HondenPage baasje Dominique & Mackenzie

Wat schreven de vrienden van Dominique & Mackenzie op het forum

honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Welke brok krijgt jouw hond en waarom?!
Hier krijgt de een best wel wat verschillende soorten oliën en kruides de anders iets minder omdat hij het minder nodig heeft.   Volgens mij is er ook ooit een topic over geweest daar kan je eens kijken voor inspiratie. 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hond bromt?
Het is pas beschrijf je, zou je hond pijn hebben bij het optillen ?    En kan je hond niet beneden verblijven ?   Misschien vind die dat veel prettiger..  allemaal eens uitproberen en misschien een check bij de dierenarts of er geen pijn is.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Welke brok krijgt jouw hond en waarom?!
Ik voer purizon single meat adult paard.    Bijde heren doen het er goed op, ook deegene die tegen vrij weinig kan. Ik heb al echt heel veel dingen gevoerd waaronder vers, niks leek echt te werken  dus ik ben heel blij dat beide heren het hier goed op doen,hoop dat in de toekomst dit ook zo blijft...... 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hond plast op kleed
Kleden even weghalen.....als je ziet dat ze dan echt niets meer doet in huis begin je met een kleed en ben je alert...ze is anderhalf dus als ze zinderlijk is weet ze dat het niet binnen mag...zie je dat ze aanstalten maakt...nee , en neem de hond mee naar buiten...je moet echt wel alert er op zijn zodat je dr op hete daad kan betrappen....je tilt ze op en zet ze buiten, plast ze buiten dan belonen....
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hulp gezocht !!
Hee je bent er weer, dat is inmiddels al vier jaar geleden, hoe gaat het met de speldjes ? 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Welke brok krijgt jouw hond en waarom?!
" Hier in het begin hondenbrok gegeven totdat ik dankzij dit forum er achter kwam wat voor een chemische rotzooi er in zit. BHT, BHA en nog meer. Dat moet wel wil het niet bederven. Leg maar eens een biefstuk of ander stuk vlees zo in de keuken en laat het 14 dagen liggen. Na een week kan je de keuken niet meer in komen vanwege de stank. Een zak hondenvoer kan je wel een half jaar zo bewaren zonder dat het gaat stinken. Dat hondenlevertje moet die chemie allemaal verwerken en dat gaat natuurlijk een keer fout. Daarom over naar vers. Op vakantie nemen we Renske mee. Daar doet ze het ook heel goed op. " Paul (Eefke) 14 dagen met deze warmte, echt niet, na een paar uur moet je al uitkijken met vlees . 14 dagen dan ziet de keuken zwart....ik lees dat Dagmar een jaar met een zak brokken doet...
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hoe oud is jouw hond en wat doe je om hem / haar fit te houden?!
Mijn hond heeft een stronthekel aan wandelen meestal. Helemaal als het in de woonwijk is of in de polder, en laat ik nu net midden in de polder wonen. Het is maar net hoe zijn pet staat. Als hij geen zin heeft dan wandelen we dus niet, hij beleeft er ab-so-luut geen lol aan en ik ook niet op die manier. Hij gaat zitten en je krijgt hem niet meer mee en trekt dan de halsband helemaal over zijn hoofd. Ga ik niet aan beginnen, na 6,5 jaar heb ik dat vaak genoeg geprobeerd  Als ik tijd heb, gaan we met de auto naar het bos, een uur verderop. Soms besluit hij dan ook dat hij NIET lopen wil, dan gaan we dus ook weer naar huis. Maar als hij eenmaal loopt, dan loopt hij ook makkelijk uren door. Dus ehhmm het varieert nogal. Ik pas zijn voer wel aan aan de hoeveelheid activiteit, anders groeit hij binnen een maand dicht ben ik bang.    Speuren maakt hem dan wel weer bloedfanatiek, maar daar hebben we ook geen vast schema voor.  Zwemmen is zijn grootste passie.   
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Welke brok krijgt jouw hond en waarom?!
" Ja die staat ook nog op mijn probeerlijstje mocht deze niet gaan. Zit alleen wel vleesmeel in waar ik geen voorstander van ben. Liever vers of gedroogd vlees. " Kimeta Liever vers of gedroogd vlees, in je openingspost de vraag welke brok ? Hier wordt geen brok gegeven.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Welke brok krijgt jouw hond en waarom?!
