HondenPage baasje Natasha, Paddy en Dublin..

Wat schreven de vrienden van Natasha, Paddy en Dublin.. op het forum

honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Prijs hondenoppas
Ligt eraan als iemand het gewoon zwart doet dan zou ik daar minder voor betalen dan iemand die het beroepsmatig doet en bijna de helft kan inleveren bij de belastingdienst.   
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Grommen/bijten bij iets terugpakken
En daarom leer ik honden dus niet met ruilen los te laten.  Naarmate de hond in de puberteit komt is dat gene wat hij heeft dermate belangrijk dat hij niet meer wil ruilen al hou je een biefstuk voor z'n neus.  Vaak leren we "los" aan met spel als ze pup zijn, voertje voor de neus pup laat los voertje erin en speeltje is weg.  Ik leer ze uit zich zelf los te laten, daar koppel ik het commando "los" aan en beloon gelijk weer met spel.  Mijn ervaring nu is dat honden veel beter het los beheersen in alle situaties omdat de verwachting van het terug krijgen heel hoog is.   
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Fietskar te leen voor 3 maanden rondom Haarlem?
Bij Discus Lisse hebben ze fietskarren te huur. 
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Teef haalt uit naar andere teef
Even zonder het hele rassen verhaal erbij te betrekken maar 2 teven samen kunnen echt heel pittig zijn zeker als ze intact zijn. Mijn eerste schotse collie teef was een herplaatser uit zo'n situatie, eerst begon het tijdens de loopsheid dat de 2 teven in elkaar hingen en naarmate de tijd verstreek was er geen loopsheid meer voor nodig omdat onze herplaatser het bloed wel kon drinken van de andere leef. Wij hebben haar toen overgenomen en nooit geen last met haar gehad de meest lieve hond die je maar kunt bedenken. Dit waren 2 collie's die "gelijk" aan elkaar waren maar je kunt je voorstellen dat het in jou situatie even wat anders ligt een klein hondje is geen partij voor een grote sterke hond. Je hebt al veel heel goede tips gehad, dan het ras in je achterhoofd erbij kun je daarmee je beslissing nemen welke stappen je allemaal kunt ondernemen om alles in goede banen te leiden.
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Puppy bijt bij 1 eigenaar
" Hondenscholen zijn allemaal dicht door de Corona. Er zijn hier genoeg trainers die je graag helpen. Geen enkele vraag of twijfel is fout dus stel vooral al je vragen  " Britt & Maui Er zijn nog genoeg hondenscholen die wel 1 op 1 training geven op dit moment.  Voor puppy baasjes is dit erg fijn.    Luuk die kipfilet is natuurlijk veel te lekker en zal je pup dan ook heel graag willen hebben en daardoor zelfs feller kunnen reageren.  Zou gewoon een normaal brokje gebruiken zolang je pup dat als beloning ziet.  En lekker rustig aan doen, er komt in de eerste periode best veel op je pup af wat ze ook allemaal moeten verwerken. 
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Eerste hond - in stad
" de collie is uiteraard het allerleukste ras, maar zijn wel enorme kletskousen. Super makkelijk traint en opvoedbaar, willen heel graag werken, maar bankhangen is ook geen probleem. Mijn Luca is een Amerikaanse lijn, zijn werklustige dan de Engelse. Maar ze blaffen veel en graag en makkelijk.   " Suzanne en Luca Grappig ik heb nu m'n 2e collie en die blaft net als de eerste in huis nagenoeg niet.  Uiteraard kan hij wel heel goed kletsen en dat is wel collie eigen maar dat vind ik niet onder blaffen vallen.  Buiten bij spel is het een heel ander verhaal. 
