Loslopen in aanlijngebied?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

" AMEN!!!! "

 

Bespeur ik hier enig cynisme of...? 

honden page profiel MartijnMartijn 3 doggies

honden foto van Martijn

Ik vind het behoorlijk onverstandig dit zijn juist plekken waar mensen met wat moeilijke honden of een loopse teef rustig behoren te kunnen lopen omdat honden aangelijnd zijn.

En het verhaal mijn hond doet dit niet , mijn hond luistert perfect , mijn hond blijft bij mij . die ken ik nou wel als je hond (niet meer dan logisch) even wil snuffelen aan die andere hond of hij ruikt een loopse teef luistert die dan nog zo goed ?

valt mij erg tegen hoeveel mensen gewoon boter op hun hoofd hebben en ze te pas en te on pas loslaten lopen.

 

honden page profiel buyse veroniquebuyse veronique 3 doggies

honden foto van buyse veronique

Waar ik woon is er een park met een honde weide daar kan ze lekker crossen maar als ik ga wandelen in de bossen gebruik ik toch de lange lijn ik zou niet graag hebben dat ze gebeten wordt door een andere hond en zo heb ik ook controle als er iets gebeurd

honden page profiel danieldaniel 3 doggies

honden foto van daniel

ik laat mijn hond sowieso nooit los omdat hij dan achter honden of katten aan rent en dan niet terug komt wanneer ik hem roep ik zie wel heel vaak mensen in mijn beurt die dat wel doen op een aanlijngebied en sommige honden daarvan zag ik soms ook andere honden aanvallen meestal spelen hoor maar soms niet mij lijkt het ook niet slim om je hond op zo'n plek los te laten lopen want meestal is dat een onveiligeplek aan een weg ofzo

honden page profiel MartijnMartijn 3 doggies

honden foto van Martijn

" Hier heb je niet speciale losloopgebieden, de regels zijn hier anders. Bijv in het jachtseizoen mogen honden nergens los, jagers mogen dan ook in die tijd loslopende honden afknallen. 
Buiten het jachtseizoen mogen ze alleen los mits je je aan de regels houdt, in de bebouwde kom altijd aan de lijn bijvoorbeeld.
En hier is iedereen verplicht verzekerd en mensen zijn zich hier ook goed van bewust, de meensten tenminste toch, de meeste mensen gaan al automatisch een andere kant op als ze een ander mens met hond zien.
 
Jenna is altijd aan de lijn ivm haar jachtinstinkt, bovendien kan ze niet met andere honden.
Op sommige overzichtelijke stukken laat ik haar weleens gedoseerd los, nooit te lang.
 
Lola kon in parken en bossen wel los, ik had haar geleerd om als er een hond, mens, fiets etc. aankomt naar mij toe te komen, en ze heeft dat ook altijd gedaan, ik kreeg er vaak complimenten over. "

 

Een jager mag nooit een loslopende hond afknallen.

Denk niet dat er een akte word afgegeven door provincie of gemeente waarop staat groot wild ree-damhert en hond.

honden page profiel S&F.S&F. 3 doggies

honden foto van S&F.

Maar, alle keren hetzelfde gezeik, alles loopt los. Zo ook hier in de Schoorlse Duinen, een bepaald gedeelte van het jaar is het verplicht aanlijnen. Nee hoor, ik loop constant te schreeuwen of ze hun hond bij hun kunnen houden. Hij loopt dus met korf om, om problemen te voorkomen. Dit zou eigenlijk helemaal niet nodig hoeven zijn, als een ieder zich aan de regels zou houden. Helaas hier in de buurt ( te veel) losloopstroken, waardoor ik mij toch verplicht voel hem een korf om te doen met name voor zijn eigen veiligheid. Ik moet er niet aan denken mijn hond kwijt te raken door het onverantwoorde gedrag van andere hondeneigenaren.      "

 

Zo daar was ik gisteren met de paarden aan de andere kant van, bij Hargen in de buurt. Zag de borden en dus ook de uitgelezen kans eens even te verkennen met Faya later. Wat een drama. Mazzel dat die korf nog enigszins snel om zat (er was een man die doodleuk ballen richting ons bleef gooien) maar echt allemaal blind voor de borden daar. Mijn vriendin was maar honden aan het blokkeren terwijl ik stond te hannesen met riempjes. Zo fijn.

