HondenPage baasje Mack

Wat schreven de vrienden van Mack op het forum

honden page profiel MoniqueMonique schreef in Het voorjaar komt er aan
Heerlijke voorjaarsfoto's van je duo
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Onze Aiden...
 Tamara je mooie hond,wat een verdriet ,wat een gemis . Heel veel sterkte!
honden page profiel MoniqueMonique schreef in "Iets verkeerds" gegeten
Was het vergeten ,Rox heeft vorig jaar aan een pad gelikt of willen bijten te laat gezien in het donker,die kwam schuimbekkend binnen,haar bek met liters water gespoeld is met een sisser afgelopen.
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Poppy 13

honden page profiel MoniqueMonique schreef in "Iets verkeerds" gegeten
Laats in Zandvoort een zeester....die lagen onder het zand net tegen het harde zand aan....ik dacht wat heeft ze nu,toen zag ik haar weglopen met een niet te grote zeester en vrat ze die op. Heel de vakantie heeft ze niet meer los mogen lopen,het lag bezaaid met zeesterren onder het zand,wel lange wandelingen bij de vloedlijn gemaakt. Krabben vindt ze ook lekker net zoals dode vogels,vissen.....ja ze eet wel eens wat verkeerd maar is nog maar 1 keer misselijk geweest in haar 3 jarig leventje.   Ze luistert goed maar als er iets vies te vreten valt,dan is ze doof.
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Socialiseren met kinderen
Gewoon tussen kinderen bewegen is al voldoende,ze moeten ook niet te veel gesocialiseerd worden met kinderen anders rennen ze naar ieder kind toe als ze los zijn. Dat is een dingetje bij extreem mensvriendelijke honden zoals mijn engelse stafford.
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Even m'n frustratie kwijt.
https://www.thedoglounge.nl/uitlaten/tuigen/  Hier koop ik mijn spullen,goed spul voor sterke honden,zo een tuig van MAG bv.daar trekken ze zich niet uit en zeker niet kapot. Fijne website ben er heel tevreden over.
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Herplaatsen? En hoe weet je het zeker?
Trouwens ik vind het ook niet nodig om een volwassen energiek hondje,verplichte rustmomenten in een bench te geven dan wordt de frustratie nog groter,deed ik ook niet met pups maar dat is een ander verhaal.   Zo een hondje zet je ook niet op een loopband,dat is geestdodend,een hond moet kunnen snuffelen,waardeloos advies. Hoe meer je ,je hond op een loopband zet,hoe beter zijn conditie wordt,hoe meer beweging die dan nodig heeft. Daarom ook mijn advies fiets, maar op het gemakje en op veilige plekken los laten lopen,snuffelen daar haalt een hondje zijn bevrediging uit. In huis leren om een beetje te speuren en dit dan buiten toepassen. Als ik roep naar mijn hond als ze los is ,Zoek!! Dan komt ze als een idioot naar mij toegerend om te speuren,heel leuk om te doen.   Zit er een jack russel in dan zijn dit gewoon drukke stuiterballen,ken veel mensen die het gewoon onderschatten. Zie ik ook veel, vervelende jack russels ,hondjes moeten altijd aangelijnd lopen,dan krijg je dat.            
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Herplaatsen? En hoe weet je het zeker?
Zelf weinig energie,hond die veel beweging nodig heeft dan denk ik aan de hond leren met de fiets mee te lopen,er zit veel jack russel in,die vinden het meestal heerlijk om naast de fiets te lopen en als het kan en de hond luistert goed,lekker los.   Hier in de buurt zie ik genoeg mensen met kleine hondjes die hun hondjes op hun tempo met de fiets meenemen,soms ernaast,soms in hondenmandje als ze echt klein zijn,even naar het losloopveld fietsen,de hond laten uitrennen.  
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Profine salami.
Ik snap al dat gedoe met voeding niet. Of je geeft een goede brok wel of niet in combi met een goede kvv compleet,premix is goed als je weinig benul van hondenvoeding hebt dan weet je dat je hond geen tekorten opdoet.   Of je gaat barfen,daar heb je een forum voor die kunnen je daar alles uitleggen,hoe je dat moet doen zonder dat je hond tekorten opdoet.
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Kees'vriendjes, ons huis gaat op kop!!
"   Ik had ze in een helder moment naar mijn mail gestuurd, en compleet vergeten. Zo heb je nog eens wat.  " Kees Dan heb ik ook wel gehad,op mijn oude laptop naar foto's kijken en ineens zie ik daar vergeten foto's van mijn vrolijke tweetal.