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Eerste hond - in stad
Bijna iedere hond kan gewoon in een flat wonen en zonder tuin.  Ik heb 2 aussies die zitten echt niet alleen in de tuin die zijn waar ik ben en dat is binnen.  Het gaat erom wat je met de hond doet.  Bij voldoende uitdaging mentaal en fysiek is je hond in huis gewoon rustig en zal slapen dat is de balans die je moet vinden ongeacht welk ras je neemt.  Aussies en borders zijn nog echt werk honden en zullen meer nodig hebben dan bv een labrador.  Daarnaast vind ik beide rassen wat lastiger in drukke omgevingen met veel prikkels, veel aussie en border baasjes lopen daar tegenaan en gevolg dat bij aussies veel gedragsproblemen zijn vooral tussen de leeftijd van 6-7 maanden tot een jaar of 3-4. Ook bij borders zie ik veel problemen ontstaan. Maar omdat deze rassen je toch aantrekken heb je al eens een Schotse collie overwogen, dit zijn super fijne honden, actief maar zijn minder bewerkelijk dan een aussie en een border.  Stabiel van karakter en erg lief voor mens en dier. Amerikaanse lijnen zou in jou geval dan mijn voorkeur hebben omdat Engelse lijnen toch wat minder actief zijn.  Ze vinden het ook prima als er bv 1 of 2 dagen wat minder gegaan word.    Succes met je zoektocht 
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in dyra 10 jaar ondanks tumor
" hallo ik ben eigenlijk nieuwschierig hoe het met jullie hondje met de tumor gaat is ze er nog? met dyra gaat het nog steeds goed gelukkig groetjes " bianca Gaat hier om nog steeds goed.  Wel is hij een paar weken terug weer onder het mes geweest om de tumor weer te laten verwijderen.  Ik merkte aan zijn gedrag dat hij er last van had. Nu het weer verwijderd is is hij weer vrolijk en kluift weer lekker.  Hoop zo nog even door te kunnen gaan.  Ben zelf bij dat ik niet die medische molen ingegaan ben.    Wat fijn dat het bij jullie ook nog steeds goed gaat. 
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Dominantie?
" Bedankt voor de reacties! Ik heb nog een vraagje. De eigenaar van de andere hond vroeg, nadat mijn pup zo reageerde, of ik ook wel eens zijn voerbak weghaal terwijl hij aan het eten is. 'Want dat moeten ze wel kunnen zonder te grommen of iets te doen'. Mijn puppystrainster zegt dat mensen het ook niet leuk zouden vinden als eten voor je neus wordt weggehaald, dus moeten we dat bij honden ook niet doen. En dat het logisch is dat ze dan gaan grommen.  Wat vinden jullie? " Danielle Ik vind het onzin om maar die voerbak weg te gaan halen bij honden, juist dan maak je een situatie waarin de hond zou kunnen gaan grommen.  Het is natuurlijk niet wenselijk dat de hond gromt of zijn voerbak gaat verdedigen, je moet er immers normaal voorbij kunnen lopen of kunnen pakken als het nodig is.  Ik leer mijn pups altijd dat als ik bij ze kom staan met eten dat er eten in de bak bij komt, het levert ze dus iets op ipv dat ik iets weg neem.  Daardoor leren ze ontspannen te eten als er iemand in de buurt is.  Dus voer erbij gooien prima, bak steeds weghalen kan juist voor problemen zorgen.   
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Dominantie?
" Bedankt voor de reacties! Goed om te weten dat het geen dominantie is. Waar ik namelijk bang voor ben, is dat hij een keer echt gaat uitvallen naar een hond als die te dicht in de buurt van 'zijn' speeltje komt. Dat wil ik natuurlijk absoluut voorkomen! " Danielle Heel gewoon hondengedrag, maar het kan wel zover komen dat hij het speeltje zo belangrijk vind dat hij kan gaan uitvallen. Als er andere honden in de buurt zijn of ze zijn aan het spelen hou het goed in de gaten merk je dat hij het te "spannend" vindt worden kun je ervoor kiezen het speeltje weg te nemen of gewoon door te lopen en het spel met andere honden te stoppen.
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Wel of geen bench?
Je hebt je pup pas een paar dagen, alles moet geleerd worden dus ook een eigen plaats in dit geval de bench. Zorg 's nachts dat je een warme kruik met een shirt met jou lucht eromheen, een zachte knuffelbeer (zorg dat harde onderdelen zoals ogen/neus enz eraf zijn) in de bench liggen.  Zo voelen pups zich lekker geborgen, voorheen lag hij ook tegen warme broertjes en zusjes aan. Het heeft hier bij al m'n pups altijd goed gewerkt. Ik ben zelf geen enorme voorstander van de bench omdat ik te vaak zie dat honden uren achtereen op worden gesloten en dan bedoel in niet de nacht maar ook overdag uren achter elkaar en dan is het echt niet goed. Maar ik vind dat ze wel in een bench moeten kunnen als ik bv op de hondenschool moet lesgeven dan zitten ze even een uurtje in de bench te wachten of als we op wedstrijden zijn dan is de bench even een plekje waar ze zich rustig kunnen terug trekken. Maar ook afgelopen jaar op de camping, wilde geen bench mee maar uiteindelijk wel meegenomen en wat was ik blij dat die mee was ondanks dat ze er thuis niet meer in lag kon ze op de camping moeilijk haar rust vinden door de bench neer te zetten en haar daar in te doen was er een zucht van verlichting en kon ze heerlijk slapen in haar veilige rustige plekje.
