HondenPage baasje Lola

Wat schreven de vrienden van Lola op het forum

honden page profiel PetraPetra schreef in Mijn lieve Mara is naar haar zusjes toe
Wat een gemis ondanks die prachtige leeftijd. Ik wens je heel veel sterkte en een virtuele knuf.
honden page profiel PetraPetra schreef in mooiste/leukste/grappigste herinnering met jouw hond?
Heb ook nog een herinnering van een jattende Rasta. Toen was Ziggy er nog niet. Had een maaltijdsalade, kip, groente en pasta. Liefhebbend vrouwtje dat ik ben had ik een stukje kip aan hem gegeven, oeps vork vergeten, ik naar de keuken en toen ik met 3 seconden weer terug kwam likte Rasta nog zijn lippen af, blij kwispelend. Was lekker vrouwtje, de groente heb ik voor je overgelaten. ik kan echt niet boos worden op dat maffe beest 
honden page profiel PetraPetra schreef in Eigenaar herkennen via de hond.
??? Misschien in het verkeerde topic belandt?
honden page profiel PetraPetra schreef in Eigenaar herkennen via de hond.
bekend fenomeen onder ons. de trimster van Rasta heeft haar enkel gebroken dus haar collega komt haar helpen, de collega heeft een zwart mixje en een abricot dwergpoedeltje. ik zag haar wandelen met de hondjes toen ik onderweg was op de fiets en riep vrolijk hohoii. Verbaasde blik, euhm ken ik die? Ik ben het vrouwtje van Rasta, blik verhelderde, oooooojááh hohoiii hahahaha. Een half uurtje later bracht ik Ras daarheen voor een opfrisbeurt en we konden er wel om lachen. Vrees echter dat Ras weer eens gehondnapt is, Anita zijn eigen trimster is dol op hem en hij mag altijd daar gezellig meescharrelen. Maar van 10 uur tot nu kwart voor 4 ?? Tsssss hahahha
honden page profiel PetraPetra schreef in Nala
Ooochhh wat een leukerdje!  Ze lijkt wel op Nipper dat hondje van die reclame “his masters voice” kan me heel goed voorstellen dat je er voor viel, wat een snoeppie.
honden page profiel PetraPetra schreef in wat betekent dit?
Niet dat ik weet, gewoon hondentaal van ik heb geen kwade bedoelingen, kijk dan ik ben heel lief hoor. (mijn interpretatie).
honden page profiel PetraPetra schreef in Slimme en domme honden
Van Rasta zeg ik altijd dat ie het buskruid niet heeft uitgevonden. maar soms vraag ik me af of het niet gewoon bescheidenheid/verlegenheid is want hij laat ook wel eens staaltjes zien zodat ik denk van hij is slimmer dan ie zich voordoet. zoals vandaag. Nu hij wat ouder is slaapt hij als ik niet thuis ben graag in de gang of boven in bed. Vandaag is ie vreselijk aan de dunne maar ja hij kon niet naar buiten want vrouwtje was werken. Nou is het een dingetje van me dat de douchedeur altijd open staat. Rasta moest nodig en heeft het in de douche maar laten gaan, ocherm skatteke maar toch lief en behoorlijk slim van hem om niet mijn slaapkamer te bevuilen, nu kon ik het zó met de doucheslang wegspoelen. Heb nu maar even wat kipfile en rijst gekookt voor hem.
honden page profiel PetraPetra schreef in Wat maakt jouw hond, jouw hond? Leuke trekjes etc.
Oh ik weet er nog een paar. Nu Rasta wat ouder wordt moet ie soms midden in de nacht plassen. Dan maakt ie me wakker maar zo zachtjes en lief. Hij gaat dan naast mijn bed staan met een klein brommetje en als ik dan niet reageer een likje over mijn hand, zo lief. Ziggy is erg voergericht, een enkele keer krijgen ze als traktatie een bakje paté. Hij mag dan het restje uitlikken. als ik dan in de kamer zit komt ie met het bakkie in zijn bekkie in zijn stoel zitten zodat ie op ooghoogte is en kijkt me smekend met puppieoogjes aan haha. Ook “bidt” hij als hij iets lekkers ziet wat ie wil.
honden page profiel PetraPetra schreef in bultje op pootje....
