HondenPage baasje C

Wat schreven de vrienden van C op het forum

honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Peesontsteking labrador
  Wat naar dat je zo aan het tobben bent met Lana. Is er al een veterinair specialist geconsulteerd? Dat lees ik niet in je openingspost. Zo niet, dan vind ik dat de dierenarts dit te lang in eigen hand heeft en je allang had moeten verwijzen naar een specialist.    Het lijkt mij nodig dat eerst een definitieve diagnose wordt gesteld om zeker te zijn welke behandeling er nodig is inclusief medicatie. Na zo lang getob zou je een  veterinair orthopeed in kunnen schakelen. Het zou bijv. een vorm van reuma/artrose/artritis kunnen zijn. Artritis wordt gediagnostiseerd door middel van bloed- en vochtonderzoek. Dat laatste uit het aangedane lichaamsdeel. Bloedonderzoek is de enige manier om reumafactoren vast te stellen.   https://reumanederland.nl/nieuws/onderzoek/nieuwe-pijnbehandeling-voor-honden-met-artrose/   Als je de regio, waar je vandaan komt, aangeeft, dan kunnen forumleden wellicht je een goede orthopeed aanbevelen.  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Chiari-Malformatie (CM) en Syringomyelie (SM)..
Verdere symptomen van CM/SM bij een hond zijn   Wat zijn de symptomen van syringomeylie?   Het meest belangrijke en steeds terugkerende symptoom is pijn. Omdat de pijn vaak aanvalsgewijs optreedt kunnen honden bij een klinisch onderzoek zich echter volledig normaal presenteren.  Plotseling schreeuwen na een beweging of na springen wordt vaak gezien. Ook worden niet-pijnlijke prikkels frequent als pijnlijk ervaren; ze vinden het vaak niet prettig om aan de nek, de oren of de kop aangeraakt te worden.   Een tweede, veel voorkomend symptoom is het krabben met de achterpoten in de regio van het oor en de nek zonder de huid daadwerkelijk te raken. Dit ongerichte krabben noemen we wel 'fantoomkrabben' en treedt vaak tijdens het lopen.   Andere symptomen die aanwezig kunnen zijn zijn neurologische verschijnselen als incoördinatie, rondjes lopen, langs de muur lopen en  krachtsvermindering van voor- en/of achterhand.   Bron: https://www.diergeneeskundigcentrum.nl/hond/ziekten/391-syringomeylie  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Chiari-Malformatie (CM) en Syringomyelie (SM)..
Een door CM/SM aangedane hond zal door de hoofdpijnen niet veel blaffen: behalve tijdens een aanval. Dit filmpje bevat dierenleed. https://youtu.be/ZNIFZUv4lvA?feature=shared  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Chiari-Malformatie (CM) en Syringomyelie (SM)..
Citaat  uit publicatie van dr. Mandigers In 2018 zijn wij begonnen met het, op vrijwillige basis, screenen van Dwergkeeshonden. Inmiddels hebben we een groep van ruim 300 Nederlandse en Belgische Dwergkeeshonden onderzocht en zien we bij ongeveer 60% van deze honden een milde tot matige vorm van CM (figuur 6) (publicatie in voorbereiding). Opmerkelijk genoeg is de helft van deze Dwergkeeshonden uit Rusland afkomstig is. bron: https://www.veterinair-neuroloog.nl/ziektes/ziekte-3  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Oren
Aangezien ik bij een hond van vrienden heb gezien waarnaar onbehandelde problemen van de oren toe kunnen leiden, maak ik 1 x per week de oren schoon met Epiotic van Virbac (bij dierenarts of via een webshop verkrijgbaar).   Ik doe ca. 5 druppels in een oor, wrijf aan de buitenkant rond en vervolgens schudt mijn hond zich uit. Andere oor hetzelfde. Binnenkant van de ingang van de oren wrijf ik schoon met een vochtige wattenpad met ca. 2 druppels olijfolie. Casper heeft net zo veel haren aan de binnenkant van zijn oren als de buitenkant. Dus moet ik sowieso vaak voorzichtig borstelen en daarna kammen. De lange haren aan de binnenkant vlak onder zijn oren knip ik kort. Daar zie je niets van aan de buitenkant.   Dat het tandenpoetsen bij elke hond altijd leidt tot niet snel sanering door een dierenarts, ben ik het niet mee eens: zeker niet wat kleine honden betreft. Ik poets het gebit van mijn Dwergpoedel regelmatig. De tanden van zijn ondergebit zijn minuscuul en staan strak tegen elkaar. Daar kon ik niet tussenkomen met een tandenschraper. Aangezien mijn hondje al 11 jaar is, wilde ik in verband met zijn leeftijd en narcose, zijn gebit laten saneren door een dierenkliniek. Zelfs met een redelijk goed bijgehouden gebit kostte dit € 400,00 en 4 van zijn tandjes onder zijn getrokken. Ik hoorde van andere hondeneigenaren bedragen van € 500,00 en van een buitenlandse hond €800,00. Belachelijke prijzen.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Faro bij Tannetje Koning
Moest je daarvoor een account aanmaken?   Aandelen?