 

Dan denk ik echt wat bezield deze mensen?! Maar goed ergens heb ik ook zoiets van ik speel alles volgens de regels en als er wat gebeurt is de losloper fout. Succes ermee.

honden page profiel ANJAANJA 3 doggies

honden foto van ANJA

Mijn hond loopt altijd los overal en altijd, gaat niet naar andere honden en luistert perfect. Om andere mensen met honden niet tot last te zijn laat ik hem altijd even naast me gaan zitten als andere mensen met honden aankomen/passeren! Hij gaat alleen naar honden die hij kent en als ik zeg dat het goed is. Dus prima geregeld toch, en bekeuringen die heb ik al een aantal opgehaald, maar daar eten we geen boterham minder om:-) Heb gewoon geluk met een supersociale hond die perfect luistert, en ben niemand tot last.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

" Als een hond écht goed luistert dan doet men maar wat men niet laten kan. Maar de honden die ik tegenkomen luisteren dus niet. En daar heb ik zó'n gruwelijke p***-hekel aan.
 
Want wat nou als Mellow denkt 'ja, ho effe!' en die hapt? Er ontstaat een gevecht (fijn...) en ik heb een aangelijnde hond.
Of de losse hond komt met zijn poot bij mijn Flexi-lijn, Mellow rent weg en 'TJOP!'...
Wie is er dan fout? Niet ik, want de mijne is aangelijnd tenslotte.
 
En daarbij: niemand weet waarom mijn hond aangelijnd is. Hun hond is leuk en lief en doet niks dus mag op de mijne afstuiven alsof ie maaaanden niet heeft kunnen wandelen.
Mellow raakt daarvan overdonderd, laat 300 signalen zien, ik kan mezelf niet tussen haar en losse hond(en) plaatsen, want zij schiet alle kanten op en de losse hond(en) ook. Een op een is al lastig, laat staan vaste Mellow versus 4 losse honden. Ga dat maar bij je eigen hond zien weg te houden.
 
Nee, het spijt me zeer, maar ik heb er geen goed woord voor over, sorry.
 
Vraag me trouwens oprecht af hoe dat soort mensen in de auto zijn, die geven waarschijnlijk ook overal gas alsof ze meedoen aan de TT in Assen...
Zo'n collega heb ik: reed 80 waar je 50 mag. Mocht 300 euro aftikken, maar hij heeft er niks van geleerd. Ik heb d'r geen medelijden mee. Van mij mogen boetes (voor te hard rijden, maar ook voor hond los laten waar het niet mag) véél hogen worden. "

 

 

Kan me je frustratie heel goed voorstellen. Zelf probeer je er alles aan te doen dat je hond met veel plezier wandelt en dan verpest een ander het voor je.

 

Shadow was als pup ook erg onzeker van andere honden en hoevaak ik andere honden op mij pupje afgestormd kreeg die haar belaagde waar een aanlijn plicht geld. Zij zat altijd aan de lijn en wilde dan ook vluchten wat niet ging. ze trok honden ook altijd aan als een magneet.

 

Nu gelukkig voor 95 procent eruit maar nog gaat ze wel eens op de vlucht voor een andere opdringerige hond.

 

 

 

honden page profiel s@nt@s@nt@ 2 doggies

honden foto van s@nt@

Er staat toch niet op zo'n bordje dat aanlijnen alleen voor honden is die zich niet kunnen gedragen?

honden page profiel MartijnMartijn 3 doggies

honden foto van Martijn

"  
Zo daar was ik gisteren met de paarden aan de andere kant van, bij Hargen in de buurt. Zag de borden en dus ook de uitgelezen kans eens even te verkennen met Faya later. Wat een drama. Mazzel dat die korf nog enigszins snel om zat (er was een man die doodleuk ballen richting ons bleef gooien) maar echt allemaal blind voor de borden daar. Mijn vrienden was maar honden aan het blokkeren terwijl ik stond te hannesen met riempjes. Zo fijn.
 
