mooiste/leukste/grappigste herinnering met jouw hond?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley

honden foto van Lotte & Marley

Hoi allemaal,
Ben ik weer met een topic.
Ik vind het zo leuk om alle verhalen te lezen over jullie en jullie trouwe viervoeters. Daarom dacht ik, ik gooi er nog een topicje over.

Wat is jouw mooiste/leukste/grappigste herinnering aan jouw hond? Dit kan natuurlijk ook een hond zijn die er helaas niet meer is!

Ik zal beginnen:
Ik heb Marley nog vrij kort , 4 maandjes, dus ik hoop dat we nog veel herinneringen gaan maken! Op dit moment is mijn mooiste herinnering aan Marley het samen door de haven struinen tijdens de avondronde met harde wind. Er was bijna niemand op straat en je hoorde de masten klinken en de wind door de haven loeien. De kerkklok ging op een gegeven moment ook nog af. We wonen aan de haven in het historisch centrumpje dus alles is vrij oud en de lantaarnpalen geven een mooi schemerlicht. Terwijl iedereen zo warm lekker binnen zat liepen wij samen door de stad. <3 Dan geniet je ook even extra als je daarna thuis komt en samen op de bank kruipt.

De leukste herinnering: is dat Marley voor de eerste keer ging ZWEMMEN. Dit durfde hij namelijk niet in het begin. Tot ik erin ging, toen sprong hij erachteraan. Inmiddels krijg ik hem niet meer weg bij het water haha.

Grappigste herinnering is gewoon elke keer als hij lelijk slaapt of gekke bokkensprongetjes maakt als hij vrolijk is.

Ben benieuwd naar jullie ;-)

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

303084.jpg303078.jpg303070.jpg303076.jpg    Mooiste herinneringen van Bams, genieten van de watersport, wat ik nog steeds iedere dag erg mist, ze had het zo naar de zin ze deed het zo graag, een watertalent noemde ze haar....

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

werk

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Vele mooie, leuke, grappige momenten in een hondenleven... het meest gênante moment dat me te binnen schiet:

 

We liepen met de honden in de bergen en volgden een riviertje. Heel idyllisch allemaal, vredig genietend van de natuur.

Opeens rennen ze allebei van ons weg en verdwijnen achter de rotsen, uit het zicht. 

Blijkt daar een koppeltje te liggen zonnen & picknicken. Als we komen toegesneld, staat Nukka al met haar natte poten enthousiast op de blote buik van die man te beuken terwijl Nanu ondertussen hun lunch naar binnen schrokt.

 

Vreselijk beschamend zijn die boeven soms, maar zelf vonden ze het mega-grappig... embarassed

 

 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

" Vele mooie, leuke, grappige momenten in een hondenleven... het meest gênante moment dat me te binnen schiet:
 
We liepen met de honden in de bergen en volgden een riviertje. Heel idyllisch allemaal, vredig genietend van de natuur.
Opeens rennen ze allebei van ons weg en verdwijnen achter de rotsen, uit het zicht. 
Blijkt daar een koppeltje te liggen zonnen & picknicken. Als we komen toegesneld, staat Nukka al met haar natte poten enthousiast op de blote buik van die man te beuken terwijl Nanu ondertussen hun lunch naar binnen schrokt.
 
Vreselijk beschamend zijn die boeven soms, maar zelf vonden ze het mega-grappig... 
 
  "

haha ik had iets dergelijks toen ik met mijn eerste hond Inga in Tjechie was, we liepen lekker in een bos, en opeens in een dalletje zagen we een groep padvinders die aan het picnicken waren. Voor ik het wist spurte ze naar die groep, pakte een reep chocolade van een van de kinderen, liet die weer vallen, en pakte daarna een broodje van een kind en begon al te eten toen ik eindelijk met een rood hoofd in dat dalletje gekomen was, al sorry roepend. Allemaal waren ze aan het gillen, ook al omdat ze een duitse herder was, die in Tjechie alleen op een erf waren, ik heb tenminste daar nooit iemand met een dh zien wandelen.  Maar gelukkig konden ze er ook wel om lachen.

