Seizoenentopic, de winter met onze honden .

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DennisDennis 3 doggies

honden foto van Dennis

Iedereen de beste wensen en al het goeds voor 2015! Indy is het goed  doorgekomen, heel de avond een beetje bezig gehouden en toen het losbarstte was ze moe en dus niet veel aan de hand:)

 

Plannen voor vandaag inderdaad even langs familie en dan ook een lekkere wandelroute uitstippelen en gaan lopen!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

plannen.... ? geen familie hier dus niet langs familie.

er op uit vandaag, ben al geweest in alle vroegte, maar de dag is nog lang.

geen rotzooi hier, zag dat de buurman vanochtend het al aan het opruimen was, heb mijn auto ergens anders gezet gisterenavond, bij de cres, dus niets geen problemen.

de zon was er vanochtend , maar nu is tie weer weg en is het grauw... niet koud.

er is overal nieuwjaarsduiken , daar ga ik denk ik wel even bij kijken met Bamse, kan ze ook een duik nemen. en na afloop is er lekkere erwtensoep en koffie. :-D

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Jaaa mooie zon was het! Net rondje gelezen, gijs was lekker zochzelf, heen en weer huppelen door het gras :D fijn om te zien

 

waarschijnlijk even naar oma vandaag, verder niet

misschien gaat gijs nog een nieuwjaarsduik maken

honden page profiel GoldensGoldens 3 doggies

honden foto van Goldens

Klinkt goed allemaal!

Nog een vraagje, wanneer laten de mensen die een hond hebben met vuurwerkangst, de hond weer loslopen? Ik durf dat altijd de eerste weken echt niet.. Bang dat het dan nog erg hoog zit en dat als ze iets 'engs' hoort ze er vandoor schiet..

honden page profiel s@nt@s@nt@ 3 doggies

honden foto van s@nt@

" Wat een mooie zonsopgang vanmorgen zeg!

Luna heeft gister tijdens het hoogtepunt samen met mij voor het raam staan kijken, vond al die kleuren wel interesant... Gekke hond! Vanmorgen nog wel wat onrustig buiten, toch die knallen nog in haar hoofd. Vandaag het verplichte rondje familie, luna lekker mee.

Wat zijn jullie plannen? "


Ik kom net uit Heumensoord, was zo heerlijk, bijna niemand, alleen Santa en ik, en de zon
:-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik weet niet of dat zo is Maud, de meeste forummers zijn wel zo wijs als de hond angst heeft gehad om nog een dagje vast te houden.

hier zag ik vanochtend niemand, maar heb bams toch vastgehouden, nou heb ik in de wijk gelopen en daar gaat bams zelden of nimmer los.

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Hier blijven de dames ook vast.., in ieder geval tot na het weekend.

Totdat de scholen begonnen zijn zal er nog regelmatig geknal zijn en houd ik de rondjes in de wijk zelfs maar op een minuut of 10.

1 keer per dag trek ik er op uit met de auto om ook nog even relaxed te kunnen wandelen..., maar voorlopig zal hier in ieder geval bij Aysa het stress niveau wel hoog blijven.

honden page profiel Mariska & LunaMariska & Luna 3 doggies

honden foto van Mariska & Luna

Hoi iedereen

 

Gelukkig nieuwjaar iedereen

 

Ik heb er al twee uur wandelen met mijn hondjes op zitten.

 

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

Iedereen de beste wensen! Hier zijn de hondjes de jaarwisseling goed doorgekomen. Hier lopen ze nog zeker 2weken vast. Benji is extreem bang en met de rest neem ik het zekere voor het onzekere. Vandaag rustig dagje gepland. Hondjes al wandeling gehad en extra lekker bot. Benji is vandaag 13jaar geworden dus tijd voor een feestje hihi.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

na de oudejaarsviering........ in de vroege ochtend

 

 

honden page profiel -- 3 doggies

Hahahaha Willemijn.  Die laatste foto zo voel ik me wel ongeveer. 

Hier alles ontwaakt. Half uurtje buiten geweest. Bobby was nog zenuwactig. Hij vond t toch echt niet leuk allemaal.

 

 

Hij heeft bij me in bed geslapen. Doet ie anders nooit. Hij wil altijd binnen blijven maar nu kroop hij er dicht bij. Prima lekker veilig bij baasje!

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Robyn.... groot gelijk hoor, lekker even samen slapen, wat geeft het. als het maar geen gewoonte wordt, hahaha en dan nog, jouw bed.

 

en er zullen vele zijn die zich zo voelen vanochtend...... maar dan hebben ze ook geen zin meer in om het overgebleven vuurwerk nog af te steken, hahahah.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Benji, 13 jaar, op 1 januari, wow..... van harte en een mooie dag voor Benji.

honden page profiel petra en jackpetra en jack 3 doggies

honden foto van petra en jack

Zo even zitten...heb net alle kerstspullen opgeruimd.

