Sint Bernard, langhaar puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Sint Bernard, langhaar Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Sint Bernard, langhaar puppy's

Momenteel worden er geen Sint Bernard, langhaar puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Lang hebben we geaarzeld om én een reutje én een teefje te houden. Uiteindelijk besloten het reutje toch te koop aan te bieden voor de echte liefhebber. Wij vragen voor dit ( naar onze mening prachtige)reutje € 1.100,-. Mocht u interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Momenteel hebben wij nog een mooi, lief gezond Sint Bernard reutje beschikbaar. Hij is 9 weken oud en mag het nest verlaten. Deze kleine grote man heeft een FCI stamboom is DNA gecertificeerd en is netjes geënt en ontwormd volgens schema. Hij is super gesocialiseerd gewend aan kleine kinderen en katten en aan de normale dagelijkse gang van zaken in huis.

Bij sint bernard kennel v. Zwitsers-Heim zijn op 28-4-2017, 10 puppies geboren. 6 teefjes en 4 reutjes. Lang- en kortharig. De pups zijn in huis geboren en worden in huis groot gebracht en gesocialiseerd. De pups worden meerdere malen ontwormd, worden gechipt en krijgen een stamboom van de Raad van Beheer. Ook krijgen ze hun eerste enting. Ze mogen op een leeftijd van 8 weken het nest verlaten. Pups naar het buitenland, binnen de EU, mogen het nest verlaten vanaf 15 weken en krijgen een verplichte rabiësenting. Beide ouders zijn aanwezig en geröntgend op ellebogen en heupen. Voor informatie kunt U bellen of mailen. 0591-348908 of [email protected] Sint bernard fokker sinds 1987 Drager van de zilveren erespeld van de Raad van Beheer op kynologisch gebied Kijk voor meer informatie op: www.zwitsersheim.nl

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Sint Bernard, langhaar puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Sint Bernard, langhaar ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Sint Bernard, langhaar? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Sint Bernard, langhaar? Kijk dan bij de Sint Bernard, langhaar rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Sint Bernard, langhaar Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Sint Bernard, langhaar puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^