HondenPage baasje Suzanne

Wat schreven de vrienden van Suzanne op het forum

honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Mede-eigenaar
Ik denk dat het heel erg afhangt ook van hoe je relatie met de fokker is en hoe op één lijn je zit.  de fokker van mijn hond is een soort vriendin van me geworden, we gaan zelfs met gezin bij elkaar op bezoek in vakanties etc. Met haar zou ik best een hond in co-ownershap kunnen hebben. (Wel een reu, ik ben zelf te soft om m’n teef zo lang te moeten missen maar dat is natuurlijk persoonlijk)   ik heb een vriendin die een hond heeft gehad waar ze mede eigenaar van was, dit was een reu. De fokker wilde van haar dat ze shows ging lopen etc, natuurlijk is dit logisch en hier ging ze ook mee akkoord. Maar behalve dit bemoeide de fokker zich werkelijk met álles van deze hond, ze voelde continu druk om het ‘goed te moeten doen’ voor deze persoon en hoe meer de tijd hoe meer er wrijvingen kwamen omdat ze bijvoorbeeld niet op 1 lijn zaten met opvoeding of voeding.. uiteindelijk is de hond daarom teruggegaan tot groot verdriet. het is lastig om in een paar gesprekken met een fokker die je net kent te weten of je écht op 1 lijn zit met deze persoon, ik zou persoonlijk heel bang zijn voor zoiets en ik denk dat je echt heeel duidelijk alle mogelijke scenario’s op papier moet hebben voor je zoiets aangaat.
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Geef een complimentje aan de persoon boven je
Sylvia, ik lees dat je elke dag op pad bent met Black en Timmy en je plaats leuke foto’s van het stel. Een compliment dus omdat je dat naast je werk ook gewoon doet. 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Dag lieve Amélie,dag grote knuffelbeer...
Wat verdrietig  Zo zwaar is het om afscheid te nemen van jullie lieve Amélie . Ik wens jullie heel veel sterkte toe!
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Beer- brandwonden door warmtemat dierenarts -update 2 juli
Oh Hannah wat zal jij een zorgen hebben, vreselijk om te zien. Fijn dat Beertje de behandelingen gewoon laat doen, heel veel beterschap voor en met hem! 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Wagenzieke hond mee op vakantie
Onze Wienske is een paar jaar wagenziek geweest. Alles geprobeert, geen eten, wel eten, raam open, kachel uit, strip onder de auto niets hielp. Tot iemand mij het middel cocculus inducus d6 van vsm adviseerde.Het is een middel dat ook bij mensen gebruikt wordt. Zij adviseerde een kuur te geven 2x daags 1 tablet geplet tussen 2 lepels en in een schone bek.Daarna 15 minuten niet eten of drinken. En dat 1 week gegeven, de week erop begon ik op donderdag te geven als ik vrijdags met haar naar de camping ging. Dat gaf ik dan tot zondag omdat wij dan weer naar huis gingen. Na vier weken kon ze mee zonder pilletjes, ze is zelfs mee naar Spanje geweest zonder te moeten overgeven.
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Moeite met de avonden
" Het ging gister al stuk beter. Ik heb ongestoord kunnen eten. Daarna nam ze de rust nog steeds niet maar ze was niet oncontroleerbaar druk. Ze is al druk Savonds sinds ik haar heb. Ook na dagen vol met socialisatie dingen en ik loop regelmatig en train ook elke dag, maar misschien moet het nog meer. In het begin was ze denk ik te moe waardoor ze zo druk werd dus die balans heb ik nog niet gevonden. Vandaag krijgt ze haar tweede vaccinatie dus dan zal ze ook wel wat anders reageren.  alle tips zijn welkom. Ik wil het graag goed doen allemaal, maar heb het wel onderschat hoe het is om het alleen te doen. Vooral omdat niemand het even over kan nemen als je gefrustreerd en moe bent, maar ook dat je geen klankbord hebt als het even niet lukt.  mensen die de puppytijd heel erg leuk vinden, mag ik vragen waarom? Misschien kan ik het dan ook wat meer waarderen " Amber Als ik het zo lees dan doe je misschien wel te veel met je puppy aan socialisatie en dan nog trainen erbij.  Daar kunnen ze ook overprikkeld van raken. Je hoeft echt niet elke dag overal met je pup heen te gaan om te socialiseren. Een half uur/ drie kwartier wandelen zou ik niet doen met een pup van 9 weken, ik zou eerst elke keer het zelfde rondje doen, ik neem aan dat je dan soms ook wel verkeer, mensen of andere honden tegen komt, dat zijn al indrukken genoeg. Geef een lekker bot om te knagen, daar worden ze ook moe van, en kun je zelf even iets anders doen. Wel altijd blijven op letten met bot en het laatste kleine stuk weggooien.   En om je andere vraag te beantwoorden: ik hou ook van pups en vind ze echt zo vertederend, lief grappig en dan die capriolen die ze uithalen, daar kan ik dan zo om lachen. 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Fietskar of mandje maar welke?
Ja hoor het zit hartstikke stevig, Fientje scharrelde ook in het begin, en ik heb er ook een korf over. Ik had haar eerst aan het stuur, dat mandje boog aan de bevestiging helemaal door. En ik vind als ze bewegen dat je dat echt wel voelt aan het stuur. 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Fietskar of mandje maar welke?
Ik weet niet of je voor vering op jou fiets hebt, volgens de fietsenwinkel waar ik mijn fiets kocht kan of mag er dan geen voordrager op.  Ik heb deze, maar je hebt ze ook nog een slag groter. Bij mijn fiets kan ik de batterij er wel uithalen met het mik systeem. 
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Kassa tv programma
" Een vriendin van  mij heeft wel degelijk een behoorlijke opleiding gedaan voor ze een hus kon beginnen. " ientje De opleidingen zijn er ook zeker, maar zijn niet verplicht. Iedereen kan een HUS opstarten, papieren en kennis of niet…    Ik ben met Fenrir ook een keer overvallen door een groep grote honden (zeker allemaal 30kg+) in een bos. Kwamen als hele groep op hem afstormen.. de HUS loopster liep zeker 150 meter achter deze groep en kon niet ingrijpen vanaf die afstand. Zij was ook een dame die van mening was dat ‘honden het zelf wel uitzoeken onderling’ dus ik weet heel zeker dat deze vrouw deze opleiding niet heeft gevolgd… en dit was een zeer groot HUS bedrijf… had ze even gegoogled om een klacht neer te leggen. 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Hondenmand E-bike
Ik heb deze op mijn e-bike, met het mik systeem klik je het mandje als je het niet nodig hebt er zo af. Je kunt er ook nog een draadkoepel bij kopen, zodat je hond er niet uit kan springen. Er zit ook nog een riem aan de mand waar je je hond mee vast kunt maken. Ik gebruik de koepel niet, maar die van mij blijft netjes zitten. 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Dag kleine Finley :( Amoi seg' ma uns wieder.
Wat verdrietig Kees, heel veel sterkte voor jou en je dochter! 
honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala schreef in Dag kleine Finley :( Amoi seg' ma uns wieder.