Straks even een flinke wandeling maken met Jack op de hei.

En ik denk dat mijn jongste dochter/vriend vanmiddag nog wel even langs komen.

honden page profiel GiesGies 3 doggies

honden foto van Gies

Een gelukkig Nieuwjaar voor iedereen en alle hondjes. XXX

 

Loes en Polly hebben rond vijf voor twaalf (ze kunnen hier nooit wachten tot middernacht) heel even geblaft op het vuurwerk. We hebben ze toen gekalmeerd en vastgehouden tot al het geknal voorbij was. Dat werkte prima! Ze hebben beide rustig op de arm naar het vuurwerk gekeken. Als beloning: een stukje salami. Ook voor hen was het een beetje feest.

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Hier was het eigenlijk heel rustig na 02.00h..... Totdat een snot aap het 'geweldige' idee kreeg om even om 06.00h zijn carbidknallen nog te lossen..... Heeft wel 5 minuten geduurd voor hij weer klaar was..... 

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Woow Cindy, Mellow heeft het echt top gedaan als ik dat zo lees! Goed zeg!

Hier ook helemaal tevreden over Chica. Die is gewoon lekker gaan kluiven en heeft verder 0 aandacht besteed aan het vuurwerk buiten.

Wij zijn tegen 2e gaan slapen. Vanochten dom half 10 was ik buiten met Chica, en jeetje wat een rust. Ik heb 4 auto's gezien en 1 stel en 1 vrouwke met hond... verder niemand!

3 kwartier gewandeld en zo meteen trekken we er ook nog even op uit.

Vanavond heb ik weer een avond dienst tot 11 en morgen een dagje vrij.

Morgen met Chica en vriend naar de dierentuin, even lekker weg!

Fijne dag allemaal!

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter 3 doggies

Ginny moet nog even bekomen val dat vuurwerk merk ik, en vooral heel veel slaap inhalen. Inmiddels durft ze gelukkig wel weer lekker op bed te liggen (mijn bed staat recht naast het raam, en 'het raam' is in mijn kamer een gehele glaswand ).

 

Vanochtend vroeg werd de nood hoog, maar ze durfde eigenlijk nog niet zo goed naar buiten. Hoewel ik de honden vanwege Winter's uitvalgedrag nooit meer samen uitlaat maar apart, dacht ik 'kom, we grijpen Winter ook mee'. Dat deed haar echt goed, staartje ging zowaar omhoog en we hebben met zijn drietjes heerlijk een rondje gelopen.

 

Het is hier wel vies koud vandaag, zo'n snijdende wind in je smoel - nee, daar word ik niet blij van. Ik voel dan echt alle botten in mijn gezicht, ondanks muts, sjaal, etc. Met tranende ogen door de weilanden slenteren zal nooit tot mijn favoriete wintermomenten gaan behoren

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

klopt. het valt vies tegen, vanochtend een mooie zonsopgang, maar nu is het behoorlijk koud... ook hier net even auto schoon gemaakt van binnen, en mijn handen waren bevroren.... een Bamse die voor het raam stond te kijken van... wanneer gaan we weer ?

 

 

honden page profiel NymeriaNymeria 3 doggies

honden foto van Nymeria

" Ginny moet nog even bekomen val dat vuurwerk merk ik, en vooral heel veel slaap inhalen. Inmiddels durft ze gelukkig wel weer lekker op bed te liggen (mijn bed staat recht naast het raam, en 'het raam' is in mijn kamer een gehele glaswand ).
 
Vanochtend vroeg werd de nood hoog, maar ze durfde eigenlijk nog niet zo goed naar buiten. Hoewel ik de honden vanwege Winter's uitvalgedrag nooit meer samen uitlaat maar apart, dacht ik 'kom, we grijpen Winter ook mee'. Dat deed haar echt goed, staartje ging zowaar omhoog en we hebben met zijn drietjes heerlijk een rondje gelopen.
 
Het is hier wel vies koud vandaag, zo'n snijdende wind in je smoel - nee, daar word ik niet blij van. Ik voel dan echt alle botten in mijn gezicht, ondanks muts, sjaal, etc. Met tranende ogen door de weilanden slenteren zal nooit tot mijn favoriete wintermomenten gaan behoren "

 

Hier ligt Didi ook opgekrult. Door alle drukte is hij toch wel heel moe. 

Ik ben ook heel blij met de stilte.Ik las ergens ( misschien was dat ook hier op hp) Het mooiste van vuurwerk vind ik de stilte na de knal.

honden page profiel SanneSanne 3 doggies

honden foto van Sanne

Brr koud is het wel ja. Net lekker een eind met de honden gelopen, was wel druk met wandelaars nu. 

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

Vannacht on 2 uur naar bed gegaan, voor de zekerheid de radio aan laten staan. Wel harder dan normaal want her en der toch nog rotjes. Liz lag nog steeds heel ver weg in een hoekje en haar welterusten gewenst.

