Keeshond, Dwerg fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Keeshond, Dwerg fokkers op de HondenPage.

Dee's Pomeranians Dee's Pomeranians Coolen Dee's Pomeranians Poms Residence (i.o) Dee's Pomeranians Dee's Pomeranians Poms Residence (io)

Dwergkeesjes/Pomeranians, In verschillende kleuren: Oranje, Oranje/Sable, Creme, Creme-sable, Creme/licht oranje. Deze zomer wordt er een nestje geboren. Heeft u interesse kunt u via de website dat kenbaar maken. www.pomsresidence.nl Ik verzoek u bij serieuze interesse en vragen, uw naam/adres/telefoongegevens en wat u zoekt (en waarom) door te mailen zodat ik u kan bellen voor een kennismakingsgesprek. Ik plaats alleen mensen op een (wacht)lijst die serieus op zoek zijn, en weten dat er op een pup gewacht moet worden. Dat kan soms enkele weken zijn en soms een paar maanden. Maar een mooielieve gezonde dwergkees haal je voor jaren in huis en dan lijkt mij dat dit geen probleem moet zijn? De vraag is nu eenmaal groot, en er is weinig beschikbaar. Mensen voor een reutje kan ik als deze geboren wordt wel sneller blij maken. De puppies zijn van zeer mooie kwaliteit, vooral mooie vachten, mooie snoetjes en goede bouw. Zoekt u een goedkoop klein rashondje, dan adviseer ik u toch om de afweging te maken om voor een ander ras te gaan kijken. Ik mail geen prijzen, indien u uw gegevens achter laat zal ik telefonisch contact met u op nemen. Wat maakt mijn dwergkeesjes juist zo bijzonder? De pups worden in de woning grootgebracht onder direct liefdevol toezicht met vooral veel knuffelen, krantjes training, knuffels en aandacht voor de socialisatie van de pups. (auto, buiten, mensen, andere hondjes, stofzuiger etc) Mijn puppies worden geshowd, of verblijven bij lieve mensen als huishondje. De pups zijn altijd voorzien van stamboom, en gechipt door de Raad van Beheer, geënt, diverse wormenkuren, onderzocht door de dierenarts en indien nodig zo vaak als nodig is met gezondheidsverklaring, en voorzien van een Europees Paspoort. De pups zijn altijd afkomstig van zeer mooie stamboomlijnen, ouderhonden zijn geshowd en met resultaten Uitmuntend tot (Europees en of nationaal) kampioenen. De moederhonden komen ook uit gezonde lijnen, nooit kale honden gehad, maar super mooie vachten! Voor informatie, kunt u altijd mij mailen. Ik ben uiteraard lid van de rasvereniging.

From There Own Home. From There Own Home. From There Own Home. From There Own Home. From There Own Home. From There Own Home. From There Own Home. From There Own Home. From There Own Home. From There Own Home. From There Own Home.

Hoi, Ik beb Yvonne en heb zelf al 25 jaar dwergkeesjes. Ik heb zo nu en dan één nestje. Al mijn honden woonen gewoon in huis. Ik heb Oranje en zwart oranje/sabel dwergkeesjes. Wil je meer wten dan stuur mijn maar een mailje [email protected] Ik ga bijna naar elke honden show met mijn hondjes en haal daar geregeld prijzen mee. Groettjes Yvonne.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Keeshond, Dwerg fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Keeshond, Dwerg ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Keeshond, Dwerg? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Keeshond, Dwerg? Kijk dan bij de Keeshond, Dwerg rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Keeshond, Dwerg fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Keeshond, Dwerg puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^