HondenPage baasje Sky

Wat schreven de vrienden van Sky op het forum

honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Ede wil losloopgebied verkleinen
Hier hebben ze dat al gedaan...nergens kun je hier meer fijn je hond loslaten. Echt bezopen....
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Vrouw in Frankrijk sterft door hondenbeten.
" Het komt er op neer dat de Mechelaar niet aangelijnd was en niet goed luisterde naar zijn eigenaar en dat ze zich daar aan ergerde (een beetje hetzelfde als hier op het forum in het frustratietopic ofzo, dus heel herkenbaar). Ze schrijft dat honden daar verplicht aangelijnd moeten zijn en dat ze blij is dat ze die man met Chivas tegenkwam want dat haar andere honden niet zo goed zouden reageren op een loslopende hond. Ze sprak de man erop aan en vroeg hem 'Wat als ze zouden vechten?' en hij antwoordde 'En dan?'. Dus eigenlijk een heel herkenbare situatie en dat lijkt mij dus niet direct gevolgen te hebben voor wat er daarna gebeurd is. Lijkt mij ook niet direct dat die man daar iets mee te maken heeft, al was die natuurlijk wel in fout en onbeleefd. Maar het is wel interessant dat ze schrijft dat haar andere honden niet goed zouden reageren op een loslopende hond. Als ik het verhaal zo lees, vermoed ik ook dat haar hond gevochten heeft met de jachthonden en dat dat uit de hand gelopen is.  " Syntara Thx voor je toelichting/ vertaling 
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Vrouw in Frankrijk sterft door hondenbeten.
" Vanwege deze aanvaring: " Careana Mijn niveau Frans is niet toereikend hahaha Chien dat is zo'n beetje het enige woord wat ik nu kan plaatsen. 
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Vrouw in Frankrijk sterft door hondenbeten.
Las ergens (volgens mij op ad.nl) dat de hoofdverdachte en tevens spoorloze verdachte momenteel een Mechelse herder is. Die ze voor ze de groep ontmoet heeft tegenkwam waarbij er een woordenwisseling zou hebben plaatsgevonden met de eigenaar van deze hond. Slachtoffer zou daarover contact hebben gehad met haar partner via Whatsapp oid. Geen van de jachthonden zou eruit hebben gezien alsof deze gevochten heeft. Ze willen DNA afnemen van de Mechelse herder maar weten dus niet waar ze die kunnen vinden. 
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Vrouw in Frankrijk sterft door hondenbeten.
Groepsgedrag is verschrikkelijk.. in honden maar ook in mensen, op één of andere manier schakelt het brein van het individu dan gewoon uit zo lijkt het. Zal nogal een sfeertje zijn geweest daar in de bossen met al die jachthonden die daar als gekken door zo'n bos rennen. Ik denk dat ze verrast is geweest, zoiets zoek je lijkt mij niet zomaar op.   Kreeg vooral kriebels bij het idee dat haar hond bovenop haar lijk lag toen de honden eindelijk weer weg waren. 
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in vlooienmiddel doodt jonge mezen....
Ik gebruik nooit wat preventief op Obi vanwege zijn lupus. Het is ook echt enorm chemische troep natuurlijk dat er op deze manier meer dieren last van ondervinden verbaasd me niet. Ironisch genoeg is Obi's haar is dus wel veilig voor onze gevederde vrienden.   Overigens gaan er ook heel veel koolmezen dood door het bespuiten van buxus planten tegen de buxusmot. 
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Onze hond oproep!
Ben bang dat je hier echt heel toevallig tegenaan moet gaan lopen. Ook een zoektocht op google levert niets op. 1996 is natuurlijk wel al eventjes geleden... Het enige artikel uit 1996 uit dat blad wat ik tegenkwam ging over een compleet ander ras.Denk dat je enige kans een doos merci is. Het is niet alsof ze het expres aan haar Jack Russells heeft zitten voeren. Als kenner van honden zou ze er toch wat begrip voor op kunnen brengen dat sommige rassen wat hongeriger zijn dan anderen?
