Staffordshire Bull Terrier fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Staffordshire Bull Terrier fokkers op de HondenPage.

Staffordshire bull terrier fokker van de oude stempel. Karakter, gezondheid en functie is voor ons het belangrijkst wat er is! We willen sporthonden fokken, die ook geweldig in huis zijn bij het gezin. We fokken niet volgens de regels van de rasvereniging, puur om het feit dat we niets met de verplichte show resultaten hebben en ze daar liever een karikatuur hebben, dan een echte atletische hond zonder enige overdrijvingen. Onze honden worden op diverse zaken getest, zoals bv L2HGA, HC enz enz

Sport gefokte Staffordshire Bull Terriërs. Veelzijdige honden die willen werken.

Van Iduna Staff's Van Iduna Staff's Van Iduna Staff's Van Iduna Staff's Van Iduna Staff's Van Iduna Staff's

Wij(Elly & Rob) zijn een kennel in Heerhugowaard in Noord-Holland. In hoofdzaak fokken wij rood of bont. Al sinds 1994 bezitten wij staffords. In het najaar 2018 verwachten wij weer pupjes, de combinatie staat op de website bij rubriek ïn de planning" De ouder dieren zijn getest op PL, HD en DNA getest op HC en L2-hga. Op dit moment hebben we 2 prachtige dekreuen die geschikte teefjes mag dekken met FCI stamboom. Ook verwachten wij in het najaar weer pupjes uit een prachtige combinatie.

Fuerzastaffs Fuerzastaffs Fuerzastaffs

Vanuit eindhoven zijn wij een kleinschalige kennel die met een aantal geplaatste honden een fokprogramma hebben. Fokken is voor ons geen moeten het is enkel en alleen als een teef volledig en kerngezond is uitgegroeid naar een teef die voor ons fokwaardig is dat wij zeer kritisch gaan zoeken naar een gezonde reu die op karakter en uiterlijk bij onze teef past! Onze honden zijn allen getest op l2hga en hc maar nog veel belangrijker leiden een sportief en actief leven. Karakter en gezondheid staan bij ons bovenaan. Ze groeien allen op in het gezin en zijn dan ook goed gesocialiseerd. In onze contact met kopers streven wij naar een volledige voorlichting en zien wij het als wenselijk om contact te onderhouden. Graag vernemen wij het hoe het onze pups vergaat!

Sir Buck's Dream's

Hallo allemaal! Wij zijn Hennie en Henk en hebben 4 Staffordshire Bullterriers. We hebben 2 teefjes en 2 reutjes. Onze honden zijn in het bezit van een F.c.i. stamboom en getest op L2-HGA en HC PL daar vrij van bevonden. Onze kennel Sir Buck's Dream's is vernoemd naar Devilmoor's Sir Buck (roepnaam Steffie). Steffie was de eerste Staffordshire Bullterrier van ons, wij hebben Steffie bijna 16 jaar gehad! Onze kennel is kleinschalig. Wij vinden het erg belangrijk dat de pups zoveel mogelijk gesocialiseerd raken met mens, kind en dier en brengen ze daarom groot in huiselijke kring. Ook is het erg belangrijk voor ons dat onze pups goed terecht komen en nemen daarom niet zomaar iemand aan als pupkoper. Voordat we dit doen willen we altijd heel goed kennismaken met de eventuele koper. Alleen als wij 'aanvoelen' dat het goed zit, zullen we de pup meegeven. Wij laten kopers een contract tekenen waarin ze verklaren goed voor het hondje te zullen. Gebeurd dit echter niet dan hebben wij het recht het hondje meteen terug te nemen. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat onze hondjes het leven krijgen dat ze verdienen: een gelukkig en liefdevol leven!

