Puberhond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Annelie ArdonAnnelie Ardon

Heyhoi, ik heb een labradoodle van 9 maanden. Sinds een paar weken poept hij regelmatig ‘s nachts in huis, ook staat hij niet altijd te springen om te eten of eet hij z’n eten niet helemaal op. Hij poept vrijwel elke keer als hij wordt uitgelaten. Ook is hij heel snel moe en hijgt hij erg veel...

 

iemand hier ervaring mee of verstand van?

honden page profiel DanielleDanielle

Dat niet eten herken ik, mijn hond eet ook slecht sinds hij ongeveer 7 maanden is (is nu 15 maanden). Is niet erg, zolang hij actief en vrolijk is. Hij komt nu ook op een leeftijd dat hij minder nodig heeft. Wat voor voer krijgt hij? 

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Wat voor eten krijgt hij? Soms, als de voeding (de hoeveelheid of het merk) niet helemaal bij de hond past dan poepen ze te vaak. Is de ontlasting wel goed of is het dun? Snel moe en hijgen vind ik meer iets voor de dierenarts, ik zou daar wel een afspraak voor maken.

honden page profiel Annelie ArdonAnnelie Ardon

Hij krijgt nu 2 keer per dag eten van het merk Farmfoods

honden page profiel CarolineCaroline

honden foto van Caroline

Snel moe en veel hijgen voor zo'n jonge hond. Ik had gisteren al bij de dierenarts gestaan.

honden page profiel KlaraKlaragoedgekeurde fokker

Zeker even mee naar de dierenarts gaan. 

honden page profiel SusanSusan

honden foto van Susan

Is het zeker weten moeheid wat gepaard gaat met het hijgen? Hoe uit het zich? Is hij actief tijdens het wandelen? En hoe ziet zijn ontlasting eruit?

Die van mij (reutje 8 maanden) hijgt sinds kort ook snel maar dat is omdat het een opgewonden standje aan het worden is door alle hormonen die door zijn lijf gieren en het scala aan nieuwe geuren wat de wereld ineens te bieden heeft. 

 

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Het komt over alsof je hond ergens last van heeft.

Dan zal je je hond moeten laten onderzoeken.

honden page profiel Annelie ArdonAnnelie Ardon

Hij is tijdens het wandelen wel altijd heel blij en wilt graag wandelen, na heel veel rennen gaat hij in het gras liggen... zijn ontlasting ziet er over het algemeen wel normaal uit.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^