Willow

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Hi hi, heb je tóch nog de roze pup
 
Fijn om te weten dat douchen ook geen enkel probleem is. Al met al is het toch een hele makkelijke pup! "

Kwa nieuwe situaties is ze heel makkelijk. Ze doet alles. Als ze iets alleen moet onderzoeken (konijnen in de tuin, de schuur) vind ze het spannend maar zodra ik er bij ben is het geen enkel probleem voor haar.. 

 

Kwa gedrag is ze niet zo makkelijk, maar wel een echte uitdaging. 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

En de knapperd was gisteren alweer 11 weken. Ik blijf het zeggen maar de tijd gaat zo snel.


Willow weegt nu 8,8 kg, en doet het hartstikke goed.


Dit weekend was ze gaan logeren bij een vriendin van me, die ook een hondje heeft. Ook zij gaf aan dat Willow echt wel heel heftig is.. Ze had echt moeite met haar in toom te houden, en was enorm opgelucht toen ik haar weer kwam halen. Wel heeft Willow heerlijk kunnen spelen met haar hondje.


Met Kahlúa samen gaat het elke dag beter. Vaak spelen ze in de ochtend maar alleen als het volgens Kahlúa haar regels gaat. Doet Willow iets anders dan Kahlúa wil dan krijgt ze flink op haar donder. Heb het filmpje aan meerdere mensen laten zien, en het is echt opvoeding wat Kahlúa doet. Alleen gaat het er nogal heftig aan toe soms. Willow zal het dus wel nodig hebben.


Het hondje waar ze dit weekend was is een softie en beet niet van zich af, oppas moest haar hondje dus echt voor Willow in bescherming nemen.


Ze is verder lekker zelfverzekerd, mensen vind ze enorm leuk, en ze is vooral heel erg grappig.


Woensdag avond beginnen we met onze eerste IGP training. Deze training is elke woensdag avond en zaterdag middag 3,5 u lang. Ik weet nog niet precies hoe ik het ga doen want zondag ochtend heeft ze ook nog puppy cursus welke ik wel moet afmaken. Ben erg benieuwd hoe ze de IGP gaat vinden, ik hoop vooral dat dit even een uitlaatklep voor haar kan zijn. Ze heeft zo veel energie, wil zo graag werken, maar ze is nog zo klein waardoor ze zich heel snel veel te druk maakt en enorm overprikkeld wordt.

 

Vorige week zat ze ook enorm hoog in haar prikkels. Met de fokker afgesproken dat ik een heel vast ritme aan houdt bij haar voor een paar dagen. 10 minuten wandelen, eten, 10 minuten spelen, in de ren met een bot, en 2 u in de ren laten. Dan weer van vooraf aan. Dit hebben we zo 3 dagen gedaan en heeft redelijk geholpen (minder bijten in kleren, benen, handen, riem etc, maar nogsteeds vol energie)


Ook heeft ze donderdag haar titer bepaling gehad door Tannetje Koning. De waardes waren te laag en dus heeft ze de grote cocktail gehad. Over 4 weken kijken we of deze is aangeslagen.

 

529298.jpg529302.jpg529303.jpg529297.jpg529295.jpg529296.jpg

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy 3 doggies

honden foto van Koert En poppy

Zo mooi hond wordt ze en ze wordt groot 

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

hoe is het gegaan op training?

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

Ze is prachtig Pascale!

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Ze word al een hele hond met een mooi wit puppyhaaiengebit.laughing

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Willow is 12 weken, en tikt bijna de 10 kilo aan.

Het gaat zo goed met haar.

Afgelopen woensdag zijn we eens gaan kijken bij de IGP training. Willow werd daar vast wat gek gemaakt met een tug, en ze reageerde precies zoals zij wilde dat ze deed. Ze vonden haar nu al enorm geschikt en ik mocht meteen beginnen als ik wilde.


Ik twijfel echter nog een klein beetje. De trainingen duren 2 keer per week 3 uur lang, waarbij je hond de meerderheid in de auto of vastgebonden zit. Nu is dat voor wat oudere honden niet zo erg, maar voor een pup van 12 weken.. ook moet alles tot op de centimeter na perfect. Willow vond het wel heel leuk, en ik vond het enorm gaaf om al die andere honden aan het werk te zien. Ik denk er rustig over na. Over 2 weken hebben we een workshop detectie speuren.

