Seizoenentopic, de winter met onze honden .

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

he wat naar Cindy.... plassen in de ochtend is toch nodig, wat je ook kan doen is toch misschien een plasplekje in de tuin maken ? de eerste plas daar laten doen ? wat heeft het voor zin als ze tijdens naar het veld te gaan  niet plast ?

 

misschien vind ze het eng in het donker ? eerste plasje op haar eigen w.ctje ? als je dat wint hoef je je ook niet te ergeren, kan me voorstellen dat je er op uit gaat en ze wil niet plassen dat je geirriteerd raakt....

 

hier als eerste plassen op haar eigen w.c. en dan kan ik rustig even koffie drinken en er dan op uit trekken, maar voor jouw Mellow toch een plekje inrichten ? als je dat haar aanleert, binnen een week weet Mellow dat tie daar  mag... misschien geen stres meer voor jou dan ? ik zelf vind het ideaal, heb ik als pup al aangeleerd.

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

Brrr ik vond het fris vanmorgen tijdens klein rondje in de wijk. Begin van de middag richting bos of dijk, ligt er beetje aan waar ik zin in heb. Hondjes vermaken zich bij beide.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Is ook het plan Willemijn. Maar dan moet ik eerst een rolletje gras kopen om in een van de borders te leggen. En aangezien ik niet zo vlug ben...

Misschien vanmiddag maar even kijken waar ik dat überhaupt kan halen.

 

Maar hoe ga ik haar dan aanleren dat ze op dat stukje gras mag plassen? Moet ik een plasje opvangen en dat op het stukje gras gooien? Moet ik een drol oprapen en op het stukje gras leggen? Dan zou het een 'vreemde' drol moeten zijn, daar plast ze vaak overheen namelijk.

Zal ik een oproepje plaatsen "gezocht, 1 vreemde hondendrol" 

 

Het is hier nu best blauw en zonnig. Volgens mij is het buiten warmer dan binnen (ik heb het vermoeden dat de temperatuur net 15 graden is, het is écht heel koud in mijn kantoor).

Als ik uit mijn werk kom ga ik maar gelijk even met haar lopen.

Dan wordt het wel een korte wandeling (korte wandeling begin middag en korte wandeling eind middag), moet ik wel weer 2 keer met de auto weg voor haar. Gelukkig is de benzine tegenwoordig nog 'maar' €1,45...

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Nou het werkweekend zit er weer op, door met 2 dagen school!

Vandaag wel pas lekker om 13.00 beginnen dus vanochtend om 8.15 er 3 kwartier op uit geweest met Chica. Verder de kerstspullen weer opgeborgen en wat huishouden gedaan want dat was echt nodig!

Het zonnetje schijnt hier ook lekker dus zo meteen voor ik ga nog even een ronde met Chica.

Voor nu nog even een kopje thee drinkenmet Chica naast me op de bank

 

Cindy, misschien moet Mellow ook weer even wennen aan dat jullie dagelijkse leven weer is begonnen? In ieder geval kan ik me de frustratie wel een beetje voorstellen. Chica poept altijd s' ochtends maar een tijd geleden bleef ze een aantal keren met uitgaan maar treuzelen en snuffelen zonder iets te doen. En ik moet dan ook gaan werken dus je denkt hop toe nou.

De tip van Willemijn is nog niet zo gek, dan is ze in dr vertrouwde omgeving en doet ze s'ochtends misschien wel wat?


Fijne dag allemaal!

honden page profiel -- 3 doggies

Wat een super mooie foto's S@nta!

 

@joyce fijne schooldag!

 

Ehh. Ik ga niet helemaal op goeie bijlees volgorde haha.

 

Mellow, vervelend zeg. Dat ze niet wilde plassen. Eerste hier als ze een grasspriet ruiken is een hele grote plas. Inderdaad een idee om haar iets in de tuin of balkon oid te geven.