 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

woh, hahaha.  Dat herinner ik me ook van Bams, die deed dat bij mensen met het voorbijlopen als ze wat in  hun handen hadden en ik hoorde de kreten en dat ze mijn hond beschuldigden die gewoon doorliep met hun eten, hahahaha, en eigenlijk werden ze niet eens boos....laughing

honden page profiel laura   Diva&Novalaura Diva&Novagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van laura   Diva&Nova

Ik zal nooit meer vergeten dat ik diva mee had naar mijn schoonouders en hun hond. Mevrouw wilde op zijn kussen liggen maar hij lag er al op, je zag haar denken, naar de gang lopen en 2 x blaffen naar de buitendeur alsof er iemand was. De reu sprong meteen op om te gaan kijken, en diva liep ondertussen gauw naar zijn kussen en ging heerlijk liggen!

 

honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir 3 doggies

honden foto van Puck & Fenrir

Een van de mooiste is een van de eerste herinneringen die ik van Fenrir heb. Het moment dat we bij de fokker onze keus moesten doorgeven welke reu onze voorkeur had. 

Ik had natuurlijk al een sterke voorkeur naar hem maar kon ik wel zo'n keuze al maken. Ik zat op de grond tusssn de pups en Fenrir was onrustig,  al zn broertjes en zusjes lagen op 1 hoop te slapen maar hij ging steeds verliggen en pieperig. Toen kwam hij op mijn schoot kruipen en viel in slaap. Toen wist ik dat ik niet alleen hem maad hij ook mij uitkoos !

 

En de eerste keer dat ik zijn lijn losklikte bij de schapen, wat was dat gaaf om te zien! Dat instinct wat vrijkomt, zo gaaf!

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Een mooie herinnering aan Mowgli en Balou vind ik hun bijzondere band ondanks het verschil in grote, Balou heeft echt moeite gehad met het verlies van Mowgli.

528242.jpg

Een leuke herinnering aan Gizmo is, dat ik hem s avonds ineens kwijt was, hij was doof/blind dus ik was erg bezorgd en zag hem in gedachten al in de bosvijver liggen. Met een paar buren ben ik naar hem gaan zoeken, zegt mijn vriendin, heb je al in zijn bench gekeken? Dit had ik niet omdat hij daar uit zichzelf nooit inging maar nu dus wel, meneer was zich van geen kwaad bewust en lag in diepe slaap. 

537390.jpg

De kleine Gizmo met pup Mowgli.

Ik heb zo veel mooie herinneringen aan al mijn honden maar de meeste zijn niet spectacalair en alleen voor mij bijzonder.

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy 3 doggies

honden foto van Koert En poppy

Poppy en ik 

Mijn moeder reed het erf op bij mijn oom en tante en weet je wat poppy deed die stond de springen voor het raam om dat ze weet dat we bij mijn oom en tante waren en de hond van mijn oom en tante die stond altijd de kijken als we uit de auto kwamen

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Mijn partners-in-crime....

Doos met aardbeien op t aanrecht, er wordt aangebeld, ben 2 minuten weg, kat Fancy het aanrecht op, mikt de complete doos naar beneden, Charlii een verrukkulluke maaltijd, lekker rood bekkie na afloop! 

