HondenPage baasje Suzanne

Wat schreven de vrienden van Suzanne op het forum

honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Kees'vriendjes, Kingsley komt 14 juni!!!!
Wat een leuk nieuws Kees, hopelijk een klik met jou en Paddy. Wanneer komt hij?
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Meet Alvaro - 1,5 jaar
Wauw wat is hij mooi met een prachtige vacht zeg, mooie foto’s en filmpje.
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Genieten genieten en nog eens Genieten
Wat lief  Gefeliciteerd met het viertal en leuk dat er ééntje blijft. Gaat het goed met Zino?
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Het voorjaar komt er aan
Leuke foto’s van je stel tussen de bloemen 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in The road to... Dialga in Nederland!
Geweldig al die verschillende standen van z’n oren, wat gaat het snel zeg met groeien, prachtig ziet hij er uit  Succes met de verhuizing.
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Kees'vriendjes, Kingsley komt 14 juni!!!!
Kees is het een dochter van Lucy met pups? Lucy had er toen toch maar 1?
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Poppy 13
S
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Romeo vandaag 15 jaar !
Gefeliciteerd, geweldig die leeftijd, hoop dat je nog lang van Romeo kunt genieten. En Romeo eet smakelijk! 
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Onze Aiden...
Wat een verdrietig bericht, je mooie Aiden te moeten missen. Heel veel sterkte! 
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Hoe wandelen jullie?
Wij wandelen 4x per dag.   Vaak laat ik de dames zelf kiezen waar we heen gaan en dat is voor hun vaak wel dezelfde ronde door de wijk van een halfuurtje. Wij wonen heel groen, waardoor het niet echt door de wijk voelt.   Als ik smiddags uit werk kom gaan we vaak naar de "autosloperij" dat is een stukje door de polder met aan de andere kant een bosstrook. Dit is altijd lekker rustig wandelen en ook de enige plek waar Maybe veilig van de lijn kan als er niemand is, of we gaan lekker naar het bos en soms blijven we ook gewoon lekker thuis om te wandelen. Net waar we zin in hebben.     De ronde voor het avondeten is eigenlijk vaak mee naar de schapen en dan even stoom afblazen in het bos wat er naast licht en de laatste wandeling voordat we naar bed gaan is een rondje door het park van ongeveer een 15minuten.   Ze vinden het heerlijk om het vertrouwde rondje te lopen. Maybe vind het ook heel leuk om door het centrum te lopen, maar voor Tess zijn dit eigenlijk vaak te veel prikkels, waardoor we dat eigenlijk nauwelijks doen. Maandag mag ze wel eens mee naar de markt en vaak mag ze ook even mee naar de boerenbond, vind ze helemaal geweldig haha.
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Epi of alvleesklierontsteking
" Dank je @Fientje (en ook de anderen, maar dat is veelal info die ik zelf al had uitgeplozen)   Diagnose bij Chara was 2 jaar geleden toen ze net hier was en ongeveer tussen de 10 maanden oud en +12 maanden oud was geschat, met een achtergrond dat ze in asiel in Rusland was gedumpt en vanuit daar gekozen werd om opgenomen te worden in gastgezin daar voor evt. herplaatsing. Zo kwam ze bij ons terecht.   Zymoral heb ik nooit gebruikt omdat destijds op dag van diagnose er geen Zymoral beschikbaar was, en leveringen ook niet binnen een dag er waren. Door enorm te gaan zoeken kwam ik op Carnibest Pancreas uit wat ik in asiel Leiden kon halen, daar bleek een vrouw te zijn die nota bene vlak bij ons in dorp woonde wiens hond ook EPI had van haar veel info gekregen ook, ook advies om t.z.t dus te kijken of een mix van voer zou werken. Dat slaat dus goed aan bij Chara. Maar nu 2 jaar verder zit ik dus te twijfelen of ze écht die EPI nog heeft. Destijds twijfelde ik al omdat niet alle symptomen daar waren, maar bloeduitslagen gaven dus wel écht aan dat het helemaal mis was met die alvleesklier én enorm tekort aan B12. Wat ik er destijds van begreep is dat de waardes echt bar en boos waren en dat het nog een wonder was dat ze na die lange reis, verandering van woonomgeving nog zo open en stabiel was, en haar vacht was dusdanig mooi en goed dat je haar skelet eronder gewoon niet zag. Maar ze was een hoopje bot.   