Willow

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

Wat een mooie hond en wat een mooi trio zijn jullie! Heel veel geluk met haar gewenst.

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Update:

Wat leuk al die reacties, dankjulliewel!!


Met Willow gaat het goed! Ze is ontzettend levendig en druk, ook heel stoer, loopt al trots aan het riempje mee. Ze heeft een top doorzettingsvermogen (1 vd redenen dat de fokker haar bij mij heeft geplaatst) heel leuk voor later, wat minder 'leuk' voor nu, want ze blíjft doorgaan.


S nachts gaat het ook goed, ze slaapt goed, maar moet er wel echt om de 1,5 a 2 u uit om te plassen. Ik merk aan haar dat ze heel graag steun zoekt, en bij mij wil zijn. Dan voelt ze zich een stuk zekerder. Ze slaapt dan ook dicht tegen me aan s avonds, ik geef haar de tijd. Wanneer ze zich helemaal op haar gemak voelt ga ik beginnen met haar in haar mand te leggen met de puppy ren er omheen.


Met Kahlúa en Willow samen gaat het wat minder, ik heb hier een apart topic over geopend, dus heb graag tips.


Verder geniet ik enorm van haar, ongelooflijk hoe je zo snel al van zo'n beestje kunt houden. Ze is enorm baasgericht, is altijd bij mij.


Ik zal later deze week een uitgebreide update geven.

528674.jpg528673.jpg528675.jpg

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Vandaag is deze knappe dame 8 weken oud, en 4 dagen bij mij. Ik zou haar niet meer kunnen missen.


Ze loopt al vanaf dag 1 stoer mee aan haar riem alsof ze nooit anders gedaan heeft, vrijdagavond zijn we naar het dorp gegaan, liep mee de Ethos in, aandacht bij mij, andere mensen negeert ze. Bij het afrekenen lag Willow lekker relaxed op de grond.


Daarna naar de dierenwinkel, even gewogen, en Willow weegt 5,6 kilo. Nog wat gedroogde konijnenoren gekocht en bij het afrekenen kreeg ze wat lekkers. Willow krijgt barf en kvv, wordt om de dag afgewisseld. Ze eet al hele karkasjes en eet ook heel rustig.

 

Vandaag zijn we voor het eerst naar het bos gegaan, ze liep goed mee, maar heeft de meeste tijd lekker op mijn arm gezeten.


Ze slaapt s nachts goed door, maar moet wel om de 2 uur plassen, na haar plasje knabbelt ze wat en slaapt dan weer lekker door. Vanavond gaat ze voor het eerst in de puppy ren slapen, dus niet meer bij mij op het matras. Ik ben erg benieuwd hoe dit zal gaan, omdat ze het heel fijn vindt om tegen iemand aan te liggen. Ik slaap er wel naast.


Ze al ontzettend werklustig. Is heel slim, nee is nee, maar ze probeert om op wat voor manier dan ook voor elkaar te krijgen wat ze in eerste instantie van plan was. Tug of war is absoluut favoriet.


Verder is het gewoon een hele leuke drukke grappige stoere pup, zitten kan ze al, en ik probeer nu wat dingetjes te bedenken om haar bezig te houden.


Omdat Kahlúa en Malibu (het hondje van mij zusje) haar nog niet accepteren, en Willow zó graag contact heeft met andere honden, ben ik net bij de buren en hun Tibetaanse spaniel geweest. Een hele lieve, beetje onzekere, 2 jarige hond. Daar heeft ze even heerlijk mee gespeeld. Ik heb hun sleutel en de buren zeiden dat Ik Puck zo vaak mag lenen voor Willow als ik wil, kan ik lekker bij hun in de tuin zitten zodat ze kunnen spelen, of samen een wandelingetje maken. Dit heeft Willow echt goed gedaan, ze ligt nu tevreden te slapen.

528784.jpg528782.jpg528781.jpg528780.jpg528774.jpg528777.jpg528778.jpg528779.jpg528775.jpg528776.jpg

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy 3 doggies

honden foto van Koert En poppy

Zo mooi naam is willow en mooi Hond 

honden page profiel CareanaCareana 3 doggies

honden foto van Careana

Oh, zoals ze je aankijkt, zo intens die blik. Dat wordt echt een werkertje die straks voor het vuur gaat voor je. Wat fijn dat Willow met de hond van de buren kan ravotten, dat haalt toch een hoop druk van de ketel. Hn opelijk komt er de komende dagen wat voorzichtige toenadering van Kahua en Malibu...

honden page profiel PuckPuck 3 doggies

Ik blijf het zeggen, maar ze is zo mooi!

