HondenPage baasje Careana

Wat schreven de vrienden van Careana op het forum

honden page profiel NaomiNaomi schreef in Hebt, wil, nooit
Heb: galgo mix en border collie mix  Wil: waarschijnlijk komt er na puck een galgo of een windhonden mix. En na Jara een onherleidbaar mixje ofzo.  En als er een silken windsprite in het asiel zit wil ik die ook heel graag    Nooit: platsnuiten, andere ongezonde rassen, honden met grote kans op hond intolerantie, reuzerassen.
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Welke Wandellijn?
Wij hebben deze https://www.medpets.nl/halti-all-in-one-lead/ De smalle hebben wij.  Het fijne vind ik vooral dat het handvat een kliksluiting heeft. Die kun je dan makkelijk aan een heupgordel vastmaken, of mer backpack aan een boom of paal ofzo. 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Rasgroep/ras keuze
Ik zou inderdaad ook kijken naar het individu als je een herplaatser wil. Zelf heb ik hele goede ervaringen met sos strays. (Als opvang gezin en hond van geadopteerd)   Ze proberen in het asiel de meest geschikte huishonden te selecteren die hier dan in opvang komen. Die maken een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van de hond, zodat je er een goed beeld van hebt. Natuurlijk heb je ook dan geen zekerheid natuurlijk. Een hond kan bij de ene baas wat anders zijn dan bij een andere baas.    Vaak zijn het gewoon onherleidbare mixjes. Al onze opvangers van hun waren gewoon leuke probleemloze hondjes eigenlijk.    Op verhuisdieren en hhin.nl komen ook veel leuke honden voorbij.    Qua jachtinstinct, vaak heb je er wel al een beeld van bij een herplaatser. Maar ik zou dan minder snel voor jachthonden gaan. Even googlen waar een ras voor is gefokt, dat zegt al veel over het karakter. 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Welk (klein) ras?
Persoonlijk ben ik van mening dat iedere hond, ook kleine, iedere dag een lange (het liefst los) wandeling nodig heeft om hun energie kwijt te raken.    Korte rondjes en een tuin is daar geen vervanging voor.    Onze coton de tulear (klein gezelschapshondje) liep net zo veel als onze grote honden, en rende lekker fanatiek mee naast de fiets. Had meer energie toen hij jong was dan onze bobtail.    Natuurlijk kan het eens voorkomen dat het niet lukt. Maar dat moet naar mijn mening wel uitzondering zijn, ipv dat wel een lange wandeling de uitzondering is.    Poedeltjes vind ik trouwens wel hele leuke hondjes. Maar hebben wel wat meer beweging nodig dan wat je nu van plan bent.   
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Trimsalon weer geopend
" Bijzonder... Je mag niet op 't terrein komen, maar je kan toch wel de hond brengen en bij het oprit de lijn over geven? Ik snap niet wat het verschil is tussen hond brengen of op laten halen. Bij beide doe je gewoon hetzelfde.  " UkkePuck Bijzonder is het inderdaad, maar het zijn nu eenmaal de regels.    Gelukkig hoeft dat vanaf vandaag niet meer als de salon aan huis zit, maar nog niet bij alle trimsalons helaas. 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Alle hondjes nog gezond ?
" Mijn twee kleintjes vonden de sneeuw niks aan door de kou, maar mijn Roemeense hond vond het waanzinnig! Ben regelmatig met haar naar buiten gegaan om lekker te ravotten  " Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly Wat een knap ding zeg! 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Hondenjassen
Ik ben pomppa fan. Zit heel mooi en blijft perfect zitten, zelfs zonder vervelende stieken om de poten.    Ze heeft ook een soft shell jasje. Nu met deze kou draagt ze die onder haar pomppa jas.   Ik zou in ieder geval iets kiezen wat water afstotend is, dat vind ik het aller belangrijkste. Want fleece ofzo wordt nat en dan is het alleen maar kouder. 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Even op zoek naar steun