Chara krijgt nu 2x per dag gevoerd, en wel die Carnibest op temperatuur ook, aangevuld met Lotgering (paard/eend, pensmix of wildmix) en wat carocroc brok. Daarnaast worden alle tussendoortjes ook door haar maag geaccepteerd (pensstaven, frolic (dat laatste pas recent omdat ik daar huiverig voor was om als beloning te gebruiken) kopplaten, kippentenen etc..) Ze kan dat allemaal aan, iets wat normaliter bij een hond met Epi eigenlijk niet zou kunnen. Althans, er wordt altijd gezegd dat ze niet zomaar zonder enzymen iets kunnen eten of verteren. Ook is dat PICA gedrag grotendeels verdwenen (constant honger en alles vreten wat op je pad komt), dat is dus waarom ik twijfel over de 2 jaar geleden gestelde diagnose.   Maar goed. Nogmaals bedankt iedereen voor de input. Ik ga overwegen om wellicht Pancreas Carnibest straks nog meer af te bouwen en zien hoe ze het dan doet... als haar ontlasting dan verslechterd dan hebben we het antwoord al denk ik.. " Blondie Inderdaad als je de carnibest niet meer zou geven merk je dat echt wel als ze epi zou hebben. Ik deed de carnibest ook altijd met de verpakking in warm water. Het vlees van lotgering is ook wat vetter dan andere kvv , daar kunnen honden met epi helemaal niet tegen, dus als dat goed gaat…
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Epi of alvleesklierontsteking
Mijn Wienske had ook epi, en ik liet haar regelmatig testen op b12, zij heeft wel een paar keer een injectie gekregen. Maar als ik het zo lees is het bij jou hond meer een ontsteking. Wienske kon echt geen ander voer verteren. Dan ging haar buik ook borrelen en kwam het voer via de ontlasting er zowat onverteerd uit. Zij kreeg ook carnibest pancreas, Zymoral over andere magere kvv soorten deed zij het heel slecht op.
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in The end, of toch nog niet?
Wat verdrietig, heel veel sterkte!
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Even m'n frustratie kwijt.
Misschien voor de zekerheid ook een halsband om doen en daar ook een lijn aan vastmaken?    Gewoon voor ieders veiligheid (:    Zelf nog nooit gehad dat mijn honden door een tuigje heen trokken, je zou altijd nog eens kunnen kijken naar de nonstop dogwear tuigen (: Heel stevig tuig, stevigste die ik eigenlijk gehad heb so far en die gaat alweer bijna 3 jaar mee (:
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Een mannen huishouden,voor het eerst buiten!
Ohh wat een prachtig nestje  Nog even genieten de laatste weekjes!   Ooit nemen wij ook een Russelltje   
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Dobby is gaan hemelen.
Wilma, heel veel sterkte met het verlies van Dobby. 
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Riem
" Maar een lijn van 8 meter is toch een lange lijn? " Fine Ik bedoelde een losse lange lijn die over de grond heen sleept, dus niet zoals een flex die zelf in en uit rolt (:
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Riem
Mijn oudste teefje mag niet los wegens veiligheidsredenen voor haar gebruik ik ook een flexlijn van 8 meter. Ze vind het geweldig dat ze ruimte heeft om dr ding te doen. Zelf zou ik niet met een lange lijn lopen klungelen, lijkt me mega onhandig en lijkt me best zwaar voor een hond.   Wel zou ik je hond leren om rekening te houden dat jij aan de andere kant van de lijn loopt, zodat je geen bomen of struiken hoeft te knuffelen ;)
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Actieve puberhond is een slungel: te mager
Hier ook zo'n geval.   Super moeilijk om op gewicht te houden en komt nauwelijks tot niet aan ondanks extra voeren. Wat bij ons goed hielp was havermout bijvoeren een paar keer in de week. Daardoor kwam ze wel mondjesmaat aan.    Ondertussen zijn we gestopt met de havermout omdat we eindelijk geen botje meer hadden als hond. Ze blijft nu mooi op gewicht met 200gram brok en 200 gram Renske op een dag, Ze is nu al 2,5 maand mooi op gewicht (: wel een bizar contrast met ons andere border collie teefje die 160gram brok krijgt op een dag en daar op momenten van aan komt :')   Succes!