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in medicatie over
  Vind op internet verschillende dierenasiels, die graag medicatie aannemen.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in medicatie over
In meerdere plaatsen heb je dierenvoedselbanken (google) Wellicht dat je daar contact mee kan opnemen. Moet wel aan een dier gegeven worden door iemand die verstand of ervaring  van/met deze medicatie heeft en de exacte dosis voor de betreffende hond/dier wordt bepaald.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Zorgen om Pepijn
Jantien Wat naar dat Pepijn toch best veel ouderdomsverschijnselen/dementie vertoont.   Hij heeft nu nog meer steun van je nodig, vooral omdat zijn gehoor en zicht achteruit gaan.   Ik hoop voor je dat de progressie langzaam gaat, zodat jullie nog lange tijd van elkaar kunnen genieten.   De link van Kees komt uit bij Cholodin: wat bij medpets niet langer leverbaar is en bij meerdere webshops tref ik die opmerking aan.   Aanvulling: Choline is nog wel verkrijgbaar. Het grote verschil tussen Cholodin en Puur Choline is dat de Puur Choline een poeder is en geen kauwbare tablet. De Puur Choline Extra moet dus door iets lekkers worden gegeven. Verder zijn de meeste ingrediënten exact hetzelfde en heeft Puur Choline zelfs een aantal extra ingrediënten om de hond te ondersteunen.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Chiari-Malformatie (CM) en Syringomyelie (SM)..
" Milde vorm als in, het schijnt een progressieve aandoening te zijn. Ik zei het een beetje gek. De aandoening is wat het is..En op dit moment is op de mri te zien dat er (nog) geen vochwt te zien is dat uit deze opening loopt. Dus de pijnstillers zouden nog echt heel veel moeten kunnen doen voor Abel.  " Jolanda Wat een verdrietige uitslag.   Bij CM gebruikt men de term mild.   Voor dit moment is het gunstig dat er bij Abel nog geen synrinxen  ( holtes met vocht in het ruggenmerg = SM) zijn. De progressie loopt bij elke hond anders; evenals de symptomen.   CM en SM kunnen dezelfde klachten geven.   Zoals je in mijn uitgebreide reactie in dit topic kunt lezen, heb ik een hondje gehad met deze ernstige aandoening. Ik heb haar op 4-jarige leeftijd moeten laten inslapen. De lijdensweg werd te ernstig.   Probeer in ieder geval stress (zowel negatief als positief) te vermijden. Dat geeft nl. druk in het hoofd. Verder is er weinig aan te doen: alleen pijnmedicatie en vooral laten merken dat jij hem steunt.   Ik wens je kracht en geduld om hier mee om te gaan.  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in The road to... Dialga op hondenshows!
Toch een U-tje en bij een meer belangrijke show. Proficiat! Hoeveel Barsois zijn er in NL?
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in The road to... Dialga op hondenshows!
Gefeliciteerd met de behaalde showresultaten. Die ZG had voor mij een U-tje mogen zijn.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in 52 weeks of... Jamie in de sneeuw!