* Stand Your Ground * * Stand Your Ground * * Stand Your Ground * * Stand Your Ground * * Stand Your Ground * * Stand Your Ground * * Stand Your Ground * * Stand Your Ground *

* geplande combinatie,meer info op onze website* Wij zijn een kleine hobbykennel van de éénkleurige engelse cocker spaniel en de Staffordshire Bull Terrier. Onze honden leven als gezinsleden in huis samen met onze zoon en andere dieren. Enkel als we zelf een pup willen aanhouden zal er een nestje gefokt worden en de teef voldoet aan onze eisen aangegaande karakter en gezondheid(wij fokken niet met honden die een allergie hebben bv) Onze grootste passie is agility. Bijna alonze honden zijn hierin actief(of geweest) op wedstrijden ingericht door de KKUSH. Wij kiezen voor een actief leven samen met onze honden. Ook gehoorzaamheid en dogfrisbee doen we op wekelijkse basis. Gezondheid en karakter zijn voor mezelf van het grootste belang. Al onze cockers zijn getest op heupdysplasie,Familial Nephropathy( fatale nieraandoening) en Progressive Retinal Atrophy of PRA(oogaandoening). Deze 2 laatste door middel van DNA analyse. Ook ondergaan ze een jaarlijkse oogtest,waarbij ze testen op PPM,Glaucoom,cataract en distichiasis. Bij de SBT testen we op L2-HGA ( L2-Hydroxyglutaric aciduria,een stofwisselingsziekte) HC (Hereditary Cataract) via dna afname. Ook HD,ED en PL laten we testen ook al is dit niet verplicht. Al onze sportende honden ondergaan een jaarlijkse sportkeuring door een erkend fysiotherapeut. Omdat onze honden deel van het van het gezin zijn willen we ook enkel het beste voor hun. Ons doel is leuke en gezonde honden te fokken met een stabiel karakter. In de keuze van dekreu gaan we niet over 1nacht ijs. We kijken naar de gezondheid en de uitgroei van zijn nageslacht. Om een zo goed mogelijke combinatie te maken. De pups groeien op in onze woonkamer tussen onze andere honden. We steken ook veel tijd in het gewoon worden van allerlei geluiden en hun socialisatie. Ze maken een ritje met de auto,gaan langs bij de kindjes in de school,de bakker,... Alle pups verlaten het nest met een FCI Stamboom,dna profiel,chip en europees paspoort,gezondheidsverklaring en garantie,speeltje en dekentje uit het nest,een fotostamboom van de ouders,mapje met documenten en bewijzen testen ouders en voor enkele weken aan puppyvoeding zodat u op een aangepaste manier kan overschakelen naar een andere voeding zonder maag/darmproblemen die kunnen voorkomen door het te snel overschakelen van voeding. Ligt uw voorkeur bij verse voeding,dan zorgen wij dat uw puppy deze gewoon is bij het verlaten van het nest. U bent altijd welkom in onze kennel voor kennismaking en het beantwoorden van al uw vragen. Bewijs van testen op aanvraag via mail. Meer info kan u vinden op onze website en je kan ons volgen op Facebook.

Onze kennel angel of sunshine staffs fokt zo af en toe een nestje Stafford bull terriërs, wij fokken enkel en alleen met stafford bull terriërs die vrij zijn van L2-HGA, HC en in het bezit zijn van een DNA profiel. De combinaties zijn wel overwogen, hierbij kijken wij vooral naar: lijnen, karakter, gezondheid en of de combinatie naar ons idee iets kan toevoegen om de rasstandaard te verbeteren. Onze pups krijgen allemaal een stamboom en een chip die door de raad van beheer is afgegeven. En tevens een DNA profiel. Voor meer informatie kun u contact met ons opnemen of raadpleeg de website.

Fam. Demuynck-Bonroy Fam. Demuynck-Bonroy Fam. Demuynck-Bonroy Fam. Demuynck-Bonroy Fam. Demuynck-Bonroy Fam. Demuynck-Bonroy Fam. Demuynck-Bonroy Fam. Demuynck-Bonroy Fam. Demuynck-Bonroy Fam. Demuynck-Bonroy Fam. Demuynck-Bonroy Fam. Demuynck-Bonroy

Even een klein woordje uitleg over ons: Wij zijn Kristof en Ilse en wonen in het Vlaams-Brabantse Aarschot samen met onze 3 Engelse Staffies. Wij houden met heel veel liefde onze Staffordshire Bull Terriers en fokken ook af en toe een nestje. Wij kiezen zeer selectief de juiste karakter eigenschappen uit om zo tot goede pups te komen. Wat begon als pure liefde voor een hond is uitgelopen tot een uitzonderlijke liefde voor het ras Staffordshire Bull Terriër. Eerst hadden we ons Hailey (Witteke) 2009. In juni 2011 is ze voor de eerste maal bevallen van 7 mooie,gezonde pups.. Uit dat nestje hebben we dan ons Killertje gehouden. Op valentijnsdag 2013 is ze voor de eerste maal bevallen van 6 mooie, gezonde pups.. Uit dat nestje hebben we dan ons Mayla gehouden. Wij fokken volgens de regels van de K.M.S.H. Als U interesse of vragen hebt mag U steeds contact met ons opnemen.