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Onze hond oproep!
Haha ik heb nog een Donald Duck uit 1996 in de aanbieding maar dat gaat em niet worden vrees ik...
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Onze hond oproep!
" Ik heb de uitgever gebeld ,maar ze zijn daar totaal niet behulpzaam helaas . Ja ze heeft het liefst het hele blad maar het artikel is het belangrijkste . " Heleen Heb toen straks zitten zoeken op marktplaats. Helaas vind je wanneer je op de titel zoekt (logisch) alleen maar zielige herplaatsers. 
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Onze hond oproep!
Zou die uitgever zelf niet nog een (digitaal) archief hebben waar ze eventueel een kopie uit kunnen opsporen?? Het gaat om het artikel neem ik aan?
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Hp's grote Frustratie topic
Achja laatst zag Obi een konijn, trok een sprint dus ik vol in de ankers. En dat lukte Obi kon niet genoeg versnellen en moest dus wel afhaken. Ik heb voeten die niet even groot zijn en de kleinere voet schoof door het schrap zetten vol in de neus van de schoen waar iets meer ruimte was. Nagel omgevouwen en blauw.... Thx Obi.    Owja het konijn rende parallel van Obi, maar wel achter een hek dus die had hij nooit kunnen pakken, de sufferd.  Het is ook puur dat wegrennen wat hem zo triggert. Zien we een egel, opgerold of gewoon lopend dan heeft ie zoiets van "hoi egel jij ook weer hier". En hobbelt ie verder. 
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Zwitserse witte herder
" Bij jullie zit de herder toch ook grotendeels in huis neem ik aan? Ik wil geen hond om altijd buiten te verblijven. Zie dat bij de buren, daar komt het beestje nooit uit zijn ren. Verschrikkelijk!!   " Ebs Ja onze Obi is een echte huishond. We hebben een tuin waar hij graag op het gras ligt te rollebollen maar hij is er ook ontzettend graag bij, liefste op schoot zelfs haha... 
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Hp's grote Frustratie topic
" Vanmorgen terug naar de huisarts geweest .  Die heeft alle draadjes weer verwijderd en de wonde terug opengedaan.  :( Ondanks Ab toch ontsteking erin gekregen. Nu meerdere keren per dag spoelen onder de douche en zalf in het gat doen. Vrijdag terug controle, zou, beter moeten zijn dan.  Eveneens steunkous aan want scheenbeen zit over de ganse lengte ook nog dik door bloed dat er onder zit.    Zo sukkelen met zoiets banaal zeg  " Dagmar Wow dan ben je echt wel enorm hard gevallen zeg, sterkte!
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Zwitserse witte herder
" Wat een super reactie!  Wat een pracht hond heb je. De nervositeit is dit eigen aan het ras of eerder aan jou dikke vriend?? Ik heb graag een rustige hond die wel zijn tikken mag krijgen natuurlijk haha Maar een jack russel type daar wordt ik dan weer erg nerveus van. " Ebs Een jack russell heb ik ook ooit gehad. Die kennen ook een bepaalde vorm van nervositeit dat klopt en er zit wel een bepaalde soort van overlap in naar mijn idee, het piepen op iets wat ze horen b.v. of piepen en neusfluiten om een reden die ik maar niet kan achterhalen? Of een reden die ik wél weet; bijna etenstijd maar het gaat niet snel genoeg. Onze Jack Russell echter die patrouilleerde soms eindeloos door het huis en tuin, non-stop, van deur naar deur etc. Geen rust in zijn donder... dat probleem heeft Obi niet.  