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Houdingen hond
" Dus elke man die 's morgens opstaat met een erectie, heeft een gebrek aan respect? Iedere mannelijke baby wordt respectloos geboren?   Och jeetje. Het wordt hoe langer hoe erger met de ''inzichten''. " Dagmar Ik heb even teruggelezen door je opmerking,bij de helft van het bericht was ik al afgehaakt.   Ik heb een stukje gequoted  van de gedragskundige inzichten,kunnen we onze mannen eens vertellen  hihi....   Een man, met dadelijk een stijve penis of een stijve penis die ze niet onder controle kunnen houden, hebben volgens mij ook een gebrek aan basis respect voor die vrouw. Ze hebben geen oog voor intimiteit, elkaar te leren kennen en verkennen maar vliegen er dadelijk op af met hun staart kaars recht omhoog. Zeer dominant en opdringerig.    
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Houdingen hond
Als Rox een grote hond bedreigend vind zie je niks aan haar houding,die vertoont ontwijkgedrag. Vindt ze een nieuwe hond die haar benaderd spannend,dan heeft ze haar staart omhoog,een teken van onzekerheid,ik ken je niet,wie ben je? dan is ze voorzichtig even de kat uit de boom kijken. Is het veilig dan gaat haar staart weer rustig naar beneden. Een interessante link. https://hondenlot.nl/gedragstherapie/lichaamstaal 
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Gestoomde worsten ervaringen
Karin dank voor de info, ik ga het sowieso in de gaten houden,de ingrediënten kopiëren en opslaan dan kan ik het vergelijken.
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Gestoomde worsten ervaringen
"  Wat fijn dat het zo goed gaat met Diki Buddy doet het heel goed op de brokken, maar ik wil toch wat afwisselen, mede omdat Acana overgenomen gaat worden door Mars Ik had ooit een consumenten programma gezien met een item over ingeblikte groente voor mensen. Daarbij werd wel gezegd dat deuken in de blikken slecht waren voor de gezondheid. Maar je hebt ook weer gelijk betreffende de plastic verpakkingen. Het blijft lastig.... " Karin, Lucky*, Duke* en Buddy Wordt acana overgenomen door mars,is dat dan slechter,heb je een link,ik betaal genoeg voor acana grassland maar wil niet inleveren op kwaliteit.   Verpakkingen dat is een beetje gezeur,als we zo begaan zijn met het millieu dan is geen hond hebben het beste voor het milleu. Heb daar altijd een beetje dubbele gevoelens bij dat politiek correcte. Alle eten die voor honden wordt gemaakt is ook belastend.
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Gestoomde worsten ervaringen
" Ja hier ervaring mee, bestel bij voeronline, en organimal, beiden zeer tevreden mee, hoofdvoer is wel rauw vlees, en van de gestoomde worsten neem ik nooit geen rund en kip. Van rauw vlees ook niet.   Dogsperfect is van voeronline. " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . Hier ook af en toe organimal,Rox krijgt acana brok,kvv en soms die worst i.p.v kvv ,goede ontlasting en moet niet meer geven net zoveel als bij kvv. Ze vindt het ook lekker
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Klein teckeltje vs grote pitbull
Ik begrijp heel goed dat mensen soms hun hondje optillen in het losloopgebied of als men bang is voor een loslopende hond.     Maar wat  wel vervelend is in het losloopgebied als men zo een klein hondje optilt en dat die dan tekeer gaat naar andere honden vanuit de armen van de baas. Heb al eens gezien dat een hond zich omdraaide en daar heel naar op reageerde.
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Extreem allergisch Amstaffie
" Hi Lola.  Je hond heeft bijna dezelfde als die van mij. Hij spuugd niet alleen snakken en hijgen wanneer hij last heeft. Eerlijk gezegd als van de buikpijn af kon was hij normaal. Het licht echt aan zijn voer want wanneer hij niet eet of de pauze tussen voer is hij echt normaal, ondeugende en drukke hond. Echt een baby O aanhankelijk en lief. Ik ga alweer een allergietest doen. Misschien is die van je iets beter dan bij de dierarts (250 euro). Opwelke site heb je dit gekocht?Kan je mij vertellen wat en welke merk dat druppels is? Ik heb geen auto en mijn hond mag niet in de bus (discriminatietgene mij pitbull/Amstaffieis heftig) Een specialist dat te ver bevestigd  is , is voor mij lastig.  Groetjes Angela " Rosangela Ik had een hond die iedere ochtend smakte en hijgde,die was misselijk,ik gaf haar s'avonds voor het slapen gaan altijd een boterham of een handje brokken en s'morgens nergens geen last van,die werd misselijk van een lege maag.   Normaal gesproken mogen honden kort aangelijnd in de bus,als je hond braaf is niet uitvalt dan kan een chauffeur dat in principe niet weigeren.   Huisdieren in het Stad- en streekvervoer Huisdieren mogen gratis meereizen in de bus, tram of metro. Houd rekening met de onderstaande regels: Lijn je hond kort aan; Honden mogen niet op de stoel; Vervoer andere huisdieren als handbagage in een bijvoorbeeld een reismandje.  