Inderdaad Kimeta, iedere hond reageerd anders op een brok, en als de hond het er goed op doet dan is dat de juiste...misschien eens carnilove proberen ? 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Zindelijkheid
Geef het de tijd, de een is wat eerder zinderlijk dan de ander, wanneer het tijd is om te plassen dan neem je ze mee en blijf staan op een plekje, laat ze snuffelen, en dan grote kans dat ze wat doet...naar binnen gaan en niets gedaan te hebben ja dan doet ze het binnen, geef het mooi de tijd dan als je buiten bent....
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hondenverzekering: Ja of nee?
" Is er iemand in België die ervaring heeft met een dierenverzekering?    Ik heb voor Mochi al ettelijke duizenden uitgegeven aan onderzoeken, operaties en medicatie en dit loopt gewoon nog op naarmate hij ouder wordt. Hem verzekeren heeft geen nut meer want voor gekende "problemen" krijg je niets meer terugbetaald voor zover ik kan zien. Ik zou graag weten of het voor een toekomstige hond nut heeft om in België toch een verzekering af te sluiten. In Nederland lijkt dit zeker aan te raden maar hier in België liggen de maandelijkse premies voor zover ik kan zien ontzettend hoog en weet niet in hoeverre de kleine lettertjes gaan want echt transparent zijn ze niet. Meer info van iemand die er ervaring mee heeft zou dus super zijn. " Siara Misschien heb je hier iets aan.....een hondenverzekering in belgie... DE VOORDELEN VAN DE CORONA DIRECT HONDENVERZEKERING De hondenverzekering van Corona Direct biedt van allerlei voordelen. Het is ten eerste de goedkoopste hondenverzekering in België. Al vanaf €16,72 per maand kun je een verzekering afsluiten. Dankzij de verzekering kun je ziektekosten terugbetaald krijgen to wel €3.500,-. Daarnaast kun je bij iedere dierenarts in België terecht en hoef je je in noodgevallen nooit zorgen te maken bij welke praktijk je binnenstapt. Ook als je hond van huis is weggelopen staat Corona Direct je te hulp met het dekken van eventuele advertentiekosten om je hond terug te vinden. Dit geldt ook voor diefstal of verlies. Bij Corona Direct werken ze met transparantie. De hondenverzekering bij Corona Direct heeft een minimum duur van 1 jaar. Na verloop van het jaar wordt het stilzwijgend verlengd, maar mocht je het contract willen stoppen dan doe je dit ten minste 3 maanden voor de genoemde vervaldag. Als verzekerde wordt je altijd op de hoogte gehouden van alle voorwaarden die binnen jou pakket vallen. Hierdoor kom je niet snel voor onaangename verassingen te staan.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hondenverzekering: Ja of nee?
Een hond die zeven jaar is en nog niet verzekerd is, kan niet meer verzekerd worden, wel als die al verzekerd is voor het zevende jaar dan loopt het door, Belgie weet ik niet hoe het daar geregeld is.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Onduidelijke biopsie bij gezwel
Pff wat een stressvolle periode. Wachten op nieuws is slopend. Sterkte, ik duim met je mee voor goed nieuws!!!!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Beer- brandwonden door warmtemat dierenarts -update 2 juli
" Het geneest heel goed, dat is fijn! Heeft Beer er nog last van, jeuk of zoiets, of gaat dat nog steeds goed? " sylvia Beer heeft er gelukkig helemaal geen last van, we hebben eigenlijk nooit iets aan hem gemerkt. Hij heeft ook geen pijnstilling meer, we merkten zonder of met pijnstilling namelijk helemaal geen enkel verschil. Hij probeert ook niet aan zijn wond te zitten dus dat is ook fijn. Het enige wat nu speelt is inderdaad jeuk, van de weggeschoren haartjes. Als je daar kriebelt dan krabt hij met zijn achterpoot mee. Maar verder is er gelukkig helemaal niets te merken dus dat is heel fijn! 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Onduidelijke biopsie bij gezwel
Zal aan je denken maandag en hopen dat het meevalt.....en nee verzekeren heeft nu gen zin meer...in de toekomst voor en hond erbij zeker wel....en je hebt produkten die je op de vacht sprayt dat je hond makkelijk gekamt kan worden, wat ik doe is in een sprayfles appelazijn, en dat over de vacht sprayen, niet uitspoelen zo laten drogen, niet in de huid wrijven alleen de vacht sprayen, wanneer het gedroogd is , geur is weg en met een borstel kan je zo de vacht kammen, en krijgt je hond ook nog eens een mooie glans op de vacht, maar dat is voor later...