Dan denk ik echt wat bezield deze mensen?! Maar goed ergens heb ik ook zoiets van ik speel alles volgens de regels en als er wat gebeurt is de losloper fout. Succes ermee. "

 

Ik ben het helemaal met eens met S&F en zou er ook knap de $!#$. van krijgen.

Nu gaan die van mij alleen los als dat mag en doen ook geen andere honden kwaad maar ik vraag mij toch af hoe zit dat juridisch ?

Als iemand in een gebied met aanlijnplicht zijn hond los laat lopen

en deze word gegrepen door een hond aan de lijn ?

logisch zou zijn dat de geen met losse hond fout is maar zou dit in de praktijk ook zo werken ??

honden page profiel Landseer ectLandseer ect 3 doggies

honden foto van Landseer ect

We hebben hier een verlaten stukje bos in de polder.

En wat ik heb begrepen van de boswachter is het aanlijn gebied.

 

Nu is het zo dat we bij een wandeling altijd de toegangsweg in de gaten kunnen houden, dus het groene boswachtersautootje.?

Dan aanlijnen.

Zo wie zo elke andere plek buiten de zeedijk, of het strand , lopen onze honden aangelijnd.

Heb gewoon geen zin in gedoe,aanlijn plicht of niet zal me dan een zorg zijn.

 

Zaterdag een wandeling van 3,5 uur door de polder.

Een compleet verlaten polder, landweggetjes.

Met hazen en fazanten op het land......

Dan is dat dus een aangelijnde wandeling voor onze asielzoekrt.

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

" Er staat toch niet op zo'n bordje dat aanlijnen alleen voor honden is die zich niet kunnen gedragen? "

 

Onhandige ik op mijn mobiel, moesten er 3 zijn, sorry

 

ik zal morgen een uitgebreide reactie geven op alles wat geplaatst is en zal dan ook mijn bedoeling van dit topic kenbaar maken. Hopelijk zal het voor een aantal een eye opener zijn.

honden page profiel s@nt@s@nt@ 3 doggies

honden foto van s@nt@

Ik zie ze niet eens op mijn mobiel; )

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

"  Als iemand in een gebied met aanlijnplicht zijn hond los laat lopen
en deze word gegrepen door een hond aan de lijn ?
logisch zou zijn dat de geen met losse hond fout is maar zou dit in de praktijk ook zo werken ?? "

 

Mijn vriend heeft het 1 keer meegemaakt; in de woonwijk (ja, mét aanlijnplicht!) werd ze door 2 honden gegrepen. Was net een half jaar oud en dan 2 flinke (volwassen) bakbeesten bovenop d'r. En ik liep lekker boodschappen te doen...

Gelukkig weinig schade (63 euro dierenartskosten, door hun verzekering vergoed). Zij had bij een van de honden wel bijna een oog uitgewipt volgens mij 

 

Heb in het bos een keer gehoord, toen ik zei dat ze niet zo heel makkelijk was "o, dan leren ze het misschien eens". Pardon?! Vraag me af of hij dat ook had gezegd als ik een hond van een niet nader te benoemen ras aan de lijn had gehad 
Maar goed, die 2 Boxers komen als dolle stieren op d'r af, ik uit alle macht proberen om er tussen te gaan staan. Lukte natuurlijk niet, Mellow gillen als een speenvarken. Baasje kwam héél snel aangerend. Kreeg de ene hond wél te pakken, maar de ander niet (handige dingen joh, riem en halsband...).

En ja, toen heb ik haar opgetild. Was d'r wel klaar mee. Er kon geen sorry vanaf. Niet gewond ofzo, maar van pure schrik stond ik wel even te janken (ja, dat ben ik... ). En dat was ook het moment dat ik dacht 'als ik dit nog keer heb laat ik haar niet meer op de grond staan'.

Als ik haar laat staan raakt ze in paniek en door haar gegil worden de honden in kwestie alleen maar nóg fanatieker, til ik haar op dan blijft ze wél rustig. Dus jammer dan wat anderen daarvan denken, maar als ik het niet vertrouw dan til ik haar op. 

 

Gelukkig heb ik nog 2 andere fijne wandelgebieden waar we wél normaal kunnen lopen.

