Fokker vermelding van Dreamworks en vom Traum

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Dreamworks en vom Traum is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Dreamworks en vom Traum een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Dreamworks en vom Traum
Beschrijving: Mijn moeder begon in 1992 met het fokken van dit prachtige ras onder de naam "van Vlerckensteyn". Toen nog Amerikaans Canadees, en na verschillende naam-wisselingen heten ze nu Zwitserse Witte Herders. Doordat ik met de witjes ben opgegroeid is heb ik een passie voor het ras ontwikkeld en het was dan ook een kwestie van tijd voor ik mijn eigen kennelnaam aan ging vragen. We selecteren zeer streng wbt ouderdieren en op gezondheidgebied kunnen onze pups dan ook een unikum genoemd worden. De beiden ouders worden op veel verschillende genetische afwijkingen getest en worden enkel ingezet voor de fok als deze uitslagen goed en beter zijn. Ook het karakter is opvallend sociaal en vriendelijk. We importeren van over de hele wereld om zo nieuw bloed in het ras te krijgen. Ook hierbij wordt streng geselecteerd, want niemand heeft er natuurlijk wat aan als een hondje met het oh zo nodige verse bloed een slechte gezondheid of een slecht karakter heeft. De pups groeien op in huis tussen de kinderen de andere honden -groot en klein- onze katten, en ze zijn gewend aan paarden. Onze kennel is officieel erkend onze pups krijgen uiteraard een stamboom. Wij fokken op geheel eigenzinnige wijze wat maakt dat wij al tijden kunnen zeggen dat we goede honden fokken. Inmiddels hebben wij regelmatig pup-kopers terug gehad voor een 2e, 3e en zelfs al een 4e hondje. Kom eens op de website kijken en als u vragen heeft stel ze dan gerust.

Contact
Website: https://www.dreamworkswss.com/
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Tienen

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Dreamworks en vom Traum is te vinden onder
- Zwitserse Witte Herdershond fokkers
- Oud Duitse Herdershond fokkers
- Duitse Herdershond Langstokhaar fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De teefjes moeten minimaal 2 jaar oud zijn voor we een nestje met ze fokken. Vaak zijn ze ouder.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouders worden op getest op: HD: heup dysplasie ED: elleboog dysplasie CE: cauda equina, een pijnlijke rug afwijking CERF: Ogen, alle testen BAER: oren, ze worden op doofheid getest Hart: er wordt gekeken of het hart normaal is MDR1 gen defect DM: degeneratieve myelopathie, een fatale progressieve neurologische aandoening van het ruggenmerg MH: Een afwijking waardoor de hond zijn warmte niet los kan laten MPS: Mucopolysaccharidose, Hemofilie: een erfelijke stoornis in de bloedstolling Of de hond MERLE draagt of genetisch zelf is. In verband met de doofheid in het ras. Of de hond VERDUNNING (zoals blauw, chocolat of isabel) draagt of genetisch zelf is. In verband met de doofheid in het ras. Wij hechten HEEL ERG VEEL waarde aan testen, en nog meer aan de uitslagen. Wij gaan hier dus verantwoord een HEEL serieus mee om. De test uitslagen mogen bij ons altijd worden in gekeken.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pupjes krijgen de APK (algemene puppy keuring) als ze 8 weken oud zijn :-) Ze gaan mee naar de dierenarts, krijgen daar meteen de eerste entingen, en hun chip en paspoort.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pupjes mogen vanaf 9 weken het nestje verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Gemiddeld hebben we 2 nestjes per jaar. afhankelijk van het jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze puppies groeien in huis op. Ze leven in een schone, rookvrije omgeving en komen met VEEEEEEL mensen en andere dieren in contact. Onze pupjes krijgen een zeer goede basis mee, en we horen altijd dat de pupjes heel erg sociaal zijn!

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Dreamworks en vom Traum
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

DreamworksDreamworks en vom TraumDreamworksDreamworksDreamworksDreamworks en vom TraumDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworks en vom TraumDreamworks en vom TraumDreamworksDreamworks en vom TraumDreamworksDreamworks en vom TraumDreamworks en vom TraumDreamworksDreamworksDreamworks en vom TraumDreamworks en vom TraumDreamworks en vom TraumDreamworksDreamworks en vom TraumDreamworksDreamworks en vom TraumDreamworks

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^