  Jamie is en blijft een BEAUTY.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Pup 10 weken trekken naar huis (bang)
Mo   Gefeliciteerd met de komst van je pup.Hoe oud was je pup toen je haar ophaalde?   Rustig aan de eigen omgeving laten wennen. Ze doet zo veel nieuwe indrukken op.   Kan ook best zijn, dat ze nog niet veel buiten is geweest en het koude weer haar doet besluiten om zo snel mogelijk weer naar huis te willen gaan.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Baarmoederontsteking hond van 17
Heel goed dat je een andere dierenarts liet komen. Je hond zal je achter de regenboogbrug dankbaar zijn dat je haar uit haar lijden verlost hebt.   Ik wens je kracht om dit verlies te verwerken.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Ervaringen poliepen/ endoscopie?
  Wilma   Dit jaar Dobby naar de eeuwige jachtvelden en nu je oppashondje. Ik neem aan dat dit oppashondje ook je hart gewonnen had. Heel veel sterkte met weer een verlies.    
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Oude hond van 15 jaar en ik weet niet meer wat ik moet doen
" De dierenarts zegt: als je hond niet meer alleen kan overleven in het wild, dan is het tijd. Maar dit vind ik een vaag begrip " jill   Chien zou in het wild niet overleven; dus is het tijd om jezelf de vraag te stellen: heeft je hond nog een hondwaardig leven? Ik vind zoals je het beschrijft: nee. Houd ook rekening met het feit dat een hond pas ongemak en pijnen laat zien als het zeer ernstig is.   Ik wens je sterkte met de moeilijke beslissing op tijd te nemen.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Penny is 15 jaar!
Gefeliciteerd met de 15e verjaardag van je trouwe maatje. Dat is een respectabele leeftijd mede dankzij jouw goede zorgen en aandacht. Ik wens dat jullie nog geruime tijd van elkaar mogen genieten.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Australian Labradoodle - Aanbetaling voor wachtlijst?
" De castratie regels zijn versoepeld dus, Loesje, denk je niet dat dat komt omdat de regel idioot is want niet rechtsgeldig? Want je betaalt een veel te hoge prijs, via die club zijn het geen boterhamfokkers hoop ik, en dan is de hond jouw eigendom en bepaalt niet de fokker maar de baas wat er mee gebeurd. Een hond is in de nederlandse wet een ding, stel je koopt een vriezer, dan bepaalt de verkoper ook niet dat je hem iedere week moet ontdooien of zoiets.  Dan is dat jouw keuze en jouw verantwoording toch? Enne, voor een vriezer betaal je ook geen bedrag om te reserveren? Tenminste ik niet, want daar wordt zo voor gewaarschuwd, betalen bij levering, niet eerder.   Ts, Ga je voor deze pup dan zeker vragen of je kopieen krijgt van de onderzoeken van de ouders, hd, ed, alle oogtesten, pl, dna en weet ik wat meer, wat voor zowel de poedel als de labrador is voorgeschreven om zo gezond mogelijk te fokken. Enne als de moeder net een blokje om is of uit logeren, blijf er dan ver vandaan,   Enne voor dit ras geldt ook, zegt er iemand een pup af? Ze krijgen er zo een nieuwe eigenaar voor, " ientje De ondertekening van een contract is rechtsgeldig. Men wordt geacht alvorens een contract te ondertekenen, deze zorgvuldig te lezen. https://www.rn7.nl/24761-koopcontract-verplicht-baasje-om-pup-te-laten-castreren   Australian labradoodles na 1 mei 2019 geboren, hoeven niet gecastreerd te worden als in het koopcontract een fokverbod verplicht wordt gesteld. In het koopcontract moet staan: bij niet naleving van het fokverbod wordt een boete van € 10.000 opgelegd!   https://alaeu.com/fokregels/  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Australian Labradoodle - Aanbetaling voor wachtlijst?
Dubbel
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Australian Labradoodle - Aanbetaling voor wachtlijst?

honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Australian Labradoodle - Aanbetaling voor wachtlijst?