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Niet luisterende loslopende honden irritatie
" Dat is allemaal leuk en fijn als je buiten spits kunt lopen, maar ook niet iedereen heeft die mogelijkheid. Hierboven staat 'gezellig om 8u naar het strand'.  Leuk en gezellig idd. Maar sommige mensen zijn al aan het werk op dat uur   Ik kan moeilijk aan mijn baas vragen of het ok is als ik even naar het strand ga tijdens de uren omdat andere mensen hun hond niet bij zich kunnen houden.   en straks als ik thuis kom, moet ik inderdaad buiten met de honden als de school uit is. Ik kan ze moeilijk na een dag hun plas ophouden, ze nog even een paar uur laten zitten met hoge nood omdat wederom anderen hun hond niet kunnen opvoeden.   " Dagmar Ik heb een hond gehad die kneiter reactief was er waren maar 2 opties gewoon door gaan met wandelen wat ik deed en steeds weer boos terug komen van een wandeling omdat iemand z'n hond weer niet luisterde of mij aanpassen aan de wensen van m'n hond zodat we wel ontspannen konden wandelen en hij kon leren dat de hele wereld zo kwaad niet was. Ja dat is aanpassen, ja dat is vroeger uit bed om te wandelen op rustige plaatsen maar liever wat korter wandelen en ontspannen dan vol blijven houden en uitvallen en boos thuis komen.  Door op die manier te gaan lopen en trainen valt m'n hond bijna nooit meer uit.  Kan ik bijna overal en elk tijdstip wandelen maar toch kies ik er meerdere malen per week voor om op een rustig tijdstip te wandelen zodat de eventuele spanning bij m'n hond weer lekker weg kan vloeien doordat hij niks tegen komt.  Ook al waren er veel ja maren bij mij ik ben blij dat ik het op deze manier gedaan heb.  En veel mensen in het zelfde schuitje die deze weg zijn ingeslagen ervaren het zelfde.  Waar een wil is is een weg, liever een korte ontspannen wandeling dan een lange wandeling met veel uitval gedrag en ergernis het is maar wat je voor kiest als je minder tijd hebt. 
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Niet luisterende loslopende honden irritatie
We zitten overigens ook steeds meer in een klaag maatschappij en de tolerantie naar elkaar toe word ook steeds minder, wijzen graag met vingers naar wat een ander allemaal fout doet.  Er zijn nu eenmaal veel misschien wel teveel honden die we op een kleine postzegel moeten uitlaten.  Vergeten misschien zelf ook wel een beetje hoe onze eigen puber hond is geweest toen hij nog niet helemaal "perfect" luisterde.  Mensen met een hond hebben nu eenmaal andere inzichten dan hondenmensen.  Wekelijks krijg ik dit soort verhalen te horen als instructeur, probeer mensen hierin te begeleiden maar er blijft altijd een groep die vind dat zijn hond gewoon los moet kunnen lopen ondanks dat deze 10 kilo bananen in z'n oren heeft.  Ik blijf erbij dat er oplossingen zijn maar dan moet je ook zelf aan zo'n oplossing willen werken en vaak zijn de klagers ook het "ja maar" volk en ja maar is bij mij dus nee.  Of je blijft je ergeren en je doet er niks aan, of je leert je hond in zo'n situatie compleet op jou te focussen negeert de rest van de omgeving en feestje als de situatie weer voorbij is of je gaat lekker op andere tijden desnoods andere gebieden lopen waar het lekker rustig is.  Ik liep om 8.00 al op het strand, lekker rustig 2 personen met honden tegen gekomen en een ieder had respect voor elkaar, begroeten elkaar kletsen wat en wandelen weer door, zo'n fijn begin van de dag. 