honden page profiel Eggermont KatelijneEggermont Katelijne 3 doggies

honden foto van Eggermont Katelijne

Heb veel mooie en leuke herinneringen en hoop dat het nog even zo verder gaat.Indy is op het moment 8 jaar.Maar als puppy was hij echt te gek,wij lachten ons krom.Hij kwam bij ons op 8 weken en lag altijd bij mij in m’n hals als een soort sjaal,ik had het lekker warm daar.Waarschijnlijk voelde hij zo mijn hartslag.Als pup kon hij ook altijd gekke bekken trekken,heb nooit gedacht dat een hond zoveel kon uitdrukken.Die grote oogjes kunnen zo fonkelen.Zo werd ik eens wakker en deed ik mijn ogen open,Indy keek recht in mijn ogen en lag met z’n kopje op mijn kopkussen.Ik voelde mij echt als een mamma toen.Lag in zijn bench naast het bed en ik direct wakker was als ik iets of wat abnormaal hoorde,of ik wel zijn hartslag en snurkje wel hoorde.Allemaal bijzondere momenten en nog steeds van zo’n momenten geniet.Wij hebben een bijzondere band en al veel meegemaakt.Mag er nog niet aan denken dat het ooit stopt.

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley

honden foto van Lotte & Marley

Wat een super leuke herinneringen allemaalhp-heart Ik moet wel erg lachen om de boefjes die eten jatten hoor hahaha. En samenwerking tussen hond en kat om de aardbeien te krijgenhp-shiny

 

En mooi om de liefde tussen mens en hond te zienhp-heart

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

522915.jpg

Zelf gestolen bij de dierenwinkel(achter vrouwtjes rug die af stond te rekenen) en helemaal in mijn mond verstopt tot de volgende winkel en toen tussen de voeten van de winkel mevrouw gelegd om te vragen of ze hem wilde gooienhp-shiny

 

Fietsen met mijn ventjes in de bakfiets zo gezellig hp-heart

451172.jpg

 

 

Bij hondjekoek kwam hun kat altijd even tevoorschijn om met hun riemen spelen(deed hij alleen bij ons volgens de eigenaar)

Wat resulteerde in de volgende foto op hun facebook

Met de opmerking: nu ook gratis oppas terwijl u winkelt

540628.jpg

 

 

 

 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

" Wat een super leuke herinneringen allemaal Ik moet wel erg lachen om de boefjes die eten jatten hoor hahaha. En samenwerking tussen hond en kat om de aardbeien te krijgen
 
En mooi om de liefde tussen mens en hond te zien "

ik herinner me nog  een paar schaamtevolle jatterijenl haha

We kwamen net uit de metro, en wilden een vrouw met een kinderwagen passeren, waar een kindje een broodje at, maar net toen we langsliepen stak het kind het handje uit met het broodje daarin. Al passerend nam Inga dat broodje aan en hap slik weg was het.

En nog een niet met eten maar een flinke stok. Onze buurvrouw liep met haar herder voor ons, beide honden los, haar herder had een stok in zijn bek die hij trots ronddroeg. Mijn hond komt vanchter aangelopen en neemt rustig de stok van hem over. De hond vond het prima zo te zien, ik vond het ook wel grappig, maar de buurvrouw eerst niet echt al kon ze er ook wel om lachen

Een andere keer kwam de buurman even langs en had zijn tas met boodschappen in de gang laten staan waarin ook een zakje eierkoeken lag. Bij het weggaan dus alleen nog maar een zakje met wat eierkoekkruimeltjes.

 

 

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

hihihi...lig in een deuk bij schaamteloze diefstal.

Dobry hahaha die kids met broodjes op neushoogte vragen inderdaad om zo'n actie hp-wink

 

Heb ooit dit geplaatst:

Het is 3 uur s'nachts

Ik draai me om..mijn kater springt met een gepikeerd geluidje(mrrmf) van bed ivm teveel op de rand..

Jeff ligt tegen mijn rug te knorren

Waldo ligt naast mij aan het voeteneind en prikt zijn lange stelten tegen mijn kuiten..diep in dromenland dus.

Het is weer stil...ik dut weg..

WOEF

Waldo staat recht overeind op het voeteneind..

waldo ik schrik me een ongeluk..je hoort de poes in de kamer...

hop ga slapen...zucht ik

en duw wat tegen waldo zodat hij weer gaat liggen..hij blijft alert

Dus ik kriebel even op zijn kontje om hem te ontspannen..