  Ik zou nooit geld betalen om op een wachtlijst te staan. De fokker van mijn hond zei dat ze dat niet nodig vond omdat er zoveel vraag naar Dwergpoedels is, dat als iemand afhaakt  ze binnen de kortste tijd een nieuwe koper vindt.   De prijs voor een  kruising pup zonder stamboom is belachelijk hoog;  immers de labradoodle wordt niet erkend als ras door de Raad van Beheer en krijgt een zelf gefabriceerd afstammingscertificaat.   Vroeger werden de labradoidle pups gecastreerd vlak voor de nieuwe eigenaar de pup ophaalde.   Enkele jaren later werd een eigenaar verplicht de hond te laten castreren vóór de leeftijd van 18 maanden. Tegenwoordig moet een pupkoper beloven niet met de hond te fokken.   Ik zou de verplichting om de hond te laten castreren niet accepteren en daar ook geen contract voor tekenen. De hond is jouw eigendom en jij beslist wat er met jouw hond gebeurt.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Baarmoederontsteking hond van 17
  Krijgt je hond wel pijnmedicatie? Wellicht dat een forumlid, wonende in Rotterdam,  je een goede dierenarts kan aanbevelen.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Dit moet je vooral niet doen
https://www.hondenpage.com/hondenforum/231685/hoeveel-beweging-heeft-een-hond-nodig?.php  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Beginner: hulp gevraagd
Had je deze info al gevonden op voerwijzer.nl ? https://www.voerwijzer.com/goed-rauwvoer-kvv-voor-pups/  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Maltipoo x Maltezer
Zie PB
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Dit moet je vooral niet doen
Dit moet je vooral niet doen Pluto: voor de zoveelste keer een topic openen met teksten over je antieke inzichten in honden- en mensengedrag. Heb je onder een steen geleefd?   Het lijkt elke keer of je ChatGPT je teksten laat schrijven met de opdracht naar de inzichten van ca. 30 jaar geleden te schrijven.  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Maltipoo x Maltezer
  Ondanks de vele reacties in je vorige topic nog steeds niet overtuigd dat je beter voor een stamboom Maltezer of Poedel kan gaan i.p.v. een  kruising?   https://www.hondenpage.com/hondenforum/232703/advies-over-situatie.php   Testen moeten uitgevoerd  worden door veterinair specialisten aangewezen door de Raad van Beheer en niet een basis dierenarts. De uitslagen zijn bepalend of een hond voor de fokkerij kan worden ingezet.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Vraag over fokken
Bestudeer alle info inclusief links van het LICG over de Franse Bulldog: m.n.uiterlijk, ziekten en erfelijke aandoeningen en aanschaf en kosten.   Daar heb je tijd en geduld voor nodig. Mocht je na bestudering nog steeds een Franse Bulldog willen aanschaffen, dan ben je gewaarschuwd voor de mogelijke gevolgen voor baas en hond. En kom niet aan met hij/zij knort zo leuk tijdens het slapen, want dat is ademnood door BOAS (brachycefale obstructive airway syndroom). Zie uitleg van LICG: https://www.licg.nl/honden/franse-bulldog/  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Pip
  Pip is eindelijk op een veilige plaats terecht gekomen en wordt nu liefdevol verzorgd.   Hoe is Pip bij jou terecht gekomen?   Je hebt hem ontwormd en hij heeft de nodige vaccinaties gehad. De volgende keer dat hij aan ontworming toe is, zou je dat zonder chemische belasting kunnen doen nl. een monster van zijn ontlasting naar Het Woud, veterinair lab opsturen. Je kunt een afname set bij dit lab bestellen https://wormbestrijding.nl/   Ook de basisvaccinatie tegen hondenziekte, Parvo en hepatitis is in vele gevallen niet nodig. Zoek een dierenarts die titert en met een druppel bloed kan testen of je hondje nog voldoende antistoffen heeft tegen de 3 bovengenoemde aandoeningen. Indien voldoende antistoffen aanwezig zijn, hoeft je hondje niet weer de basis vaccinatie te hebben. Op de ziekte van Weil kan niet getiterd worden. Mijn hondje is nu 10 jaar en heeft alleen als puppy de basis vaccinatie gehad. Ik laat hem regelmatig titeren en nog nooit heeft hij te weinig antistoffen gehad.   Succes met de verzorging van Pip en veel plezier met hem.    
