Hebben jullie ook een stiekem verliefdheid op een hond?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Ik zal aftrappen, ik ga geen 2de hond nemen, maar stel het kon, dan zou ik Marco adopteren, hij is een mooie lange slungel, en zijn karakter wat omschreven is spreekt me ook aan, een beetje tegenpool van Sam.

Ik zou denken, dit is goed voor Sam, maar ik doe het niet hoor.

Hier staat Marco..

 

https://www.podencoworld.nl/adoptiehonden/honden/1-podencos/3583-marco?fbclid=IwAR1VDHabhPy6U6BoZWsJTdALR0yQhhSTGEId8IjHshJ0CvP4J6obCYzuHxo

 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

Ik denk eraan maar moet iets kleiner voor de wederhelft tongue-out Alles valt te leren in omgang daar ben ik heilig van overtuigd.

honden page profiel NaomiNaomi 3 doggies

honden foto van Naomi

Ja kom regelmatig een leuke hond tegen die ik zo zou willen nemen.

 

Laatst een whippet ter herplaatsing en een dwerg poedeltje. hp-heart

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Ik train momenteel een beauceron pupje, wat een heerlijk hondje!

Het is dat ik écht geen tijd/plaats heb om er zelf eentje te houden (nu ja, de pup in kwestie zelf dan,kan me voorstellen dat er heel wat verschil in het ras zit)

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

Uhm, nee zelden. En eerlijk gezegd heb ik op dit moment ook niet heel veel trek/behoefte in een 2e erbij. 

Vond ons 2-koppige stel fantastisch, maar het heeft ook voor genoeg toestanden gezorgd. Dus nu alles lekker relaxed met een enkel Teuntje hp-wink

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Ik denk eraan maar moet iets kleiner voor de wederhelft Alles valt te leren in omgang daar ben ik heilig van overtuigd. "

Maar niks op het oog?

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Ja kom regelmatig een leuke hond tegen die ik zo zou willen nemen.
 
Laatst een whippet ter herplaatsing en een dwerg poedeltje.  "

Ooh moeilijk heh om nee te zeggen, maaar bij mij wint mijn verstand gelukkig.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Ik train momenteel een beauceron pupje, wat een heerlijk hondje!
Het is dat ik écht geen tijd/plaats heb om er zelf eentje te houden (nu ja, de pup in kwestie zelf dan,kan me voorstellen dat er heel wat verschil in het ras zit) "

Hoe bedoel je, kan me voorstellen dat er heel verschil in het ras zit, je bedoeld de hond die ik leuk vind, of je beauceron pupje, en die heb je in huis? nog een stapje verder dan dus, als je de hond in het echt ziet.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Uhm, nee zelden. En eerlijk gezegd heb ik op dit moment ook niet heel veel trek/behoefte in een 2e erbij. 
Vond ons 2-koppige stel fantastisch, maar het heeft ook voor genoeg toestanden gezorgd. Dus nu alles lekker relaxed met een enkel Teuntje  "

Nou, ik weet ook niet hoe Sam zou reageren, met Faro wist ik, dat komt wel goed, maar of dat goed voor Faro was, ik denk van niet.

Met Sam weet je het niet, of dat wel goed zou gaan, ook een reden om het niet te doen, wel meer andere reden, maar ik denk meer, is het goed voor Sam? nee ik denk het niet.

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

" Hoe bedoel je, kan me voorstellen dat er heel verschil in het ras zit, je bedoeld de hond die ik leuk vind, of je beauceron pupje, en die heb je in huis? nog een stapje verder dan dus, als je de hond in het echt ziet. "

Dat er binnen het ras heel veel verschillen zitten. De beaucerons die ik tot nu toe meegemaakt heb, vond ik maar mwa.  Maar dit pupje is echt leuk, een heerlijk stabiel karakter, wil om te werken maar zonder hyper te zijn, van weinig onder de indruk en waar ze wel van onder de indruk is, herstelt ze meteen van...

Echt een leuk pupje dat er voor nu uitziet dat het een hele leuke, 100% betrouwbare hond in wording is. Zo 1 wil ik in de toekomst wel hp-shiny

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Dat er binnen het ras heel veel verschillen zitten. De beaucerons die ik tot nu toe meegemaakt heb, vond ik maar mwa.  Maar dit pupje is echt leuk, een heerlijk stabiel karakter, wil om te werken maar zonder hyper te zijn, van weinig onder de indruk en waar ze wel van onder de indruk is, herstelt ze meteen van...
Echt een leuk pupje dat er voor nu uitziet dat het een hele leuke, 100% betrouwbare hond in wording is. Zo 1 wil ik in de toekomst wel  "

Ooh ja, dat begrijp ik, dus nu heb je het gevoel, dit is mijn kans, maar helaas het kan nu niet..

honden page profiel MurphyMurphy 3 doggies

honden foto van Murphy

Ja, deze mevrouw; 2 jaar oud.