 

En je maakt er een grapje over maar misschien is het idd geen slecht idee om er een geurtje aan te verbinden!! Mijn spanjaard heeft ook geleerd buiten te plassen door alle geurtjes van de andere honden. Dus ja hoe doe je dat.. Ehmm, een drol kan je met een zakje oppakken. Plas opvangen is misschien wat lastiger. Zie het zo accuut voor me dat je er een bakje onder hangt en ze hem spontaan dicht knijpt hahaha. Maar misschien kan je zorgen dat ze over een tak heen plast, tak meenemen en neerleggen?

 

Hier is het grauw en grijs. Zometeen nog een keer een snelle plas doen, ik moet weg even, en wil graag geen plas tegen mn tafelpoot aan vandaag. We zijn om 5 uur vanmorgen al buiten geweest. En vanmiddag maar weer een grote wandeling proberen!

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Nog niet buiten geweest.... Kon me er écht niet toe zetten om uit bed te komen zo vroeg.... Hoef pas om 13.30h te beginnen op school....

 

Mijn vader heeft Max uitgelaten, ik doe hem straks nog eventjes achter het huis voor een plasje... Vanavond doen we wel een grote ronde! :-)

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

haha hier ook al zo een verschrikkelijke luiwammes, toch ga ik straks mijn rondje doen, ik ga langs de rivier wandelen, en dan nog een beetje benedendijks, ongeveer anderhalf uur lopen, tenzij ik iemand tegenkom, dan is het 2 uur.
Dus ik moet in actie gaan komen..zucht..als ik eenmaal buiten ben dan heb ik het prima naar mijn zin hoor, ik loop graag met Faro, het weer maakt me eigenlijk niet zoveel uit, alleen regen en harde wind tegelijk, dat vind ik echt brrr
Faro krijgt in ieder geval zijn jas aan, anders zijn we zo weer thuis.

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

oh ja, mijn man doet altijd het ochtend rondje, faro is al buiten geweest hoor, niet bezorgt worden :-))

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Cindy..... advies voor een plasbak ?

 

ongeveer 2 meter breed en 3 meter lang, uitgraven, ongeveer 20 cm. daarin worteldoek dan zand en dan fijn grind. afzetten de bak zodat het echt alleen daar mag, bijvoorbeeld met planten of een plantenbak of kleine schutting, hoef echt niet hoog te zijn. maar dat het wel een afscheiding is.

 

aanleren, hou Mellow voorlopig in huis,niet in de tuin laten, haar eerste ochtendplas neem je Mellow mee naar de uitlaatplek, laat haar met de riem om daarin en geef het commando plassen, zal even onwennig zijn, maar niet opgeven, wil die niet ? dan gewoon rustig weer aangelijnd naar binnen nemen, wel alert nu blijven , geef Mellow eten en drinken, en lijn weer aan en ga weer naar de uitlaatplek, dit doe je net zolang dat de eerste plas gedaan is op die manier, even niet uitlaten..

 

de middag door kan je gerust gaan wandelen, maak er een wandeling van meer niet.... doe de rest aan de lijn daar dat je denkt hij moet. savonds ook weer, en voor het naar bed gaan. beloon niet met voer maar met je stem, als die daar wat doet, maak er een rondedansje van... en beloon met je stem en niet met voer.

 

doe dat een week, en echt als je conseqwent bent dan weet Mellow het binnen een week, ik heb een hond gehad die was 12 jaar, nimmer wat in de tuin gedaan, en binnen een week, super.

 

wanneer je merkt dat het goed gaat, dan loop je wel iedere keer nog mee maar dan los zonder lijn, gaat dat ook goed dat je hond het weet , dan kan je smorgens de hond sturen er naar toe door de deur open te doen en zeggen, ga maar plassen, kijk wel dat tie goed de plek gebruikt, en dan heb je er geen omkijken er meer naar, en ben jij zonder stres.

 

en voor anderen wat er van zeggen, het is niet inplaats van wandelen, integendeel. maar dat weten we hier wel denk ik.

 

waarom geen grasstroken ? hoe maak je dat schoon dan ? zand grind daar zakt plas doorheen, ook door het worteldoek, je ruikt niets, en een drol , pak je zo op en gooi je in de w.c. maar een drol hoef natuurlijk niet dat is tijdens het uitlaten.

 

en het is ook super voor operatie van je hond, of ziek zijn van je hond.