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Ze is prachtig, en zo'n goede sterke uitdrukking in haar ogen hp-smile

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

wat een heerlijke pup, en zo mooi en lekker eigenwijs zoals het hoorthp-shiny, maar ze heeft ook een wijze blik in haar ogen.

 

Fijn dat ze met de buurhond leuk kan spelen.

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

ik vind haar zo mooi!
fijn dat je chille buren hebt. het komt uiteindelijk wel goed! jij kent kahlua het beste dus jij weet zelf wat het beste voor haar is qua tijd om te wennen en hoe en wat.
komt goed!hp-heart

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Vandaag is Willow alweer 9 weken oud, en 6,7 kilo.

Ze doet het ontzettend goed. Is stronteigenwijs, en niet te motiveren met iets lekkers, wat trainen wat lastiger maakt, maar ze kan al zitten, liggen en een pootje geven.


Over 3 weken zal ik waarschijnlijk IGP met haar gaan trainen, ze gebruikt haar neus ontzettend veel, en is altijd in voor een potje tug of war. Over 2 weken ga ik kijken of het iets voor ons is.


Volgende week zondag hebben we onze eerste puppycurcus en ik kan echt niet wachten. Ze is er zo aan toe om te werken.


Verder is ze lekker zelfverzekerd. Nieuwe plekken en dingen en dieren zijn geen probleem. Ze stapt er meteen op af en heeft voor alles interesse. Ze vindt het ook heerlijk om in de voor of achtertuin te zitten en te kijken. Af en toe een blafje als er iemand voorbij loopt hoort er dan ook bij natuurlijk.


Ze is zindelijk, dit was ze al vanaf de eerste dag, en heeft tot nu toe 1 ongelukje gehad. Wat ze wél doet is af en toe een heel klein plasje in Kahlúa haar mand. Een paar druppels maar, vaak zelfs nadat ze naar buiten is geweest. Ik heb dit met de fokker besproken en zij zei dat het misschien slim is het niet meteen te verschonen. Ik heb het 2 dagen laten liggen (het waren maar een paar druppels) en tot nu toe is het niet meer gebeurt.


Ze weet echt al dat ze bij mij hoort. Zoekt constant contact en heeft veel meer aan een 'goedzo' of een aai ipv een snoepje. Ik hoop wel dat dit nog komt, want dat maakt het trainen wel nét ietsje makkelijker.


Ze heeft tonnen energie, en een enorme kauwbehoefte. Een gevulde kong is niets aan, maar een lege kong om gewoon lekker op te kauwen kan ze zich lang mee vermaken.


Dinsdag gaan we voor het eerst naar de dierenarts voor haar titerbepaling en evt 2e enting.

528934.jpg528933.jpg528930.jpg528932.jpg528931.jpg528929.jpg528927.jpg528928.jpg

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

Wat leuk dat je nu ook met de cursus gaat beginnen en wat fijn dat het zo goed gaat met haar! hp-thumbsup 

honden page profiel Mila & MaraMila & Mara 3 doggies

honden foto van Mila & Mara

Wat een leuke pup heb je! hp-heart

Fijn dat het zo goed gaat. Veel plezier bij cursus!

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 3 doggies

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Wat leuk. Heel herkenbaar niet werken voor eten. Dit doet Maybe ook niet je moet er even je weg in vinden maar als je het eenmaal door hebt is het zo fijn. Ze werkt echt voor jou en om jou te pleasen en niet voor een snoepje. Jouw knuffel of leuke stem is voor haar alles vind ik een mooie gedachte ^^

 

Heel veel plezier op training wij gaan volgende maand ^^ benieuwd wat ze er van gaat vinden ^^

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Inmiddels is deze knappe dame alweer 10 weken oud.


Ze doet het ontzettend goed, lekker ondeugend maar ook heel relaxed in nieuwe situaties. Zo gaat ze op straat wanneer ik met iemand sta te praten lekker liggen, in de winkels loopt ze netjes mee, ze negeert andere honden en mensen en houdt haar aandacht netjes bij mij.


