Engelse Pointer fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Engelse Pointer fokkers op de HondenPage.

/ / Leneke Geertzema /

Eléa de la Garenne d'Armagnac een zeldzaam mooie zwarte,heeft een hoogwaardige afstamming, geschikt voor de jacht, veldwedstrijden, tentoonstellingen etc. Surf naar: www.pointer-breeder.nl en www.youtube.com/watch?v=yc8z2Lr_W1k&feature=youtu.be voor meer info. Pointers zijn bijzonder lieve honden en erg lief met kinderen. Hebben veel beweging nodig. Eléa de la Garenne d'Armagnac heeft het onderzoek heupdysplasie ondergaan. Eindbeoordeling: HD-A. Eléa verwacht 07-04-2014 haar tweede nestje. Informatie:Leneke Geertzema tel. 06 33166881.

Marjolein Verharen Pointers Marjolein Verharen Pointers Marjolein Verharen Pointers Marjolein Verharen Pointers Marjolein Verharen Pointers

Wij gaan een nestje fokken met Freebreeze Little Voice (NJK, NJW, BJW) (Donna) en Chesterhope Watch My Step at Wilchrimane (Sh Ch) (Osca). Donna zal rond 1 februari 2013 worden gedekt en de pups zullen dan naar verwachting rond eerste week april worden geboren. Beide ouders hebben een super karakter, met veel jachtinstinct, zeer lief voor kinderen, zijn helemaal gezond en zijn beide uit de beste Engelse bloedlijnen. Dus strenge selectie op gezondheid, jachtpassie, zacht karakter, schoonheid.

REY ALEGRIA's REY ALEGRIA's REY ALEGRIA's REY ALEGRIA's

REY AEGRIA's pointers. Wij fokken op schoonheid, karakter en kindvriendelijkheid. We kiezen resoluut voor de beste bloedlijnen over de hele wereld. U kunt met al onze pointers perfecte werkproeven en jachtwedstrijden afleggen, maar het hoofddoel is voor ons om een uitgebalanceerde mooie pointer voort te brengen die uitstekend scoort op schoonheidswedstrijden maar vooral schittert als zachtaardige, rustige en kindvriendelijke hond in de huiselijke sfeer van onze gezinnen. Neem gerust contact op en plaats je vrijblijvend op onze wachtlijst. We voorzien u graag van alle nodige informatie. WE VERWACHTEN PUPS IN DE ZOMER VAN 2015 !! Groetjes, REY ALEGRIA's pointers Christ

Rey Alegria's Rey Alegria's

We zijn een Belgische erkende fokker van Engelse pointers en dit al ruim 12 jaar. We kiezen hoofdzakelijk voor de Engelse bloedlijnen maar kijken vooral uit naar andere goede eigenschappen bij bepaalde bloedlijnen over de ganse wereld. Onze honden worden voorgebracht op nationale en internationale tentoonstelling en met zeer goed resultaat. Gezondheid, karakter en de excellente gezinseigenschappen van dit ras zijn voor ons heel belangrijk. Neem gerust een kijkje op onze website. Momenteel verwachten we pups rond eind mei 2017.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Engelse Pointer fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Engelse Pointer ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Engelse Pointer? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Engelse Pointer? Kijk dan bij de Engelse Pointer rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Engelse Pointer fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Engelse Pointer puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^