 

Kwa commando's lopen we wat 'achter' vergeleken met de andere pups uit het nest. Willow kan af, zit, staan, en blijf. Maar ik ben dan ook veel te druk bezig haar wat manieren te leren en haar in toom te houden haha.


Ze blijft een ontzettende volhouder. Afleiden helpt vaak niet, een strenge nee ook niet, ze moet en zal het gene hebben waar ze op gefocust is (bijvoorbeeld je voet, een schoen, een kussen) en dat maakt het wat lastig. Maar haar karakter is echt heel erg leuk.


Ze is ontzettend lief naar andere mensen. Beide ouders zijn ook echt mensenhanden en andere honden boeien ze eigenlijk totaal niet.


Willow vindt andere honden nog wel leuk, maar socialiseren gaat hierin erg belangrijk zijn. Ze maakt zich nu vaak al erg groot bij het ontmoeten van een andere hond (groot of klein en haar haren borstelen dan flink. Wel kan ze heel leuk met andere honden spelen.


Op de cursus doet ze het geweldig. Ze heeft netjes al haar aandacht bij mij, we krijgen veel complimenten over hoe goed ze al gefocust is. Wanneer ze wat langer moet wachten, raakt ze snel gefrustreerd wat zich uit in graven, blaffen, aan de riem trekken etc.


Verder is ze áltijd bezig. Echt al-tijd. Waar ze in de eerste week haar rust goed pakte moet ik haar nu in de ren zetten. Zodra ze er dan in is, valt ze ook meteen als ik blok in slaap. Ik zet dan het deurtje open, En vaak komt ze er dan later bij om op de bank verder te slapen.

 

Met Kahlúa samen gaat het eindelijk écht de goede kant op. Die 2 kunnen nu heerlijk spelen met elkaar. Ik kap het dan vaak na 10 minuten zelf af, omdat ik wil dat het leuk eindigt voor beide. Ook gaat het nog wel eens niet goed, Kahlúa moet nog geregeld flink grommen, maar Willow heeft nu iets sneller door dat ze dan maar even afstand moet nemen. Met het kleine hondje gaat het nogsteeds niet goed, wanneer zij corrigeert (Willow trekt heel veel aan haar mooie volle staart) blaft Willow gewoon terug en gaat lekker door. We moeten Boo dan echt in bescherming nemen.


Willow heeft vorige week ook een eikel in 1 keer ingeslikt. Toen moesten we naar de dierenarts om haar te laten braken. Zo zielig, Ik heb nog nooit zo'n zielig ziek hondje gezien. Gelukkig was ze na de tegeninjectie weer snel de oude.


Dat was de update weer

Filmpje van de speelmomentjes met Kahlúa. 

 

529454.jpg

529455.jpg

529456.jpg

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Wat een mooie update laughing

En echt super fijn dat het met Kahlua samen nou ook beter gaat, en dat filmpje is echt leuk van hun samen!

Ze wordt ook steeds mooier hp-smile

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Fijn dat het beter gaat nu. En ja ze zijn even goed beroerd van t braakmiddel. Gelukkig goed afgelopen!

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Zondag was Willow alweer 13 weken oud en weegt nu 10.8 kg.


Ik heb niet heel veel te melden, behalve dat ze echt een extreem lastig geval is de meeste tijd van de dag, en ik er oprecht moeite mee heb hoe heftig ze kan zijn. Waar alle andere pups uit het nest weten wat nee betekend, een hoop leuke trucjes kunnen, niet meer bijten, ben ik met Willow alléén maar bezig met haar in toom te houden. Ze is zo ontzettend druk en kan echt enorm boos worden als je haar stopt in iets dat je niet wil hebben. Ze moet altijd het laatste woord hebben, 'nee' betekend automatisch een blaf of grom er achteraan.