Ze vindt mensen wel erg leuk, wanneer ze haar willen aaien (met toestemming) gaat ze er enthousiast naar toe en laat zich knuffelen. Al zeg ik ook geregeld 'nee' op de vraag of ze haar mogen aaien. Laatst was ik met haar op de stoep aan het oefenen met volgen en aankijken. 2 mensen stonden aan de overkant van de weg te kijken, en maar lokgeluidjes maken. Erg irritant, en toen Willow hen geen aandacht gaf, kwamen ze naar ons toe om te vragen of ze haar mogen aaien. Ik zei toen ook dat ze zien dat ik bezig ben, dus liever niet.. die blikken dan ook..

 

Met de andere honden samen gaat het nogsteeds wat stroef, al zit er zeker verbetering in. Willow wil zó graag bij ze zijn, en kan dan heel opdringerig zijn. Hierin moet ik haar dus wel remmen..

 

Verder is ze nogsteeds een echte volhouder, heeft ze iets in haar hoofd zitten zal ze hoe dan ook zorgen dat ze het voor elkaar krijg. Als ik haar dan stop of probeer af te leiden kan ze ook oprecht erg boos worden. Bijvoorbeeld; wanneer ze in de voeten bijt, en je haar afleidt met een speeltje, maakt dat speeltje haar niets uit. Dan een duidelijke 'nee' en ik draai me om en negeer haar (wat moeilijk is want bijten doet pijn) dan gaat ze grommen, tanden laten zien en blaffen. Dan krijgt ze even een time out.


Vandaag hadden we de eerste puppy cursus. Ze deed het super! Willow was de enige die er, in de stromende regen, geen probleem mee had te gaan liggen, zitten, volgen en aankijken. Omdat ze het zo goed deed, en dit groepje pups net wat langer nodig heeft om dingen te snappen, trainen we vanaf volgende week in een ander groepje. Ook met pups, maar een paar weken ouder dan Willow, die net wat sneller door de stof heen gaan.


Ze is verder een drukke pup, altijd bezig, altijd op onderzoek uit. Een paar keer per week mag ze mee naar het bos. We lopen op haar tempo en Willow mag bepalen hoe lang we er over doen. Ze loopt dan toch meestal wel een half uur zelf. Optillen wil ze dan niet. Maar ik zorg er voor dat ze geen gekke bewegingen maakt. Van dat half uur lopen maak ik geen probleem. In huis rent ze ook constant rond.


Ook heeft ze een fotoshoot gehad door Hannah van Beer. Ze deed het super, maar liet ook aan haar zien dat ze behoorlijk pittig is. We hebben al een paar prachtige foto's ontvangen.

 

Nog naar de dierenarts geweest voor controle en de weil enting. Volgende week wordt ze getiterd en naderhand daarvan geënt. Kreeg veel complimentjes en was geen moment bang.


S nachts slaapt ze nu alleen beneden (met Kahlúa) in haar ren (zonder Kahlúa) dit doet ze super. Om 23.30 krijgt ze haar laatste maaltijd en doet ze een plas. Om 03.00 nogmaals een plas, en om 07.15 is ze wakker.


Lange update dus. Ik ben zo trots op haar, hoe ze alles doet en hoe zelfverzekerd ze is.

529087.jpg529088.jpg529089.jpg529094.jpg529093.jpg529091.jpg

Nageltjes knippen.

529092.jpg529090.jpg

honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. 3 doggies

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.

Wat een mooi hond succes verder hp-thumbsup

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

lijkt me lastig als ze je dan bijt... leer je dat dus af door te negeren? of heb je nog andere methodes behalve het speeltje of wat voer?  heeft willow al een beetje door dat het niet lukt om haar zin door te drijven bij je? of probeert ze het evengoed?

verder een leuke update! mooie foto's ookhp-heart

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" lijkt me lastig als ze je dan bijt... leer je dat dus af door te negeren? of heb je nog andere methodes behalve het speeltje of wat voer?  heeft willow al een beetje door dat het niet lukt om haar zin door te drijven bij je? of probeert ze het evengoed?verder een leuke update! mooie foto's ook "

Ik kijk naar wat op dat moment bij haar werkt. Ik begin met nee en geef ik een speeltje, beloon haar en ga met haar spelen als ze daar haar aandacht op richt. Soms trek ik haar ook gewoon van me af hoor, mijn hele handen en benen zitten onder de wondjes, en ja, ook echt hele sneeën. Negeren is dat écht niet te doen. Mocht ze dan alsnog doorgaan gaat ze in de ren met een lekker botje. Soms is ze zó druk (vooral als ze net geslapen heeft) dan werkt afleiden met wat trucjes oefenen, even de tuin in ook. Ligt dus erg aan het moment. 