En ik heb altijd de Kong Safestick mee. Kunnen we mee spelen en als het nodig is kan ik d'r ook een aardige oplawaai mee verkopen...

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

" Er staat toch niet op zo'n bordje dat aanlijnen alleen voor honden is die zich niet kunnen gedragen? "

 Bij een losloopgebied staat eveneens niet dat loslopen alleen voor honden is die zich wel kan kunnen gedragen en eigenlijk zouden daar wel betere regels mogen komen.

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Zoooo irritant als honden loslopen in aanlijn gebied!! Vooral als het van die eigenaren zijn: "Hij doet niets hoor". Hou je hond aan de lijn of lijn hem aan als je andere hond aangelijnd tegen komt. Die van mij is super sociaal, maar is ook maar 8kg aan 2 meter lijntje als er ineens dominant aangelopen rottweiler kruising aan komt lopen. Dus die van mij in de stress en piepen en snauwen (doet ze normaal dus niet, maar deze hond kwam blijkbaar dreigend over) En dan zegt de eigenaresse ook nog: "waarom laat je haar niet los, kunnen ze het zelf uitzoeken" Ik werd boos en schreeuwde bijna dat zij haar hond bij haar moest houden en aanlijnen want ze mogen hier niet los. Er is niets gebeurd, tenminste geen wonden bij mijn hondje. Maar sinds dien is Moh toch meer gaan grommen naar andere honden aan de lijn.... Jammer is dat!! Dus ja ik draai me dus maar om als er weer eens iemand loopt die te eigenwijs is om zijn/haar hond aan te lijnen of bij zich te houden!

 

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

"  ik zal morgen een uitgebreide reactie geven op alles wat geplaatst is en zal dan ook mijn bedoeling van dit topic kenbaar maken. Hopelijk zal het voor een aantal een eye opener zijn. "

 

Ik ben inderdaad wel heel benieuwd naar de reden van je topic 

Was alleen een beetje teveel op dreef om het te vragen 

honden page profiel s@nt@s@nt@ 3 doggies

honden foto van s@nt@

Hier staat trouwens op de bordjes losloopgebied honden onder controle.

Martijn, Dobry heeft het over Duitsland en daar mogen ze dat wel.

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Never nooit. Nou kan ik dat vrij makkelijk zeggen gezien het feit dat de mijne sowieso al niet verantwoord los kan lopen en non-stop aangelijnd blijft, maar dat ter zijde. Aangaande andere baasjes; het kan me werkelijk een worst wezen of een goed onder appel staande, aan de voet volgende hond nou een lijntje om zijn nek heeft hangen of niet. Als die ons en al het andere wat aandacht trekt maar met rust laat. Geen probleem, ongeacht de omgeving. Helaas is dit een utopische gedachte en matcht het dus niet altijd met de realiteit, want er zitten genoeg mensen bij die het hebben van een "lieve" (sja) hond als vrijbrief zien om die naar elke andere soortgenoot te laten gaan. Zelfs met beide partijen aangelijnd kom je deze types wel eens tegen. Altijd weer onder het mom van "even snuffelen joh, hij doet niks". Nou gefeliciteerd, de mijne dus wel.

Het jammere bij de hele situatie is daarbij dat de baasjes met goed luisterende loslopers een soort voorbeeld creëren. Na een tijdje krijgt men (althans, in mijn omgeving) het idee dat iedereen zijn hond toch wel los laat, dus dan doen zij met ongeleide projectielen lekker mee. Ik heb een hond die, mocht hij net de verkeerde tegenkomen, aanvalt. Niet uitvallen, echt aanvallen, en dan zou er best een gewonde kunnen vallen. Natuurlijk doe ik wel mijn best het te voorkomen en mocht er wat gebeuren, dan is het eigen schuld dikke bult voor de ander.. Maar het blijft gewoon niet fijn. Van mij mag er dus best wat meer controle op komen, ook wat die mensen betreft die denken dat een losloopgebied een hypere-honden-walhalla moet voorstellen.

honden page profiel linnekelinneke 2 doggies

honden foto van linneke

" Hier staat trouwens op de bordjes losloopgebied honden onder controle.

Martijn, Dobry heeft het over Duitsland en daar mogen ze dat wel. "

 Hier staat er enkel dat de politie niet tussenkomt bij incidenten.

honden page profiel S&F.S&F. 3 doggies

honden foto van S&F.