Ook heeft ze gisteren voor het eerst ons kleine hondje 'aangevallen' voor zover een puppy dit kan. Willow sprong tegen haar op en het kleintje beet van zich af, waar Willow vol tegenin ging. Kleintje schreeuwde het uit en ik trok Willow eraf, die een grote pluk haar in haar mond had. Verder was er geen schade. Nu snappen we het allemaal, want t hondje van mijn zusje is alles behalve leuk tegen haar, Ik snap dat het voor Willow gewoon een keer klaar is.


De focus heeft ook de hele tijd op Willow en Kahlúa gelegen en het hondje van mijn zusje viel een beetje weg. We wandelen sinds 3 dagen elke dag even met die 2 samen, en gisteren hebben ze buiten voor het eerst even gespeeld.


De cursus doet ze goed, eigenlijk uitzonderlijk goed zelfs. Al haar interesse ligt bij mij en we krijgen dan ook steeds net wat lastigere opdrachten dan de andere pups en baasjes. Op het laatst even spelen met de andere pups doet ze ook heel goed.


Ik kan ook vooral heel erg om haar lachen, ze is onwijs leuk en ik zou haar nooit meer kunnen missen, ik hoop alleen dat het heftige er binnenkort wel af gaat want dat maakt het een stuk minder leuk. Zelfs bezoek geeft al aan dat Willow een aparte is met dat karakter van haar. Mensen vindt ze gelukkig geweldig leuk, honden ook, maar ze durft af en toe te grommen, en haar haren kunnen flink borstelen, toch speelt ze ontzettend leuk met andere honden, maar eist wel al respect op.


Omdat ze zo druk en gek is, heb ik wel besloten haar te laten verzekeren.


Hier nog wat foto's van deze week. De foto's met het kleurenpoeder zijn een paar weken geleden gemaakt met heb ik net pas binnen gekregen.

 

 

529778.jpg

529773.jpg

529771.jpg529770.jpg

Vies worden is leuk! 

529765.jpg

Ze weet nu ook dat onder kroos, water ligt. Dit maakte het alleen maar leuker! Een echte waterrat is het nu al. 

529769.jpg529768.jpg

Samen mee naar training met Kahlúa bij gebrek aan oppas. Willow vond het wachten niet leuk, maar was wel verdacht stil. Toen ze later het veld op kwam rennen was duidelijk waarom; tuig door midden gebeten. 

529767.jpg

Mee naar het werk en de eerste keer in de lift. Kennis gemaakt met wat cliënten waar ze enorm lief voor was! Iedereen vond Willow geweldig. 

529766.jpg

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

je hebt echt een prachtig stel honden.

 

Willow lijkt me een heerlijke pup, fijn dat ze zo zelfverzekerd is en een eigen koppie heeft. (al is dat natuurlijk een hele uitdaging).

 

Heeft dat aktiviteiten/rust schema nog wat gebracht?

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" je hebt echt een prachtig stel honden.
 
Willow lijkt me een heerlijke pup, fijn dat ze zo zelfverzekerd is en een eigen koppie heeft. (al is dat natuurlijk een hele uitdaging).
 
Heeft dat aktiviteiten/rust schema nog wat gebracht? "

Ja absoluut. Ik zet haar standaard na eten, wandelen, spelen in de ren met een bot (kophuid, bullepees, prooidiertje) en vaak valt ze daarna in slaap. Het is deze week al een aantal keren voorgekomen dat ze zelf een plekje opzoekt om te slapen. We zijn vanaf 8 u op vandaag, en ze ligt nu al 2 u heerlijk op de bank te slapen. Ze is dus nog niet in haar ren geweest vandaag omdat ze zelf haar rust nu kan pakken (niet altijd) 

 

 

Ze is verder ook een heerlijke pup. Ik geniet ontzettend van haar. Ze is super zelfverzekerd als ik er bij ben, als ze iets alleen moet ontdekken (paaltje in het bos bijvoorbeeld) vind ze het wat spannend maar ze doet het uiteindelijk wel. Alleen die sterkte wil, haar focus op bepaalde dingen maken het allemaal wat lastiger. Het lijkt niet zo erg met hoe ik het beschrijf, maar ze is écht een hele lastige pup en extreem heftig.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Ze ziet er prachtig uit en goed te lezen hoe blij je met haar bent hp-smile

Dat lijkt mij ook best moeilijk, zo'n heftig karakter.

