Labradoodle puppy vacht..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Wat een leuke hond. Mooie foto's.

 

Dit lijkt geen labradoodle, maar kruising Golden Retriever en Poedel. Vorm van hoofd typisch van een Golden R.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Labradoodle puppy vacht.." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Karin Heering-WesselsKarin Heering-Wessels

Tja, de “normale” doodlevacht is over het algemeen wat langer! Onze double doodle heeft ook een andere vacht. Nu hij iets ouder wordt verandert zijn vacht wel (wordt steeds meer gekruld), maar in eerste instantie was het net een golden retriever pup met Krul in zijn oren.539439.jpg

honden page profiel NaomiNaomi

honden foto van Naomi

" Tja, de “normale” doodlevacht is over het algemeen wat langer! Onze double doodle heeft ook een andere vacht. Nu hij iets ouder wordt verandert zijn vacht wel (wordt steeds meer gekruld), maar in eerste instantie was het net een golden retriever pup met Krul in zijn oren. "

Wat een leukerd! hp-heart

 

Vind dit eerlijk gezegd veel mooier haha tongue-out En ook veel makkelijker in onderhoud hp-shiny

honden page profiel NaomiNaomi

honden foto van Naomi

Dubbel

honden page profiel Karin Heering-WesselsKarin Heering-Wessels

" Wat een leukerd! 
 
Vind dit eerlijk gezegd veel mooier haha  En ook veel makkelijker in onderhoud  "

Klopt helemaal: lekker gemakkelijk in onderhoud :-) Ben wel heel benieuwd hoe zijn vacht zich ontwikkelt.... Het lijkt elke week te veranderen, maar zijn karakter niet: heerlijke pup! ??

honden page profiel LunaEnBalooLunaEnBaloo

539458.jpg539457.jpg539456.jpg539455.jpgwww.hondenpage.comHoi! 

Onze Baloo heeft meer een labradorvachtje gekregen alleen dan met net iets wat krul. Ook heeft ze krullen bij haar oren en in haar nek. We zijn nogsteeds super blij met haar. Het is echt een schat! 
We hebben ondertussen nu ook nog een andere labradoodle Bailey erbij van 5 maanden nu. Die heeft wel krullen haha. Die twee zijn echt dikke maatjes. 

honden page profiel Karin Heering-WesselsKarin Heering-Wessels

" Hoi! 
Onze Baloo heeft meer een labradorvachtje gekregen alleen dan met net iets wat krul. Ook heeft ze krullen bij haar oren en in haar nek. We zijn nogsteeds super blij met haar. Het is echt een schat! We hebben ondertussen nu ook nog een andere labradoodle Bailey erbij van 5 maanden nu. Die heeft wel krullen haha. Die twee zijn echt dikke maatjes.  "

zo dan: wat ziet ze er fantastisch uit!! En Bailey ook! Bedankt voor de foto.’s: eens kijken hoe Job er over een jaar uitziet, ik vermoed wel wat meer krullen!

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Martin, je haalt steeds oude topics naar boven de meeste zijn er niet meer, ik zie dat je nieuw bent, stel je eens voor, en forumt mee met de bestaande topics...je bent welkom hoor, vertel ens wat over je zelf en wat heb je zelf voor hond, doe dat in het onderwerp, leuke verhalen.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

RECLAME

Reclame met als doel mensen over te halen tot aanschaf van een product of dienst tegen betaling is niet toegestaan op HP. Deze topics worden op slot gezet en verwijderd.

Ook sluikreclame door middel van verwijzen naar een eigen commerciele site of het wijzen op een product is niet toegestaan. Dit geld ook voor watermerken van foto's. Een foto watermerken om kopieen tegen te gaan is prima maar daarbij mag een bedrijfsnaam, websitelink of logo niet prominent aanwezig zijn. Deze foto's zijn niet toegestaan in (foto)topics op het forum, als profielfoto of in profiel album.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Labradoodle puppy vacht.." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Problemen met zindelijkheid
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^