Teckel GIJS

Dogboek > Teckel GIJS

Vandaag heeft mijn baasje mij getraind ! Zitten voordat ik de weg over mag lopen kan ik al heel goed. Ook naast lopen heb ik al heeeeel snel geleerd en niet meer aan het eind van de lijn trekken. Elke keer als ik wat goed doe, krijg ik van hem een heel klein lekker hapje. Dus doe ik het graag goed. Gister heb ik per ongeluk nog een plas in huis gedaan ..... nou ja, het begin van een plas. Ik had al heel gauw door dat dat niet mocht. In het bos was ik heel goed. Vlak bij een ding gestaan die heel veel lowaai gaf, mijn baas noemde dat een bladblazer.
Vond het wel griezelig, maar toen mijn baasje op de knieƫn naast mij ging zitten en een klein hapje gaf, was ik niet meer zo bang.Ik ben natuurlijk ook een vreselijk stoere teckel.Toen zijn we weer naar huis gelopen en heb ik lekker mogen uitrusten. O ja, ze vinden mij gewoon eeeerg lief. En dat ben ik ook !

Door op 12 oktober om 17:02( sorry snapte het niet helemaal , maar nu staat mijn naam bij een verhaal dat ik niet geschreven heb ) Ga zo door Gijs ik vind je een hele stoere slimme teckel !

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Teckel GIJS
Teckel GIJS

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van :
De ervaringen van MIJ ...... Teckel GIJS
Teckel GIJS


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^