Loslopen in aanlijngebied?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel wendywendy

honden foto van wendy

Ik woon in een gebied waar honden aangelijnd moeten zijn. Ik deed dat nooit: het is mega overzichtelijk, en je kunt ruim van te voren zien wanneer er een andere hond aankomt. Ik deed altijd direct mijn hond aan de lijn, wat andere mensen helemaal nooit deden, waardoor er af en toe slechte interacties zijn ontstaan:

Mijn hond was niet vriendelijk naar andere reutjes, en hij had ruzie terwijl hij vastzat aan de lijn, met andere loslopende reutjes. Ik geef de schuld aan de baasjes. Ik let op mijn hond, en heb hem tijdig aan de lijn.

Ik pas nu op de hond van mijn broertje. Geen lijn is nodig, die loopt naast me alsof er een lijn is, en hij negeert ALLES. Maar ook hem maak ik vast als ik een andere hond zie in de verte. En andere honden rennen op hem af en 'bijten'en grommen.

Ik denk alleen maar: jeeeezzzz... als je je hond kent..... had je hem vast nu.

Ik vind het niet erg dat mensen hun honden los laten lopen, vind het alleen erg dat baasjes hun hond niet kennen en niet opletten

honden page profiel JoopJoop

honden foto van Joop

" Ik pas nu op de hond van mijn broertje. Geen lijn is nodig, die loopt naast me alsof er een lijn is, en hij negeert ALLES. Maar ook hem maak ik vast als ik een andere hond zie in de verte. En andere honden rennen op hem af en 'bijten'en grommen.

Ik denk alleen maar: jeeeezzzz... als je je hond kent..... had je hem vast nu.

Ik vind het niet erg dat mensen hun honden los laten lopen, vind het alleen erg dat baasjes hun hond niet kennen en niet opletten "

 de meeste mensen hebben nul verstand van lichaamstaal van honden. hoevaak ik niet heb gehoord "dat ze zo leuk aan het spelen zijn" terwijl de een de ander bijna opvreet

pagina 15 van 15 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^