Ziggy had vorig jaar ook een rubberachtig bultje op zijn pootje. Ze hebben het operatief weg gehaald en voor de zekerheid heb ik het op laten sturen, bleek gelukkig goedaardig te zijn.
honden page profiel PetraPetra schreef in Wat maakt jouw hond, jouw hond? Leuke trekjes etc.
Rasta is mijn handschoen, knuffelig,braaf en altijd goeie zin. we begrijpen mekaar en als ie dan een zeldzame keer een streekje uithaalt kijkt ie heel trots, goed hé mama. het is echt een troost”meisje” als mijn beste vriendin bij me kwam en verdriet had legde hij een poot of een kop op haar schoot en troostte haar. Ze is niet echt een hondenliefhebster maar op Rasta is ze dol. Ziggy is mijn kleine hulphondje en zorgt ervoor dat ik de troep achter me opruim. nieuwsgierig een regelneef maar ook heel aanhankelijk en kan heel vaak lekker tegen me aankruipen om over zijn buikje gekriebeld te worden. het is normaal gesproken een hondje wat ik nooit uitgekozen zou hebben. Q heb ik me vergist, meneertje besloot anders, hier ga ik wonen en hij pakte me totaal in met zijn prachtige sprekende slimme oogjes, zijn fluffie roomzachte oortjes en zijn vrolijke aard. natuurlijk kan ik hem wel eens achter het behang plakken maar ze horen gewoon bij mij en ik ben dol op ze allebei.
honden page profiel PetraPetra schreef in Duimen voor Mootje,.p6 update
Gossie, arme Mootje. Ik ga ook duimen dat ie nog een poosje in alle waardigheid mee kan doen.
honden page profiel PetraPetra schreef in Grote/zware hond als je zelf klein bent?
Wat iedereen al zegt, kwestie van opvoeding. Is de persoon in staat om de hond qua opvoeding in het gareel te houden dan zeg ik waarom niet. Rasta is met zijn 23 kilo niet superzwaar maar omdat ik  maar 1.53 ben en een motoriek van likmevesje heb zou ik hem ook niet kunnen houden als ie ineens een stormloop neemt. daarom mag hij aan de lijn niet trekken anders lig ik zo op mijn platte snuf. Nou moet ik zeggen dat lukt me ook niet altijd omdat ie nog wel eens dolenthousiast aan het dansen en springen gaat aan het begin van de wandeling. Dan is het een kwestie van rustig blijven en stil staan tot ie weer normaal kan doen.
honden page profiel PetraPetra schreef in Wat zeggen de mensen zoal tegen jou...
Meestal hoor ik van ooooh wat een prachtige hond (Rasta)  een paar zomers geleden zaten er mensen buiten,ooh wat een mooie hond, je ziet ze steeds meer die labradoodles hé. pardon, dit is een poedel. Nee hoor écht niet, dat kan niet want poedels zijn niet zo groot. heb het hele verhaal moeten uitleggen dat poedels er in verschillende maten zijn haha en hij wou me eerst niet geloven, wow wat een joekel zeg, och valt nog mee hoor, je hebt ze die nóg groter zijn. Woowwwwww hihi
honden page profiel PetraPetra schreef in luna is er niet meer
Wat erg voor jullie, zo’n jong leven. Het klinkt cliché maar daarom ook niet minder gemeend, heel veel sterkte met dit enorme verlies.
honden page profiel PetraPetra schreef in Roadtrip Noorwegen / Zweden
Oooh wauw gaaf zeg, ben stiekempjes best heel jaloers. ik sluit me bij de anderen aan, laat alsjeblieft die kleuren zo, juist gaaf. Nu de honden nog een kekke bandana en je bent klaar voor man bijt hond (complimenteus bedoeld) en klaar voor de reis. Ik volg 
honden page profiel PetraPetra schreef in Bange hond uit Roemenië
Misschien niet een antwoord wat jullie willen horen maar ik zou hem weer op laten halen door de stichting. Een hond die zo extreem angstig is heeft een wat gespecialiseerdere hulp nodig. Hoe goed jullie het ook bedoelen maar dit is niet zomaar eventjes op te lossen in een gezin  die gewoon een hond voor de gezelligheid wil. jullie dochter is nog jong en je wil ook voorkomen dat hij uit schrik en angst haar gaat bijten. Sterkte er mee.