 

Vrienden van C

honden foto van DISHAhonden foto van Prins Syan-Issa de Eerste, Prins LaChatura Altair en Prinses Imgracia Samayrahonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Tisha Gioiahonden foto van Yvonne en cyrahonden foto van Yvonnehonden foto van Laura & Sparkyhonden foto van ladyhonden foto van s@nt@honden foto van Lisannehonden foto van ***honden foto van isabelle honden foto van Denise, Benji & Hogy.honden foto van Lisahonden foto van dogfriendhonden foto van Sherilyn en Jazzyhonden foto van Xiomara honden foto van ingehonden foto van Melissa - Kenji & Ninahonden foto van Nikahonden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloomhonden foto van theahonden foto van Bugs   **Taz**honden foto van ...honden foto van Tjakiihonden foto van Erika & Faya ?BRL?honden foto van kirsten&Bambihonden foto van Sonhonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Simone & Maxhonden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van Romyhonden foto van Joke en honden foto van sharonahonden foto van Lilly & Csokihonden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×honden foto van Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncashonden foto van Alie, Kaleo & Hajihonden foto van Mirella en 24 hondenpootjeshonden foto van   Evelien & Midashonden foto van desireehonden foto van ***...Kelly...***honden foto van Chelsey & Miohonden foto van sander dumayhonden foto van veroniquehonden foto van Charlotte en de Witjeshonden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van Irishonden foto van Michelle en de ettertjeshonden foto van Daisy & Milohonden foto van sandytje&carisleyhonden foto van Sky & Haileyhonden foto van Jolandahonden foto van Monique, Shaila† en Dieselhonden foto van sietskehonden foto van Dizzyhonden foto van jannyhonden foto van Joyce&Jayhonden foto van Cassanhonden foto van Mariahhonden foto van shirihihanehonden foto van Arko & Baasje Amaliahonden foto van Kim, Jeff , Jake & Benji † honden foto van Nikita x Noa x Ladyhonden foto van Dolfinehonden foto van Mariekehonden foto van mel honden foto van Ron Boesjeshonden foto van millyhonden foto van Do&Piphonden foto van choco en shanahonden foto van Klaudiahonden foto van goofie honden foto van Suzanne & Micky!!honden foto van Julie x Evando x Browniehonden foto van Sabrina & Dantehonden foto van julia en spikehonden foto van Team Didi & Plukhonden foto van Bjorn / Kimhonden foto van Nichelle en Lunahonden foto van Moniquehonden foto van Buddhahonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van Christelhonden foto van Simone & Grismohonden foto van S&F.honden foto van Sjakie & Baasje Natasjahonden foto van Astrid & Schumihonden foto van Amelie & Joeki †honden foto van Claudia & Tankhonden foto van Kobus & Cashonden foto van Claudia, Andor en Deamonhonden foto van Loes & Kaya honden foto van Kellyhonden foto van Wendy & Sleeper & Sloepyhonden foto van Ayla & Yunahonden foto van Helene en Tyborhonden foto van WIL GEEN LID MEER ZIJNhonden foto van dianahonden foto van Rooshonden foto van Angelique & Doenjahonden foto van stefaniehonden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†honden foto van Brigitte en Lotjehonden foto van Monique en de Dwergpinschers Sasha en Mikehonden foto van Valerie &. Arcohonden foto van *Chica*honden foto van harley en jacxhonden foto van Knut en Lilohonden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nalahonden foto van *~ Izzy ~*honden foto van honden foto van Hannah en Pépéhonden foto van nancy, woopy en faithhonden foto van Emmy & Zivahonden foto van Eefje • Yunahonden foto van Aafke & Chicahonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van Sabinahonden foto van Mona en Ollyhonden foto van Lottehonden foto van Jana & Romi honden foto van Ilse & Livvyhonden foto van Jeroen & Lolahonden foto van silke & woody honden foto van patricia, *Spikey* Nino & Lolahonden foto van Sandra en Fleurtjehonden foto van * tuGba & SantiaGo (L)*honden foto van Jill & Linkhonden foto van Diana - Tessa&Maxhonden foto van Mandy en Novahonden foto van Samantha ;)honden foto van Just myselfhonden foto van Samantha, Micah,Timmy&Timohonden foto van Shawna & Nalahonden foto van dustyhonden foto van Jennifer, Timo en Tobyhonden foto van Princehonden foto van Ramona & Sanko & Lailahonden foto van Jetskehonden foto van ••Tanja&Bullit••honden foto van Zootjehonden foto van Nikita & Dames honden foto van Sem • Dusty †, Doortje, Jiphonden foto van Jantina, Laila & Lunahonden foto van Angela & Shinehonden foto van marianne, cindy en rozyhonden foto van Juliehonden foto van fabhonden foto van Amanda *Diablo & Lanahonden foto van Valery En Bohonden foto van Loredana Diva & Jaydeehonden foto van niet actief meerhonden foto van Robin en Famkehonden foto van Samhonden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~honden foto van nikitahonden foto van Paulinehonden foto van Carlos&Tysonhonden foto van yvonnehonden foto van B met D&A†honden foto van Michèle & Zoëhonden foto van Roos' & Max'honden foto van Elinehonden foto van Leonie, Senna en Nikkie*honden foto van maaike&snowyhonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Iris, Lynn & Sam  honden foto van | Cristina | Tjie-ro & Sayurihonden foto van Prins J.J.honden foto van seniahonden foto van brent en ruby honden foto van Marleen & Chi Loekiehonden foto van L, K & Phonden foto van Ingrid Voshonden foto van Bulls Ihonden foto van Sylvana - Hummerhonden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic honden foto van chrishonden foto van Doesjka:,Laika&Snowyhonden foto van Puck en Incahonden foto van Corina honden foto van kaathonden foto van Tanja, Jindi en Joysa † honden foto van Floor Arensmanhonden foto van meert nancyhonden foto van Monique & Joepie en +Maxhonden foto van ~*~Nadine&Lisa~*~honden foto van Marissa & Lodewijkhonden foto van Angelahonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Watch Out *Shelties* Aroundhonden foto van Lorehonden foto van Sylvia Groothonden foto van Niet meer actiefhonden foto van *Monica*honden foto van Lunahonden foto van DIESELhonden foto van Lorraine Schleeperhonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van angelkehonden foto van toby&issahonden foto van Minniehonden foto van Ben weg hierhonden foto van Laura & Bohonden foto van trouwe_viervoetershonden foto van J&Shonden foto van Lanhonden foto van dustyhonden foto van Loesjehonden foto van Michellehonden foto van Alexhonden foto van Lo&Sohonden foto van C.honden foto van levipetra01honden foto van Rooshonden foto van lisa & samhonden foto van Pascallehonden foto van Ine honden foto van Juleshonden foto van Dominique & Mackenzie honden foto van Ingehonden foto van Jessie en Eli honden foto van 3 draken honden foto van [Ggy]honden foto van Fezhonden foto van Abby &Google honden foto van Lisa & Boebiehonden foto van -honden foto van Sabine en Mini Max honden foto van Mayrahonden foto van patricia & sennahonden foto van Sandra Bloemhonden foto van Fiebe & *Chihuahua Luna* honden foto van sinsy en Dexhonden foto van Bibihonden foto van sabrinahonden foto van Brokkel 3...De splinter in uw zitvlak!honden foto van ~honden foto van Elke en haar bende!honden foto van Noella en Igorhonden foto van Jengohonden foto van Laura & Bo!honden foto van Jelena en Zi.honden foto van melossshonden foto van Valerie <3 Mila <3 Maxhonden foto van baasje Julian/hond : Frodohonden foto van ivy & juniorhonden foto van LouisPearlhonden foto van Roos en Maxhonden foto van Deidre en Bella honden foto van Jackey & Brunohonden foto van Ingrid, Lindy en Lishahonden foto van anja en simbahonden foto van rmhonden foto van Maxhonden foto van Shauni *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*honden foto van viktoria CHIWAWAhonden foto van Rellende Pubershonden foto van Pumbahonden foto van Karinhonden foto van Dreamteamhonden foto van Ticohonden foto van Julie & Maksie!honden foto van Pieter en Angelitahonden foto van Naomihonden foto van Landseer ecthonden foto van Robert & Max†honden foto van shamhonden foto van Nadine honden foto van Dootje R.i.p. Cody 3-5-'16

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^