 

schoonmaken, neem een emmer water en vul die een beetje met chloor en verder water, kan geen kwaad, en zolang het niet warm is is dat eigenlijk niet nodig. heus zelfs met een hittegolf ruik je het niet, integendeel van gras, niet schoon te maken en gaat echt ruiken.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

 

Rechts van de foto achteraan, de boompjes als afscheiding, Bams haar plasplekje.

 

ze zal nimmer ergens anders in de tuin plassen, nimmer, als je echt conseqwent bent in het begin dan leert je hond het binnen een week.

 

en de afscheiding kan je zelf maken hoe je wilt, er zijn er hier op het forum die hebben er ook een gemaakt, met kleine schuttingkjes rondom.... en een inloop , zodat de hond daar plast . geen stres meer, voor smorgens vroeg en savonds laat en bij ziek zijn, of als je zelf eens ziek bent.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

waarom het opeens zo zwart gedrukt staat ? geen idee hier boven. !!

 

 

en wat een lekkere uitslapers lees ik, ik heb er al bijna een hele dag opzitten.

 

toch wel lekker als er een ander even de taken overneemt. enne Rebecca heerlijk, en wat moet je laat naar school, ook wel eens fijn. of werk je al ?

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Wat een goed idee zo'n plasbak, met het vuurwerk wilde faro niet naar buiten, en in de tuin plast hij echt niet, misschien moet ik daar maar eens aan gaan denken.

Eigenlijk wilde ik aan alle hondenbaasjes in de buurt vragen of ze plas wilde opvangen, dan kon ik het in de tuin gooien, maar ze keken me aan of ik knettergek was, dus tja hahaha

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Wat een goed idee zo'n plasbak, met het vuurwerk wilde faro niet naar buiten, en in de tuin plast hij echt niet, misschien moet ik daar maar eens aan gaan denken.


Eigenlijk wilde ik aan alle hondenbaasjes in de buurt vragen of ze plas wilde opvangen, dan kon ik het in de tuin gooien, maar ze keken me aan of ik knettergek was, dus tja hahaha "

 



had ik wel gedaan voor je hoor, hahaha
maar ga er van uit dat het je een week kost, en als je conseqwent bent en blijft , dan beschouwd de hond het als zijn/haar w.c. en blijft de verdere tuin ook schoon, ligt de hond eens in de tuin en moet dan zoekt tie zelf de w.c. op. mits jij maar in het begin alert en conseqwent bent, en een goede plasbak maakt, een bak die niet goed is aangelegd gaat stinken en dan gaat een hond er echt niet op hoor. zorg voor goede worteldoek zand en grind, ;-)

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Ik heb maar een klein tuintje, maar wie weet, ik wil alle planten er uit gaan gooien dit jaar, alles bestraten , en dan zou het meteen kunnen, maar daar moet manlief het ook mee eens zijn, en vind het vast gek, ik ken hem een beetje hihihi

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

 

ik was dolblij met mijn plasplek in de tuin, Bams is geopereerd, en ik ben de volgende dag gelijk gaan revalideren, maar dat is tien minuten lopen per keer, waarbij niet geplast of gepoept werd, wat moet je dan ? juist, een plasplek waar de hond vertrouwd naar toe kan gaan als er hoge nood is... als je een heel eind moet lopen met een hond die net uit de narcose is of gewoon niet kan lopen, dan heb je veel stres wat ook weer op je hond slaat, en nu ? nimmer stres Bams weet de weg, en daar is een plasplek voor, voor calimiteiten en zoals ik van Mellow lees, smorgens niet willen plassen van huis af, dan lekker op eigen plek. voor niemand stres.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ik heb maar een klein tuintje, maar wie weet, ik wil alle planten er uit gaan gooien dit jaar, alles bestraten , en dan zou het meteen kunnen, maar daar moet manlief het ook mee eens zijn, en vind het vast gek, ik ken hem een beetje hihihi "

 

 

hier vond mijn man het ook raar, wie doet dat nou ? tot ik een hond van 12 jaar had, incontinent werd, ook een newfoundlander, en midden in de nacht een eind moest lopen voor even een plas te doen... veel stres was dat.

