Fokker vermelding van Poms Residence (io)

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Poms Residence (io) is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Poms Residence (io) nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Poms Residence (io) langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Poms Residence (io) een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Poms Residence (io)
Beschrijving: Dwergkeesjes/Pomeranians, In verschillende kleuren: Oranje, Oranje/Sable, Creme, Creme-sable, Creme/licht oranje. Deze zomer wordt er een nestje geboren. Heeft u interesse kunt u via de website dat kenbaar maken. www.pomsresidence.nl Ik verzoek u bij serieuze interesse en vragen, uw naam/adres/telefoongegevens en wat u zoekt (en waarom) door te mailen zodat ik u kan bellen voor een kennismakingsgesprek. Ik plaats alleen mensen op een (wacht)lijst die serieus op zoek zijn, en weten dat er op een pup gewacht moet worden. Dat kan soms enkele weken zijn en soms een paar maanden. Maar een mooielieve gezonde dwergkees haal je voor jaren in huis en dan lijkt mij dat dit geen probleem moet zijn? De vraag is nu eenmaal groot, en er is weinig beschikbaar. Mensen voor een reutje kan ik als deze geboren wordt wel sneller blij maken. De puppies zijn van zeer mooie kwaliteit, vooral mooie vachten, mooie snoetjes en goede bouw. Zoekt u een goedkoop klein rashondje, dan adviseer ik u toch om de afweging te maken om voor een ander ras te gaan kijken. Ik mail geen prijzen, indien u uw gegevens achter laat zal ik telefonisch contact met u op nemen. Wat maakt mijn dwergkeesjes juist zo bijzonder? De pups worden in de woning grootgebracht onder direct liefdevol toezicht met vooral veel knuffelen, krantjes training, knuffels en aandacht voor de socialisatie van de pups. (auto, buiten, mensen, andere hondjes, stofzuiger etc) Mijn puppies worden geshowd, of verblijven bij lieve mensen als huishondje. De pups zijn altijd voorzien van stamboom, en gechipt door de Raad van Beheer, ge├źnt, diverse wormenkuren, onderzocht door de dierenarts en indien nodig zo vaak als nodig is met gezondheidsverklaring, en voorzien van een Europees Paspoort. De pups zijn altijd afkomstig van zeer mooie stamboomlijnen, ouderhonden zijn geshowd en met resultaten Uitmuntend tot (Europees en of nationaal) kampioenen. De moederhonden komen ook uit gezonde lijnen, nooit kale honden gehad, maar super mooie vachten! Voor informatie, kunt u altijd mij mailen. Ik ben uiteraard lid van de rasvereniging.

Contact
Website: http://www.pomsresidence.nl
Telefoon:

Adres
Woonplaats: omg Schiphol/Haarlemmermeer

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Poms Residence (io) is te vinden onder
- Keeshond, Dwerg fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
2-4

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
patella, gebit, fontanel mooi gesloten dus heel goed! Pups lopen erg mooi!

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
fontanel gesloten, gehemelte gesloten, patella, hartje, longetjes en voorzien van pupenting en diverse keren ontwormd, goed toezicht dierenarts met gezondheidsverklaring.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
9-11 weken, Raad van beheer moet de pups eerste gecontroleerd en gechipt hebben, en als het nodig is blijft de pup nog bij de moederhond.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
ca. 1

Hoe en waar groeien de pups op ?
Binnenshuis met zeer veel aandacht voor de socialisatie van de pups. Ze spelen graag met hun (half) zusjes:-)en andere dwergkeesjes die binnen wonen.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Poms Residence (io)
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Dee's PomeraniansDee's PomeraniansCoolen Dee's PomeraniansPoms Residence (i.o)Dee's PomeraniansDee's PomeraniansPoms Residence (io)

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Poms Residence (io)

29-12 Keeshond, Dwerg pups
29-12 Keeshond, Dwerg pups
29-12 Dwergkeeshond pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^