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Niet luisterende loslopende honden irritatie
Doordat ik geen zin meer heb in dit soort ergernissen, m'n wandelingen laat verpesten die andere die hun hond niet onder appèl hebben wandel ik altijd op rustige tijden en gebieden voordeel je komt bijna niemand tegen en wie je tegen komt zijn vaak dezelfde die ook in deze reden daar lopen en heb je geen last van elkaar enkel een vriendelijke groet. Ik geniet op deze manier al jaren van m'n wandelingen en zijn er nog maar heel weinig ergernis momenten. 
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Hond luisterd niet goed met loslopen
" Ontzettend bedankt voor deze reactie! Ja we gaan naar een hondenschool daar leren we ook steeds weer een hele hoop. Ik denk dat wij vooral tegen het feit aan liepen dat overal staat overigens de fokker ons ook vertelde, een aussie is trouw en loopt nooit ver van je vandaan. Echter is dit in de praktijk wel wat anders. Hij zal nooit weg lopen maar de hele tijd naast je is ook niet waar. Nogmaals ontzettend bedankt! " Lutalo Mijn aussies lopen om echt niet naast me als ze los lopen en dat hoeft ook helemaal niet ze zijn immers niet voor niks los, kunnen ze lekker rennen, spelen, rollen, snuffelen enz. Daarbij is de ene aussie de ander niet.  Mijn oudste is zeer zelfstandig en weet heel goed hoe hij het moet doen, denkt hij zelf dus daar heb ik een flinke kluif aan hij luistert als de beste maar moet er wel het nut van inzien.  M'n jongste is enorm mensgericht en luistert met haar 14 maanden super goed is veel minder zelfstandig en wil heeeeeel graag samen met me werken dus vele malen makkelijker tot nu toe nog geen puberteit terwijl m'n oudste er volgens mij nooit uitgekomen is en die is nu 9.5.  En ondanks de leeftijd blijf in inchecken belonen zodat ons contact buiten sterk blijft.  Lekker genieten van je jonge hond komt vanzelf wel goed. 
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Hond luisterd niet goed met loslopen
" Hoi, Wij hebben nu een Australian shepherd van precies 1 jaar oud vandaag. Nu hebben wij alleen een probleempje als hij losloopt. Hij vind Anderen honden geweldig en speelt daarom ook graag. Op het moment dat hij losloopt en wij verder lopen en het andere baasje ook loopt hij vrolijk met de andere hond mee. Dit is natuurlijk niet fijn en we moeten elke keer weer terug rennen naar hem om hem te ''vangen''. Iemand misschien tips om dit afteleren? Hij trekt trouwens ook ontzettend hard aan de lijn als hij een andere hond ziet en ernaar toe wilt. Hij is voor de rest naar alle honden en mensen lief. " Lutalo Gaaf een aussie en leuk die puberteit.  Tegen de tijd dat ze 4 zijn (ja aussies zijn pas heel laat volwassenen) gaat het meestal helemaal goed.  Tot die tijd veel investeren in trainen.  Zorg dat zijn naam heel veel waarde heeft, beloon iedere vorm van in checken, dus ook naar jou kijken als hij op een afstand is.  Roep niet alleen je hond als het echt nodig is maar ook tussendoor tijdens de wandeling beloon hem met een beloning die voor hem de moeite waard is om vliegensvlug weer terug te komen.  Dat kan bv super lekkere snaai zijn, frikandel, kaas, rodi worst, knakworst, of een spel beloning samen even een trekspelletje doen.  Maar het kan ook een aai op de borst zijn.  Ook voor het trekken aan de lijn, kies 1 methode en ga daar mee aan de gang en hou vol.  Weet niet of je naar een hondenschool gaat met je hond? 
honden page profiel Sara & GummiSara & Gummi schreef in CRP waarde verhoogd, geen oorzaak gevonden
Dank je Bulleke… Ik hoop dat ze snel beter is en dat het niks "echt ernstig" is... Ik zal maar blijven duimen...