 

tot ik dacht, het gebeurt klaar, en hij heeft geholpen, en al vond tie het idioot , nadat het klaar was en binnen een week de hond daar plaste in de nacht en daarna late avond , vroege ochtend, was hij het met me eens, geen stres meer, de hond ook niet, en nogmaals het is geen plek voor het uitlaten, dat gaat gewoon op de dag gebeuren, maar mooi voor calimiteiten, zoals smorgens vroeg, snachts eventueel of bij ziek zijn, en als je alleen bent zoals ik nu..... heb eens spit gehad , kon echt niet lopen, en wat dan ? juist de hond mooi op eigen plekje even laten plassen, en daar gaat het om, en als je het goed aanpakt, heeft niemand er last van, desnoods mag je hier eens komen kijken hoe dat in zijn werk gaat. en hoe het er uit ziet.

honden page profiel PPPP 3 doggies

honden foto van PP

honden page profiel GiesGies 3 doggies

honden foto van Gies

"  
 
hier vond mijn man het ook raar, wie doet dat nou ? tot ik een hond van 12 jaar had, incontinent werd, ook een newfoundlander, en midden in de nacht een eind moest lopen voor even een plas te doen... veel stres was dat.
 
tot ik dacht, het gebeurt klaar, en hij heeft geholpen, en al vond tie het idioot , nadat het klaar was en binnen een week de hond daar plaste in de nacht en daarna late avond , vroege ochtend, was hij het met me eens, geen stres meer, de hond ook niet, en nogmaals het is geen plek voor het uitlaten, dat gaat gewoon op de dag gebeuren, maar mooi voor calimiteiten, zoals smorgens vroeg, snachts eventueel of bij ziek zijn, en als je alleen bent zoals ik nu..... heb eens spit gehad , kon echt niet lopen, en wat dan ? juist de hond mooi op eigen plekje even laten plassen, en daar gaat het om, en als je het goed aanpakt, heeft niemand er last van, desnoods mag je hier eens komen kijken hoe dat in zijn werk gaat. en hoe het er uit ziet. "

 

Echt wel een goed idee.

Bij ons zie je eigenlijk maar weinig mensen die gaan wandelen om de hond een plas te laten doen. Ook voor mij is dat zo.

Ik ga wandelen voor de fun en voor de beweging, maar de plasjes en drollen belanden gewoon in de tuin. Die is volledig verhard. We hebben nooit last van geurtjes, zelfs niet in de zomer. Natuurlijk zijn de plasjes van Loes en Polly wel wat kleiner als die van Bamse 

 

Toen ik hier pas op dit forum was stond ik echt verbaasd over dat wandelgedrag! Zoiets zie je in België alleen in de stad denk ik.

Hier is het hoe dan ook anders. Een hondentoilet hebben we bij ons in Beringen niet (hoewel ik daar ooit wel naar gevraagd heb) en losloopgebieden zijn er al helemaal niet. Misschien hier en daar in een natuurgebied, als uitzondering.

Nederland lijkt me daar heerlijk in!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

op een balkon is er ook een goede oplossing hoor, een deken bak bij Ikea 120 x 120, geschikt voor de wat kleinere hond , in principe het zelfde als de tuin, voor calimiteiten, plasje smorgens vroeg en savonds voor het slapen gaan en bij ziek zijn. en dan kattengrit erin... wat je kan verschonen zoals een kattenbak.

 

Ikea hebben bakken met deksel, 120x 120 , en van kunsstof dus goed schoon te maken, en nee niet voor het uitlaten te behoeden, maar dat weet ondertussen iedereen wel.

 

en ook om het zinderlijk te  maken als men boven woont, je moet met een pup wel 20 x naar buiten, en dan kan men dan even de bak gebruiken tussen door...... hygienisch ? ja , dat ligt aan jezelf natuurlijk. gebruik geen gras ervoor, dat kan je niet schoon maken. desnoods kan je grastapijt erin doen, in grote repen wat je in de douce schoon kan spoelen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

wanneer men een apart gedeelte klaar maakt voor de hond en dat goed begeleid blijf je tuin zuiver van plas en poep.... als ik eens te lang weg ben, gebeurt zelden, maar dan kan ze daar plassen of wat anders doen..... het gaat mij om de stres, zeker als je alleen bent en er is niemand die het van je over kan nemen, niemand staat om zes uur voor je deur om de hond uit te laten... dan is de ergste nood eraf.