MOD-29-1030x1030.jpg

Ik heb nu alleen gemerkt in hoeverre Murph er onder lijdt als er een andere hond bij is. En dan mis ik mijn intensieve contact met Murph. Dus er komt geen nr 2!

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Ja, deze mevrouw; 2 jaar oud.

Ik heb nu alleen gemerkt in hoeverre Murph er onder lijdt als er een andere hond bij is. En dan mis ik mijn intensieve contact met Murph. Dus er komt geen nr 2! "

ooeh, wat een knapperd, ja Sam heeft ook 1 op 1 contact nodig.

Haha maar Murph is ook een knapperd hoor..hp-heart

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

" Nou, ik weet ook niet hoe Sam zou reageren, met Faro wist ik, dat komt wel goed, maar of dat goed voor Faro was, ik denk van niet.
Met Sam weet je het niet, of dat wel goed zou gaan, ook een reden om het niet te doen, wel meer andere reden, maar ik denk meer, is het goed voor Sam? nee ik denk het niet. "

Voor veel honden hoeft er echt geen andere/2e hond bij. Het is vaak meer een menselijke gedachte, leuk voor de hond, maar 9 van de 10x is het leuker voor de eigenaar. En natuurlijk gaat het vaak goed, maar ook zeker niet altijd.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Voor veel honden hoeft er echt geen andere/2e hond bij. Het is vaak meer een menselijke gedachte, leuk voor de hond, maar 9 van de 10x is het leuker voor de eigenaar. En natuurlijk gaat het vaak goed, maar ook zeker niet altijd. "

Ooh ja, ik weet zeker dat Sam veel blijer is met alle aandacht, delen daar is hij niet zo van.

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace 3 doggies

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Nee vier is wel de max hier hahahasealed

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Nee vier is wel de max hier hahaha "

Nouuuu, bij jou zou ik niet opkijken hoor, zeg nooit nooit, er kan er best wel 1 bij, 4 , 5, wat maakt het uit johlaughing

honden page profiel chay & dolcichay & dolci 3 doggies

honden foto van chay & dolci

Er zijn wat rassen waar ik echt verliefd op ben.. vriendlief overigs niet  foot-in-mouth wordt ooit een discussie puntje dus.. maar zou dolcinea niet blij maken met een 2e en hebben dus ook gezegd dat dat pas gebeurd als ze er niet meer zou zijn wat hopelijk nog jaren is hp-heart vind het zelf nu ook wel goed zo.

 

al zie ik soms herplaatsers waar ik echt op slag verliefd op ben hp-heart

honden page profiel Nadia & MilaNadia & Mila 3 doggies

honden foto van Nadia & Mila

Nou nee zou echt geen tweede nemen, zelfde fout met onze katten gemaakt. Dacht aghh onze ouwe kat is zo alleen, laten we er 1 bij nemen. Zoooo spijt van gehad. Ze zijn beide heel anders en vinden elkaar na 5 jaar nog steeds niet leuk. 

Maar stel het kon dan zou ik een mini teckel willen

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Er zijn wat rassen waar ik echt verliefd op ben.. vriendlief overigs niet   wordt ooit een discussie puntje dus.. maar zou dolcinea niet blij maken met een 2e en hebben dus ook gezegd dat dat pas gebeurd als ze er niet meer zou zijn wat hopelijk nog jaren is  vind het zelf nu ook wel goed zo.
 
al zie ik soms herplaatsers waar ik echt op slag verliefd op ben  "

Ja haha snel weg klikken bij leuke herplaatsers

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Nou nee zou echt geen tweede nemen, zelfde fout met onze katten gemaakt. Dacht aghh onze ouwe kat is zo alleen, laten we er 1 bij nemen. Zoooo spijt van gehad. Ze zijn beide heel anders en vinden elkaar na 5 jaar nog steeds niet leuk. 
Maar stel het kon dan zou ik een mini teckel willen "

Ja dat hoor ik nou vaker, ook met katten, dan nemen ze er 1 bij voor de kat, en dan vind de kat er geen hol aan, ook met honden, vooral oudere honden, die zie ik vaak zo snel achteruit gaan, het is vaak teveel voor ze.

honden page profiel Nadia & MilaNadia & Mila 3 doggies

honden foto van Nadia & Mila

" Ja dat hoor ik nou vaker, ook met katten, dan nemen ze er 1 bij voor de kat, en dan vind de kat er geen hol aan, ook met honden, vooral oudere honden, die zie ik vaak zo snel achteruit gaan, het is vaak teveel voor ze. "