honden page profiel PetraPetra schreef in Gevraagd kruising whippet pup, liefst teefje
" Op het hondenforum is er nu een whippet gedekt door een american hairless terrier.    Allebei volledig getest en ze klinken als super fijne honden. Echt een ideaal nest als je het mij vraagt.  " Naomi Haha weet je dat ik precies hetzelfde dacht? Heb zomaar het idee dat hier heel leuke hondjes uit gaan komen. Ik volg het topic ook op dat forum en moet tegen die tijd héél streng tegen mezelf zijn.
honden page profiel PetraPetra schreef in Meet Ricco!
Wat een mooie hond. Het kwam gewoon op jullie pad, toch?! sadi blijft toch wel in jullie hart en wie mag er bepalen wanneer jullie toe zijn aan een andere hond maar ja dat is mijn bescheiden mening. Heel veel plezier van en met jullie prachtige nieuwe maatje.  
honden page profiel PetraPetra schreef in Geschikt voor een hond?
Haaahahaha kende hem al maar hij blijft hylarisch.
honden page profiel PetraPetra schreef in Welke halsband?
Dit is de halsband die ik als laatste heb laten maken voor Rasta.
honden page profiel PetraPetra schreef in Aankopen voor de hond
Zoals beloofd, heb ik ff een foto gemaakt van de halsband van Ras 
honden page profiel PetraPetra schreef in Aankopen voor de hond
Pfff krijg de foto’s er niet op helaas. voor Rasta heb ik laatst een vachtbeschermende brede halsband laten maken, (hij had er nog maar 2 hahaha) De maakster heb ik de vrije hand gegeven, ik kende via facebook haar stijl en de andere halsbanden en die van Ziggy heeft ze ook gemaakt. Ze vond het eerst een beetje eng, ik wilde zelfs geen foto zien, pas als ik hem in de bus had wilde ik hem zien. Toen werd ze zelf ook heel enthousiast en ik moet zeggen ze heeft het totaal waargemaakt hij is paars met gouden accenten en onderaan bungelt een klein gouden kroontje, súpermooi. Morgen met beter licht zal ik nog eens proberen een mooie foto te maken en te plaatsen. Voor Ziggy heb ik bij de “eksjun” zo’n groene wiggely bal gehaald maar hij heeft er maar eventjes mee gespeeld en toen zijn interesse verloren.
honden page profiel PetraPetra schreef in Aankopen voor de hond
Pfff krijg de foto’s er niet op helaas. voor Rasta heb ik laatst een vachtbeschermende brede halsband laten maken, (hij had er nog maar 2 hahaha) De maakster heb ik de vrije hand gegeven, ik kende via facebook haar stijl en de andere halsbanden en die van Ziggy heeft ze ook gemaakt. Ze vond het eerst een beetje eng, ik wilde zelfs geen foto zien, pas als ik hem in de bus had wilde ik hem zien. Toen werd ze zelf ook heel enthousiast en ik moet zeggen ze heeft het totaal waargemaakt hij is paars met gouden accenten en onderaan bungelt een klein gouden kroontje, súpermooi. Morgen met beter licht zal ik nog eens proberen een mooie foto te maken en te plaatsen. Voor Ziggy heb ik bij de “eksjun” zo’n groene wiggely bal gehaald maar hij heeft er maar eventjes mee gespeeld en toen zijn interesse verloren.
honden page profiel PetraPetra schreef in Is het zover???