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Extreem allergisch Amstaffie
Ik snap dat je niet peins om je hond in te laten inslapen,je houdt er enorm veel van.   Maar ik ben het eens met een Ruby,een hond die niet kan eten zonder pijn als gevolg lijdt. Het enige waar een hond echt voor leeft is eten als dat niet meer kan zonder pijn  dan wordt het leven lijden.   Je hond heeft ook hernia,heeft hij daar ook last van?   je zal hier genoeg advies krijgen van mensen die ervaring hebben met honden met huidklachten,voeding,maar heel vaak loop je er financieel op leeg. En nee vakantie zit er niet in maar dat zit er eigenlijk voor niemand in die een oudere hond,zieke hond heeft of een gewoon een ziek hondje.   Pension is ook geen kwestie van het ras, die moeten ook geen hond met een medisch rugzakje.   Ik hoop dat je een oplossing vindt,het is verdrietig om een zieke hond te hebben,sterkte!
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Kvv Darf goed? ervaringen.
" Ik had deze gevonden. En kan niet zien dat ze ergens niet leveren, correct me if i am wrong. https://www.animalfoodexpress.nl/ En dan zit ik 2 euro over mijn budget, maar dat overleef ik nog wel. Dan heb ik dit.   Raw4Dogs Fish mix 450 g 2x Raw4Dogs Barf 5-mix 450 g 2x Alaska Lam 800 g 1x Raw4Dogs Game Mix 900 g 1x " Els Heb je geen pets place in de buurt? Ik koop raw4dogs en wat andere merken daar. Raw4dogs staat bij Rox met stip op 1,goede kvv.
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Kees'vriendjes, ons huis gaat op kop!!
Kees heel veel sterkte!
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Hond op slaapkamer.
Hier geen hond op bed,in bed al helemaal niet,nooit gedaan ook niet toen ik vroeger single was. Had vroeger 2 katten die mochten ook niet op bed,kattenharen vindt ik nog erger dan hondenharen. Gewoon geen dieren in mijn bed. Ze mag wel op de bank als haar doek erop ligt. Is het druk in huis,visitie,kleinkinderen dan is haar mand haar plaats,het is wat ze aangeerd is.  
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Kvv Darf goed? ervaringen.
" Kunnen naar de maan, we hebben een TV, een telefoon etc,  maar  "De Wetenschap zegt niets" " Ronald Ik eet ook nog altijd een biefstukje niet doorbakken,is ook niet goed.  
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Kvv Darf goed? ervaringen.
" Het lijkt wel alsof men hier de ogen voor sluit "Een besmetting kan optreden na direct contact met de rauwe vleesvoeding. Maar ook door contact met de voederbakken – waaruit het huisdier heeft gegeten – en contact met het huisdier zelf. Direct contact met het huisdier, door bijvoorbeeld het laten likken in het gezicht, is dan een potentiële infectieroute. Mensen en dieren waarvan de afweer niet optimaal is, lopen een grotere kans om ziek te worden"   Rauw vlees: is het voeren van rauw vlees aan je hond of kat zonder risico's? (dierenarts.nl)   " Ronald " Ik heb gelukkig een dierenarts die voor rauw vlees is... " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . Mijn dierenarts verkoopt rauw vlees en hondenbrokken,slimme da,farmfood fresh wordt daar verkocht.   Maar ik geloof ook dat mensen die onvoorzichtig zijn met rauw vlees dat dit risico's meebrengt,ik eet ook preparé en een tartaartje rauw,heb zo vaak te maken met rauw vlees tijdens het koken. Goede hygiene en een hond sowieso niet in je gezicht laten likken,honden zitten altijd met hun snuffel en tong ergens als het vies is en stinkt buiten,die van mij tenminste wel,een rotte vis,dode vogel,kattenpoep is ook wel lekker af en toe.   Nooit rauw varkensvlees geven.   Maar als je rauw vlees geeft,koop dan een merk die zijn bestaansrecht bewezen heeft. Neem nu rodi die geef ik niet(wel raw4dogs) maar dat merk bestaat al decennia. Ik denk dat er veel rotzooi op de markt is. Mijn bouviers kregen vroeger brokken en verse pens,zelf gesneden.....stokoud zijn die geworden en wij geen dag ziek geweest.   Heb je een heel erg ziek en kwetsbaar persoon in huis dan zou ik ook geen rauw geven ondanks de goede hygiene die ik betracht. Jaren geleden zat ik op het barfforum,daar kocht 1 iemand massaal vlees is,in de koffer en op een parking of bij de mensen thuis werd het verdeeld,heb ik nooit aan meegedaan,barf ik niks voor mij.Maar ik vond dit wel extreem en gevaarlijk voor de gezondheid maar niemand is daar ziek geworden,maar vond ik niet kunne   Hier krijgt Rox 1 vlees maaltijd en 1 brokken maaltijd,met vakantie alleen maar brokken.