Ach jee heel veel sterkte!
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Help!
Goed dat je opties open houdt en goed wil informeren voor het kiezen van een hond of ras. Ik denk alleen wel dat je naast je eisen ook moet gaan kijken wat jij de hond kan bieden. Je noemt als voorbeeld een Kelpie, dit is dan ook precies een voorbeeld van een hond die ik echt niet zomaar bij iedereen zie. De Kelpie is een werkras en zal bijvoorbeeld echt niet genoeg hebben aan alleen wandelen en een puppycursusje. Ik snap dat je dit als voorbeeld als neer hebt gezet maar zo heb je bij meerdere rassen echt wel dat zij juist een ‘eisenpakket’ hebben. Dus vertel eens wat meer over wat je van plan bent met de hond, wat wil je ermee gaan doen? Sporten? Werken? Of wordt het echt een leuke gezinshond ? Dan kunnen mensen hier heel goed meedenken over welk ras bij je zal passen 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Er is er een jarig, hoera, hoera..
Lieke gefeliciteerd met Gijs, mooie foto van hem  Dat je nog maar heeeel lang mag genieten van Gijs
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in retromops
" Nee maar ze staan ook omschreven als waaks als je de rasbeschrijving leest. Het zijn trouwens wel stoere hondjes hoor, heel slim ik ken er wel een paar, weet niet of ze allemaal waaks zijn, ik zal het eens vragen. " yooop Slim zijn ze zeker en erg leergierig. Het verbaast mij echt dat het bij de rasomschrijving staat, mijn fokker en een aantal andere die ik inmiddels ken hebben er 8 of meer. Als ik daar binnen kom of mee wandel is het gewoon stil. Ligt er misschien aan uit welke lijn ze komen? 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in retromops
" De Havanezer is toch best waaks, mijn nichtje heeft er 1, dat is de grootste aanstichter van het blaffen in de roedel. " yooop Dat betekent niet dat alle Havanezers zo zijn, ik ken er best een hoop die helemaal niet blaffen.
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Bullezusjes 9 jaar
Gefeliciteerd met de zusjes, en veel plezier morgen 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Advies voer pups 5 weken oud
https://www.voerwijzer.com/brokken/
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Advies voer pups 5 weken oud
" Op de darf hadden ze hele slechte ontlasting en heeeel veel. Nu wel minder maar dunner. Dus wacht dit even 1 dag nog af en kijk morgen dan even hoe het gaat  " jillmila Ik heb ook niet echt verstand van puppybrokken, mijn hond krijgt kvv. Je zou op voerwijzer kunnen kijken welke brok goed is. 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Advies voer pups 5 weken oud
" Dat heb ik gedaan afgelopen dagen enkel enerqiue en  daarna dus begonnen met brok……. welke brok zou jij adviseren?  " jillmila Eerlijk gezegd zou ik niet weer wisselen van brok, maar de darf  brokken geven geweekt met de puppymelk. Maar wel wachten tot hun  ontlasting weer goed is. Als de pups te lang diarree houden, zou ik toch contact opnemen met een dierenarts. 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Buikpijn aanvallen
" Zeker waar, maar vragen staat vrij toch? Wellicht heeft iemand hier ook een hond waarbij de symptomen voorkomen.  " joyce Vragen staat zeker vrij, maar zoals je ziet krijg je allemaal verschillende antwoorden. Als het mijn hond was ging ik het verder laten onderzoeken, sneu als je hond zo’n last van buikpijn heeft.
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Advies voer pups 5 weken oud
Ik zou ze eerst terug zetten op kvv tot de ontlasting weer goed is. Dan 3 x per dag kvv en 1 keer per dag een goede puppybrok. En zeker niet steeds veranderen van brok. 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Buikpijn aanvallen
Van achter een schermpje is het moeilijk te beoordelen hè, nu krijg je allemaal verschillende adviezen. Ik zou zeggen, ga terug naar de dierenarts die heeft er voor geleerd. Er zijn meer onderzoeken dan bloedonderzoek. 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Van bestelwagen naar camperbusje
Wat wordt het leuk zeg, zo is het straks wel helemaal naar je zin. En heel herkenbaar ineens 1 hond  waar je maar aan moet denken, dat had ik ook toen wij vorige maand weer begonnen met kamperen. Heel veel veilige kilometers en plezier met jullie nieuwe busje, ik kijk uit naar de leuke verhalen en prachtige foto’s van jullie.
honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir schreef in Hondenverzering? Huisdierenzorgplan?
Ik zit ook bij OHRA, ik heb het middelste pakket. Ik ben heel erg tevreden over!! Snel geld terug en makkelijk declareren. Geld apart zetten kan ook, als je hond dan nooit iets krijgt heb je aan het einde van de rit misschien een bedrag over. Maar heb je veel en kostbare dingen achter elkaar is zo’n potje snel leeg.. dat is de rede dat ik voor een verzekering heb gekozen.  je noemt ook het HuisdierZorgplan, dit bieden verschillende dierenklinieken aan maar dit betreft meestal alleen de preventieve zorg zoals vaccinatie, ontworming en ontvlooiing. Vaak berekend een kliniek dit met elke 3 maanden ontwormen en elke maand ontvlooing en dan je jaarlijkse vaccinatie (en meestal nog een check upje tussendoor, nagels knippen etc). Als je hier allemaal gebruik van zou maken ben je met een maandelijks bedrag iets goedkoper uit dan je dit allemaal zou betalen. Maar als je dier ziek wordt krijg je niks hier uit vergoed, hooguit een klein percentage korting. Als je dus niet volgens dit schema vaak wil ontworming of ontvlooien haal je je geld al niet uit met een zorgplan…  Ik werk in een dierenkliniek. Vind het zorgplan absoluut geen must have voor mensen, vind het zelfs zonde dat je hiermee mensen ‘verplicht’ om die ouderwetse schema’s aan te houden. 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Charlii naar de bergen!
Wat leuk Hettie, ik heb geen tips maar veel plezier met de voorbereidingen en binnenkort in de bergen met Charlii 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in opvang pup
Jammer dat ik niet in die regio woon, anders was je pup hier welkom geweest. Je zou eens kunnen kijken naar stichting opoe, daar bieden particulieren opvang aan in jou buurt misschien 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Strand Ter Heijde met Kenji, Luna en Flynn
Wat een leuke foto’s, de lol spat er van af 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Hoera Fientje is 1 jaar
Dank jullie wel voor de felicitaties   Het jaar is zeker voorbij gevlogen. Hahaha Kath ik ga bijna naast m’n schoenen lopen  Het voordeel is dat Fientje erg leergierig is.  Anouk, bedankt voor de leuke fotobewerking    Jantien, lijkt een heel ander hondje hè, Havanezers zijn echte toverballen 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Puppy te koop!
Zo ziet ze er wel weer schattig uit!
 