Je moet daar op de goede manier mee om weten te gaan, zodat je er straks goed samen mee kan werken.

 

Ik merk bij Timmy ook, dat bepaalde trekjes die hij in het nest had, dit nu nog steeds goed te merken is.

 

 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Vandaag is Willow alweer 14 weken oud en 11,5 kilo.


We hebben gisteren onze eerste echte IGP training gehad en wat deed ze het geweldig! Voor het eerst in een bench in de auto, en dan ook nog eens 'alleen' gelaten worden, ze ging lekker slapen, kauwde af en toe op haar botje. Ik ben geregeld bij haar gaan kijken (heb sowieso constant zicht op de auto en ik hoor haar meteen) maar ze gaf geen kik.


Eerst apel, dit deed ze al super, en ze schijnt al een stuk verder te zijn in aandacht dan de meeste pups rond die leeftijd, toch moest ik weer vanaf stap 1 beginnen, wat prima is, en moet ik starten met clicker training. Het is niet verplicht maar zij werken er mee en raadde het mij heel erg aan. Ik moet er nog erg aan wennen en ben er niet blij mee, maar als het handig is wil ik het proberen.


Het 'pakwerk' vond ze echt geweldig. Eerst werd ze wat gek gemaakt met een jutte zak, maar al snel mocht ze over op een echt bijtkussentje. Vond ze in het begin wat spannend (je ziet in het filmpje dat ze niet meteen weet wat ze moet doen) maar daarna ging ze er vol voor.

Iedereen was echt dol enthousiast over haar, en zeiden nu al dat ze konden zien dat het een top werkhond gaat worden.


Ik zelf vind het nog niet helemaal super, maar ik ga het gewoon 3 maanden proberen. Ik merk aan alles dat Willow het leuk vond, dit was echt even een uitlaatklep voor haar en ze was echt aan het genieten.

 

Vanmorgen had ze een workshop detectie speuren op de puppy cursus. Ook dit deed ze goed, ze mocht als 1 van de weinige al speuren met dichte bakjes. Wel was het veel wachten, en veel spelen met andere pups, dus ik ben na 2 keer aan de beurt te zijn geweest gegaan, ze raakte al wat overprikkeld (graven, blaffen, in de riem bijten etc)


Nog een compliment gehad van een man en vrouw die aankwamen lopen met hun Hollander op de cursus, Ze vonden Willow prachtig en hun Hollander is ver weg familie van Willow, wat erg grappig en toevallig was.


Verder gaat het nogsteeds goed met Kahlúa, het zijn echt dikke maatjes nu. Ze blijft iets meer uit de buurt bij ons andere hondje gelukkig.


Dit was de update alweer.

 

529870.jpg529872.jpg529871.jpg529873.jpg

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

de foto met de zonsondergang is erg mooihp-heart

fijne update en fijn dat het goed gaat tussen kahlua en willow!

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 3 doggies

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Ik geniet echt van je updates. Willow lijkt me zo'n leuk hondje en helemaal op haar plek bij jou <3

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Ik geniet echt van je updates. Willow lijkt me zo'n leuk hondje en helemaal op haar plek bij jou <3 "

Dankjewel hp-heart

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Ze is prachtig! 

honden page profiel gabbergabber 3 doggies

honden foto van gabber

Super fijn dat het nu goed gaat en wat een geweldige foto's. ;-)

honden page profiel Baasje van Spaiky†Baasje van Spaiky† 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky†

Mooie foto's! surprised

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

Pascale, wat is ze knap hp-heart

En wat doe jij het ongelofelijk goed! Het is niet niks hoor, zo’n pittige pup. Gelukkig is tussen Willow en Kahlua alles goed gekomen en met Boo zal het ook langzaamaan beter gaan.