Ik ga weer liggen

WOEF

Ja Jeff ga jij ook nog eens beginnen..hop slapen...bed is om te slapen..

Het is weer stil en ik draai me op mijn zij..

 

paar minuten later..

Jeff besluit toch om het bed af te gaan en neemt stoicijns de kortste route met zijn dikke korte pootjes...das over mij heen..

Hij zal wel in de woonkamer in zijn mand liggen..ivm hij niet van onrust houd doet hij dat wel vaker

trip trip trip...trip trip trip trip

Ik hoor wat gestommel in de woonkamer...trip trip trip

Waldo gromt..

Waldo da's Jeff...niks aan de hand...

 

trip trip trip...trip trip trip

En jeff staat weer naast het bed

Ik moet even ruimte maken zodat hij op bed kan springen en hij over me heen kan klauteren..

..zo gezegd zo gedaan... Jeff ploft neer ...rust in de tent..

na een paar minuten ..springt waldo het bed af 

trip trip trip.. trip trip trip

even stilte...trip trip trip trip trip trip plof..

daar is hij weer...

Jeff gromt... Jeff doe normaal das waldo..hij zit op zijn eigen plekje..mompel ik

waldo gaat heel eikelig in de uiterste hoek van het bed met de rug naar ons toe ,en blijft daar zo doodstil zitten...

Das raar..

Ik ga weer overeind en zie dat er  een "hoopje" op het bed ligt voor waldo..

Getsie denk ik..toch geen kots ....

Dus ik buig verder voorover...Waldo zit als een zout pilaar 

 

Het was dus mijn kaasbroodje wat ik voor vandaag voor bij de soep had gekocht..althans de helft nog..

Die heb ik in beslag genomen...helaas voor waldo.

 

Pas toen realiseerde ik me hoe dom ik was geweest 

Waldo blaft altijd als de poes gaat stelen

en mijn kater was gepikeerd van het bed vertrokken..

Het broodje lag op de eettafel in plastic verpakking..poes gaat er zachtjes mee klooien (waldo blaft)

Mijn kater heeft dat van de tafel afgegooid uiteindelijk (dat was de blaf van Jeff)

Dus jeff ging kijken

kreeg de verpakking ook niet open schijnbaar en kwam weer naar bed...

Waldo durfde toen ook te gaan kijken en kreeg de verpakking zonder gedoe open.

heeft de helft daar gegeten maar ivm mijn kater ook in de buurt heeft hij de rest mee naar bed gesleept..

Ik had dus ook gewoon kunnen gaan kijken wat mijn kater aan het uitspoken was ipv al dit.

Nu ga ik snel een nieuw kaasbroodje halen voor bij de soep 

 

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Wat een super leuke herinneringen allemaal Ik moet wel erg lachen om de boefjes die eten jatten hoor hahaha. En samenwerking tussen hond en kat om de aardbeien te krijgen
 
En mooi om de liefde tussen mens en hond te zien "

Leuk dat jij altijd zulke positieve topics opent hp-thumbsup

Inderdaad heel leuk om te lezen over al die dierbare momenten

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Er schiet mij nog een leuke herinnering te binnen over Bogy de jr die we hebben gehad. Bogy was een ster in het ontsnappen en met tieners en vriendjes over de vloer gebeurde het nog wel eens dat meneer tussen hun benen door naar buiten verdween. Meestal ging hij onze geit lastig vallen of kijken of hij nog een kat de stuipen op het lijf kon jagen. Bij ons aan de zijkant was een trapveldje met doelen waar de dorpsjeugd graag voetbalde. Voetballen bleek Bogy ook erg leuk te vinden, zo leuk dat hij binnen de kortste keren de bal te pakken had en geen kind/pubber die het lukte om hem de bal af te pakken. De eerste keer dat hij dit deed vonden ze het te gek en konden ze er nog om lachen maar de lol was er al snel van af toen hij dit vaker ging doen, bij iedere ontsnapping was het trapveldje zijn doel. Bogy heeft nooit een bal stuk gebeten maar hij luisterde helemaal niet meer wanneer hij de bal in zijn bezit had.