 

ook de sirvice dienst niet, die komen toch meestal tussen 9 en 10, en dan is de hoogste nood eraf bij de hond.

 

ik heb het ook meegemaakt dat er ijzel was, hoe kan je een hond van 75 kilo buiten de tuin uitlaten als het ijzelt ? spekglad ? het paadje naar de uitlaatplek is zo ijsvrij te maken, geen enkel probleem om dan even je hond daar te laten plassen. eer er gestrooid wordt en het ontdooid is ben je uren verder, en uitglijden van je hond daar zit niemand op te wachten, voor alle omstandigheden is het ideaal.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  
Echt wel een goed idee.
Bij ons zie je eigenlijk maar weinig mensen die gaan wandelen om de hond een plas te laten doen. Ook voor mij is dat zo.
Ik ga wandelen voor de fun en voor de beweging, maar de plasjes en drollen belanden gewoon in de tuin. Die is volledig verhard. We hebben nooit last van geurtjes, zelfs niet in de zomer. Natuurlijk zijn de plasjes van Loes en Polly wel wat kleiner als die van Bamse 
 
Toen ik hier pas op dit forum was stond ik echt verbaasd over dat wandelgedrag! Zoiets zie je in België alleen in de stad denk ik.
Hier is het hoe dan ook anders. Een hondentoilet hebben we bij ons in Beringen niet (hoewel ik daar ooit wel naar gevraagd heb) en losloopgebieden zijn er al helemaal niet. Misschien hier en daar in een natuurgebied, als uitzondering.
Nederland lijkt me daar heerlijk in! "

 

 

hier is ook geen hondentoilet buiten de tuin, misschien in de grote steden maar niet hier in het noorden, alles weids hier, en je kan hier goed wandelen.... losloopgebieden staan hier niet aangegeven, aanlijn gebieden ook niet, respect voor de medehond die er aankomt, zo hoort het.

 

en opruimplicht is hier ook niet, maar ik ga er van uit dat alles waar het niet mag je de ontlasting van de hond opruimt, wel zo netjes.

 

ik heb het een keer meegemaakt van Bamse, een blaasontsteking, om de tien minuten plassen, was best zielig, toch wilde ik dat niet in de tuin hebben, geen gewoonte dacht ik, maar ze haalde de berm niet eens, een spoor van plas van mijn huis tot de berm , en dat is ongeveer een kleine 100 meter, dus mooi de tuin in, deur open laten zelfs snachts, een blaasonsteking daar kan je niets mee beginnen.... niets in huis gedaan, kraakzinderlijk in de tuin, en hoppa naar haar eigen w.c. en dan hoorde ik haar toch diep zuchten. hahahahaha

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

maar ik heb ook een ondeugende bengel hoor, eens...... heel laat en op het punt om naar bed te gaan, Bamse snel even plassen dan gaan we naar bed......

 

ze ging en ik gluurde of ze naar haar plekje ging en..... ze stond daar en ik hoorde ze tot 10 tellen, een twee drie tot tien, en ze kwam terug....

 

en ik...... nee eerst plassen voor je binnen mag, hahahaha, ze draaide zich om en ging direkt plassen, ondeugend .

 

hier wordt savonds laat niet meer op straat gelopen, bang ? met zo,n hond ? nee dat niet, maar neem geen risico, ik ben alleen en dan eigen w.c. is er niet voor niets.

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

offtopic wel, maar dat is Cindy,s schuld. hahahaha

 

wat het weer betreft, we gaan er op uit voor de laatste lange ronde. dan nog een keer om half zes en dan niet meer, savonds voor het naar bed gaan nog even op haar eigen....

 

 

het is droog , kil en grauw, jammer, ik had zo graag een winters zonnetje gehad.

