Fokker vermelding van Staffalicious

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Staffalicious
Beschrijving: Wij zijn Ruud en Alice van Vliet en wonen in het 'Groene Hart'. Beide zijn wij opgegroeid met honden; Ruud met jacht/huishonden en Alice met politie- en huishonden. Ook onze inmiddels volwassen kinderen, Mike en Wesley,hebben wij op onze beurt opgevoed met de liefde voor honden. Een aantal jaren geleden, tijdens een vakantie, wisten wij bij het zien van een prachtige Staffordshire Bull Terrier; dit is de hond die wij willen als onze bejaarde Jack Russels er niet meer zijn. Toen onze Dusty overleed in Januari 2011, bleek dat onze Pepper niet tegen alleen zijn kon.... En toen was daar Gina of voluit Pure Perfection of Red Passion. Uiteraard hebben wij ons eerst grondig verdiept in de geschiedenis en de rasstandaard van de Staffordshire Bull Terrier. Dit buitengewoon intelligente, aanhankelijke, enthousiaste en volledig betrouwbare, uitzonderlijk goed uitziende ras heeft ons hart gestolen. In Januari 2012 was onze kennelnaam een feit: STAFFALICIOUS! Wij willen u graag kennis laten maken met de onvoorwaardelijke liefde die u krijgt van een Staffordshire Bull Terrier. Alleen op verantwoorde wijze, waarbij gezondheid en karakter altijd voorop staan, zullen wij af en toe een nestje fokken conform het fokregelemenst van de SBTCN.

Contact
Website: http://www.staffalicious.nl
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Benschop

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Staffalicious is te vinden onder
- Staffordshire Bull Terrier fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Gina heeft eind juli 2012 haar eerste nestje gehad, ze was toen 20 maanden oud. Het zal zeker 1,5 jaar duren voordat er weer nestje komt van haar. Uit het eerste nest hebben we een mooi rood dametje gehouden en zij zal hopelijk in de toekomst ook voor prachtige nageslacht gaan zorgen

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Gina is genetisch vrij van HC, getest en vrij bevonden op PL en getest en vrij bevonden op L2HGA.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Als de pups 2, 4, 6 en 8 weken oud zijn worden ze ontwormd. De pups worden gecontroleerd door de dierenarts en met 6 weken inge├źnt. Ook worden ze gechipt door de Raad van Beheer. Ze krijgen een gezondheidsverklaring, een FCI stamboom en een Europees Dierenpaspoort mee.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Als de pups 8 weken zijn mogen ze het nest verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij hopen dat we in 2014 van beide honden een nestje kunnen/mogen verwachten.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Zowel de werpkist als de puppyren staan gezellig in huis.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Staffalicious
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

StaffaliciousStaffalicious

Fokker Uitslagen

fokker Stamboom Gina (jpg)

Puppy advertenties van Staffalicious

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^