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Welk voer voor mijn puppy?
" Het verzekeren is inderdaad een goed idee. Maar ik weet niet of ik dat kan betalen van een uitkering. Want het is niet alleen die 25 euro per maand, er komt ook nog 50 euro eigen risico bij elk jaar. Moet ik eens overleggen met mijn bewindvoerder/ en of mijn moeder. " Els De hond van je moeder gekregen,dan vraag je aan je moeder of zij die verzekerd en anders laat je haar de medische kosten betalen indien dat nodig zou zijn. Zij weet ook dat het financieel amper haalbaar voor je is. Dogloversgold vind ik een goede brok,kvv is te duur voor jou budget dat ga je niet redden. Kijk moeders maar eens lief aan voor een paar pakjes rodi per maand dan kan je af en toe als extra een plakje rodi geven.    
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Kees'vriendjes, ons huis gaat op kop!!
Hopelijk kan je het leven voor Mellow nog een beetje aangenaam maken met medicatie. Ik ken je Kees,jij laat een hondje niet nodeloos lijden omdat je niet kan loslaten maar het is gewoon shit,sterkte!
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Huiskatten chippen en registreren wordt binnenkort verplicht ( eindelijk )
" Als mijn hond een andere aanvalt (helaas ookal gebeurd) dan krijgt de eigenaar van de andere hond mijn telefoonnummer voor het geval er dierenartskosten gemaakt moeten worden, en als ik weet waar ze wonen ga ik langs met wat lekkers voor hun hond ter excuses. Want zo hoort dat, als verantwoord hondeneigenaar.   Toen mijn hond door een wildvreemde kat op straat werd aangevallen en met een jaap over z'n neus naar de dierenarts waren die kosten helaas voor mij, want ik weet niet waar het beest vandaan kwam en een eigenaar was natuurlijk nergens te bekennen, laat staan dat die zich vrijwillig meldde n.a.v. mijn oproep in de whatsappgroep van onze buurt. " Anna Niem Niet iedere hondeneigenaar is zo sociaal,lees maar eens een frustratie topic hier op het forum,dat zijn hondenfrustraties die hondeneigenaren ervaren van andermans honden en dat zijn dan nog hondeneigenaren,die vaak totaal geen begrip hebben voor elkaar.    
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Huiskatten chippen en registreren wordt binnenkort verplicht ( eindelijk )
" Heb je er al ooit bij stilgestaan, hoeveel schade die "vrije geesten" in de natuur aanrichten?  Heb je dan misschien een idee how het best kan aangepakt worden? of moeten wij het gewoon laten zoals het is? Jaag maar, schatje.. het is toch jouw natuur. Ook tijdens het broedseizoen.  " Lara en Peitjes Is niet tegen mij maar als men mensen wil verplichten om katten binnen te houden,dan kan je beter verbieden om katten te houden. Maar dan kunnen we ook beter honden gaan verbieden,genoeg mensen die een hekel hebben aan honden,de  hondenpoep hoe vaak men hier een hond niet laat poepen in de speeltuin,zo stiekem als het donker is,de schade die loslopende honden veroorzaken. Geluidsoverlast door honden komt veelvuldig voor. Honden die jagen.   De millieuvervuiling door de vlooien en teken middelen,daar gaan ook heel veel jonge vogeltje van dood,de hondenharen worden gebruikt om nestjes te bouwen.   Daarom vind ik het kortzichtig om alleen maar naar katten te kijken die overlast veroorzaken.    
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Huiskatten chippen en registreren wordt binnenkort verplicht ( eindelijk )
Hier heb je geen zandbakken meer in de gemeente,die overlast hebben we dus niet. Kattenpoep in de tuin ruim ik gewoon op,agressieve kat heb ik ook al meegemaakt tegen mijn hond maar heb ook al meegemaakt dat honden mijn hond aanvielen,ook maar binnenshuis houden?    
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Huiskatten chippen en registreren wordt binnenkort verplicht ( eindelijk )
Ik ben voorstander van een chip,snap ook niet dat men dan over een paar tientjes valt,zeker als de kat buiten loopt. Maar om een hond te vergelijken met een kat vind ik een beetje kortzichtig. Sommige katten kunnen nooit aarden als ze thuis opgesloten worden,van mij mogen ze lekker buiten lopen maar chip ze dan op zijn minst.   Een beetje verdraagzaamheid is tegenwoordig ver te zoeken en het is niet aan ons om vingertjes te gaan wijzen naar mensen die om welke reden ook hun kat buiten laten lopen.
 

Vrienden van Mack

honden foto van Monique

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^