Wat het afpakken betreft, voorlopig zou ik dit gewoon helemaal laten. Hij moet nog aan jullie wennen en het vertrouwen groeien. Pas als hij zich thuis voelt zou ik dit misschien gaan oefenen door te ruilen voor wat lekkers.    Ik heb het zelf nog nooit geoefend eigenlijk. En juist door en geen ding van te maken kan ik gewoon altijd alles pakken als het echt nodig is (Bij alle honden die we hebben gehad) Ze hebben het vertrouwen dat ik niet zomaar wat afpak en niet de behoefte iets te verdedigen. Sterker nog, ze komen het vaak delen.    Met de kat geen advies, daar heb ik geen ervaring mee helaas. 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in 2e hond erbij (Rescue of herplaatser)
Gefeliciteert!  Wat een knap hondje 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Het eerste jaar van Fanu
Wat leuk! Ik volg 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in 2e hond erbij (Rescue of herplaatser)
Hmm dat klinkt niet echt als een goede stichting. Goed dat je bent afgehaakt! Wel jammer voor het hondje    Ik heb zelf goede ervaringen met sos strays, als opvanggezin maar ook als adoptant.  Alle hondne die we er voor hebben opgevangen waren stuk voor stuk leuk en sociaal. 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Overgewicht bij huisdieren
Wow! Veel mooie inderdaad dan die mollige bullen met kromme koppen. 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Hp's frustratie topic
Zo vat ik het ook op Kees. Schrik er wel een beetje van eerlijk gezegd. Maar hopelijk begrijpen we je verkeerd. 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Hp's frustratie topic
Dat Jara gisteren door hoog onkruid rende en daarom nu een beschadigd hoornvlies heeft  Best een flinke plek van ongeveer een halve cm.    Dus 2 weken verschillende oogdruppels en voor 5 dagen pijnstilling. Hopelijk herstelt het goed. 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Hondenfotografie
Wauw mooie foto's staan er tussen    Ik maak zelf ook graag foto's! Heb nog vanalles te verbeteren, maar vind het wel leuk om te doen   
honden page profiel NaomiNaomi schreef in De bommen vallen toch hoor
Paar keer in de verte een knal. Hier is het heel erg rustig. Ben benieuwd hoe het om 12 uur is. 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Hp's frustratie topic
" dat zijn wel heel veel spaarpotjes " Liz Hahaha foutje 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Hp's frustratie topic
Dubbwl
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Hp's frustratie topic
Dubbel 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Hp's frustratie topic
Dubbel 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Hp's frustratie topic
" Geen idee hoe dat moet eigenlijk. Zit ook bij ING, maar staat het geld dan ook echt apart? Het zou een eigen rekening zijn. " Arran & Aedon Zit bij Rabobank, dus weet niet zeker of het bij ing ook zo is. Maar ik heb op mijn spaarrekening een apart "spaarpotje" voor de dierenarts. Het geld wordt dan echt apart gehouden.    Ik kan die aanmaken door mijn spaarrekening te openen, en bovenaan op "spaarpotje" te klikken. 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Van puppy naar nu
Leuk topic!  Puck als pup in het asiel, een maand of 4 oud. Een half jaar later toen, zoals ik haar heb leren kennen. En nu, bijna 6 jaar oud.    Jara toen ze bij mij kwam, 11 maanden oud ongeveer.  En nu, net 2 jaar oud.     
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Goede penning
Ik bestel ze altijd bij Aliexpress. Ze hebben daar hele leuke, kwalitatief prima en kosten geen drol. 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in help! wat is dit?
" Ja Lola dat klopt....denk ook het zelfde...nog een dagje meis, en als je je zo zorgen maakt bel je op of je eerder kan... " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . Denk dat het na 6,5 jaar wel over is 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Waar herplaatser vinden?
