Pup als stofzuiger

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel larakruskolarakrusko

wij Hebben een pup van 14 weken. Super rustig en uiteraard heel lief, maar ze is een enorme stofzuiger. 
We hebben 2 kinderen en die doen enorm hun best om hun spullen niet rond te laten slingeren. Echter gebeurd het wel is dat we even iets niet zien vallen. Ik weet dat het labrador eigen is, dat ze constant de grond af aan struinen zijn, maar hoe kunnen wij haar nu het beste afleren dat ze ook constant rond snuffelt opzoek naar iets kleins en eetbaars 

honden page profiel MaxMax

honden foto van Max

hahaha hier heb ik een collega stofzuiger, dan wel in de golden retriever versie.. Hoe opgeruimd alles ook is, deze wandelende maag vind wel iets haha Ik denk dat het niet op te lossen valt, is het geen lego pistooltje dan is het wel een pluisje.. Mijn vloer is nog nooit zo opgeruimd geweest, maarja ik heb hem meestal door en vis het uit zijn mond hahaha 

Ik lees mee voor de oplossing (dat word denk schoonmaken met een vergrootglas hahaha)

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Hier nog een collega stofzuiger + dweil maar dan in Border Collie uitvoering.

 

Hier is ze echt alleen opzoek naar eten en negeer het maar gewoon als ik er niet optijd bij ben. Wanneer k iets laat vallen of ik zit te eten en ze komt is een duidelijke nee voldoende.

 

Consequent zijn is denk ik de oplossing ;)

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Een goeie eter, best fijn, haha....blijf conseqwent, zorg dat je kinderen geen hele boterhammen laat vallen, kruimels zijn niet zo erg, opruimen en alert blijven, meer kan je niet doen....is het ook buiten ? Dat is minder natuurlijk...daar zal je tot je hond het niet meer doet aangelijnd moeten houden.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Ik kan mij voorstellen dat dit met kinderen in huis erg vervelend gedrag is, het is niet te voorkomen dat er iets op de vloer achter blijft. Je kunt eigenlijk weinig anders dan zo alert mogelijk proberen te zijn en als je de kinderen iets te eten geeft dat zeker niet geschikt is voor honden (o.a. chocolade) er bij blijven zodat je de hond goed in de gaten kunt houden.

 

Ik heb een kruimeldief waar echt alles in gaat eetbaar of niet. Ze is er al mee bij de dierenarts terecht gekomen omdat ze iets had gegeten dat giftig voor haar was. Ik ben alleen met de honden en erg alert dat er niets op de vloer blijft liggen maar toch weet ze nog wel eens iets te vinden, ze hebben er gewoon de neus voor.

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Waarschuw de kinderen vooral als de kinderen chocolade eten!  Let dan vierdubbel op. Of krentenbollen, ook iets wat niet goed is.

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

Die van mij is ook zo, hij heeft ondertussen wel door wat BAH! betekent. Dan spuugt hij t meteen uit en kijkt mij beteuterd aan (hij krijgt dan wel meteen een beloning als hij het netjes doet).


Als er iets te kauwen ligt doet hij het eigenlijk niet meer, meestal ligt er dus een grote kauw staaf van buffelhuid in de buurt.

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

Het is vooral pup eigen, heeft niks met een ras te maken.

Het enige wat je kan doen is opruimen en je kinderen leren om geen spullen op de grond te laten slingeren.

 

honden page profiel PierkePierke

honden foto van Pierke

" Het is vooral pup eigen, heeft niks met een ras te maken.
Het enige wat je kan doen is opruimen en je kinderen leren om geen spullen op de grond te laten slingeren.
  "

Het is idd pup eigen maar ook raseigen voor een labrador. Hier dus ook een stofzuiger en dweil

https://www.woef.be/dikke-labrador-zit-genen/ en ook nog verschillende andere bronnen hierover

 

 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Is ook een beetje de leeftijd... ik heb menig kind wat vanaf basisschool naar huis struinde vervloekt. Omdat ze, (tenminste hier) altijd wel ergens half opgevreten snoepjes of pakjes drinken neer pleurde op de stoep. Je komt er pas echt achter hoeveel (eetbare) interessant-ruikende rotzooi er overal ligt als je een pup in huis haalt. 

Alles opruimen thuis en buitenshuis? tja je ogen de kost geven gok ik.

honden page profiel DagmarDagmar

Het is niet alleen voorbehouden aan pups hoor.... Hier gisteren mijn oudste (bijna 9) een volledige net uit de oven bananen/chocolade cake gepakt terwijl ik even buiten was met de pup sealed

Ik had er zo naar uitgekeken. 

 

Vandaag heeft zijn ontlasting wel de mooiste kleur van kak dat ik al ooit gezien heb hahaha. 

 

 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Het is niet alleen voorbehouden aan pups hoor.... Hier gisteren mijn oudste (bijna 9) een volledige net uit de oven bananen/chocolade cake gepakt terwijl ik even buiten was met de pup 
Ik had er zo naar uitgekeken. 
 
Vandaag heeft zijn ontlasting wel de mooiste kleur van kak dat ik al ooit gezien heb hahaha. 
 
  "

Haha.. ja dat is balen, voor jou dan. Ik denk dat die cake best gesmaakt heeftcool. Maar die zal niet op de grond hebben gestaan (hoop ik). tongue-out Meeste pups pakken alles op de grond voor de voet op. Eigenlijk net als baby's die alles in hun mond stoppen. En dan moet je snel zijn wil je dat voorkomen.

Het zijn toch opportunisten en de meeste verleren wat jij aanhaalt juist inderdaad niet op latere leeftijd. Obi heeft al vaker mijn pizza quattro stagioni van het aanrecht afgepakt in een onbewaakt moment, dat terwijl hij andere pizza elke keer wel laat liggen. En de broccoli ook helemaal opgevreten terwijl het vlees ernaast stond. foot-in-mouthhp-frusty

"Ze zijn er niet, dus ze zien het niet!" zal hij wel denken. Owww hij zou eens moeten weten.... hp-shiny

Volgende forumvraag: Poepen in bench
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^