur waar het minste opvalt. "Anouk van Botty  Mijn vriend heeft de parket zelf ooit gelegd. Dus zou me niet dankbaar zijn, moesten er allemaal zwarte vlekken op komen. Urine trekt in het hout en maakt zwarte kringen die je er amper tot niet meer uitkrijgt
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Ik zou het niet weten of dat kan met asperges. Waarschijnlijk wel. Ik haal ze bij de boer, dus die ga ik dat vragen. Ze zijn wel het hele jaar in glas te krijgen. De asperges zijn hier in het Limburgse nu volop verkrijgbaar en worden naar het einde van het seizoen steeds goedkoper. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Anouk, asperges, groen of wit, zijn een bron van vitamines, mineralen ed. Heel gezond voor bv. de nieren, blaas en urinewegen. Voor ons, maar zeer zeker ook voor onze honden. Ze moeten goed geschild zijn en ik heb de maaltijd in 2 porties en de asperges in stukjes gegeven. Mijn ventje heeft genoten. Helaas zijn ze maar een beperkte periode te krijgen. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Dank voor jullie gelukwensen. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Schumi en Rexy, het broertje en zusje uit hetzelfde nest zijn vandaag ook 15 jaar geworden. Het laatste nest van Ursula Driessen bestond uit 2 reutjes en 2 teefjes. Hoe het met het 4de hondje, een teefje gaat, is niet bekend, omdat helaas met het baasje geen contact meer is geweest. Romeo heeft met smaak gegeten.   
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
  Het feestmaal voor de 15de verjaardag van Romeo. Foto is gekanteld. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Het lukt me niet de foto van zijn feestmaal toe te voegen.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Poppy 13
Wel wat laat, maar alsnog van harte proficiat met je verjaardag!  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Mijn lieve, wijze Romeo wordt vandaag 15 jaar ! Een mooie mijlpaal voor mijn hondenventje. Wat vliegt de tijd. Ik hoop dat hij nog lang bij me mag zijn, in goede gezondheid. Vandaag krijgt hij een feestmaal : Limburgse asperges,verse lam en kip, een zacht gekookt eitje en wat zilvervliesrijst. Wat zal hij genieten. Romeo, jij verrijkt mijn leven. d(^_^)b d(^_^)b d(^_^)b d(^_^)b
honden page profiel Romina, Cooper* en WillowRomina, Cooper* en Willow schreef in Zindelijkheid/alleen blijven
" Waarom moet de hond eerst piepen dan? Ik zou dit altijd voor willen zijn en dan langzaam opbouwen tot het niet meer nodig is.   Hier nooit geen bench gebruikt en altijd optijd er uit geweest voor de honden. Elke nacht ging de wekker, steeds wat later, tot het niet meer nodig was.  "Lola  Ze piept omdat ze moet plassen. Het is elke avond anders. Er zit nog niet echt een regelmaat in wanneer ze moet plassen. De ene keer pas na 3u. De andere keer al na 1,5u.
honden page profiel Romina, Cooper* en WillowRomina, Cooper* en Willow schreef in Zindelijkheid/alleen blijven
" Dat doe je goed, voldoende naar buiten gaan, zo leert ze dat buiten plassen is, in de keuken in de nacht is ook een goede oplossing, een bench is niet nodig en vaak te klein om zich goed te verplaatsen, snachts nog eens uit op deze leeftijd is echt niet raar hoor, je doet het goed, de bench de bench laten, op de dag kan ze er in dan laat je he deurtje open, en kijk je of ze er vanzelf er in gaat als een eigen plekje….liefst geen plaspads, als er binnen geplast mag worden duurt de zinderlijks training langer, even nog geduld en snachts ls het moet eruit…buiten. "Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .  Ze gaat soms ook vanzelf in haar bench liggen. Vooral als iedereen thuis is (gezin met 2 jonge kindjes), gaat ze nogal eens graag in de bench liggen, omdat het daar gewoon rustiger is. Ik twijfel alleen of ze ook zou piepen als ze snachts moet plassen als ze niet in de bench ligt. Omdat ze dan meer ruimte heeft, om het buiten haar slaapplaats te doen.
honden page profiel Romina, Cooper* en WillowRomina, Cooper* en Willow schreef in Zindelijkheid/alleen blijven
" Met een bench maak je een hond niet zindelijk. Maar met vaak genoeg met je pup naar buiten gaan zodat ze daar leert te plassen.   Als ze gaat plassen uit verlatingsangst bij het alleen leren zijn, dat heeft niet te maken met wel/niet zindelijk zijn. Maar meer met rustig opbouwen van het alleen leren zijn. "sylvia  Ik weet dat ik haar niet zindelijk maak door de bench. Maar ze gaat misschien snachts wel piepen omdat ze buiten moet, wat ze misschien niet gaat doen als ze in de keuken zit. Omdat ze daar simpelweg gewoon meer ruimte heeft.. Ik kan dan ook een puppypad leggen. Maar dan leert ze weer op de pad gaan ipv naar buiten toe. Zoals ze nu doet. We gaan nu vaak genoeg naar buiten. Dus hebben nog weinig ongelukjes in huis.
 