 

Lig ik net in bed, begint het weer! Gelukkig maar kort. Vanmorgen toen ik opstond en de kamer binnen kwam zei ik hallo tegen haar en even later was ze er weer! Even geknuffeld en een paar kauwkluifjes en ze ging weer relaxed op de bank liggen!

 

Buiten nog steeds af en toe een knal maar daar is binnen wel mee te leven. Al ligt ze inmiddels wel weer op haar veilige plekje. Eens kijken hoe het de rest van de dag gaat.

 

Vorig jaar had ze er duidelijk minder last van.

honden page profiel NymeriaNymeria 3 doggies

honden foto van Nymeria

Koud maar wel mooi wandel weer, vind ik.

honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus 3 doggies

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

ik wil iedereen bij deze nog een super 2015 toe wensen :-D

Harley D. heeft vanmorgen weer zins twee dagen heerlijk zijn pootjes kunnen strekken zonder lastig gevallen te worden door knallen.
en o wat heeft hij er van genoten, super gek rond rennen en heerlijk snuffelen.

het is hier fris, met een snijdende wind maar mits goed aangekleed erg goed te doen ;-)

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Mellow heeft zich vannacht niet gemeld omdat ze moest plassen of poepen. Werd om half zes wakker, vroeg me af of ze niet heel nodig zou moeten en ben weer in slaap gevallen.

Mijn vriend is rond half tien uit bed gegaan, ze hebben een uur gelopen. En dan zou je denken dat de nood heel hoog is, maar nee hoor, ze wilde weer niet. Hij heeft haar echt even mee moeten slepen. Vervolgens liep ze best goed mee, wel wat onzeker, maar niet continu terug willen (gisterochtend was ze écht héél bang).

En ja, toen bleek dat ze toch wel heel nodig moest...

 

Toen ik wakker werd (laat...) zag ik al wel dat het koud was. Raam open en brrrrr. Het is grijs, ik hoorde net (terwijl ik dit typte) nog wat knallen, maar verder is het ontzettend rustig. Echt een verademing vergeleken met vorig jaar (vér van tevoren al veel vuurwerk, hele nacht praktisch en op Nieuwjaarsdag ook nog veel).

Dus de hoeveelheid vuurwerk, in combinatie met hoe Mellow zich in huis gedroeg is me 200% meegevallen.

 

Straks nog even met haar lopen, voorlopig ligt ze nog met haar pootjes in de knoop op de bank. Waar ik net wel werd getrakteerd op een hele fijne nieuwjaarswind... 

honden page profiel NymeriaNymeria 3 doggies

honden foto van Nymeria

We hebben hier zoveel eten over, de koelkat is overvol...

Dus als er iemand honger heeft komt maar langs haha en vergeet de honden niet...

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Dit jaar gewoon gedaan met oudjaar.

 

Geen vuurwerk of wat dan ook. Waren altijd de enige zo anders als in Nederland wat voor de honden dan wel weer een voordeel is. 

 

Geen stress of wat dan ook en vandaag weer een heerlijke wandeling gehad. Zonnetje, bijna geen wind, ik had het gewoon warm. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Cindy, raam vergeten ? :-D :-D frisse nieuwjaarswind ? :-D

Nina, over ? waar woon je ? hihi. O-)

Its...... het is hier koud en winderig, nee geen lekker zonnetje . jullie boffen daar.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Martin, het gaat maar door daar, gisterenavond 1 uur was het hier muisstil, en nee ik heb niets meer gehoord hier.

wel hoorde ik van Rebecca dat er nog een flinke bom gevallen is, niets gehoord, gelukkig.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ze weten het niet meer, eerst er komt geen winter aan voorlopig en wat lees ik nu ????



do 01 jan 2015, 12:57 | 46 reacties


Zaterdag kans op sneeuw




SOEST -
Opnieuw komt kouder weer onze kant op met stijgende kans op winterse neerslag! Zaterdag trekt een storing over België. In het noorden van het land gaat het regenen, maar in het midden en zuiden is er kans op sneeuw of natte sneeuw bij dalende temperaturen.

Het is vanaf zaterdag enige dagen 3-5 graden met in de nachten kans op een paar graadjes vorst. Donderdag droog, soms wat zon en wolken en waterkoud door de wind. Het is een graad of 5. Het water tijdens de Nieuwjaarsduiken is zelfs warmer dan de buitentemperatuur.

Donderdagnacht en vrijdag regen en een fel aantrekkende wind. Mogelijk zelfs in het noorden windstoten. De regen trekt dan naar het zuidoosten weg. Het is vrijdag tijdelijk 5-9 graden maar vanaf zaterdag dus kouder!

pagina 51 van 59 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 5152 53 54 55 56 57 58 59
Volgende forumvraag: Dierenarts
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^