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

Wat een prachtige foto's hp-heart

Hoe gaat het nu tussen haar en Kahlua?

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 3 doggies

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Owhh wat is ze mooi <3 Wat een leuke update ook ^^ Jullie komen er wel!

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Wat een prachtige foto's 
Hoe gaat het nu tussen haar en Kahlua? "

Wisselend. Vaak gaat het s ochtends redelijk goed. Kahlúa heeft haar al een aantal keren uitgenodigd om te spelen, maar Willow vindt dit vaak spannend (Kahlúa maakt nogal veel lawaai) áls Willow er dan in meegaat vind Kahlúa het niet leuk meer en dan krijgt ze een snauw. Ik weet dus niet zo goed wat ik daar mee moet. 

 

Als Willow slaapt gaat Kahlúa er wel naast liggen sinds een aantal dagen, wat ik al een hele verbetering vind. Dit was gisteren, en het dichtst bij wat ze tot nu toe gekomen zijn (op een rustige normale manier)  Kahlúa keek hier nog niet heel relaxed (al kwam ze er zelf bij) maar lag na een tijdje lekker te slapen.

529100.jpg

 

 

Verder krijg ik nog niet zo goed hoogte van Kahlúa en Willow. Kahlúa geeft (in mijn ogen) duidelijke signalen aan, maar Willow lijkt deze niet door te hebben, e gaat maar door, en hierin moet ik haar dan wel beschermen. Aan de andere kant is Kahlúa ook lang niet altijd duidelijk. (Speeltje pakken, voor Willow op de grond leggen, zodra Willow het wil pakken tanden laten zien en flink grommen) (Willow ligt op de grond te slapen, Kahlúa komt er bij, Willow kijkt op, Kahlúa gromt) het lijkt dus alsof Kahlúa afstand wil, maar ze staat er wel áltijd met haar neus bovenop.. 

 

honden page profiel So long, friends!So long, friends! 3 doggies

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Heeft Willow een zusje genaamd Fien? Ik zag een foto van een Hollandse herderpup voorbij komen in een facebookgroep voor Border terriër-eigenaren. "

Ja klopt! Fien zit inderdaad bij een borderterrier :) 

honden page profiel Baasje van Spaiky†Baasje van Spaiky† 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky†

Leuke foto's! hp-smile

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

" Wisselend. Vaak gaat het s ochtends redelijk goed. Kahlúa heeft haar al een aantal keren uitgenodigd om te spelen, maar Willow vindt dit vaak spannend (Kahlúa maakt nogal veel lawaai) áls Willow er dan in meegaat vind Kahlúa het niet leuk meer en dan krijgt ze een snauw. Ik weet dus niet zo goed wat ik daar mee moet. 
 
Als Willow slaapt gaat Kahlúa er wel naast liggen sinds een aantal dagen, wat ik al een hele verbetering vind. Dit was gisteren, en het dichtst bij wat ze tot nu toe gekomen zijn (op een rustige normale manier)  Kahlúa keek hier nog niet heel relaxed (al kwam ze er zelf bij) maar lag na een tijdje lekker te slapen.

 
 
Verder krijg ik nog niet zo goed hoogte van Kahlúa en Willow. Kahlúa geeft (in mijn ogen) duidelijke signalen aan, maar Willow lijkt deze niet door te hebben, e gaat maar door, en hierin moet ik haar dan wel beschermen. Aan de andere kant is Kahlúa ook lang niet altijd duidelijk. (Speeltje pakken, voor Willow op de grond leggen, zodra Willow het wil pakken tanden laten zien en flink grommen) (Willow ligt op de grond te slapen, Kahlúa komt er bij, Willow kijkt op, Kahlúa gromt) het lijkt dus alsof Kahlúa afstand wil, maar ze staat er wel áltijd met haar neus bovenop.. 
  "

Lieve foto. Dat lijkt mij zeker een goed teken! Ze liggen tegen elkaar aan en als ik het goed begrijp ook nog eens op Kahlua haar initiatief! 

 

Het is wel heel verwarrend voor Willow de signalen die ze krijgt, misschien ook omdat Kahlua nog niet helemaal zeker is wat ze nou met Willow moet? 