honden page profiel Sara & GummiSara & Gummi schreef in CRP waarde verhoogd, geen oorzaak gevonden
Lieve mensen, sommigen kennen me misschien nog, maar ik ben een hele tijd niet actief geweest op het forum. Momenteel ben ik gewoon radeloos, kan niet slapen en eten... Gummi wordt binnenkort 10 jaar en is altijd kerngezond geweest. Een 3-tal weken geleden is ze ziek geworden (niet goed eten, overgeven), en heeft ze medicatie gehad. De dag nadat de medicatie op was, begon het wel goed, maar 's avonds heeft ze dan ineens meer als 10x overgegeven en kreeg ze vreemde "krampen" over haar lijf, en was rusteloos. Aangezien ik het totaal niet vertrouwde, ben ik 's nachts naar de dierenarts gereden en heeft ze spuitjes gehad tegen het overgeven en tegen de pijn. 's morgens zat ik er al opnieuw, omdat ik vond dat ze maar niet opknapte. Om een lang verhaal kort te maken. Op die 3 weken is ze zowat binnenstebuiten gedraaid (foto's, bloedonderzoek, maag/darmen/nieren/lever/gal,… nagekeken, geen hartruis gevonden, …) en bleken de organen eigenlijk allemaal goed in orde. De CRP waarde zat toen op 30.4, maar is nu tijdens de 2e kuur antibiotica nog altijd 18 (terwijl het onder de 10 moet zitten). We hebben nu medicatie extra gekregen (dubbele dosis ook), omdat de CRP wel zakt. Ze eet en drinkt goed, plassen + grote behoefte gebeuren ook goed, ze is terug vrolijk (nog wat rustiger als normaal), maar we kennen nog altijd geen oorzaak... Ik maak me dus nog altijd grote zorgen, omdat ik niet weet wat de oorzaak juist is. Nog mensen die dit hebben meegemaakt? :(
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Doorgaan met de puppycursus of privécursus zoeken
Ik geef zelf les bij een KC en daarnaast heb ik m'n eigen hondenschool speciaal voor 1 op 1 cursus /training.  Veel puppy eigenaren gaan inderdaad op cursus "omdat het zo hoort" vaak vallen deze al af na deze cursus of ze doen voor de vorm nog een basis cursus.  Mensen die echt serieus bezig zijn pik je er dan ook zo uit.  Mijn advies is dan ook altijd je bent op de cursus om oefeningen te leren en informatie te vergaren maar thuis moet je het allemaal in de praktijk brengen want met 45 minuten puppy cursus in de week leert de pup of hond het echt niet.  Erger je niet aan die andere cursisten die zijn er niet voor jou  Doe lekker je eigen ding met je pup, samen aan het werk.  Mocht je privé willen dan weet ik eventueel wel iemand in Aalsmeer die privé lessen geeft. 
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.
Lieve Willemijn heel veel sterkte met het verlies van jou lieve meisje.  Wat zal ze gemist worden. 
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Kruising: cane corso x jack Russel
Oooo wat is dit nu weer voor kruising, en hoe moet dat in vredesnaam uitgroeien een groot ras met een klein ras waar zit toch het verstand van sommige mensen.    Verder je hebt gewoon een pup, dit is het standaard verhaal bij bijna iedere pup eigenaar.  Ik raad je het boek aan van Sam Turner iedere pup een goede start.  Daar staat alles in wat je moet weten. 
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in dyra 10 jaar ondanks tumor
" Ach wat naar zeg. Heel veel sterkte hoor, ik hoop dat jullie nog een mooie tijd samen hebben. " Kees Bedankt Kees, dat hopen wij ook. 
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in dyra 10 jaar ondanks tumor
Wat onwijs fijn dat ze nog bij je is en je van haar kan genieten.  Ik zit in hetzelfde pakket, in mei is er een kwaadaardige tumor ontdekt in de bek van m'n hond deze lost uiteindelijk al het bot op in de bek.  Optie waren bestralen of een heel stuk kaak verwijderen na overleg met 3 dierenartsen besloten dit niet te doen. Nog bij een dierenarts geweest die ook veel met homeopathie werkt uiteindelijk hebben we daar ook besloten niet aan te beginnen omdat hij er toch niet beter van wordt en het maandelijkse gewoon te duur is.  Verwachting was 3 maanden of?? En hij is er nu nog steeds vrolijk en wel en we hopen ook nog lang van hem te mogen genieten. 
