Fokker vermelding van Kedves Drágám

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Kedves Drágám
Beschrijving: Kedves Drágám korthaar vizslas Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen en/of onze website bezoeken. Pups verwacht zomer 2012. Serieus geïnteresseerden in een vizsla pup kunnen contact met ons opnemen. Wij zoeken eigenaren die zowel kwalitatieve als kwantitatieve tijd met hun vizsla willen en kunnen spenderen! Een hondenleven lang.

Contact
Website: http://www.kedvesdragam.com
Telefoon: 0614697450

Adres
Woonplaats: Mijdrecht

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Kedves Drágám is te vinden onder
- Vizsla (Hongaarse staande hond) fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze honden maken deel uit van ons gezin en zijn echte huishonden. We hebben de vizsla gekozen oa om zijn jachteigenschappen en vinden het dan ook erg leuk om actief hierin bezig te zijn met ze in de vorm van trainingen en wedstrijden. Onze honden zijn allen dan ook in het bezit van een werkkwalificatie. Bij dit werk is de bouw en gezondheid van groot belang, reden voor ons om ook af en toe een show te bezoeken met ze en ze hierop te laten keuren. Ze scoren hier uitmuntend op en hebben ook allen één of meerdere kampioenstitels in hun bezit.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Onze honden zijn getest op verschillende erfelijke afwijkingen/aandoeningen. Ze zijn allen vrij bevonden van HD (HDA), vrij van erfelijke oogziekten en ze zijn geen van allen drager van het langhaargen.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden gedurende hun verblijf bij ons verschillende keren door een dierenarts onderzocht op hun gezondheid en groei. Ze worden volgens de richtlijnen van de dierenarts ontwormd en gevaccineerd. Naast deze gezondheidsonderzoeken zullen we ons ook met het gedrag van de pups bezig houden. We streven er naar om doormiddel van de wensen van een eigenaar, in overleg, de beste pup-baas combinatie te zoeken.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups zullen nadat ze hun 2de vaccinatie gekregen hebben naar hun nieuwe huis mogen vertrekken. Tot die tijd zullen wij de zorg op ons nemen om de pups zo optimaal mogelijk te begeleiden in hun socialisatie en opvoeding.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Eén á twee nestjes worden er bij andere fokkers geboren waarbij onze reuen als vader gebruikt worden. We hebben zowel aanvragen voor dekkingen in Nederland alswel in het buitenland. Met ons teefje hopen we één nestje te fokken, met mogelijk nog een tweede indien alles goed verloopt en de pups naar onze wensen uitgroeien.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups worden in de huiskamer geboren en zullen hier ook gedurende hun tijd bij ons verblijven. De omgeving van de pups zal naarmate ze groeien 'groter' gemaakt worden waardoor ze ook meer in aanraking zullen komen met onze andere honden die ook in dezelfde ruimtes verblijven.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Kedves Drágám
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Jessie Claire van BrederodeJessie Claire van Brederode

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Kedves Drágám

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^