Whippet puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Whippet Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Whippet puppy's

Momenteel worden er geen Whippet puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Wij zoeken een liefdevol tehuis voor deze knappe jongen, die op 4 november geboren is. Ouders zijn getest op erfelijke oogafwijkingen. Moeder : Strippoker`s Poëtic Justice Vader : JW, WW Fantastic Fabius of Gentle Mind Website : http://chesswynkennels.wixsite.com/hobbykennel

27 januari 2011 zijn 5 reutjes en 2 teefjes geboren. Beide ouders hebben hun sporen verdient bij show, ren en coursing . Thuis zijn het geweldige, sociale honden. Hierop zijn ze geselecteerd. De pups groeien in huislijke kring op. Whippets zijn fijne huisgenoten maar zijn sportieve honden waar zeker ook aan allerlei actieveiten is deel te nemen.

Op 25 november 2017 zijn er bij ons, Fu Ja Shen Whippets, 10 pups geboren uit de combinatie Boxing Helena's Orange By Boss (Sangha) en Shiny Sensation's Beautifull Day (Zoë). Het zijn 3 reutjes en 7 teefjes. Er zijn nog pups beschikbaar. Heeft u interesse in een pup neem dan gerust contact met ons op via email: [email protected] of via ons contactformulier op onze website.

Beste allemaal, Wij zijn een kleinschalige fokker van de Silken Windsprite, een ras wat in Nederland nog weinig bekendheid heeft en ook nog niet erkend is door de Raad Van Beheer. 24 maart is ons eerste nestje geboren, waarvan, door onverwachte omstandigheden, nog 1 reutje een baasje zoekt. Als hij naar zijn nieuwe baasje gaat, heeft hij een stamboom, paspoort en DNA-profiel en is hij gezond verklaard door de dierenarts, ontwormd (iedere 2 weken), ingeënt en gechipt. De Silken Windsprite is een middelgroot ras, met een ontzettend lief en zacht karakter. Het zijn ideale gezinshonden en kunnen het erg goed met kinderen vinden. Buitenshuis is de Silken erg actief en doet niets liever dan rennen en spelen. Binnenshuis zijn ze heerlijk rustig en liggen ze het liefst tegen je aan om een dutje te doen. Heeft u intresse of wilt u meer weten over de Silken Windsprite? Neem dan contact op.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Whippet puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Whippet ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Whippet? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Whippet? Kijk dan bij de Whippet rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Whippet Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Whippet puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^