Maar Jack Russells zijn in hun karakter vaak veel explosiever. Als je Obi duidelijk maakt dat er niets is en hij stil moet zijn, dan geeft hij daar gehoor aan, voor mijn idee was onze Jack Russell veel moeilijker af te remmen. Zoals blaffen zonder aanwijsbare reden, op de kerktoren b.v. of als er onweer in de lucht hing hoorde je dat een uur van te voren aan de jack russell. Als Obi blaft dan weet je dat er echt iets is, hij blaft niet zomaar. Maar dat zijn misschien ook trekjes van een individu.    De nervositeit hoort toch wel bij het ras mijns inziens, want (gebaseerd op mijn eigen ervaringen) zijn er teveel die de eigenschap in te grote mate hebben. Ik ken ook andere zwh's van de hondenschool, ééntje had behoorlijke angstagressie (aan de lijn dan wel) de andere was nog minder assertief dan Obi. Maar deze was absoluut niet agressief maar hing ook (teveel) aan zijn baas zeg maar, zoals Obi ook doet. Dat soort honden slaan dicht op een hondenschool omdat het er te druk is en ze in de stress schieten. Of op drukke plekken in de stad bijvoorbeeld. Rust opzoeken met Obi is iets wat ik veel doe en wat helpt. Dan heb je een normale grote knuffelbeer aan hem, een normale hond eigenlijk? Maar als je hem te ver in het diepe gooit... dan heb je er een zware kluif aan, Obi is niet stressbestendig. En als 50kg hond weg wil... nou succes dan maar?  Er zijn ook wel zeker zwh's zijn die geschikt zijn als hulphond, hier in het dorp loopt er ééntje die het prima doet, hij begeleid een blind persoon. Obi's moeder was anders, zekerder of zo. Zijn paps ook wel, toch heeft Obi die eigenschap dusja... Hier op het forum is ook nog iemand met een zwh. Hopelijk reageert ze hier ook. Want het verhaal van haar hond is wel weer wat anders dan dat van Obi en toch delen ze ook veel eigenschappen. Wat ik zou doen is praten met fokkers, met baasjes. Ga zo'n hond eens meemaken in het echt, vraag door. Haal hem een Dan kun je goed kijken of je het wat vind...   
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Zwitserse witte herder
Hier ben ik dan (weer). Dat zenuwachtige klopt zeer zeker, mede daardoor ook erg vocaal met tijden, piepen, neus fluiten etc dat herken ik 100% in Obi. Maar ook keihard gapen en geeuwen als iets spannend is. Zo hard dat je het buiten kunt horen. Ook al ervaarde ik de ouders (vooral mams) niet zo. Voor onze Obi hadden we een Golden retriever (ook pracht honden overigens). En Obi heeft absoluut een zeer zacht karakter, op sommige vlakken zelfs zachter dan de golden was. Het neigt voor mij soms teveel naar angstig of nervositeit, bijvoorbeeld met je staart tussen de benen staan als daar mijns inziens geen reden voor is. Obi zal je nooit vuil aankijken of grauwelen als hij het ergens niet mee eens is, zelfs niet bij vervelende handelingen aan zijn lijf. Hij ontwijkt je liever en neemt dus de benen en dan zie je ook terug in zijn interactie met andere honden of bij de dierenarts. Als jonge hond al rende hij weg van honden die te assertief of soms agressief waren. Later werd hij wel wat assertiever en heeft 1x zelfs een hond op de plaats gezet, die vroeg er ook om als je het mij vraagt,  maar was niets ernstigs. Uit je zicht verdwijnt hij nooit, jij ook vooral niet uit het zijne daar zorgt hij wel voor. Obi plakt als een stuk plakband aan je been. Want dat onzekere karakter maakt hem ook zo dat hij volgens mij niet goed uit de buurt durft te gaan, dan is hij namelijk alleen. Obi hecht zich enorm aan "zijn volk" en dat kan een probleem zijn als jij dat niet bent en toch wat van hem wil. Of als er veel vreemden over de vloer komen die vanalles van hem willen? En als