Vrienden van hondenvriendje

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)honden foto van Nikkihonden foto van Frankhonden foto van Chocomelk van Jessy & Storm en ***Blondie & Tara***honden foto van Liz Sita & Chicahonden foto van Margje & Bikohonden foto van mandy missy molly en butchhonden foto van Annemiehonden foto van De Mecheltjes clanhonden foto van Wijnand & Jeanette Terpstrahonden foto van  martinehonden foto van caro en de teckelshonden foto van Liesbethhonden foto van Elize, Nikki, Wodka en Tommy honden foto van Jeskehonden foto van marianne4uhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Jemenhonden foto van astridhonden foto van Doggyhonden foto van Josienhonden foto van ~ Eveline en Zita ~honden foto van Amstaff Pradahonden foto van Silvyhonden foto van Yvonnehonden foto van ~Melissa & Bambi~honden foto van Annethonden foto van Kirsten & Cacaohonden foto van Corrina  & Baileyhonden foto van isabelle honden foto van dunja de hussen honden foto van Evi * Mayahonden foto van kiiimsx3honden foto van Kelly (L) Quila (L) Zazahonden foto van ~~~Mambo~~~honden foto van michielhonden foto van Jasmijnhonden foto van Diane & Joyhonden foto van Marjan & Charliehonden foto van Melissa - Kenji & Ninahonden foto van Rexxie en Leahhonden foto van Meisjeshonden foto van sannehonden foto van Bugs      **Taz**honden foto van Kim & Peet met Cooper & Quierohonden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van Juut & Brownie honden foto van Remie met sledehondenteam Silver liningshonden foto van zonnetjehonden foto van Kim en Laika!honden foto van Sonhonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Evelyn en Bertjehonden foto van kimberleyhonden foto van *honden foto van Simone & Maxhonden foto van Jonnehonden foto van BC & CChonden foto van juultjehonden foto van Paméla, Rik  & Laure de labhonden foto van ****LIAN ***SENNA****honden foto van Sproethonden foto van corrie koopmanhonden foto van Romina, Cooper* en Willowhonden foto van Japjeshonden foto van Cel, Jacko, Louis en Poeshonden foto van team Shadowhonden foto van bchonden foto van Marjolein en Noa en kleine Levihonden foto van Maaikehonden foto van Joycehonden foto van Ivannehonden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjehonden foto van Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+)    honden foto van marionhonden foto van Samantha & Athoshonden foto van Anna honden foto van Renée en Olliehonden foto van Janinehonden foto van Hannie met Beer en Chelseahonden foto van Moos! >>>Sorry niet zo vaak meer op HP!honden foto van samantahonden foto van Hettyhonden foto van Berry, Manon & Lizzyhonden foto van Marjolijn & Semhonden foto van * Sisqo+ Shiba & Yumi *honden foto van Charlottehonden foto van Ina en Borishonden foto van Nathalie & Lilly!honden foto van vincenthonden foto van _Charotte_X_Rakker_honden foto van sietskehonden foto van Ingrid en Thibohonden foto van Ellyhonden foto van D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*honden foto van Chantal&Vinohonden foto van maxhonden foto van Jen Modi en Borka† honden foto van Emily honden foto van Marc Vlaeyenhonden foto van Kellyhonden foto van goofie

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^