Eigenaar herkennen via de hond.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PetraPetra

honden foto van Petra

bekend fenomeen onder ons.

de trimster van Rasta heeft haar enkel gebroken dus haar collega komt haar helpen, de collega heeft een zwart mixje en een abricot dwergpoedeltje.

ik zag haar wandelen met de hondjes toen ik onderweg was op de fiets en riep vrolijk hohoii.

Verbaasde blik, euhm ken ik die?

Ik ben het vrouwtje van Rasta, blik verhelderde, oooooojááh hohoiii hahahaha.

Een half uurtje later bracht ik Ras daarheen voor een opfrisbeurt en we konden er wel om lachen.

Vrees echter dat Ras weer eens gehondnapt is, Anita zijn eigen trimster is dol op hem en hij mag altijd daar gezellig meescharrelen.

Maar van 10 uur tot nu kwart voor 4 ?? Tsssss hahahha

honden page profiel TinekeTineke

Ja misschien kunt u testen op giardia

honden page profiel PetraPetra

honden foto van Petra

??? Misschien in het verkeerde topic belandt?

honden page profiel AureliaAurelia

honden foto van Aurelia

Hahah zo herkenbaar. Ik zat een paar jaar geleden op voetbal en toen zei de trainer (die ik niet kende, wel uit zelfde dorp) tegen mij: ja jij loopt altijd met die border collie toch? Ik zie je 's avonds langs de dijk wel eens. Ik zo van ehhh... ik geloof niet dat ik je ooit heb gezien? Hij zo: ja je zegt altijd hoi! Ik: Sorry ik heb echt geen idee. Hij: Ik loop met die windhond. Ik: ooooohh die! Had ik toch echt nog nooit goed naar zijn gezicht gekeken in die context hp-angel

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ik ken ook altijd wel de honden bij naam en niet de mensen. Komt ook omdat ik ze dan vaak hoor roepen ..... hier! Of; ga je mee?

 

Als men het dan heeft over een persoon, ja die ken je toch wel? Loopt altijd met zo'n .... hond.

 

Oooh, het baasje van .... ja, die ken ik wel, sta er regelmatig mee te kletsen. Weet alleen zn naam niet. Wel de naam van de hond.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

herkenbaarhp-shiny

 

mensen zien er zonder hun hond en hondenjas gewoon heel anders uit, je kent ze dan wel ergens van maar kan het niet plaatsen

honden page profiel AureliaAurelia

honden foto van Aurelia

" Ik ken ook altijd wel de honden bij naam en niet de mensen. Komt ook omdat ik ze dan vaak hoor roepen ..... hier! Of; ga je mee?
 
Als men het dan heeft over een persoon, ja die ken je toch wel? Loopt altijd met zo'n .... hond.
 
Oooh, het baasje van .... ja, die ken ik wel, sta er regelmatig mee te kletsen. Weet alleen zn naam niet. Wel de naam van de hond. "

 

Hahah jaaa dat ook. Ik ken van een aantal mensen hier in het dorp de naam van hun hond maar geen idéé hoe ze zelf heten, en dat na 8 jaar :')

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

"  

Hahah jaaa dat ook. Ik ken van een aantal mensen hier in het dorp de naam van hun hond maar geen idéé hoe ze zelf heten, en dat na 8 jaar :') "

Geeft niks, ze zullen dat vast zelf ook hebben hahahaha.

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy

honden foto van Koert En poppy

Mensen herkennen mij ook als ik met poppy loop dan zeggen ze jij bent het baasje van poppy 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Er zijn mensen die mijn naam niet weten en als ik wandel of fiets met mijn hondje, ons begroeten met "hallo Casper". hp-wink

honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby

honden foto van Wilma en Dobby

Ik ben zelf nogal herkenbaar wegens oogziekte, dikke zonnebril en hoed, dus mensen kennen mij altijd. Ook in combinatie met Dobby. Maar zelf ken ik inderdaad maar een paar baasjes bij naam, en is het verder het baasje van Kaylie, baasje van Sascha etc..

Of als ik de naam van de hond niet weet, een uiterlijk kenmerk. Baasje van witte voetjes. Als in, de hond heeft witte voetjes en ik zeg dus altijd tegen Dobby "hee, daar is witte voetjes", zodat hij met zijn slechte zicht een voorbereiding heeft.

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

In dit kleine dorpje kent in principe iedereen elkaar, toch zijn er een of twee honden (en bazen) waar ik de naam niet van ken. Charlii is zo bekend als de Bonte Hond, en ik dus ook wink

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Ja herkenbaar hoor. Ik ben sowieso altijd: het meisje met die herders, maar toen Willow nog pup was en ik alleen met haar liep, vroeg iedereen of ik nou diegene was die ook die bruine had? Sommige gingen er ook vanuit dat Kahlúa dood was aangezien ik individueel met een puppy rond liep. 

 

Ik ken heel veel hondenbaasjes, maar zou de meerderheid niet herkennen zonder hun hond. Laatst was ik aan het wandelen en komt er een vrouw naar mij toe 'hoi Willow (ik had geen idee wie het was) jammer he, dat Joep er nu niet bij is'.. oohh dát baasje. hp-shiny

Volgende forumvraag: Nala
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^