"  
Ik ben inderdaad wel heel benieuwd naar de reden van je topic 
Was alleen een beetje teveel op dreef om het te vragen  "

 

:')

 

Erg he al die frustratie in één keer weer naar boven. Kan me ook gewoon echt zo voorstellen dat je uiteindelijk gaat staan huilen zo machteloos als je dan staat. Ken er nog een die dat doet haha. Ik heb een tijd geleden bedacht dat mensen toch al verwachten dat ik een aso ben dus net zo goed meteen kan gaan ventileren. Alles. Achteraf schaam ik me altijd een klein beetje maar hee, het luchtte wel op.

 

Maar wat betreft de regelgeving is het als het goed is zo dat een hond volgens de wet nog steeds een ding is (koelkast VS. koelkast) en de ongecontroleerde koelkast dus altijd de boosdoener is. Moet je niet willen maar toch, als het er op aankomt is het wel fijn dat je niet alsnog de pineut bent ook.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik ga ook altijd pas achteraf denken wat ik had moeten zeggen of doen 

En huilen komt daar helemaal niet in voor, ik moet sterk zijn, verbaal netjes, maar wél duidelijk. Maar helaas, ik heb het niet in me... 

 

Ik heb Mellow eindelijk weer redelijk 'op orde', maar dat heeft me weer best veel tijd gekost. En het is gewoon *drieletters* als dat door toedoen van anderen weer teniet wordt gedaan.

 

honden page profiel stephaniestephanie 3 doggies

honden foto van stephanie

nee, gaan niet los in aanlijngebied!

ze zouden het wel kunnen maar ik vind idd ook dat je dat niet doet, als ik ze los wil dan ga ik naar losloopgebied.

 

 ik heb een teef die dus ook loops word en waar ik dan 4weken niet mee naar losloopgebied kan en dus "gewoon" moet gaan wandelen, en dan kom je zo een mensen tegen die hun hond los hebben waar het niet mag, waar je dan tegen zegt "kan je a.u.b. de hond aanlijnen, de mijne is namelijk loops" (en het is verd... verplicht om hem aan te lijnen!!)

nou vergeet het, dan krijg ik meestal een blik of een antwoord dat je met een loopse teef niet moet gaan wandelen want dat hun hond daar last van heeft.....

 

en sorry maar de geweldig zin "mijn hond doet nix en luistert goed" daar gaan mijn haren nu echt recht van omhoog staan!!

mijn vorige hond is 2 maal aangevallen door zo een "hij doet nix hond" 

 

uiteraard is niet iedereen en elke hond hetzelfde en zijn er ook baasjes die verantwoord met hun hond omgaan los!!

maar waar er aanlijnplicht geld zijn er ook veel mensen die met hun hond daar gaan wandelen omdat ze dan geen loslopend honden zouden tegenkomen (doordat hun hond niet los kan door bepaalde omstandigheden!) en dan vind ik dat je daar respect voor moet hebben !

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

"  
Een jager mag nooit een loslopende hond afknallen.
Denk niet dat er een akte word afgegeven door provincie of gemeente waarop staat groot wild ree-damhert en hond. "

 

 

als het wild gevaar loopt mag het blijkbaar wel al is het alleen in uiterste noodzaak officieel, maar of jagers dat altijd afwegen, sommigen zijn misschien erg fanatiek in hun plicht het wild te beschermen... (ik woon in Duitsland daar is het misschien anders dan in Nederland of Belgie)

 

http://www1.wdr.de/studio/duesseldorf/themadestages/hundeimwald100.html

 

 

honden page profiel stephaniestephanie 3 doggies

honden foto van stephanie

"  
 
als het wild gevaar loopt mag het blijkbaar wel al is het alleen in uiterste noodzaak officieel, maar of jagers dat altijd afwegen, sommigen zijn misschien erg fanatiek in hun plicht het wild te beschermen... (ik woon in Duitsland daar is het misschien anders dan in Nederland of Belgie)
 
http://www1.wdr.de/studio/duesseldorf/themadestages/hundeimwald100.html
 
  "

 waar wij op vakantie gaan in Oostenrijk is dit ook zo, daar staan borden langst het pad dat je op die bepaalde momenten je hond aangelijnd moet houden want dat ze anders op de hond mogen schieten als die het vee/wild in gevaar brengt.

