Fokker vermelding van DELIRIOUS

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: DELIRIOUS
Beschrijving: Hier bij Delirious nemen wij fokken erg serieus. Onze honden zijn in eerste instantie geliefde huishonden die met ons samenleven en de hele dag om ons heen zijn. Onze honden leven gewoon bij ons in huis en niet in kennels. Zij kunnen gaan en staan waar zij willen. Ook genieten zij zoveel mogelijk van hun vrijheid, dagelijks gaan we naar het bos waar ze naar hartenlust kunnen rennen, spelen of gewoon genieten van de geuren. Wij proberen ook een bepaalt type whippet te fokken die gezond en intelligent is, kan coursen en aangenaam is om naar te kijken. De meeste van onze honden hebben dan ook kampioenschappen behaald in binnen en buitenland. Ook karakter is voor ons heel belangrijk, want daar leef je mee. Shows en coursings maken maar een klein deel uit van het leven van een hond, het grootste gedeelte van hun leven zijn onze honden gewoon gezelschapsdieren. Juist dan komt het karakter naar voren als een van de belangrijkste eigenschappen van een hond. Wij houden van whippets die stabiel en intelligent zijn. Doordat wij ook nog coursen met onze whippets weten wij ook dat zij uit het juiste hout gesneden zijn voor het werk waar zij oorspronkelijk voor zijn gefokt, n.l. hazen en konijnen vangen. Wij fokken geen whippets voor geldelijk gewin. Voordat we een nest fokken hebben we lang nagedacht over de aanstaande ouders en het doel dat we ermee hopen te bereiken. Onze pups worden in huis grootgebracht onder de best mogelijke omstandigheden. Kwaliteit gaat boven kwantiteit vandaar dat wij slechts af en toe een nestje fokken enkel en alleen als wij zelf weer een jonge hond willen aanhouden om onze lijnen voort te zetten. Ook kost het veel tijd en energie om pups te socialiseren en voor te bereiden voor het leven bij hun nieuwe eigenaar. Wij fokken niet voor kampioenschappen die bij de naam van een hond kunnen worden gezet. Wij fokken ook niet voor de bekers, rozetten of ons eigen ego. Wij fokken om een (heel) klein steentje bij te kunnen dragen aan het behoud van ons mooie ras. We vinden het veel belangrijker om een gezonde whippet te fokken met een stabiel intelligent karakter geschikt als geliefde huishond. Een huishond waar je mee kan sporten, showen maar vooral van kan genieten.

Contact
Website: www.whippets.nl
Telefoon: 0315-329926

Adres
Woonplaats: Silvolde

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

DELIRIOUS is te vinden onder
- Whippet fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij hebben honden in de leeftijd van 1 tot 13 jaar, maar fokken enkel met teven tussen de 3 en 7 jaar.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouders zijn getest op erfelijke oogziektes en vrij bevonden. Daarnaast laten we een echo maken van het hart en fokken enkel met honden die goed bevonden zijn

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen alle pup entingen voor ze naar de nieuwe eigenaar gaan en worden door de dierenarts onderzocht op hun algemene gezondheid.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 of minder

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huis

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met DELIRIOUS
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

DELIRIOUSDELIRIOUSDELIRIOUSDELIRIOUSDELIRIOUSDELIRIOUSDELIRIOUS

Puppy advertenties van DELIRIOUS

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^