hij niet alles goed kan volgen door de drukte wordt hij zelf ook druk en nerveus. Een voorbeeld hiervan is ook Obi een dag bij een oppas willen onderbrengen. Dagopvang hebben wij eens geprobeerd. Resultaat was dat ik tijdens de proefdag na 20. min al gebeld werd dat Obi ontsnapt was dus hij heeft een soort verlatingsangst. Hij was nog zo leuk aan het spelen toen ik vertrok. In één van de momenten erna was er een realisatie dat "zijn mensen" weg waren en hij alleen was, dus paniek. Hij is waarschijnlijk over 1.80 meter hek geklommen en de weg opgerend om ons te zoeken. Eenmaal terug geracet in de auto zag ik hem rennen in de verte over de akkers, stopte de auto, hoppa deur open en riep hem 1 keer. Als een kanonskogel lanceerde hij zichzelf in de auto. De dagopvang wist niet hoe hij ontsnapt was maar wilde dit niet meer riskeren. Nooit eerder had een hond daar uitgebroken... Onze Obi is een Harrie Houdini.. opent deuren, benches, tassen met ritssluitingen, ramen noem het maar op. Nooit zo'n vindingrijke hond gehad en dat is met tijden behoorlijk lastig, alles moet je goed sluiten en overal kan hij bij. Voor een oppas niet te doen daarom gaat Obi ook niet op logeren bij familie of vrienden. Hij is ze altijd 10 stappen voor en ik ga niet nog zo'n scenario als bij de opvang riskeren. Obi is niet goed in situaties of omgevingen die hij niet goed kent dan wil hij weg en wordt hij nerveus dit zien wij als de grootste negatieve eigenschap, de nervositeit. Ook als hij aan de leiband zit en wat engs ziet dus zet je maar schrap.  Of het echt nodig is weet ik niet maar ik zet voor de zekerheid zelfs het kinderslot op de autodeur als hij daar zit. Hij zou het maar eens uitvogelen... Thuis gaat het heel goed, hij kan goed alleen thuis blijven in de omgeving die hij kent en vertrouwd mee is mits we hem niet opsluiten in een aparte ruimte of zo waar hij niets mee heeft of waar wij nooit zijn, b.v. de berging in de inpandige garage. Obi heeft nooit wat gesloopt behalve de ene keer dat we hem in die berging wilde laten toen we gingen. Toen beet hij in het deur kozijn. Ook eigen spullen sloopt hij niet. Met bezoek gaat het opzich goed, vriendelijk is hij altijd. Moeilijker is het wanneer er mensen zijn die erg bang zijn voor hem. Dan kan hij hun gedrag niet goed plaatsen (armen omhoog gooien, onverwachte bewegingen etc). En gaat ie nerveus staan te blaffen naar ze. Obi is mega waaks. Hij blaft niet op geluiden die hij kent b.v. de buren die de poort openen wel als hij wat verdachts hoort. Hij houdt wel direct op als je zegt dat het niet nodig is. Obi is snel onder de indruk en veel is er dus vaak niet nodig en ook niet gewenst met zijn karakter. Obi is soms bang als het hard waait s' nachts, hij piept dan, als je dan naar hem toe gaat snurkt hij snel zo hard dat jij niet meer kunt slapen op de bank. Oud op nieuw valt nog mee dat gaat best goed? Obi heeft een makkelijke zelfreinigende vacht, vuil valt er zo uit. Verhaart niet erg als je hem een beetje normaal dieet geeft. Stinkt ook niet, klinkt raar maar sommige honden ruik je best wel in huis en aan je handen. Dat is bij Obi helemaal niet zo. Maar dat kan misschien ook aan zijn dieet hier liggen.
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Zwitserse witte herder
Heb er hier eentje. Obi, mijn 6-jarige 50kg wegende reu. Beer van een hond,  naar mijn idee de 450pk uitvoering.   Vraag maar raak zou Ik zeggen.    Ik zal morgen wat vertellen over Obi en mijn ervaringen met het ras, kom er dan op terug. 