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Beer- brandwonden door warmtemat dierenarts -update 2 juli
Weer even een update met wat foto's.    Dit was 22 juni:   Hier zie je dat het deel aan de voorkant (onderaan op de foto) nog zwart is, dat is er op 24 juni afgehaald.    24 juni:   Dinsdag 28 juni:     Vandaag, zaterdag 2 juli:     Het herstel verloopt dus zéér voorspoedig!
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hondenverzekering: Ja of nee?
Dutch...een heel goed besluit ...wie weet in de toekomst...
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hondje depressief
Wandelen en afleiden, je beschrijft dat Odi dan wel lekker speelt en energiek is...ook proberen thuis wat afleiding te geven...loopse teefjes kunnen zeker op zijn gedrag invloed hebben..
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hondenverzekering: Ja of nee?
Kleine rekeningen zijn aan te sparen voor een dierenarts, grote bedragen toch niet, ik zal niet uitwijden wat de ohra al voor ogin heeft op moeten hoesten, maar Ogin krijgt jaarlijks een topbedrag van 5000 euro, en dat gebeurd ieder jaar dat ik daar aan toe ben, aan te sparen is bijna niet mogelijk, en het zijn geen rasgebreken, wat ogin heeft....en tuurlijk betaal je maandelijks een premie, dat zijn ook hoge kosten, maar ik ben toch dolblij dat ik verzekerd ben, en wilde dat ik de maandelijkse premie zomaar moest betalen zonder dat mijn hond wat mankeerde...
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hondenverzekering: Ja of nee?
Hier ook, heel blij met de verzekering...de maandpremie staat bij de vaste lasten, en ik zal altijd verzekerd blijven voor ogin, ook mijn volgende honden als het enigszins maar kan...geen modules heb ik zo blijft de premie voor mij betaalbaar, modules als ik er gebruik van moet maken kan ik aansparen maar een dure operatie voor mijn honden niet...
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Wat is een bijzonder plek om met de hond op vakantie te gaan?
Ooo je bent al veel weggeweest, misschien luxemburg ?
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Een mijlpaal....
heel veel jaren nog, van harte gefeliciteerd.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Wat is een bijzonder plek om met de hond op vakantie te gaan?
800 km, wil je naar het buitenland of in nederland op vakantie.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in ruffwear
" En? Past die? " Anouk van Botty 8 jaar later Anouk....nooit meer wat gehoord van anoniem.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Een tip tegen de rui!
Oud topic, deze gaat op slot. We adviseren om voor deze vraag een nieuw topic aan te maken.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Reu, teef of maakt het echt niet uit ?
            Reu!  Altijd een reutje gehad vroeger en nu twee reuen. Zijn de beste vriendjes samen.    Ik vind teven vaak bitschy, onberekenbaar en/of eigengereid. En heel eerlijk ik vind dat loopse gedoe en al die gedragsveranderingen die daar bij komen kijken helemaal niets. Hier lopen dan ook nog eens onverantwoordelijke teven bazen die in het losloop gebied los hun loopse teef laten lopen. Geef mijn porsie maar aan fikkie    Mijn reuen trekken met regelmaat ook wel hun eigen plan maar zullen altijd even inchecken en mij ergens in het oog houden. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Reu, teef of maakt het echt niet uit ?
Ik vind reuen gewoon mooier bij de meeste honden. 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Reu, teef of maakt het echt niet uit ?