honden page profiel KrisKris 3 doggies

Bij de fokker Sky ging ophalen, en hij direct naar mij toe kwam en ik zei: Zit, en zo pardon ineens ging zitten. Ik stond verbaast :-)

Dat ik de 4e nacht met bench training en zindelijkheid, zo moe was en hem in bed heb gestopt bij mij en zo heerlijk heb kunnen uitslapen met een kleine dondersteen naast me. ( ik realiseerde me de volgende dag dat ie naast me lag ).

Dat puppy cursus te makkelijk was voor mij en hem, dat we privé zijn gaan cursussen. (tja border collies). 

Dat ik zijn eerste pootje omhoog zag gaan bij het plassen (doet ie nu niet meer... ) en dat ik het zo gaaf vond dat we een 'jackpot' gaven. 

Dat meneer zo lekker meeliep en op mij focus gaf, en ik tegen een lantaarnpaal aan liep.. 

Dat Sky een Twist deed inplaats een Turn en toch beloond heb. 

Dat we nu gewoon op het perron kunnen staan zonder dat ie bang is voor de treinen die langskomen.. 

Tja denk dat ik spreek vanuit vele intelligente rashonden eigenaren .. 

honden page profiel Wendy & FlorisWendy & Floris 3 doggies

honden foto van Wendy & Floris

Haha, wat een heerlijke verhalen om te lezen allemaal! Mijn mooiste herinnering met Floris is toch wel Oosterend Terschelling afgelopen zomer. Elke dag 7 uur op en een wandeling van 2-3 uur door de duinen en over een volledig leeg strand. Geen idee hoe ik hier een filmpje moet plaatsen, maar we hebben ons heerlijk uitgeleefd laughing 

540680.jpg

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Haha, wat een heerlijke verhalen om te lezen allemaal! Mijn mooiste herinnering met Floris is toch wel Oosterend Terschelling afgelopen zomer. Elke dag 7 uur op en een wandeling van 2-3 uur door de duinen en over een volledig leeg strand. Geen idee hoe ik hier een filmpje moet plaatsen, maar we hebben ons heerlijk uitgeleefd   "

klinkt goed..wij ook gek op de eilanden

filmpje eerst uploaden op youtube en dan code  bij delen copieren en met filmsymbooltje hier plaatsen

eerste keer is je filmpje weer weg..antwoord wijzigen en weer plaatsen op zelfde manier en dan staat het filmpje hier

 

 

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley

honden foto van Lotte & Marley

Wat een verhalenhp-heart

 

Dankje Roos! Ik vind positieve topics inderdaad heel leuk om te volgen en openen! Ik lach ontzettend om het verhaal over de kat. Ik zie Waldo in dat verhaal een beetje als detective die de boef op heterdaad betrapt hahaha.

@Kris: wij hebben hier ook 2 border collies lopen die prachtig gefocust zijn op hun baasje. Ziet er zo mooi uit! Kan ik echt jaloers op zijn. Lekker bezig dus samen!

@Dobry: Ik wacht op het moment dat Marley ook een keer een broodje van een kind steelt.  Hij heeft wel een keer brood gejat van iemand die eendjes aan het voeren was hahaha.

Wendy, die strandwandelingen klinken heerlijk. Logeerde je daar op een camping aan het strand?

 

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Wat een verhalen
 
Dankje Roos! Ik vind positieve topics inderdaad heel leuk om te volgen en openen! Ik lach ontzettend om het verhaal over de kat. Ik zie Waldo in dat verhaal een beetje als detective die de boef op heterdaad betrapt hahaha.

hihihi een jaloerse detective dan,die het niet uit kon staan als een ander kreeg wat hij zelf wilde hebben, maar ik kon wel op hem bouwen.