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Epilepsie en vaccinatie
" Ik zou toch echt gaan vertrouwen op het woord van een deskundige in plaats van het web waar heel wat ongeschoolde mensen hun wonderlijke theorieën verspreiden.   Enten is belangrijk. Niet tegen alle ziektes bestaan titerbepalingen, zoals leptospirose. Dit is besmettelijk (ook voor mensen) en er zal toch echt elk jaar geënt moeten worden om je hond ertegen te beschermen. Dom als je dat niet doet imo.   Er zwerft zoveel bullpoep rond op het internet, zeker het woord "enting" is een duivels woord voor o.a. furmoms. De niet-onderbouwde theorieën zijn bedacht door mensen met een fantasierijke mentaliteit die bij de kleinste scheet al in paniek raken. Helaas hebben ze wel veel zieltjes bereikt wonderbaarlijk genoeg, waardoor besmettelijke en dodelijke ziektes meer ruimte krijgen zich te verspreiden met alle gevolgen van dien.   Bescherm je hond gewoon en vertrouw op de mensen die ook daadwerkelijk gediplomeerd zijn en zich vasthouden aan de realiteit en de wetenschap. Vraag eventueel om een second opinion mocht je je daar beter door voelen.   " Kekhor Dit dus... ik kan me zo even vanuit mijn eigen-logica-redenerend geen reden bedenken waarom een hond met epilepsie beter niet gevaccineerd zou kunnen worden.  Mensen met epilepsie worden naar mijn weten ook gewoon gevaccineerd, tenzij er meer speelt dan dat. Denk aan ziektes die het immuunsysteem beïnvloeden, bijvoorbeeld lupus kan een probleem zijn. Ken iemand die epilepsie had en nooit wat over gehoord ook, die ging b.v. ook gewoon de entingen halen om naar het buitenland te reizen. Logisch ook want stel dat je ziek wordt kun je dat er niet ook nog bij hebben. Maar raadpleeg een goede dierenarts zou ik zeggen, die heeft ervoor gestudeerd.    Verder:   https://www.snopes.com/fact-check/one-vaccinated-one-not-smallpox/    
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Reclame in ieder topic?
" Poeh de sfeer wordt hier wel wat grimmig zeg. En dat enkel omdat we allemaal de reclames vervelend vinden. Lijkt me niet nodig om tegen elkaar te gaan katten op een hondenforum.  " Hilde & Twinko Precies! Tis maar goed dat Obi hier geen modje is, die houdt niet van katten. 
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Reclame in ieder topic?
" Ik zeg het nog maar een keer: ik geloof niet dat al die advertenties het resultaat is van een fout op de site o.i.d. Ik denk dat Arjen dit zelf zo gemaakt/ontworpen heeft. En dat is eigenlijk wel bevestigd door die melding dat een adblocker slecht is voor de inkomsten van HP.    Er staat me nog iets bij dat er indertijd mensen waren die aangeboden hebben om Arjen financieel te helpen met het draaiende houden van HP. Omdat de advertenties niet genoeg opbrachten. Maar ik weet niet hoe dat afgelopen is.    Ik krijg overigens nu ineens nog maar weinig advertenties te zien? " Dobber! Dit dus....    
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Hp's grote Frustratie topic
" Ik frustreer mijzelf  Een kilo paarden snoepjes besteld. Dat zijn dus snoepjes voor paarden niet snoepjes gemaakt van paardenvlees.  Ik heb geen paard.  Goeieeemorgen " Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace Hahahaha... Sorry maar dit is toch wel grappig. 
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Hp's grote Frustratie topic
Denk dat in de meeste delen in NL het redelijk kansloos is om met Halloween langs de deuren te gaan als kind. Meeste Nederlanders weten niet eens wanneer het Halloween is. Laat staan dat ze wat in huis halen of hebben. Bel uitrekken en niet open doen is trouwens helemaal zo vreemd niet. Ken ook mensen in ploegendienst die dan op bed liggen namelijk. Beter om je daar gewoon bij neer te leggen ipv op ramen te meppen. De rolluiken doe je dan omlaag om al te suggereren "ik ben er niet", voordat ze aanbellen en het hele tuinpad oplopen.    Hier komt niemand langs met Halloween. Bij mijn ouders in de gemeente komen ze alleen langs de deuren met oud op nieuw, sochtends dan, tot een uur of 12 in de middag, nieuwjaarszingen. Eigenlijk veel geschikter omdat het dan nooit donker is. En bij winkels kreeg je altijd wat meer  haha. Sint Maarten doen ze daar niets behalve de vuren. In de gemeente waar ik nu woon nog nooit kids aan de deur gehad. Terwijl ze hier met Sint Maarten wél zingen maar weinig kinderen hier in de buurt gok ik? Ik heb ook nooit echt wat in huis eigenlijk wat daar geschikt voor is. 