Misschien ligt het ook wel aan het ras en zeker aan het karakter van de hond, hier teven en reun gehad, even lief en even stabiel....wel was mijn Bams een grote goedlummel, maar gaf ik dr een tik op dr bil, draaide ze zich om en zei echt, wat had je ? EnOgin de liefheid zelve, nimmer nog ooit gegromd tegen mij, nimmer, en de reuen, die zochten altijd mij op , bescherming en waren echt kleef aan...voor mijn ras even lief en even stabiel....
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Onduidelijke biopsie bij gezwel
Als ik het goed begrijp, nog even afwachten voor de definitieve uitslag, wat vacht betreft na een castratie, daar is echt veel aan te doen hoor, niet over inzitten.... lukt het jezelf niet dan naar een goede trimmer...
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Beer- brandwonden door warmtemat dierenarts -update 2 juli
  Klik! Beer voelt zich prima
 

Vrienden van Dominique & Mackenzie

honden foto van marcella,lola,fayhonden foto van Margje & Bikohonden foto van Helga & Zoëyhonden foto van Kim en Casperhonden foto van Goldendelerioushonden foto van De Mecheltjes clanhonden foto van judithhonden foto van Lieselothonden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandyhonden foto van antoinethonden foto van caro en de teckelshonden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van Liesbethhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Nynkehonden foto van het Moderatorteamhonden foto van sandrahonden foto van Yvonne en cyrahonden foto van Shepherd Story Teamhonden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .honden foto van Silvyhonden foto van priscilla & C.S.Chonden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjehonden foto van Mireillevdwhonden foto van Mandy & Bram.honden foto van Elisehonden foto van Biankahonden foto van isabelle honden foto van Amber & Lootahhonden foto van Yessicahonden foto van rooshonden foto van Paulhonden foto van Wilma en Dobbyhonden foto van Angela • Bodhihonden foto van Sandra, Lady Dana & Sir Eddiehonden foto van Toos (en boxer Kiara)honden foto van Sherilyn en Jazzyhonden foto van Diana & Kiarahonden foto van **The more I know about people, the more I love dogs**honden foto van anniehonden foto van Odin honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloomhonden foto van Bugs   **Taz**honden foto van Chonden foto van astridhonden foto van nora jazzy en poppyhonden foto van Petrahonden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco honden foto van Mojuanhonden foto van Mellehonden foto van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwinthonden foto van ....honden foto van •• Ellun en Evi ••honden foto van Shamilla & Zenahonden foto van Petra, *Lily Jane*  & Jiphonden foto van Ilse ft Dazey, Fay & Mainey honden foto van Marian&Hanshonden foto van Mirjam en Curly Koda honden foto van Angie, Jolie en Sookihonden foto van Bende van 4honden foto van Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncashonden foto van Daphny & Dusthonden foto van The tibbies on tourhonden foto van corrie koopmanhonden foto van ***^Noortje^*** honden foto van Floor en Fiefie honden foto van liesbethhonden foto van team Shadowhonden foto van Bellahonden foto van naganohonden foto van Chantal, Ajay & Bandithonden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjehonden foto van Paco, Zara, Saltarin, Sam,Muis,Vera, Papadopoulos en ????(Terra+, Dinky+)  honden foto van marionhonden foto van Bleikahonden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van Hanne baasje van Bonny honden foto van Nicole&Jacksonhonden foto van Hannie met Beer en Chelseahonden foto van Ingrid en Thibohonden foto van Ellyhonden foto van Lex&Fliphonden foto van Claudiahonden foto van Marion van Dijkhonden foto van tinekehonden foto van gerardhonden foto van J. & T. van H & Dhonden foto van oukjehonden foto van Morganehonden foto van Diesel & Bumper honden foto van Janet & Boxershonden foto van Stephhonden foto van Patricia & de Musketiershonden foto van nikita cooper en Guushonden foto van hans masthonden foto van Plucheke007honden foto van Sandyhonden foto van julia en spikehonden foto van S&F.honden foto van Fayhonden foto van Astrid & Schumihonden foto van * RENZ *.