Fokker vermelding van Dutchdoggies

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Dutchdoggies
Beschrijving: Wij hebben af en toe een nestje dwergdashond ruwhaar. De honden wonen in de huiskamer en hebben een ruimte tuin tot hun beschikking. Deze is helemaal teckelproof gemaakt. Onze honden zijn lieve en sociale honden die grotendeels als huishond gehouden wordt. Onze honden voldoen aan de ras standaard en hebben zich ook beide bewezen op shows. Wij zijn lid van de Nederlandse teckelclub. Ons doel is om lieve, gezonde en sociale teckels te fokken. U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

Contact
Website: http://www.dutchdoggies.nl
Telefoon: 0511442293

Adres
Woonplaats: Twijzelerheide

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Dutchdoggies is te vinden onder
- Dwergdashond, ruwhaar fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Mijn enige teefje Diva is zes jaar. Diva is een enorm lieve en luie teckel. Extreem eigenwijs en soms een beetje arrogant. Diva krijgt in het voorjaar van 2013 haar laatste nestje. Mijn enige reutje Jaimy is bijna 3 jaar. Jaimy is veel actiever dan Diva en is een echte mensenvriend. Jaimy doet het geweldig op de show en vind dit zelf ook leuk. Diva & Jaimy zijn moeder & zoon.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Van beide honden zijn de oogonderzoeken up to date en zijn ze beide vrij bevonden van PRA, Distichiasis en Cataract.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden gechipt door de Raad van Beheer. Ze worden gecontroleerd door onze dierenarts en krijgen hiervan de puppy enting. Ook worden ze op 2,4,6 en 8 weken ontwormd.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen vanaf 9 weken de wijde wereld in. Daarvoor zijn ze in en om huis al gesocialiseerd met bijv: tv, stofzuiger, deurbel, voorbij rijdende auto's, even aan het riempje mee naar buiten etc.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Omdat wij maar één teefje en één reutje bezitten hebben wij minder dan één keer per jaar een nestje pups. Diva zal dit jaar (2013) haar laatste nestje krijgen.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in de woonkamer tussen ons en de andere honden.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Dutchdoggies
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Dutchdoggies

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Dutchdoggies

02-06 Dwergdashond, ruwhaar pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^