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Pup als stofzuiger
" Het is niet alleen voorbehouden aan pups hoor.... Hier gisteren mijn oudste (bijna 9) een volledige net uit de oven bananen/chocolade cake gepakt terwijl ik even buiten was met de pup  Ik had er zo naar uitgekeken.    Vandaag heeft zijn ontlasting wel de mooiste kleur van kak dat ik al ooit gezien heb hahaha.      " Dagmar Haha.. ja dat is balen, voor jou dan. Ik denk dat die cake best gesmaakt heeft. Maar die zal niet op de grond hebben gestaan (hoop ik).  Meeste pups pakken alles op de grond voor de voet op. Eigenlijk net als baby's die alles in hun mond stoppen. En dan moet je snel zijn wil je dat voorkomen.Het zijn toch opportunisten en de meeste verleren wat jij aanhaalt juist inderdaad niet op latere leeftijd. Obi heeft al vaker mijn pizza quattro stagioni van het aanrecht afgepakt in een onbewaakt moment, dat terwijl hij andere pizza elke keer wel laat liggen. En de broccoli ook helemaal opgevreten terwijl het vlees ernaast stond. "Ze zijn er niet, dus ze zien het niet!" zal hij wel denken. Owww hij zou eens moeten weten.... 
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Pup als stofzuiger
Is ook een beetje de leeftijd... ik heb menig kind wat vanaf basisschool naar huis struinde vervloekt. Omdat ze, (tenminste hier) altijd wel ergens half opgevreten snoepjes of pakjes drinken neer pleurde op de stoep. Je komt er pas echt achter hoeveel (eetbare) interessant-ruikende rotzooi er overal ligt als je een pup in huis haalt. Alles opruimen thuis en buitenshuis? tja je ogen de kost geven gok ik.
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Hond met tumor in buik wel/niet loslaten bij uitlaten
Hij is dus min of meer uitbehandeld...? Ik zou hem laten en de focus leggen op een plezierige laatste tijd. Je kunt hem ook aanlijnen natuurlijk maar ik weet niet of dat fijn voor hem is als hij normaal wel los mag? Zo'n tumor kan ook opengaan als hij thuis is en eens opspringt als de bel gaat of zo.    Sterkte...
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Hp's grote Frustratie topic
" Ook ik volg hier maar weer.   Wat ik idioot vind,nog niet eens gefrustreerd,dat sommige hondenmensen me niet groeten,waar ik voor ik ziek was leuk mee liep te kletsen.   Honden uitlaten,nu hebben we Jazz nog. Ik liep altijd met hem buiten. Ineens krijg ik kanker,gelukkig ben ik er nog,daar zag het niet naar uit. Best nog met behoorlijke restverschijnselen,waar ik het nu niet over ga hebben.   Soms ga ik mee in de rolstoel met man en hond. Die paar mensen zien me blijven op een afstandje kijken en zeggen niets.Kijk dan potverdorie voor je. Een mager hoi kan eraf. Als ik het belangrijk zou vinden begin ik zelf een praatje maar denk,laat ook maar. Ach er zijn er ook die nog wel met me praten,en heus niet alleen over mezelf.   Alles is betrekkelijk,ook ik kijk nu anders tegen de dingen aan,kan mij het ook schelen. Met veel dingen maak ik me niet druk meer,net wat belangrijk is. " Len@ en Jazz Als je ziek bent blijven de meeste mensen ver bij je uit de buurt. Wat je ziekte ook is, maar als ze het aan je zien lopen ze waarschijnlijk nog het liefste met een boog om je heen ook nog. Mijn moeder heeft een chronische ziekte en heel haar vriendinkring is uitgedund tot 2 personen, twee die-hards zullen we maar zeggen. De rest blijft gewoon weg... dit is echt heel erg en het breekt een persoon gewoon. Mijn vader heeft dat probleem dus ook... want hij hoort bij haar. En echt spontaan aangesproken wordt ze alleen door lotgenoten die ze dan toevallig tegenkomt. Wat mij verder opvalt en ik heel storend vind is dat mensen haar zelfs glashard negeren in de winkels. Spreken ze mij aan terwijl we in een winkel zijn waar ik overduidelijk niet de doelgroep voor ben. De meeste mensen weten niet hoe ze daarmee om moeten gaan, dat blijkt wel.
