De doodles. Gesloten.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel monicamonica

honden foto van monica

Dat zijn weer een hoop verhalen die in de wereld zij geholpen , ja er zijn Labradoodles die een ziekte hebben en dat kan Addison zijn maar er zijn nog zat andere ziektes die het kunnen wezen , alle dingen waar testen voor zijn wordt de Australian Labradoodle op getest voor dat deze mag worden ingezet in de fok, om een test te kunnen ontwikkelen is een onderzoek nodig en heb je 50 honden nodig die de ziekte ( in dit geval praat je over Addison) hebben , helaas ( of juist goed) hebben we die niet in Nederland en kan de test dus niet ontwikkeld worden . Dus het verhaal dat er zoveel Labradoodles addison hebben is een sprookje en ach het is dan net of je sinterklaas geloofwaardig vind.
Bind je niet vast aan 1 verhaal wat dan meestal ook nog via horen zeggen bij je binnenkomt.

honden page profiel Suzanne & SennaSuzanne & Senna

honden foto van Suzanne & Senna

@ Angel, Google & Gadget: Ook hier merk ik veel verschillen van mening over de Labradoodle. Ik ga je een pbtje sturen, omdat ik nog steeds nieuwsgierig ben naar dit ras. En wat jou verhaal is!

@Monica: Bedankt voor je reactie. Bind me zeker niet vast aan 1 verhaal! Zo veel verschillende reacties dat je hoort over de Doodles. Waar heb jij je schatjes vandaan? Als er een Doodle komt, wil ik wel graag van een fokker die niet de pup geholpen levert zegmaar..

honden page profiel monicamonica

honden foto van monica

Mijn lieverds komen uit diverse streken en landen , ik heb je een PB gestuurd

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: joehoe, Ziggy is drachtig!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^