 

Fijn dat het verder allemaal goed gaat met haar! Dit gaat vast ook wel loslopen hp-wink

honden page profiel CareanaCareana 3 doggies

honden foto van Careana

" Wisselend. Vaak gaat het s ochtends redelijk goed. Kahlúa heeft haar al een aantal keren uitgenodigd om te spelen, maar Willow vindt dit vaak spannend (Kahlúa maakt nogal veel lawaai) áls Willow er dan in meegaat vind Kahlúa het niet leuk meer en dan krijgt ze een snauw. Ik weet dus niet zo goed wat ik daar mee moet. 
 
Als Willow slaapt gaat Kahlúa er wel naast liggen sinds een aantal dagen, wat ik al een hele verbetering vind. Dit was gisteren, en het dichtst bij wat ze tot nu toe gekomen zijn (op een rustige normale manier)  Kahlúa keek hier nog niet heel relaxed (al kwam ze er zelf bij) maar lag na een tijdje lekker te slapen.

 
 
Verder krijg ik nog niet zo goed hoogte van Kahlúa en Willow. Kahlúa geeft (in mijn ogen) duidelijke signalen aan, maar Willow lijkt deze niet door te hebben, e gaat maar door, en hierin moet ik haar dan wel beschermen. Aan de andere kant is Kahlúa ook lang niet altijd duidelijk. (Speeltje pakken, voor Willow op de grond leggen, zodra Willow het wil pakken tanden laten zien en flink grommen) (Willow ligt op de grond te slapen, Kahlúa komt er bij, Willow kijkt op, Kahlúa gromt) het lijkt dus alsof Kahlúa afstand wil, maar ze staat er wel áltijd met haar neus bovenop.. 
  "

Ik vraag me af of dit niet ook een soort opvoeden is wat Kahlua doet...

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Careana, ik heb werkelijk geen idee.. het zou kunnen maar ik vind haar lastig te peilen af en toe. 

 

 

Willow en Kahlúa hadden vandaag een kleurenpoeder fotoshoot. Ik wilde Willow niet onder de poeder hebben, want dan zou ik haar moeten wassen (en ze heeft nog zo'n lekker puppy geurtje) 

Willow stond dus aan een paal vastgebonden, maar Kahlúa vond het nodig om met al haar poeder op Willow af te rennen en zich flink uit te schudden.. een knal-roze Willow dus. 

 

Ach, ze zat toch al onder, dus meteen een shoot gedaan met een blauwe kleur. Thuis lekker gewassen waar ze ook helemaal niks om gaf. Liet het allemaal maar gebeuren, en probeerde met de douchestralen te spelen. 

 

529117.jpg

529116.jpg

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

Hahaha dat koppie ook met die roze poeder laughing

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Wat een mooie updates weer!

En fijn dat ze  langzamerhand toch aan elkaar wennen laughing

Leuk met de kleurenpoeder, zullen vast mooie foto's worden, Willow heeft ook echt zo'n sprekend koppie.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Wat een leuke pup is t toch. Die foto's van Hannah zijn mooi zeg!

 

Ik kom ook even volgen. smile

honden page profiel CareanaCareana 3 doggies

honden foto van Careana

" Careana, ik heb werkelijk geen idee.. het zou kunnen maar ik vind haar lastig te peilen af en toe. 
 
 
Willow en Kahlúa hadden vandaag een kleurenpoeder fotoshoot. Ik wilde Willow niet onder de poeder hebben, want dan zou ik haar moeten wassen (en ze heeft nog zo'n lekker puppy geurtje) 
Willow stond dus aan een paal vastgebonden, maar Kahlúa vond het nodig om met al haar poeder op Willow af te rennen en zich flink uit te schudden.. een knal-roze Willow dus. 
529117.jpg
 
Ach, ze zat toch al onder, dus meteen een shoot gedaan met een blauwe kleur. Thuis lekker gewassen waar ze ook helemaal niks om gaf. Liet het allemaal maar gebeuren, en probeerde met de douchestralen te spelen. 
  "

Hi hi, heb je tóch nog de roze pup laughing

 

Fijn om te weten dat douchen ook geen enkel probleem is. Al met al is het toch een hele makkelijke pup!

pagina 6 van 11 12 3 4 5 67 8 9 10 11
Volgende forumvraag: Overprikkelde/onvermoeibare pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^