 

Wat fijn dat Willow in de training een goede uitlaatklep heeft. Ook al ben jij misschien nog niet helemaal zeker of je er wel mee door wilt gaan, het is fijn dit te weten want in de puberteit kan het héél hard nodig zijn! Ik heb maar zo’n gevoel dat dit draakje dan nog een tandje bij gaat zetten (hopelijk niet letterlijk!)

 

Maar dat is een zorg voor later. Nu gaat het hartstikke goed en daar mag je jezelf voor op de schouder kloppen!

 

You go girl! Heb je nog contact met de fokker?

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Pascale, wat is ze knap 
En wat doe jij het ongelofelijk goed! Het is niet niks hoor, zo’n pittige pup. Gelukkig is tussen Willow en Kahlua alles goed gekomen en met Boo zal het ook langzaamaan beter gaan.
 
Wat fijn dat Willow in de training een goede uitlaatklep heeft. Ook al ben jij misschien nog niet helemaal zeker of je er wel mee door wilt gaan, het is fijn dit te weten want in de puberteit kan het héél hard nodig zijn! Ik heb maar zo’n gevoel dat dit draakje dan nog een tandje bij gaat zetten (hopelijk niet letterlijk!)
 
Maar dat is een zorg voor later. Nu gaat het hartstikke goed en daar mag je jezelf voor op de schouder kloppen!
 
You go girl! Heb je nog contact met de fokker? "

Ah, dankjewel, heel lief! 

 

Jazeker, alle 11 de pupkopers inc fokker + eigenaar van de reu zitten in een groepsapp. Wordt elke dag wel in gepraat. Fokker belt regelmatig op hoe alles gaat, Ze heeft zelf ook een pup gehouden dus leuk om alles van iedereen te lezen. Ben nog steeds zó blij met deze fokker. Ik had echt niet beter kunnen wensen. 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

15 weken alweer, en 12,5 kg.

En ineens is het geen klein schattig puppymeisje meer.. op de foto's dan, haar karakter bewijst het tegendeel haha.

Hier gaat alles goed. Ze is nogsteeds lekker eigenwijs met een heel sterk eigen karaktertje, maar ook de knuffelmomentjes beginnen nu langzaam te komen. Héél kort maar, ze is snel afgeleid, maar ik merk dat ze steeds vaker even tegen me aan kruipt.


De IGP neemt veel tijd in beslag, Ik ben nu met beide honden zo'n 4 a 5 keer per week aan het trainen (Kahlúa 1 a 2 keer, Willow 3 a 4 keer) Willow heeft dit echt nodig. Ze is heel voldaan na een IGP training en haalt echt alles uit de kast. Ze is voor niets en niemand bang.


Mensen vindt ze echt geweldig. Iedereen op straat moet enthousiast begroet worden, honden negeert ze. Maar mensen zijn te leuk om rustig voorbij te lopen. Nu vind iedereen haar nog leuk, dat zal over een tijdje wel anders zijn, dus ik probeer haar enthousiasme wat te remmen, al is het heel schattig om te zien. Ze is ook heel lief naar iedereen.


Ook op de puppycurcus doet ze het nogsteeds goed, ze heeft alleen aandacht voor mij, wat er ook op het veld gebeurt, het doet haar niets dus dit is erg fijn.


Met Kahlúa gaat het ook nogsteeds goed. Waar ik ze eerst moest leren elkaar leuk te vinden, moet ik nu heel erg aanleren dat 'klaar' klaar is, ze blijven anders non stop spelen, en ze kunnen dus ook niet bij elkaar gelaten worden zonder dat er wordt gestoeid. Dit gaat er soms hard aan toe, maar beide geven ze hun grenzen aan en hier wordt ook naar geluisterd.


Met het hondje van mijn zusje gaat het nogsteeds niet goed. Ze vallen elkaar letterlijk aan, Dit gebeurt zo'n 3 keer per week, echt in een fractie van een seconde, we zien het totaal niet aankomen.

 

Verder is ze constant met van alles bezig. Alles moet onderzocht worden, en ze kan zichzelf dus ook heerlijk vermaken. Ze slaapt goed door en kan al even alleen thuis zijn.


En haar stamboom en DNA test zijn binnen gekomen.


