Labradoodle puppy vacht..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Wat een leuke hond. Mooie foto's.

 

Dit lijkt geen labradoodle, maar kruising Golden Retriever en Poedel. Vorm van hoofd typisch van een Golden R.

honden page profiel Karin Heering-WesselsKarin Heering-Wessels

Tja, de “normale” doodlevacht is over het algemeen wat langer! Onze double doodle heeft ook een andere vacht. Nu hij iets ouder wordt verandert zijn vacht wel (wordt steeds meer gekruld), maar in eerste instantie was het net een golden retriever pup met Krul in zijn oren.539439.jpg

honden page profiel NaomiNaomi

honden foto van Naomi

" Tja, de “normale” doodlevacht is over het algemeen wat langer! Onze double doodle heeft ook een andere vacht. Nu hij iets ouder wordt verandert zijn vacht wel (wordt steeds meer gekruld), maar in eerste instantie was het net een golden retriever pup met Krul in zijn oren. "

Wat een leukerd! hp-heart

 

Vind dit eerlijk gezegd veel mooier haha tongue-out En ook veel makkelijker in onderhoud hp-shiny

honden page profiel NaomiNaomi

honden foto van Naomi

Dubbel

honden page profiel Karin Heering-WesselsKarin Heering-Wessels

" Wat een leukerd! 
 
Vind dit eerlijk gezegd veel mooier haha  En ook veel makkelijker in onderhoud  "

Klopt helemaal: lekker gemakkelijk in onderhoud :-) Ben wel heel benieuwd hoe zijn vacht zich ontwikkelt.... Het lijkt elke week te veranderen, maar zijn karakter niet: heerlijke pup! ??

honden page profiel LunaEnBalooLunaEnBaloo

539458.jpg539457.jpg539456.jpg539455.jpgwww.hondenpage.comHoi! 

Onze Baloo heeft meer een labradorvachtje gekregen alleen dan met net iets wat krul. Ook heeft ze krullen bij haar oren en in haar nek. We zijn nogsteeds super blij met haar. Het is echt een schat! 
We hebben ondertussen nu ook nog een andere labradoodle Bailey erbij van 5 maanden nu. Die heeft wel krullen haha. Die twee zijn echt dikke maatjes. 

honden page profiel Karin Heering-WesselsKarin Heering-Wessels

" Hoi! 
Onze Baloo heeft meer een labradorvachtje gekregen alleen dan met net iets wat krul. Ook heeft ze krullen bij haar oren en in haar nek. We zijn nogsteeds super blij met haar. Het is echt een schat! We hebben ondertussen nu ook nog een andere labradoodle Bailey erbij van 5 maanden nu. Die heeft wel krullen haha. Die twee zijn echt dikke maatjes.  "

zo dan: wat ziet ze er fantastisch uit!! En Bailey ook! Bedankt voor de foto.’s: eens kijken hoe Job er over een jaar uitziet, ik vermoed wel wat meer krullen!

 

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^