Vrienden van Suzanne

honden foto van Jeannette honden foto van Robin & Pepperhonden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***honden foto van Angie, Jolie en Sookihonden foto van Puck & Fenrir honden foto van Noonhonden foto van Amelie & Joeki †honden foto van peggyhonden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nalahonden foto van Just myselfhonden foto van Sav&Messihonden foto van Just The Max   honden foto van Sanne---Fanny(L)honden foto van Lianne, Mara & Maybehonden foto van Jacinthahonden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Avonturia de vogelkelderhonden foto van Vivian   <3    Semhonden foto van Lette de Bruinehonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van De jongens!honden foto van deborahhonden foto van tamarahonden foto van Petra, baasje van Guinnesshonden foto van Team Black & Whitehonden foto van Laurencehonden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3honden foto van martinehonden foto van Lisanne & Tysonhonden foto van Rellende Pubershonden foto van Anouk & Balou<3honden foto van mijn (honden) mannen.honden foto van Jetjehonden foto van Thamarahonden foto van honden.honden foto van Buddyhonden foto van Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly honden foto van RianneMooiweerhonden foto van silkehonden foto van Troy & Anhonden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3honden foto van Mellow BFJ Miracle of my Life honden foto van anke en twisterhonden foto van Lunosshonden foto van nadine honden foto van Chantal, Sailor & Binky

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^