Hoe gaat het nu met je hondengezinnetje?
honden page profiel PetraPetra schreef in Omstandigheden eerste hond
Hier heb ik het goed kunnen regelen met mijn werk. ik werk 32 uur per week als schoonmaakster. elke dag moet ik om half 7 beginnen dus kwart over 6 moet ik weg en van te voren uit laten.  2 uur later naar mijn volgende pand, 3 keer in de week maak ik dan de bieb schoon (1 1/2 uur) en dan naar huis om de honden uit te laten, daarna 2 uur werken bij mijn volgende pand. Dan ben ik een uur vrij en dan mijn laatste pand, ook 1 1/2 uur en om 16 uur ben ik vrij. Dinsdags en donderdags hoef ik niet naar de bieb dan ga ik rechtstreeks naar mijn pand waar ik ook 2 uur werk dus smorgens zijn ze 4 uurtjes alleen maar heb ik tussendoor langer vrij totdat ik om kwartover 2 op school weer moet beginnen. Het is passen en meten maar ze zijn het gewend en het levert geen problemen op.
honden page profiel PetraPetra schreef in Mijn roedel samen
Prachtige foto’s.
honden page profiel PetraPetra schreef in Wow hij is niet bang meer :D
De overbuurvrouw zat gisteren een bakkie bij me te doen. Komt bijna niet voor omdat ze niet graag weg gaat van huis behalve op het werk. Ziggy was aan het slettebakken misschien ook omdat ze lekker ruikende teefjes heeft maar hij misdroeg zich en bleef bezig dus ik stuurde hem weg. Goh hij is totaal niet bang meer.........,euh, hij is nooit echt bang geweest maar nogal een eigen willetje. Jaren geleden ging ik een dagje weg en zij liet voor mij de honden uit. Rasta kende haar al en die is makkelijk,als er iemand hem uit wil laten dan joepie maar Ziggy had zoiets van ehhh ik ken je amper en jij wil mij uitlaten? dacht het nieh hé. met veel moeite deed ze hem de riem om en toen Samen weg maar voor ze de straat uit waren wrikte Ziggy zich uit de riem en als een speer naar huis hahaha, ze kreeg hem niet te pakken dus de voordeur open gedaan en hij ging naar binnen, direct naar boven hihi. Nou ja laat maar. Het is me ook een portret hoor, manipulantje, soms regelrecht brutaal en weet wat ie wil. Toch ook zoooo lief en aanhankelijk .
honden page profiel PetraPetra schreef in Hieperdepiep hoeraaah
Ziggy is vandaag een jarig jopje, is 6 jaar geworden.
honden page profiel PetraPetra schreef in Sloopgedrag aanpakken, jullie mening?
Motivatie is idd een goed punt. Zigg sloopte gelukkig niks aan het meubilair maar papier, sokken en ander losliggend materiaal werd vakkundig versnipperd. Toen ontdekte ik dat hij graag apporteert dus toen was het heel snel opgelost. Bij alles wat ie in zijn bekkie nam riep ik wat heb je daar? Als ie het dan netjes bracht ging er een snoepje in of een flinke knuffel. Wel als gevolg dat zijn slanke lijntje iets minder euhm slank werd haha en dat ie te pas en te onpas met dingetjes aan komt zeulen maar ach er zijn ergere dingen. Een paar jaar geleden was ik toch wel súpertrots op hem. We wandelden langs een terras en hij had ineens een botje van een sparerib in zijn bekkie. Ik hield mijn hand onder zijn bekkie en zei geef vrouwtje. Hij keek wel een beetje moeilijk, Ziggy lósssss en ja hij liet los. Toen natuurlijk vreugdedansje complimentje en heel lekker snoepje, braaf beest .
honden page profiel PetraPetra schreef in Rox !
Aaach, het bloed gaat waar het niet kruipen kan. Nu hoef je gelukkig toch nog niet zo superlang te wachten. Heerlijk zeg. Een collegaatje van me heeft een kruising maltheser met een scheut staffort er in. Toen ik het nest op feestboek tegen kwam waren ze net 3 weekjes oud, ze is er heen gegaan, verliefd geworden en het meiske was de enige pup die gelijk op haar toe kwam lopen. Ze keek zo tegen de lange wachttijd op maar nu is Millie zoals ze heet alweer een half jaar bij mijn collega, een heerlijk boomertje dus, heel mooi en een dapper entthousiast kind. Het lijkt dus lang te duren maar voor je het weet kun je je meiske in de armen sluiten. Heel veel plezier met de puppievoorpret.
 

Vrienden van Lola

honden foto van Petra

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^