Als er een bepaald ras is wat ze leuk vindt kun je het via de rasvereniging proberen? Onze eerste herplaatser komt van MP. Daar moet je ook geluk hebben en oppassen natuurlijk. Maar Luca was een super makkelijke hond, die vanaf dag 1 meedraaide met de rest.    Jara komt van sos strays. Als ze open staat voor buitenlanders kan ik deze stichting absoluut aanraden. De honden komen eerst in opvang in NL zodat je een goed beeld van het karakter hebt. En hun doel is echt het zoeken  naar een goede match, en niet zo snel mogelijk de honden herplaatsen. Je krijgt dus een goede eerlijke beschrijving. Ze selecteren in het asiel ook geschikte huishonden om naar Nederland te komen. Natuurlijk kan het wel eens tegen vallen, maar over het algemeen hebben ze makkelijke honden zitten.    Al onze opvangers van hun waren ook super makkelijk. 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Maak nu een foto van je hond
" Ze heeft een eigen insta account waar ze fotos op plaats, ik zou even na moeten vragen of ze een eigen website heeft!  " Pascale, Kahlúa&Willow Insta is ook goed hoor, ben benieuwd naar de foto's van wie je "privé les" krijgt.    Echt super leuk! 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Maak nu een foto van je hond
Super gaaf Pascale! Jaloers  Heeft die fotografe een website of iets? Ben heel benieuwd 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Hp's frustratie topic
" mijn frustratie dat sommige mensen hier vanaf pup een hond hebben of meerdere en die dieren niet eens vermogen hebben om normaal sociaal gedrag te vertonen zonder voor menens te gaan in situaties die normaal kunnen voorkomen. en maar klagen over andere honden. terwijl hun eigen hond iets niet kan.. een normale  stabiele hond negeert compleet en voorkomt confrontatie in elk opzicht. sommige mensen vinden altijd een goed excuus voor waarom hun hond iets niet kan...nou misschien geef je je hond geen stabiel voorbeeld als mens of heb je iets niet goed gedaan tijdens je opvoeding Ik denk dat dat geen toeval is maar het aan de eigenaar ligt Bah ..mijn oudere adoptie honden deden het zelfs beter. Die wisten wel wat negeren en conflict vermijden betekende dat is hondentaal         " Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje Wat bedoel je met dit stukje?    Mee eens dat er een hoop honden rondlopen die de hondentaal niet goed spreken
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Jachtlijn
" Ik heb die lijnen eens bekeken, maar die hebben identieke ringen als aan mijn huidige ferplast lijn en dat gaat niet goed.  Deze hebben we nu, maar dan in het zwart; " EngeeX Dat is inderdaad hetzelfde. Misschien dat het verschil dan is dat bij ons de lijnen wat dikker zijn waardoor er minder ruimte tussen de ringen zit waar haar tussen kan komen?    Ik zou het anders ook niet weten eigenlijk. 
honden page profiel NaomiNaomi schreef in Goede persbrokken
" Hier krijgt mijn jongste australian shepherd geperste broken van inbalance, https://www.inbalance-petfood.nl/  zij doet het er erg goed op.  Bestel elke keer 2 verschillende zakken, zodat ze wat afwisseling krijgt ( wat haar overigens niet uitmaakt, ze eet echt alles wat ik haar voorschotel ).   Dit voer is ook nog eens goed betaalbaar ( je heb 2 zakken van 12 kilo voor € 40,00 a € 50,00 beetje afhankelijk van welke soort of soorten je koopt ).   Mijn oudste australian shepherd krijgt kvv van Lotgering, zij doet het daar erg goed op ( de prijs van deze rollen ligt gemiddeld op € 2,20 per kilo, afhankelijk van welke soorten ik bestel), ik bestel altijd 4 of 5 halve kratten.  " Danielle, Kyra †, Kaylin en Djaira Dit is exact hetzelfde als wooof qua samenstelling.  Hier dus ook positief over die brokken. 
 

Vrienden van Careana

honden foto van Boomertje Senna! honden foto van tovkehonden foto van Naomihonden foto van Chantal & Binkyhonden foto van Nadine

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^