* M@RI@ *honden foto van Claudia & Tankhonden foto van alex en ladyhonden foto van Annelies ~ Rasha † , Amigo & Akitahonden foto van Loes & Kaya honden foto van Helene en Tyborhonden foto van Vera en de max !honden foto van Caroline & Atlashonden foto van *_Stephanie & Chanel_*honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†honden foto van peggyhonden foto van melvinhonden foto van Jacqueline, Jackie en Joyhonden foto van Nadine honden foto van Suzan, Bo & Guushonden foto van Valerie &. Arcohonden foto van PPPPPhonden foto van Irene Emma. honden foto van Simone, Cody en Flynnhonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van annemieke&nakhonden foto van Lottehonden foto van Jeroen & Lolahonden foto van silke & woody honden foto van Sandra en Fleurtjehonden foto van rewanahonden foto van Sheila, vrouwtje van Twinkle v.d.Ansjoroshonden foto van Sasch&de 2 idioten ^.^honden foto van Jetskehonden foto van Hannah, Oscar en Kodahonden foto van Appie en de tibbieshonden foto van Miora,pebbles en quizhonden foto van linnekehonden foto van Diablo & Mayahonden foto van Minoes, Salsa +honden foto van De mannenhonden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~honden foto van Natascha en bonohonden foto van Ina, Misty en Aysahonden foto van Chaverahonden foto van B met D&A†honden foto van Kimberly&&Buddyhonden foto van Valerie&Royhonden foto van Dewi & de doodleshonden foto van Prins J.J.honden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Kaathonden foto van Babiche&Lilly Djunkyhonden foto van Sylvie °° Thinka en Sky °°honden foto van Euforiahonden foto van L, K & Phonden foto van Ronnie & ««Jara»»honden foto van Beehonden foto van maxlisahonden foto van Leidy & Rayohonden foto van Evita & cohonden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic honden foto van Eline & Vinohonden foto van Marlies Schaaphonden foto van chrishonden foto van ~*Sandy*Yoda & Yip*~honden foto van Doberkikihonden foto van Floor Arensmanhonden foto van { Marianne & Cita }honden foto van Sabine Bevershonden foto van meert nancyhonden foto van Shantihonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Yentlhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Iushihonden foto van Niet meer actiefhonden foto van Romy en Joephonden foto van DIESELhonden foto van Bo & Deanhonden foto van *Laycka en Lady*honden foto van Gwennhonden foto van saskiahonden foto van José • Rover honden foto van Lien, Luca† en Wifi /wi:fi:/honden foto van esther honden foto van Kiki met Harley D. & Pampushonden foto van T&dogshonden foto van Madelon&Baloehonden foto van J&Shonden foto van Iris ~ Rivka & Talouhonden foto van Ziva †, Bullie †, en Bandhuhonden foto van Yvette & Lectorhonden foto van Beau honden foto van Rooshonden foto van Carine en haar meisjeshonden foto van Lilly, Zina, Zoë en Amyhonden foto van Gwennhonden foto van Jana *FeLaNelKi*honden foto van Renatehonden foto van Chantal » Jessy «honden foto van Nikki & Jethonden foto van 3 draken honden foto van animal loverhonden foto van Marleen & Bo & Snufke+honden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van Abby &Google honden foto van -honden foto van Chantal met Yarahonden foto van Naomi van Breehonden foto van Mayrahonden foto van Angela & Guushonden foto van sinsy en Dexhonden foto van bas van hekkehonden foto van Bibihonden foto van Reinoud, Alfa, Rasa + en Rimmert +honden foto van Kellyhonden foto van Doggyhonden foto van Michal & Platohonden foto van Bonny en Pukhonden foto van Rissiehonden foto van ~honden foto van Elke en haar bende!honden foto van Irenehonden foto van andy&kasperhonden foto van Butch&Bellahonden foto van Laura & Bo!honden foto van Jacinthahonden foto van Marolinehonden foto van Katoohonden foto van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbehonden foto van kathyhonden foto van Clau & Kids en Jessie & Lokihonden foto van baasje Julian/hond : Frodohonden foto van Aleida R.I.P. Viktor 04-04-97 * 20-01-2012honden foto van Eurasier jongenhonden foto van fj-Spencer en Kitahonden foto van Maxinehonden foto van Lunahonden foto van Deidre en Bella honden foto van sandyhonden foto van Suraja honden foto van karinhonden foto van Ben Cassalhonden foto van Marleenhonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van Mickyhonden foto van jolanda&lola

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^