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

pff ben net terug, en na 2 weken vakantie van mijn man, merk ik dat ik nu al conditie minder heb, ik loop alleen vaak flink door naar de plek waar faro los kan, en dan houd hij er ook nog eens de vaart in.
Al die boswandelingen met mijn man , dan gingen we niet zo hard, wel lang maar niet snel.

Ik heb mijn lange rondje niet eens afgemaakt, gewoon buiten adem haha.
jaja ik moet ook stoppen met roken.

Faro had wel raar gedrag vandaag, het begon met ruiken en klappertanden, ik denk dan dat hij een loopse teef ruikt, geen idee.
Helaas zat hij verstopt dus dat is ook niet fijn, maar ik was bewapend met een klysma op zak, pfff gelukkig het is er uit.

toch deed hij allemaal gekke dingen, ineens hard rennen, doet hij bijna nooit, ik zou zeggen ontdeugend rennen, graven..ook iets wat hij bijna nooit doet.
Misschien was hij wel blij dat hij zijn ontlasting kwijt was, maar ja,hij bleef wel een beeje piepen, toch een loopse teef?
Geen idee, ik ben moe in ieder geval, morgen spierpijn haha

honden page profiel Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë 3 doggies

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" pff ben net terug, en na 2 weken vakantie van mijn man, merk ik dat ik nu al conditie minder heb, ik loop alleen vaak flink door naar de plek waar faro los kan, en dan houd hij er ook nog eens de vaart in.
Al die boswandelingen met mijn man , dan gingen we niet zo hard, wel lang maar niet snel.

Ik heb mijn lange rondje niet eens afgemaakt, gewoon buiten adem haha.
jaja ik moet ook stoppen met roken.

Faro had wel raar gedrag vandaag, het begon met ruiken en klappertanden, ik denk dan dat hij een loopse teef ruikt, geen idee.
Helaas zat hij verstopt dus dat is ook niet fijn, maar ik was bewapend met een klysma op zak, pfff gelukkig het is er uit.

toch deed hij allemaal gekke dingen, ineens hard rennen, doet hij bijna nooit, ik zou zeggen ontdeugend rennen, graven..ook iets wat hij bijna nooit doet.
Misschien was hij wel blij dat hij zijn ontlasting kwijt was, maar ja,hij bleef wel een beeje piepen, toch een loopse teef?
Geen idee, ik ben moe in ieder geval, morgen spierpijn haha "

 De natuur lijkt wel wat in de war...Nu al knoppen in de bomen...lijkt ook wel voorjaar...Jouw hond heeft misschien gewoon een voorjaarsgevoel:-)

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Wie weet, en ja, ik dacht..staan er nu al knoppen in die boom?? en dacht neee dat kan toch niet hihi, wel dus!?

honden page profiel Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë 3 doggies

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" Wie weet, en ja, ik dacht..staan er nu al knoppen in die boom?? en dacht neee dat kan toch niet hihi, wel dus!? "

Ja vroeg dit jaar.nMet al die knoppen hoop ik niet dat het gaat vriezen....De blaadjes komen haast al uit mijn seringenboom. Ook keek ik dit weekend in de lucht en zag ik vogels terugkomen van hun vogeltrek, Bizar vroeg.

honden page profiel Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë 3 doggies

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" Ja vroeg dit jaar.nMet al die knoppen hoop ik niet dat het gaat vriezen....De blaadjes komen haast al uit mijn seringenboom. Ook keek ik dit weekend in de lucht en zag ik vogels terugkomen van hun vogeltrek, Bizar vroeg. "

 O zie nu ook al blaadjes aan de Hortensia..

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

T moet nog even hard vriezen hoor, tegen het ongedierte, nu kunnen de bomen het nog wel hebben, en je weet, natsproeien dat doen de boeren ook bij te vroege vorst.

honden page profiel petra en jackpetra en jack 3 doggies

honden foto van petra en jack

De dag begon zonnig maar tegen 13.00 uur verdween de zon en kwam er een grijzige lucht.

Ik was nog wel een beetje stijf vandaag (na de val op mijn knieën) maar heb vanmiddag samen met Jack, en een vriendin, al pratend toch een uurtje gelopen.

 

 

pagina 57 van 59 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 5758 59
Volgende forumvraag: Dierenarts
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^