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Hond + baby = zwaar
Meid heel herkenbaar hoor en dan ook nog al die hormonen in je lijf is het best allemaal erg pittig.  Ik was al heel snel gestopt met borstvoeding omdat het op vraag voeden totaal niet bij me past.  De fles gaf zoveel meer rust voor mij zodat ik makkelijker in een ritme kwam wat bij mij paste en zo kon ik ook een lange wandeling met de hond maken, gelijk combineren met boodschappen doen.  Huishouden en dan had ik smiddags heerlijk tijd om even op de bank te liggen.  Ik ben toch iemand van vaste ritmes en routines dat geeft hier het meeste rust in huis.  Voel je niet schuldig, durf hulp te vragen bv iemand die je hond uitlaat of even helpt in het huishouden tot je zelf weer een fijn ritme hebt gevonden. 
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Giardia en puppycursus
Giardia en hondenschool is no go.  Deze pups horen daar helaas niet thuis vanwege de besmetting.  Als eigenaar moet je dit zelf al niet willen.  Zou de hondenschool hierover benaderen.  Bij ons ben je niet welkom met pup, baas mag uiteraard wel alleen komen. 
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Kiezen voor herplaatsen ja of nee
" Een pup is super leuk, maar inderdaad, dat is iets wat we niet meer willen. We wachten rustig af, er komt vast wel een keer iets op ons pad. We hebben geen haast.  " Bella12 Ik zal het in de gaten houden, zie nog wel eens wat voorbij komen en hoe nog wel eens wat in de wandelgangen. 
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Kiezen voor herplaatsen ja of nee
Meid gewoon voor een collie pup gaan ze zijn zo leuk en redelijk makkelijk op te voeden.  Ik zie geregeld wel herplaatsers voorbij komen maar je moet geduld hebben daarmee.  En vaak zijn er meerdere reacties op zo'n hond.  Er zijn genoeg goede collie fokkers waar je op bezoek kunt.  Je kan ze ook benaderen voor als ze eventueel een hond terug krijgen, wereldje is niet zo heel groot.   
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Eigen hondenschool en uitlaatservice
" Je hebt wel een boel concurrentie hier in de regio (Hus Nicky, Hus Barbera, Met Kees mee, t Lisserhoekje, Kwispel, SOLO). Een aantal van hen doen ook individuele wandelingen. Ik vind ze lang niet allemaal aanraders. Dus als mensen je eenmaal weten te vinden en tevreden zijn, dan komt het vast goed. Heel veel succes! " Charlotte-Sophie Klopt dat er hier en aantal zitten ook die enkel maar eigen dorp doen.  Er zitten een paar waar ik ook geen fan van ben en er zijn er ook die vol zitten.  Ik ga het meemaken.  Daarnaast ga ik puppy en puber cursus geven 1 op 1 bij de mensen thuis zodat we veel meer in de praktijk kunnen werken dat is toch anders dan met 8 cursisten in een groep op het veld.  En privé training voor wat opvoed problemen waarbij een gt eigenlijk een stap te ver is.  Ik hoop gewoon door al m'n ervaring dat mensen daar vertrouwen in krijgen. Wat een andere uitlaatservice als lastig en te actief bestempeld zie ik als een super leuke uitdaging. 
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Eigen hondenschool en uitlaatservice
" Wow. Ik heb zoveel bewondering voor mensen die dit soort dingen gewoon doen. Ik heb het nooit gedurfd. Maar had het achteraf gezien zo geaag anders gedaan in mijn leven, het was beter voor me geweest.. Dus zo goed dat je voor jezelf kiest, heel veel succes. " ientje Dit heeft ook echt wel wat jaren geduurd eer ik deze stap durf te zetten en nog zie ik veel beren op de weg.  Maar m'n kinderen zijn nu 17-19 dus die hebben mij niet meer 24/7 nodig.  Over 10 jaar ben ik te laat dus denk dat het nu de beste tijd is.  Heb ook de afspraak met m'n zelf probeer het een jaar gaat het niet dan stop ik weer een zoek ik weer een baan. 
honden page profiel De mannenDe mannen schreef in Eigen hondenschool en uitlaatservice
Bedankt allemaal, erg spannend allemaal.  Maar de eerste afspraken staan al in de agenda. 
 

Vrienden van Natasha, Paddy en Dublin..

honden foto van Sara & Gummihonden foto van silke & woody honden foto van De mannenhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Laurencehonden foto van Nancy & Boots

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^