Wij fokken Staffordshire Bull Terriers / Engelse Staffords. Onze honden zijn getest op L2-HGA - HC - ED - PL - HD. Gezondheid staat op nr. 1 bij ons. Wij gaan met onze honden naar shows en sport events. Wij wonen in Luyksgestel.

geen geen

Wij krijgen eenmalig een nestje Staffordshire Bulterriërs. Wij fokken dit nestje in samenwerking met een erkende fokker. Ook de fokker van onze teef. Verwacht 6 pups in rood. Beide ouders hebben een stamboom en zijn door geboorte vrij van PL, L2HGA en HC maar zijn ook nog beide getest. Testrapport aanwezig. Honden worden volgens richtlijn RvB geënt, ontwormd en krijgen een stamboom. Ze groeien op in huiselijke sfeer.

moorlands dream moorlands dream moorlands dream

Wij fokken af en toe een nestje, en alleen als wij er zelf wat uit willen houden. De overige pups komen dan beschikbaar voor liefhebbers van de staffordshire bull terrier. wij fokken alleen met geteste dieren in bezit van een FCI stamboom in de herfst van 2011 verwachten wij een nest van onze Amy. het zullen sportieve honden worden, maar wel met een huiselijk karakter. beide ouderdieren hebben een grote will to please tegenover de baas. De pups groeien op tussen de andere honden, en katten en kinderen. De pups zullen zoals gebruikelijk regelmatig ontwormd en ontvlooid worden, en ze worden voorzien van een FCI stamboom, een puppakket, en ontvlooing en ontwormings middelen voor u thuis. heeft u interesse of vragen? neemt u gerust contact met ons op.

R v Nimwegen

staff's off Nimscho fokt vanaf 2003 met wel over wogen lijnen Zijn lid van de rasvereniging en mogen ons Clubfokker noemen. Wij fokken L2-HGA en Cataract vrij

Staffalicious Staffalicious

Wij zijn Ruud en Alice van Vliet en wonen in het 'Groene Hart'. Beide zijn wij opgegroeid met honden; Ruud met jacht/huishonden en Alice met politie- en huishonden. Ook onze inmiddels volwassen kinderen, Mike en Wesley,hebben wij op onze beurt opgevoed met de liefde voor honden. Een aantal jaren geleden, tijdens een vakantie, wisten wij bij het zien van een prachtige Staffordshire Bull Terrier; dit is de hond die wij willen als onze bejaarde Jack Russels er niet meer zijn. Toen onze Dusty overleed in Januari 2011, bleek dat onze Pepper niet tegen alleen zijn kon.... En toen was daar Gina of voluit Pure Perfection of Red Passion. Uiteraard hebben wij ons eerst grondig verdiept in de geschiedenis en de rasstandaard van de Staffordshire Bull Terrier. Dit buitengewoon intelligente, aanhankelijke, enthousiaste en volledig betrouwbare, uitzonderlijk goed uitziende ras heeft ons hart gestolen. In Januari 2012 was onze kennelnaam een feit: STAFFALICIOUS! Wij willen u graag kennis laten maken met de onvoorwaardelijke liefde die u krijgt van een Staffordshire Bull Terrier. Alleen op verantwoorde wijze, waarbij gezondheid en karakter altijd voorop staan, zullen wij af en toe een nestje fokken conform het fokregelemenst van de SBTCN.

Supreme Justice

Wij zijn Rudolph, Saskia, Joshua en Ruby van de kennel "Supreme Justice". Wij zijn nu 24 jaar bezig met de Staffordshire Bull Terriers. Wij fokken van tijd tot tijd een nestje met pups uit geteste ouderhonden. De pups groeien op binnen het gezin en met 3 weken komen ze in de huiskamer en gaan ze lekker met de kinderen spelen.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Staffordshire Bull Terrier fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Staffordshire Bull Terrier ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Staffordshire Bull Terrier? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Staffordshire Bull Terrier? Kijk dan bij de Staffordshire Bull Terrier rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Staffordshire Bull Terrier fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Staffordshire Bull Terrier puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^