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Een ongelukje...
Jeetje wat een pech en zo sneu, hopelijk heeft ze er niet al te veel last van. Lief die foto zo samen, beterschap voor Abby! 
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Loops
" Bedankt nog voor je reactie! Zola is na een aantal dagen weer flink gaan bloeden. Ook de vulva is dikker geworden. Zitten nu in de 4e week. Bloeden neemt af. Snauwen naar andere honden nooit gedaan eigenlijk. Nu de vraag wanneer kan ik weer loslaten en spelen met andere? Dacht na 3 weken wel. Maar durf nu nog niet zo goed haha.  " RottieZola Hmm zou haar zeker nog wel even bij reutjes weghouden als je twijfelt, als haar vulva weer geslonken is kun je haar weer lekker los laten, maar eerder zou ik niet doen (:
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Gestoomde worsten ervaringen
Wij voeren Renske naast de Acana brokken, ook gestoomd vlees. Mijn teefje vind het heerlijk en ze blijft erdoor op gewicht (:
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Etiquette bij het uitlaten
Veel mensen vinden inderdaad dat je niet met je aangelijnde hond een losloopgebied in mag. Laten we vooral zeggen dat dat onzin is, maar dat je er wel rekening mee moet houden dat niet iedereen z'n hond onder apel heeft staan. Mensen vinden vaak dat hun hond recht heeft om los te lopen in een losloopgebied, of ze nou wel of geen controle hebben.   Ik zou je wel willen adviseren om je hond niet aangelijnd te laten spelen met andere honden, daar kunnen serieuze ongelukken van komen.   Wat je zou kunnen doen om het loslopen en luisteren te oefenen voor je hond, hem aan een lange lijn zoals een 10 meter lijn te laten lopen en daar de recall mee te oefenen, zodat hij er niet vandoor kan gaan en jij de regie in handen houd. Als dat goed gaat zou je eventueel zo'n omheind veldje kunnen opzoeken en daar de recall oefenen, zodat je nog steeds de regie hebt en weet dat ie nergens heen kan. Wel zonder andere honden natuurlijk. Als dat allemaal goed gaat kun je gaan oefenen met afleiding (:   Maar buiten dat alles om ben ik van mening dat een hond niet perse los hoeft te kunnen lopen (: Je kunt je hond prima voldoende uitdaging geven aan de riem.
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Speelgoed voor de hond
" Honden zijn geen kinderen. Als wij een hond iets geven beschouwd hij dat niet als speelgoed. Als een hond speelt doet hij dat met z'n soortgenoten, spelboog en dan achter elkaar aanrennen. Wat wij voor de hond als speeltje zien, kong of bal is voor de hond een prooi. Ook het gooien met een bal is voor de hond een prooi die gevangen moet worden. Die moet gedood en opgegeten worden. Je kunt die prooi ruilen voor iets wat hij lekkerder vindt. Zo kun je hem apporteren leren. Geef hem daarom een bot of kluif waar waar hij een hele tijd op kan kluiven zonder de tanden en kiezen te beschadigen. Dan is de kans groot dat je kussens en dekens heel blijven. " Paul (Eefke † ) Ohh kun je dit mijn border collie uitleggen die spelbogen maakt naar mij en dan verwacht dat ik achter haar aan ren hahaha vaak met een speeltje in dr bek, die ik natuurlijk moet proberen af te pakken. Of het feit dat ik savonds begraven word in speeltjes waar ze samen mee wil spelen.   Ik ben het eens dat honden geen kinderen zijn, maar ze kunnen wel degelijk spelen met speeltjes.   Wat je zou kunnen doen is inderdaad iets van koffie hout of olijven hout proberen, dat hebben ze echt niet 123 kapot. Je zou ook alleen speeltjes kunnen aanbieden als je samen speelt en als je klaar bent deze weer weg leggen en hem een lekker botje geven.    Een kong wobbler is ook erg leuk! Hebben ze gelijk wat hersenwerk gedaan. Je zou ook een running egg kunnen nemen, aanrader om deze wel alleen in de tuin te geven anders ligt je huis aan diggelen hahaha
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Nieuw fotografie topic!
" Wat een mooie fotos allemaal! maken jullie die met een "echte" camara of gewoon met mobiel en nabewerken? " lyanne Ik fotografeer met een systeemcamera (:
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Nieuw fotografie topic!