Inderdaad, had ik dat maar eerder geweten maargoed ze tolereren elkaar. Nu met de pup erbij is het helemaal feest, het is net een dierentuin hier hahaa heb ook nog een aquarium met vissen en een aquarium met een schildpad hp-thumbsup

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Inderdaad, had ik dat maar eerder geweten maargoed ze tolereren elkaar. Nu met de pup erbij is het helemaal feest, het is net een dierentuin hier hahaa heb ook nog een aquarium met vissen en een aquarium met een schildpad  "

Ik heb nog 2 papegaaien, alleen Sam wil ze opeten, heel vervelend, vooral voor de gaaien.

honden page profiel SheltiebaasjeSheltiebaasje 3 doggies

De fokker van mijn hond heeft een heel leuk nestje op de planning staan deze zomer met echt hele mooie lijnen.  Als ik er een bij zou nemen zou dat pas over 2 jaar zijn maar zo'n leuke combinatie maakt het wel verleidelijk hp-angel

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Ik ben in het verleden vaak verliefd geworden op een herplaatser maar het is er nooit echt van gekomen om er één in huis te nemen. Ik ging uiteindelijk toch weer voor een pup omdat ik hier ervaring mee had en die meestal makkelijker geaccepteerd werd door mijn andere hond. Ik kijk momenteel nooit meer op herplaatssites maar ik zal als ik geen hond meer heb nu wel echt voor een herplaatser gaan. Het zal dan een hond worden die in mijn huidige situatie past dus een kleine en hij moet mijn dochter ook aanspreken want zij neemt de hond van mij over als ik de zorg niet meer aan zou kunnen.

honden page profiel MurphyMurphy 3 doggies

honden foto van Murphy

" Voor veel honden hoeft er echt geen andere/2e hond bij. Het is vaak meer een menselijke gedachte, leuk voor de hond, maar 9 van de 10x is het leuker voor de eigenaar. En natuurlijk gaat het vaak goed, maar ook zeker niet altijd. "

 

Ja nou precies dat, we hebben hier zes weken het broertje van Murph te logeren gehad, met het idee 'dat is leuk voor haar, dan kunnen ze samen spelen'. En als test of een tweede hond zou werken. Ze sliep na een week al niet meer in huis overdag, dan ging ze ergens in de bosjes tukken. En was gewoon niet meer vrolijk. Nadat hij is vertrokken heeft ze twee dagen aan een stuk door geslapen, op d'r rug en met de tong uit de mond aan het dromen. Dat had ik had al die tijd niet zien doen. Ze keek hem niet ens na toen hij vertrok undecided

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Ben maar op 1 hond verliefd dat is mijn eigen Rox,een 2e hond zou hier dus weer een sbt(mijn grote liefdes) worden maar de vorige 2 waren ook geen winnend team,thuis 8 poten op 1 buik maar buiten wilde Vigo alles dood maken dat nog maar in de buurt van Tosca kwam.

 

We houden het gewoon bij Rox,ze is ons lot uit de loterij.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" De fokker van mijn hond heeft een heel leuk nestje op de planning staan deze zomer met echt hele mooie lijnen.  Als ik er een bij zou nemen zou dat pas over 2 jaar zijn maar zo'n leuke combinatie maakt het wel verleidelijk  "

Dus jij kan 2 jaar wachten, dat vind ik al knap!

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Ik ben in het verleden vaak verliefd geworden op een herplaatser maar het is er nooit echt van gekomen om er één in huis te nemen. Ik ging uiteindelijk toch weer voor een pup omdat ik hier ervaring mee had en die meestal makkelijker geaccepteerd werd door mijn andere hond. Ik kijk momenteel nooit meer op herplaatssites maar ik zal als ik geen hond meer heb nu wel echt voor een herplaatser gaan. Het zal dan een hond worden die in mijn huidige situatie past dus een kleine en hij moet mijn dochter ook aanspreken want zij neemt de hond van mij over als ik de zorg niet meer aan zou kunnen. "

Ja dat is ook belangrijk, dat je iemand hebt die als er wat gebeurd je hond zou willen nemen.

 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

"  
Ja nou precies dat, we hebben hier zes weken het broertje van Murph te logeren gehad, met het idee 'dat is leuk voor haar, dan kunnen ze samen spelen'. En als test of een tweede hond zou werken. Ze sliep na een week al niet meer in huis overdag, dan ging ze ergens in de bosjes tukken. En was gewoon niet meer vrolijk. Nadat hij is vertrokken heeft ze twee dagen aan een stuk door geslapen, op d'r rug en met de tong uit de mond aan het dromen. Dat had ik had al die tijd niet zien doen. Ze keek hem niet ens na toen hij vertrok .  "

Hihihi Murph die in de bosjes vlucht om te slapen, ja dat zegt wel wat dan heh.

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Niet storen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^