 

in Belgie of Nederland ben ik die borden nog  nooit tegengekomen dus ik denk niet dat dat hier zo is??

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

"  waar wij op vakantie gaan in Oostenrijk is dit ook zo, daar staan borden langst het pad dat je op die bepaalde momenten je hond aangelijnd moet houden want dat ze anders op de hond mogen schieten als die het vee/wild in gevaar brengt.
 
in Belgie of Nederland ben ik die borden nog  nooit tegengekomen dus ik denk niet dat dat hier zo is?? "

 

hier staan eigenlijk ook geen borden, ik moest het van mijn vriend horen.

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Yara

"  
Zo daar was ik gisteren met de paarden aan de andere kant van, bij Hargen in de buurt. Zag de borden en dus ook de uitgelezen kans eens even te verkennen met Faya later. Wat een drama. Mazzel dat die korf nog enigszins snel om zat (er was een man die doodleuk ballen richting ons bleef gooien) maar echt allemaal blind voor de borden daar. Mijn vriendin was maar honden aan het blokkeren terwijl ik stond te hannesen met riempjes. Zo fijn.
 
Dan denk ik echt wat bezield deze mensen?! Maar goed ergens heb ik ook zoiets van ik speel alles volgens de regels en als er wat gebeurt is de losloper fout. Succes ermee. "

 Ik wilde zeggen dat ik yara nooit los laat waar het niet hoort, maar ik ben bang dat ik in de schoorlse duinen dan toch illegaal bezig ben geweest. 

Ik las op internet dat honden Tot 1 maart daar los mochten lopen? 

Of staat het op sommige plekken duidelijk aangegeven dat ze daar aangelijnd moeten? 

 

maar ik laat haar dus zeker niet bewust los in aanlijngebied. 

Daarnaast vermijden we ook het losloopgebied op drukke tijden, dus 90% van de tijd is ze aangelijnd.

Het is nooit een strijd om haar aan te lijnen, dus ik geloof ook niet dat ze er een probleem mee heeft. 

 

Ik heb zelf een ongelofelijke hekel aan de loslopers waar ze niet horen. De wandeling wordt een stuk minder ontspannen, omdat ik van een afstand niet kan beoordelen of ze mijn hond met rust zullen laten of niet. 

Heel leuk dat de baasjes het (in sommige gevallen denken) te weten, maar ik niet. 

honden page profiel MBXMBX 3 doggies

honden foto van MBX

Ik lees dat veel mensen hun hond toch los laten lopen waar t niet mag maar waarom moeten ze perse los op een plek waar het niet mag? Ookal staan ze onder appél en zijn ze heel,sociaal Er zijn 100.000 plekken in NL waar het toegestaan is om los te lopen en de weinige plekken die mensen hebben met minder sociale honden zijn druk bezocht met loslopers. 

 

Om nog antwoord te geven op t topic. Mijne lopen nooit los, gewoon omdat het niet verantwoord is. 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Ik heb er een pesthekel aan, al die loslopende honden waar t niet mag. Als ik mijn hond los wil laten lopen zoek ik een gebied op waar dat mag. T strand, t bos, of een stukje in de stad waar t mag.

 

Ik zou t ook niet durven, er rijden hier te veel auto's. Ik begrijp die baasjes dus ook niet. T hoeft maar 1 keer fout te gaan en dag hondje.

honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.) 3 doggies

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Ik heb na het lezen van deze topic besloten dat ik binnenkort maar eens flyers ga ophangen in het park met de vraag of men hond bij zich kunnen houden of aanlijnen bij aangelijnde hond, omdat de aangelijnde hond ziek/oud, agressief, angstig of loops kan zijn... Wie weet beseffen de "hij doet niets"eigenaren  dan eens dat het voor de andere eigenaar uitermate irritant kan zijn...

 

Ben benieuwd hoelang ze blijven hangen haha.Maar ja niet geschoten is altijd mis toch?!

pagina 2 van 15 123 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^