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Hp's grote Frustratie topic
Frustraties het verkeer.... echt serieus die halve zolen die een rijbewijs hebben.     Ik houd altijd wél goed afstand omdat je standaard fout bent als je achterop rijdt. Maar wat je dan krijgt zijn openingen (logisch) bumper aan bumper rijden is niet veilig op een 80-weg. En van die verkeershufters die in de rij achter je vanachter een auto vandaan duiken vervolgens wat auto's voorbij scheuren en vervolgens hun wagen ertussen gooien in mijn remweg!!! ( ik en de wagen voor me waren al behoorlijk aan het remmen omdat het stoplicht na de afslag op rood stond en alles tot stilstand kwam). De idioot die dat deed moest die afslag ook hebben maar 0,0 geduld en het iq van een doperwt. Aangezien iedereen op de rijbaan al aan het remmen was om de afslag te nemen, was het resultaat dus dat ik dus in 1x héél hard moest remmen voor die hufter en de wagen achter mij op centimeters na mijn bumper bijna wéér aan gruzelementen reed.  Hij stopte zo dicht achter me dat ik alleen de voorruit nog maar zag in de spiegel. Hart zit dan in je keel. Ik heb verdomme paar maanden geleden al een nieuwe achterbumper op mijn wagen moeten laten zetten. Gisterochtend was het dus weer bijna raak. Wat mensen uithalen om twee of drie plaatsen op te schuiven echt belachelijk dan spoor je echt niet.  
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Ik wil jullie voorstellen aan....Teuntje (Kleine update fotootjes en kort filmpje 1e keer in zwembad pag. 25)
" Oww wat een leukerd  Die zal jullie een heleboel plezier gaan geven! En ik heb positieve herinneringen aan honden die Teuntje heten dus dat komt vast helemaal goed  " Stabij Gijs Hahah ik toevallig ook. Dus dat gaat zeker goed komen.  Leuke naam ook vind ik.
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in pup in draagtas in supermarkt?
Voedsel voor menselijk consumptie heeft te maken met strenge hygiëne regels. Daarom mag het niet...
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Kinderen en het uit laten van de hond verandwoord?
Ik ben misschien de enige maar in dit bovengenoemde voorbeeld zie ik ditzelfde scenario vaak genoeg ook gebeuren met een volwassene. Het is niet alsof het probleem specifiek ligt bij het feit dat het een kind is, maar wel bij de instelling van die desbetreffende persoon. Die schijnbaar (zoals vele anderen) direct de instelling heeft ergens vol tegenin te moeten gaan. Terwijl het hoogstwaarschijnlijk (ik was er niet bij natuurlijk) gewoon op een normale manier gevraagd is even rekening te houden met..? Maar het is wel perfect passend bij wat er gaande is in de maatschappij tegenwoordig, het is te druk en veel te veel mensen die dicht op elkaar leven. Je komt steeds vaker in elkaars vaarwater en de kans op conflicten wordt steeds groter. 
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef in Oudduitse herder Poolse stamboom
" Ja wij hebben er drie ,maar ik dacht dat ts die veel te groot vindt , " Heleen Te groots, misschien
 

Vrienden van Sky

honden foto van Koning Obi

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^