Mannen op het dak aan de overkant(ik woon op 3 hoog) hoorde ook niet ..dan ging hij vervaarlijk brommen hp-sleephappy

lekker doorgaan met die topics

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

 superleuk en mooi al die herinneringen

 

ik herinner me nog iets grappig van Inga, we liepen in de drukte toen ineens een man voor ons zich bukte om zijn veter vast te strikken, dat was zo onverwachts dat we hem niet echt meer konden ontwijken en vlak langs hem heen moesten, en Inga hem toen een lebber over zijn gezicht gaf. Man schrikt maar kon er gelukkig toch om lachen.

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

"  superleuk en mooi al die herinneringen
 
ik herinner me nog iets grappig van Inga, we liepen in de drukte toen ineens een man voor ons zich bukte om zijn veter vast te strikken, dat was zo onverwachts dat we hem niet echt meer konden ontwijken en vlak langs hem heen moesten, en Inga hem toen een lebber over zijn gezicht gaf. Man schrikt maar kon er gelukkig toch om lachen. "

hihihi  wat schattighp-heart

 

honden page profiel PetraPetra 3 doggies

honden foto van Petra

Heb ook nog een herinnering van een jattende Rasta.

Toen was Ziggy er nog niet.

Had een maaltijdsalade, kip, groente en pasta.

Liefhebbend vrouwtje dat ik ben had ik een stukje kip aan hem gegeven, oeps vork vergeten, ik naar de keuken en toen ik met 3 seconden weer terug kwam likte Rasta nog zijn lippen af, blij kwispelend.

Was lekker vrouwtje, de groente heb ik voor je overgelaten.

ik kan echt niet boos worden op dat maffe beest 

honden page profiel toto 3 doggies

Wij met de twee honden een lang weekend naar Terschelling toe.

We logeren in een hotel,daar mogen de honden ook komen.

We gaan eerst naar het groene strand... lekker met de wind in je gezicht, we laten de oudste vast los lopen.

Die gaat er dan echt als een raket vandoor.. nooit geweten dat hij zo hard kon lopen.

Wij hem terug roepen!!   zonder resultaat. We zeggen dus tegen elkaar die ruikt iets lekkers...

Heel erg ver in de verte zien we 4 poten de lucht instekencrycry en staan en weer rollen, en wij maar roepen..

 

Compleet zinloos, eindelijk kwam hij weer terug.... en echt waar van een afstand konden we hem al ruiken. Heel zijn rug onder de troep.

Meneer had dus in een dooie vis liggen rollen... en dan moet je dus in het hotel gaan slapenhp-frusty

Met het bakje van de drinkfles heb ik hem afgespoeld, nadat ik hem eerst op zijn zij in een plas gelegd had.

En mijn man af en toe ruiken of hij nog stonk. Ik ben nog nooit zo boos op hem geweest. Wat een stank zeg.

 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Och, zo veel.. ik kan bijna niet kiezen. Ik heb er 1 'grappig' verhaal, maar tegelijk erg zielig.

 

Mijn kat kwam binnen met een vogeltje. Deze leefde nog zag ik, ik probeerde de kat te pakken, maar hij rende het huis door met dat vogeltje in zijn mond. Eindelijk kon ik hem grijpen, trok zijn bekje open om het vogeltje te bevrijden. Deze fladderde wat op de grond, hij was klein en niet ernstig gewond. Eerst die kat naar buiten, was prioriteit. En terwijl ik de kat door het raam naar buiten gooi en om kijk, spurt Kahlúa op dat vogeltje af. Hao slik weg.. mn hele reddings actie voor niks geweest, maar stiekem kon ik er ook wel om lachen (erg he)

 

Toen Kahlúa 1 jaar oud was stond zij even buiten voor de supermarkt te wachten (doe ik tegenwoordig niet meer hoor) plots werd er omgeroepen dat er een hond door de XXL supermarkt liep. Ik stond echt helemaal achteraan, ver van de ingang verwijderd, en tegelijkertijd springt er een enthousiaste hond tegen me op. Ze had me binnen no time gevonden. Oeps.. 

