Amerikaanse Cockerspaniel fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Amerikaanse Cockerspaniel fokkers op de HondenPage.

Wij kijken er vollop naar uit naar de komst van ons nestje Amerikaanse Cocker Spaniel die in huiselijke zal opgevoed worden! De dekking vindt plaats rond 24 maart en de pups mogen bezocht worden met aanwezigheid van ouders indien men dat wenst.De geboorte zal rond 24 mei zijn.Afhalen pups is mogelijk vanaf 13-14 juli. Prijs pup:575 euro(gechipt en de nodige inentingen inbegrepen) De reu(komt uit Nederland) en de teef(komt uit Duitsland) hebben een stamboom en zijn geen familie van elkaar! Hun ouders hebben verschillende kampioentitels behaald van verschillende landen !!!Dus deze aankoopprijs is betaalbaar voor ieder gezin! Klasse pups verzekerd !!!

Amiwoods  Amerikaanse cocker spaniels

wij fokken sinds2000 af en toe een nestje uit weloverwogen volledig geteste ouderdieren van top kwaliteit. in de kleuren, zwart zwart met tan en blond. al onze honden leven in huis zijn vriendelijk en sociaal evenals onze pups die worden groot gebracht in de huiskamer en goed gesocaliseerd worden tussen onze kinderen en volwassen amies onze pups worden altijd met stamboom verkocht. u krijgt bij ons alle informatie en begeleiding, een volledig verzorgings/start pakket met voer en alles wat je nodig hebt om de vacht van je amie goed te onderhouden. ook de eerste puppytrimbeurt kunt u gratis in mijn salon laten doen. bel of mail gerust voor vrijblijvende informatie.

from Range of Colours

Wij zijn een kleine hobbyfokker en fokken volgens de regels van de raad van Beheer en de Amerikaanse Cocker Spaniel club. Onze hondjes Isa en Gina zijn op HD/Patella Pra/cataract en distichias getest en zijn helemaal vrij. In het voorjaar hopen we een nestje te fokken met deze dames.

Lovelycolors

Amerikaanse Cocker Spaniƫl kennel

We hebben een kleine hobbykennel en hebben af en toe maar eens een nestje.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Amerikaanse Cockerspaniel fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Amerikaanse Cockerspaniel ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Amerikaanse Cockerspaniel? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Amerikaanse Cockerspaniel? Kijk dan bij de Amerikaanse Cockerspaniel rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Amerikaanse Cockerspaniel fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Amerikaanse Cockerspaniel puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^