Niet heel veel bijzonders te melden dus, alles gaat hier zijn gangetje.

 

530068.jpg530069.jpg530067.jpg530066.jpg530070.jpg530065.jpg

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Wat een leuke update en ze groeit als Kool,ze ziet er mooi uit.

Jammer dat het met de hond van zus niet goed gaat dat wordt zo te lezen geen liefde tussen de 2. 

honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. 3 doggies

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.

Mooi foto s van de hondjes echt mooie honden 

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Een mooie update weer, en wat fijn dat het met Kahlua samen nou zo goed gaat!

Een echt werkhondje wordt ze laughing

honden page profiel KlaraKlaragoedgekeurde fokker 3 doggies

Zo wat is ze prachtig! En fijn ook die drive. 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Willow is alweer 4 maanden oud!


De kleine meid doet het geweldig, ze vind steeds meer rust in huis, begint de andere dieren wat meer met rust te laten, met het hondje van mijn zusje gaat het ook elke dag een beetje beter. De gevechten tussen die 2 zijn er nogsteeds, maar er zijn nu ook momenten dat ze heerlijk tegen elkaar aan liggen te slapen, en elkaar al wat uitdagen met spelen (al kap ik dit vaak snel af omdat juist daar ruzie door komt) Willow spendeert eigenlijk nog nauwelijks tijd door in de ren, al zit ze er s nachts nog gewoon in. Vooral voor haar eigen veiligheid.


Wel blijft ze nogsteeds dat extreme houden, het is zo lastig uit te leggen maar ze is echt gewoon héél heftig, kan ook erg heftig reageren op bepaalde dingen.


Ze is aan het beginnen met wisselen en er zitten al 2 'grotehondentanden' in haar bekkie. Ziet er erg schattig uit, en er zitten gelukkig niet meer van die scherpte kartelrandjes aan, nu de rest van haar gebit nog.


Ze gaat vaak mee het dorp in, mensen blijven leuk, en geven haar ook altijd aandacht. Ik doe vaak alsof ik héél druk met haar aan het trainen ben, en maak geen oogcontact met mensen, dan laten ze ons gelukkig met rust. Maar ik ben toch aan het twijfelen een 'niet aaien' vestje te kopen, dat zal het trainen en wandelen een stuk makkelijker maken, en ook verwacht ik dat het Willow meer rust geeft omdat ze dan na een tijd, hopelijk, niet meer de behoefte heeft naar werkelijk iedereen toe te springen.


Op de puppy cursus blinkt ze nogsteeds uit. De instructrice bood aan om de puppy training over te slaan en direct bij de basis cursus te beginnen, want ze doet het écht perfect. Dit aanbod heb ik afgeslagen aangezien ik er toch niet mee door ga ivm dat we al IGP trainen.

Ook daar gaat het goed, al vind ik het lange wachten niet zo fijn, zeker in deze kou. Het is dat Willow het écht fantastisch vindt. Er gaat dan een soort knop bij haar om en het is alleen maar werken werken werken.


Hier nog wat foto's van de afgelopen week :)

 

530272.jpg530271.jpg530274.jpg530273.jpg530275.jpg

honden page profiel FemkeFemke 3 doggies

honden foto van Femke

Wat gaat dat ineens snel, ze is al zo groot hp-heart  ze ziet er echt super uit! En fijn dat het eindelijk wat beter gaat met het hondje van je zusje.

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

Wat leuk om je updates te lezen Pascale!

Fijn dat het beter gaat met Malibu, ik twijfelde er geen moment aan maar liever vroeger dan later natuurlijk!

 

Wat is het toch een knap puppenkind en wat wordt ze toch een mooie hond. Een echte werkhond, nú al!

Hoe gaat het er op zo’n IGP training eigenlijk aan toe? Ik ben wel benieuwd wat voor dingen dat een pup daar al kan doen.

 

De foto’s zijn een genot om te zien, de eerste is prachtig! De tweede... haha, die wil ik je over  een jaar nog eens zien maken!

pagina 7 van 11 12 3 4 5 6 78 9 10 11
Volgende forumvraag: Overprikkelde/onvermoeibare pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^