Wij zijn laatst ook weer op pad geweest om wat foto's te maken (:  
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Hond op slaapkamer.
Wij hebben 2 honden die beide bij ons slapen. We hebben 2 manden naast het bed liggen, waar Maybe graag in slaapt. Tess ligt altijd graag in bed tussen ons in of bij mijn voeten. Tess is een hele makkelijke hond, die kun je al slapend oppakken en verleggen zonder dat ze wakker word haha. We hebben haar wel vanaf pup bij ons op bed gehad. Gewoon lekker kroelen, en als ze ging vervelen hebben we haar laten zien wat we verwachten van haar. Soms lieten we dr even rond doen in de slaapkamer. Ondertussen is ze 3 en betekent bed echt rust en slapen (:   
honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** schreef in Afscheid van Eefke
Wat verdrietig, op die leeftijd kun je lezen en schrijven met je hond. Heel veel sterkte met het verlies van Eefje! 
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Loops
Haha die onzekerheid ken ik, vooral bij m'n eerste teefje!    Een gemiddelde loopsheid duurt 3 weken. Sommige teefjes bloeden de hele loopsheid, sommige alleen de eerste week. Dit is bij elk teefje verschillend. De 2e week begint de vruchtbare periode voor de meeste teefjes. Dit merk je vaak aan meer snuffelen, meer plassen en meer interesse in andere honden. 1 van mijn teven is echt geen schatje en tolereert geen andere honden behalve die week haha. De 3e week zijn ze niet langer vruchtbaar, maar ruiken ze wel nog heel lekker voor andere honden.   Wat betreft de vulva elke hond heeft een andere vulva. De ene is groter dan de ander. Zo heeft mijn ene teefje tijdens de loopsheid een hele grote vulva en valt het bij mijn andere teefje nauwelijks op.   Zelf tel ik altijd vanaf het eerste moment dat ik bloed vind bij de dames. Zo weet ik wanneer ik extra voorzichtig moet zijn en wanneer het weer voorbij hoort te zijn. Je gaat vanzelf de tekenen herkennen wanneer de loopsheid er aan komt (:
honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 schreef in Epilepsie
Jeetje wat ontzettend heftig! Fijn dat Fedde er weer een beetje boven op aan het komen is. Ik zou zeker nog niet gaan afbouwen met medicatie en doorpakken naar een specialist! Zeker op zo'n jonge leeftijd.   Dat de fokker aan geeft dat er niks mis is met de ouderdieren wil niet zeggen dat de lijnen vrij zijn. Ik zou hier zeker over in gesprek gaan, zeker gezien het om een border x aus kruising gaat en dit bijna niet anders kan dan erfelijk. Dit betekent ook dat als de fokker niet kan aantonen dat hij alles heeft gedaan om dit te voorkomen hij de kosten moet dekken/je tegemoet moet komen.   Helaas zijn er binnen de borders geen echte vrije lijnen meer :( 
 

Vrienden van Suzanne

honden foto van Jeannette honden foto van Robin & Pepperhonden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***honden foto van Angie, Jolie en Sookihonden foto van Puck & Fenrir honden foto van Noonhonden foto van Amelie & Joeki †honden foto van peggyhonden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nalahonden foto van Just myselfhonden foto van Sav&Messihonden foto van Just The Max   honden foto van Sanne---Fanny(L)honden foto van Lianne, Mara & Maybehonden foto van Jacinthahonden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Avonturia de vogelkelderhonden foto van Vivian   <3    Semhonden foto van Lette de Bruinehonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van De jongens!honden foto van deborahhonden foto van tamarahonden foto van Petra, baasje van Guinnesshonden foto van Team Black & Whitehonden foto van Laurencehonden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3honden foto van martinehonden foto van Lisanne & Tysonhonden foto van Rellende Pubershonden foto van Anouk & Balou<3honden foto van mijn (honden) mannen.honden foto van Jetjehonden foto van Thamarahonden foto van honden.honden foto van Buddyhonden foto van Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly honden foto van RianneMooiweerhonden foto van silkehonden foto van Troy & Anhonden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3honden foto van Mellow BFJ Miracle of my Life honden foto van anke en twisterhonden foto van Lunosshonden foto van nadine honden foto van Chantal, Sailor & Binky

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^