Fokker vermelding van Fam. Demuynck-Bonroy

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Fam. Demuynck-Bonroy
Beschrijving: Even een klein woordje uitleg over ons: Wij zijn Kristof en Ilse en wonen in het Vlaams-Brabantse Aarschot samen met onze 3 Engelse Staffies. Wij houden met heel veel liefde onze Staffordshire Bull Terriers en fokken ook af en toe een nestje. Wij kiezen zeer selectief de juiste karakter eigenschappen uit om zo tot goede pups te komen. Wat begon als pure liefde voor een hond is uitgelopen tot een uitzonderlijke liefde voor het ras Staffordshire Bull Terriƫr. Eerst hadden we ons Hailey (Witteke) 2009. In juni 2011 is ze voor de eerste maal bevallen van 7 mooie,gezonde pups.. Uit dat nestje hebben we dan ons Killertje gehouden. Op valentijnsdag 2013 is ze voor de eerste maal bevallen van 6 mooie, gezonde pups.. Uit dat nestje hebben we dan ons Mayla gehouden. Wij fokken volgens de regels van de K.M.S.H. Als U interesse of vragen hebt mag U steeds contact met ons opnemen.

Contact
Website: http://
Telefoon: +32497/788.550.

Adres
Woonplaats: Aarschot

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Fam. Demuynck-Bonroy is te vinden onder
- Staffordshire Bull Terrier fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Hailey (Witteke) is geboren op 24 oktober 2009. Killertje is geboren op 7 juni 2011. Mayla is geboren op 14 februari 2013.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Ze zijn getest op HC en L2-HGA en hiervan vrij bevonden

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden ontwormd op twee,vier,zes en acht weken.. Tevens krijgen ze de nodige puppy entingen,een Europees paspoort,microchip en een stamboom mee.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen het nest verlaten vanaf acht weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Ons laatste nestje is van juni 2014. Wij fokken 1 nestje per jaar, afwisselend door onze 3 teefjes.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op bij ons in de woonkamer.. Zo worden ze uitstekend gesocialiseerd met alles en iedereen. Zo wennen ze ook aan alle huiselijke geluiden zoals de bel,de stofzuiger,...

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Fam. Demuynck-Bonroy
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Fam. Demuynck-BonroyFam. Demuynck-BonroyFam. Demuynck-BonroyFam. Demuynck-BonroyFam. Demuynck-BonroyFam. Demuynck-BonroyFam. Demuynck-BonroyFam. Demuynck-BonroyFam. Demuynck-BonroyFam. Demuynck-BonroyFam. Demuynck-BonroyFam. Demuynck-Bonroy

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Fam. Demuynck-Bonroy

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^