 

En nog een mooie herinnering, van deze week nog. Een 33 u lange roadtrip met mijn beide meisjes, naar Portugal. Wat deden ze het geweldig goed. In Frankrijk waren alle campings dicht en dus stonden we s nachts bij een benzinepomp. Op een gegeven moment kwam er een groep mannen om mijn busje heen staan. Willow sprong direct naar de voorstoelen en was flink tekeer aan het gaan. Intussen kroop Kahlúa bij mij. Willow heeft de héle nacht op de voorste stoel gezeten (s nachts perongeluk tegen de toeter gestoten dus we schrokken ons allemaal rot) en Kahlúa week geen moment van mijn zijde. Alsof ze echt allebei hun eigen taak hadden, en ik voelde me zo veilig hp-heart

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley

honden foto van Lotte & Marley

" Wij met de twee honden een lang weekend naar Terschelling toe.
We logeren in een hotel,daar mogen de honden ook komen.
We gaan eerst naar het groene strand... lekker met de wind in je gezicht, we laten de oudste vast los lopen.
Die gaat er dan echt als een raket vandoor.. nooit geweten dat hij zo hard kon lopen.
Wij hem terug roepen!!   zonder resultaat. We zeggen dus tegen elkaar die ruikt iets lekkers...
Heel erg ver in de verte zien we 4 poten de lucht insteken en staan en weer rollen, en wij maar roepen..
 
Compleet zinloos, eindelijk kwam hij weer terug.... en echt waar van een afstand konden we hem al ruiken. Heel zijn rug onder de troep.
Meneer had dus in een dooie vis liggen rollen... en dan moet je dus in het hotel gaan slapen
Met het bakje van de drinkfles heb ik hem afgespoeld, nadat ik hem eerst op zijn zij in een plas gelegd had.
En mijn man af en toe ruiken of hij nog stonk. Ik ben nog nooit zo boos op hem geweest. Wat een stank zeg.
  "

Oooo wat goor!! Hahahah. Snap dat je daar boos van word, maar wat een verhaal. Gekke beesten zijn het.

 

@Dobry: hahah opeens een hondenkusje in je gezicht... gelukkig kon hij erom lachen. Liefhp-heart

 

@Petra: wat lekker ondeugend. Die wou natuurlijk meer!

 

@Pascale: oooo dat arme vogeltje!! Die denkt eindelijk gered te zijn.... of toch niet! Kahlua wel lekker gevogelte gehad die dag. Pascale, wat gaaf dat je onderweg bent! Ik schrik wel van dit verhaal hoor, doe voorzichtig! Gelukkig heb je hele stoere honden die jou heel goed beschermen. Het is altijd afwachten wat honden doen in zo een situatie, jij hebt het nu gezien. Wat mooi dat ze dit deden voor jou! Wel even schrikken, hopelijk voel je je oké en kunnen jullie weer lekker verder touren

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

Lig in een deuk om al die verhalen..laughing

Bedacht me nog 1 van Waldo

Hij was ondanks zijn elegante loopje nogal onhandig soms.

Dus toen hij op een kade rand ging lopen(in februari op zonnige dag) vond de oppas dat geen goed idee.

Dus ze riep" Waldo!!!"

Braaf als Waldo was keek hij meteen om en PLONS daar lag hij in de gracht

Oppas trok haar schoenen uit en dook er meteen achteraan ivm hoge kade muur.

Pas toen ze in het water was bij Waldo zag ze het trapje in de kade muur ..ze had dus niet water in hoeven springencool

eenmaal beide weer op het droge..danste Waldo een paar pirouettes en schudde zich een keer uit waardoor zijn korte pelsje alweer praktisch droog was.

De oppas liep er soppend achteraan , met haar wollen vest die steeds langer werd door het waterbad en schoenen in haar hand.hp-sleephappy

 

 

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Eigenaar herkennen via de hond.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^